Cine stie? Modele tricotate
Pagina 1 din 20 • Impartiti •
Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20 
Cine stie? Modele tricotate
propun un topic nou, sper sa nu se supere nimeni si sa fie binevenit. Sper sa fie apreciat de cele ce au nelamuriri, nu stiu un model anume, iar cele ce se pricep sa impartaseasca din stiinta lor.
si incep eu.
m-am tot uitat la poza asta si as vrea parerile voastre. eu cred ca e vorba de torsada, totusi.
priviti: [img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img]
si incep eu.
m-am tot uitat la poza asta si as vrea parerile voastre. eu cred ca e vorba de torsada, totusi.
priviti: [img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img]

irish05- Junior

- Numarul mesajelor: 407
Localizare: around the world
Data de inscriere: 29/11/2008
Re: Cine stie? Modele tricotate
irish05 a scris:propun un topic nou, sper sa nu se supere nimeni si sa fie binevenit. Sper sa fie apreciat de cele ce au nelamuriri, nu stiu un model anume, iar cele ce se pricep sa impartaseasca din stiinta lor.
![]()
si incep eu.
io banui ca e altfel:
7 ochiuri fatsa, 5 pe dos. Se scade pe fatsa, din ochiurile pe fatsa, si din stanga,s i din dreapta. dupa 6 randuri, s-a gatat de scazut si deja s-a cracanat modelu si sunt vizibile si alea de pe dos.
e un model bestial!!! sa ne mai aduci asha prezentari!!!
Ultima editare efectuata de catre cleo in Joi 08 Ian 2009, 17:00, editata de 2 ori
cleutzo, de-abia am ajuns si eu acasa dar promit ca incerc ce ai scris tu.
si mie mi-a placut tare mult.
daca vreti ma cotrobai si mai postez

daca vreti ma cotrobai si mai postez

irish05- Junior

irish05 a scris:cleutzo, de-abia am ajuns si eu acasa dar promit ca incerc ce ai scris tu.
daca vreti ma cotrobai si mai postez![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cotrobaie!!!! noi suntem receptive.
chiar de nu le aplicam pe toate, dar daca din tot ce postam, ne iese 1-2 chestii, tot e ceva!!
dar de ce zici?http://photo.163.com/photo/bigmouthdog9292/#m=2&ai=29635284&pi=1384481863&p=1
interesant si greutz . iar linkul e tema pt acasa. de 'cotrobait' 

irish05- Junior

cleo a scris:irish05 a scris:propun un topic nou, sper sa nu se supere nimeni si sa fie binevenit. Sper sa fie apreciat de cele ce au nelamuriri, nu stiu un model anume, iar cele ce se pricep sa impartaseasca din stiinta lor.
![]()
si incep eu.
io banui ca e altfel:
7 ochiuri fatsa, 5 pe dos. Se scade pe fatsa, din ochiurile pe fatsa, si din stanga,s i din dreapta. dupa 6 randuri, s-a gatat de scazut si deja s-a cracanat modelu si sunt vizibile si alea de pe dos.
e un model bestial!!! sa ne mai aduci asha prezentari!!!
stiam io ca l-am mai vazut!!!!
uite-l:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
io asha visam sa il combin la un bolero pt fifitsa mea!

irish05- Junior

irish05 a scris:propun un topic nou, sper sa nu se supere nimeni si sa fie binevenit. Sper sa fie apreciat de cele ce au nelamuriri, nu stiu un model anume, iar cele ce se pricep sa impartaseasca din stiinta lor.
![]()
si incep eu.
l-am aplicat la maneca unui bolero pt fifi. Miine sper sa fac si poze.
Am lucrat altfel decat imi dadeam mai sus cu parerea, de sus in jos, pe poza; astfel am avut 4 ochiuri pe dos, 1 pe fatsa. Pe dos, lucrat invers: 4 fatsa, 1 dos.
R3: din ochiul pe fatsa, crescut 3.
R4: 4 fatsa 3 dos
R5: din cele 3 ochiuri pe fatsa, primul si ultimul am crescut spre interior inca cate un ochi
r6: 4 fatsa 5 dos
r7: din cele ochiurile pe fatsa, primul si ultimul am crescut spre interior inca cate un ochi
r8: din 4 fatsa-> scazut in 3, 7 dos (cred ar fi trebuit sa scad mai devreme, la r6)
r9:7 fatsa 3 dos
r10 incheiat. Am incercat sa strang ochiurile pe fatsa, si cele de pe dos nu, sa se vada doar clopotelul larg
miine fac poze

irish05- Junior

![]()
si incep eu.
l-am aplicat la maneca unui bolero pt fifi. Miine sper sa fac si poze.
Am lucrat altfel decat imi dadeam mai sus cu parerea, de sus in jos, pe poza; astfel am avut 4 ochiuri pe dos, 1 pe fatsa. Pe dos, lucrat invers: 4 fatsa, 1 dos.
R3: din ochiul pe fatsa, crescut 3.
R4: 4 fatsa 3 dos
R5: din cele 3 ochiuri pe fatsa, primul si ultimul am crescut spre interior inca cate un ochi
r6: 4 fatsa 5 dos
r7: din cele ochiurile pe fatsa, primul si ultimul am crescut spre interior inca cate un ochi
r8: din 4 fatsa-> scazut in 3, 7 dos (cred ar fi trebuit sa scad mai devreme, la r6)
r9:7 fatsa 3 dos
r10 incheiat. Am incercat sa strang ochiurile pe fatsa, si cele de pe dos nu, sa se vada doar clopotelul larg
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
prost mai ies pozele la lumina chioara. Iar bliz la asha detaliu si aproape... nu stiu io sa reglez aparatu la focalizare si etc.
cleo, asa seamana mai bine. dar in imagine nu se vede prima crestere, aceea dintr-un ochi crescut 3, asa pronuntata. acum m-am uitat mai bine la imaginea initiala, poate e lucru de masina . oricum, felicitari pt deslusire. si nu una ci doua !! 

irish05- Junior

irish05 a scris:cleo, asa seamana mai bine. dar in imagine nu se vede prima crestere, aceea dintr-un ochi crescut 3, asa pronuntata. acum m-am uitat mai bine la imaginea initiala, poate e lucru de masina . oricum, felicitari pt deslusire. si nu una ci doua !!
bannui ca e facut cu fir mai gros. Asta duce la un clopotel mai evident, mai clar modelul. Io acu lucrez cu fir acril, sculuri de 200gr -> fir 1300m, pus in 2.
Cleo, am modificat eu putin poza ta si sper ca se vede mai bine. Ti-a iesit frumos modelul, cine-l vede pe pitica nu o sa stie cum era pe net, doar o sa admire. Astept poza cu boleroul pe fetita, sa stii
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
Admina a scris:Cleo, am modificat eu putin poza ta si sper ca se vede mai bine. Ti-a iesit frumos modelul, cine-l vede pe pitica nu o sa stie cum era pe net, doar o sa admire. Astept poza cu boleroul pe fetita, sa stii![]()
am editat si io- direct pe link. Asta noapte, nu m-am mai gandit sa o aranjez. CUloarea e un roz somon. Sau frez.
Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20 
Subiecte similare» Modele cercei
» Cine esti din Vampire Knight?
» Cine va posta dupa tine?
» Var place sa se revina la bonusurile mari?
» cand se deschide inregistrarile?
» Cine esti din Vampire Knight?
» Cine va posta dupa tine?
» Var place sa se revina la bonusurile mari?
» cand se deschide inregistrarile?
Pagina 1 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Florile din gradina mea
» Furnizori de materiale si materie prima -croitorie (3)
» Scoala de croitorie(10)
» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 30-Faux denim
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II