In fire sa ne laudam!
+72
symos
moruna
lennny
Giobsy
crina68
stoy
MARI_H
misutic
kla78
emmancita
miridia
alinusha1982
cris_io_mat
dienutzababy
florina_1979_2007
Serban Valentina
emi
cristina350
firicel
danniela
victoriacus
valentyna_sweetly
danadea
fizicuta
bibitu
cris_27
mnarcisa
kitty_1973
gagaritz
claras
geia
Cristache
Medi
DANIELA.I
rucsy
Valentina
SilviaDumitrescu
dandana
Emilia3
Nicoleta Irimescu
ionela stefan
valih
myky7robc
mami de doi ingerasi
CCristinaC
mihaelavama
Dodo-pui
iuliana72
canadianca50
NEAGU LAURA
felix_79
adar
ioana soare
Ania
aisha
Nadia
geany
tomari
Lali
Mimi
little_light
Love
lorinaoo1
irish05
julix_2007
mihatm80
cris69
Eva
duchess
diada
MihaelaT
Admina
76 participanți
Pagina 2 din 12
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: In fire sa ne laudam!
Mimi a scris:Fetele din Bucuresti,am vazut saptamana trecuta matase la sculuri din aceea mai rasucita in mai multe culori langa Cocor ,Steluta parca se numeste merceria si pe Calea Victoriei,vis-a-vis de fosta casa de moda Venus.
Aveau si neagra? Ca la noi am gasit doar colorata!
Eva- Senior
- Numarul mesajelor : 552
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 12/01/2009
julix_2007 a scris:Si eu caut matase neagra pentru cosetat/ tricotat. Am scris la 7 pitici, dar nu am obtinut nici un rezultat. Am senzatia ca nu se omoara cu seriozitatea.
Julix, nici eu

Mimi, ai cumva o poza cu matasea respectiva, sau are altcineva? Eu am vazut una care era infasurata ca si mouline-ul, ceva mai mare jurubita si firul lucios. Clienta a cerut matase rosie si i-a dat chestia aia, frumos fir, de altfel; dar nu stiu daca asa cautati voi. Daca am drum ma uit, va zic si vedem cum mai merg sa cumpar. Important e sa vorbim de acelasi lucru.
Cea de la Polyrom arata asa:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Edit: am vazut poza pusa de Little_light, si asa era infasurata si cea rosie, gasita de mine. Parca tot scumpa o stiu si eu, tot la 50g. Daca gasesc negru si gri e cineva interesat? Si cat sa coste maxim 50g, sa nu iau prea scump...

Eu am gasit scul de matase doar rosie si alba (din el am facut esarfa rosie :-)) la Piata Crangasi, in complexul vechi, la etaj.
Am dat 10 lei pe scul (cred ca e de 100g, dar nu mai stiu sigur
).
Am dat 10 lei pe scul (cred ca e de 100g, dar nu mai stiu sigur

Lali- helper
-
Numarul mesajelor : 80
Varsta : 45
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/02/2009
Am luat ceva recomandat ca fiind matase, si neagra si la 100g. Acum sa-mi ziceti daca e ce cautati voi, ca v-o dau cu draga inima. Daca nu
o folosesc, ca o Penelopa, cu multa rabdare. Pare tare subtire, cum va descurcati sa lucrati asa ceva?
Mai aveau alb, auriu, verde mai puternic si un lila superb
abia-abia m-am abtinut sa nu-l cumpar... Dar nu cred ca ma descurc cu o croseta, asa de subtire ... nu inca, cel putin.

Mai aveau alb, auriu, verde mai puternic si un lila superb

Admina cat costa sculul negru si ce gramaj are? mie imi place sa lucrez cu fire subtiri si din cel negru vad deja o fusta eleganta cu o bluza aurie sau verde, lila ... 

tomari- Maestru
- Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008
In fire sa ne laudam
Admina,din pacate nu am nici o poza cu firul.Dar acesta este ,ce ai gasit tu.Cred ca are 50 gr.Se lucreaza foarte bine cu croseta.
Mimi- helper
- Numarul mesajelor : 70
Localizare : Barlad
Data de inscriere : 27/12/2008
Tomari, Mimi, are 100g sigur
, asa scrie pe el si e marisor sculul, oricum. Am luat impreuna cu mai multe fire, dar e pana in 10 lei un scul, deci cam cat zicea Eva ca e la 50g. Cred ca e putin diferita de cea postata de Little_light, parca nu se desface in firisoare, e mai rasucita si subtire.
Asa e Tomari, ar iesi ceva finutz de tot din ea. Din cea aurie sau neagra ceva de seara. Si din celelalte, normal. Daca vrei fire, da-mi de stire. Am la "datorii", cred ca vin si ti le aduc, personal
Apropo, ce credeti, un costum de baie(captusit, normal), din ce fel de fir ar merge? Am vazut unele si imi plac la nebunie. Ma gandesc ca ar iesi din ceva subtirel si rezistent la spalari, udari...clorul din apa

Asa e Tomari, ar iesi ceva finutz de tot din ea. Din cea aurie sau neagra ceva de seara. Si din celelalte, normal. Daca vrei fire, da-mi de stire. Am la "datorii", cred ca vin si ti le aduc, personal

Apropo, ce credeti, un costum de baie(captusit, normal), din ce fel de fir ar merge? Am vazut unele si imi plac la nebunie. Ma gandesc ca ar iesi din ceva subtirel si rezistent la spalari, udari...clorul din apa

admina daca e rezistent la factorii nocivi e in ordine,dar daca se umple de apa nu-l pierzi de pe tine??? 

Pana la urma se incumeta cineva la firul negru de matase ca am luat 500g, un set adica. Il vrea cineva?
Geany, la o adica fac din matasica de genul asta costum, nu cred ca prea are ce sa se imbibe de apa, ca e subtire de tot firul. Apropo de ala lila... mi-a venit ideea :iuhuhu:
Geany, la o adica fac din matasica de genul asta costum, nu cred ca prea are ce sa se imbibe de apa, ca e subtire de tot firul. Apropo de ala lila... mi-a venit ideea :iuhuhu:
Pune setul tot la mine, ca ii gasesc eu intrebuintare. Bag un croset si fac ceva din el , e drept ca nu se stie in ce secol, ca azi am intrat in scoala la 7.30 si am iesit la 20.30.
julix_2007- Maestru
- Numarul mesajelor : 1478
Varsta : 54
Data de inscriere : 07/12/2008
Mimi- helper
- Numarul mesajelor : 70
Localizare : Barlad
Data de inscriere : 27/12/2008
Fire de unde?
Tot incerc sa gasesc fire mai deosebite si nu reusesc...
inafara de a le comanda din afara, aveti idee unde as putea sa gasesc chestii mai deosebite?
Precizez ca nu sunt din Bucuresti ci doar ajung din cand in cand prin Buc.
Am incercat pe la big, prin obor... samd, dar sunt destul de slabe.
inafara de a le comanda din afara, aveti idee unde as putea sa gasesc chestii mai deosebite?
Precizez ca nu sunt din Bucuresti ci doar ajung din cand in cand prin Buc.
Am incercat pe la big, prin obor... samd, dar sunt destul de slabe.
Vai, abia acum am avut vreme sa mai intru... asta e matasea de care ziceam, dar mie mi-a zis mercereasa ca are 50g ...
Admina, vreau si eu cand mai gasesti! Sau Mimi, daca gaseste Roxana... vreau si eu 500 g...
Admina, vreau si eu cand mai gasesti! Sau Mimi, daca gaseste Roxana... vreau si eu 500 g...

Eva- Senior
Eva a scris:Vai, abia acum am avut vreme sa mai intru... asta e matasea de care ziceam, dar mie mi-a zis mercereasa ca are 50g ...
Eva, astept inscrieri, culori si gramaje. Sunt seturi de 5 sculuri, deci 500g e ideal. Plus ca e departe... mai bine merg pt mai multe odata, sa nu ma simt vinovata ca-mi iau doar mie

Posibil sa se gaseasca si la 50g, parca ce am vazut eu in mercerie e mai mic; asta are 30cm lungime, nu e cat un mouline.
Da, Admina, asa erau si sculurile pe care le-am vazut eu, dar fiindca nu avea negru, n-am insistat... posibil sa fi fost tot de 100 g ...
Deci, cand ai drum pe acolo, vreau 500 g matase neagra
Deci, cand ai drum pe acolo, vreau 500 g matase neagra

Eva- Senior
Ok, va anunt cand le-am luat. Aveau si un bbc frumusel pt copii, 100% bbc; daca e cineva interesata, erau multe culori. Daca m-ar lasa sa fac poze ca ar fi mai usor
Am gasit in Bucur Obor, in magazin, fire de matase, tot asa rasucite, la 50g de la firma Coats, pret 10 lei si doar rosu si orange. Spunea vanzatoarea ca nu au gasit la importator alte culori, probabil mai cauta lumea, ca vine vara... Nu mi s-a parut diferenta la calitate, ceea ce e foarte bine.

Am gasit in Bucur Obor, in magazin, fire de matase, tot asa rasucite, la 50g de la firma Coats, pret 10 lei si doar rosu si orange. Spunea vanzatoarea ca nu au gasit la importator alte culori, probabil mai cauta lumea, ca vine vara... Nu mi s-a parut diferenta la calitate, ceea ce e foarte bine.
Greu se lucreaza matasea asta
Iese tare frumos, dar e migaloasa rau si nu aveau rabdare sa cumpar, odata cu firele... Si cand va aud ca vreti sa lucrati fuste, bluze cu ea... Sunteti foarte talentate
Lila:
Auriu:

Lila:
Auriu:
wow, ce bine arata, sper ca intr-o zi sa-mi lucrez si eu o curea din matase gri/neagra
felicitari pentru achizitii, superbe culori!

felicitari pentru achizitii, superbe culori!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
....sory...azi isi face iar de cap cu pozele,,,desi e in marime 640-480 tot nu vrea so posteze acum...oricum stiti despre ce e vb.nu-mi mai pap nervi acum cu poza

....sory...azi isi face iar de cap cu pozele,,,desi e in marime 640-480 tot nu vrea so posteze acum...oricum stiti despre ce e vb.nu-mi mai pap nervi acum cu poza

eu vad poza foarte bine, stiu mileul, nu as fi crezut ca e din matase
foarte frumos 

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Sa nu radeti de poze, ca sunt incepatoare in fotografia de ..."produs"!
Din ghemul portocaliu din dreapta vreau sa-mi fac o bluza tricotata, dar mi-am ales un model ajurat complicat ce merge taaaaaaaaare greu.
Sa nu radeti de poze, ca sunt incepatoare in fotografia de ..."produs"!
Din ghemul portocaliu din dreapta vreau sa-mi fac o bluza tricotata, dar mi-am ales un model ajurat complicat ce merge taaaaaaaaare greu.
ce gramaj are ghemul ? mi se pare mic si nu cred ca ajunge de o bluza - cred ca iti trebuie undeva la 400 g ...
Ania- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 160
Varsta : 35
Data de inscriere : 05/11/2008
Ania, are 100 g. Dar n-am unul singur, am 3. Am pus din tot ce aveam cate "o mostra". Stocul e mult mai mare! 

cred ca ajung 300g dar poate nu - e bine sa mai ai de rezerva putina ata.
Ania- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 160
Varsta : 35
Data de inscriere : 05/11/2008
Faine fire. Mai ales ala de matase. Deja nu se mai gaseste asa ceva.
julix_2007- Maestru
- Numarul mesajelor : 1478
Varsta : 54
Data de inscriere : 07/12/2008
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12

» In fire sa ne laudam!(2)
» In fire sa ne laudam!(3)
» In fire sa ne laudam!(4)
» In fire sa ne laudam!(5)
» In fire sa ne laudam ! (6)
» In fire sa ne laudam!(3)
» In fire sa ne laudam!(4)
» In fire sa ne laudam!(5)
» In fire sa ne laudam ! (6)
Pagina 2 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)