Felicitari de Craciun, cusute
Pagina 1 din 9 • Impartiti •
Pagina 1 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Si acum va prezint colectia de iarna, felicitari de Craciun , cusute in punct de cruce. Sunt gata si asteapta sa fie expediate. Mama mea deja le-a planificat, care si cui trebuie expediata.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Si astea, facute pentru o colega de la scoala, maistra, care a avut inspectia de gradul I. Am facut schimb de servicii
Si astea, facute pentru o colega de la scoala, maistra, care a avut inspectia de gradul I. Am facut schimb de servicii
julix_2007- Maestru

- Numarul mesajelor: 1372
Varsta: 43
Localizare: Suceava
Data de inscriere: 07/12/2008
Re: Felicitari de Craciun, cusute
Foarte frumoase Julix. Cata munca.... "Pe vremea mea maica" existau panze cu modele desenate pe ele, oare acum se mai gasesc? Am si eu cusute astfel 2 tabloute poate o sa vi le arat odata...
Nu stiu daca mai sunt gata desenate, dar oricum nu le-as achizitiona, pentru ca pe mine ma enerveaza goblenurile pictate. Eu merg dupa diagrama si cu numaratul, ca e mai distractiv.
julix_2007- Maestru

Ce felicitari dragute!!!
Mama mea facea martisoare cusute asa, cu diverse motive florale, dar cand era tanara.
Mama mea facea martisoare cusute asa, cu diverse motive florale, dar cand era tanara.

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 4566
Varsta: 27
Localizare: Curtici
Data de inscriere: 26/10/2009
Martisoare am facut din tot felul de chestii: scoici, samburi de mar, sfoara, pene. Cusute inca nu am facut, dar am in plan. Si felicitari de 8 martie si de Paste.
julix_2007- Maestru

Julix, felicitari pentru rabdarea de cre dai dovada, sunt foarte frumoase, foarte muncite! Cred ca or sa se bucure foarte mult destinatarii! 

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
julix,sunt superbe felicitarile.pot sa-ti dau adresa sa-mi trimiti si mie una?
glumesc,dar cred ca o sa incerc sa fac si eu.daca voi avea timp... 
glumesc,dar cred ca o sa incerc sa fac si eu.daca voi avea timp... 

zylv- Expert

-

Numarul mesajelor: 848
Varsta: 40
Localizare: in centrul tarii
Data de inscriere: 15/02/2009
diada a scris:Julix, felicitari pentru rabdarea de cre dai dovada, sunt foarte frumoase, foarte muncite! Cred ca or sa se bucure foarte mult destinatarii!
Multumesc.Sincer, sper ca destinatarii sa aprecieze gestul si munca.
julix_2007- Maestru

Julix, sunt minunate. Ca si semnele de carte, foarte muncite si originale. Eu vreau sa te intreb de unde ai suportul de felicitari, hartia albastra, adica. Este cumparata gata stantata, cum/ de unde/ cat? 

Julix meriti toate laudele,de unde ai modelele?m-ar interesa niste modele pt pct in cruce,ce zici ma poti ajuta,asa ceva lucrez si eu cu elevii mei,incepatorii.

Cu ce fire lucrezi?

Cu ce fire lucrezi?
Admina a scris:Julix, sunt minunate. Ca si semnele de carte, foarte muncite si originale. Eu vreau sa te intreb de unde ai suportul de felicitari, hartia albastra, adica. Este cumparata gata stantata, cum/ de unde/ cat?
Suporturile albastre le am din 2000 de la niste olandezi care au venit cu cadouri la o scoala vecina. Prietena mea , care era educatoare acolo, le-a strans si mi-a dat si mie. Pana acum nu prea le-am gasit intrebuintarea, pentru ceva care sa imi placa. Sunt gata stantate. Sa vad daca mai are, nu promit nimic.

julix_2007- Maestru

maistra a scris:Julix meriti toate laudele,de unde ai modelele?m-ar interesa niste modele pt pct in cruce,ce zici ma poti ajuta,asa ceva lucrez si eu cu elevii mei,incepatorii.![]()
![]()
Cu ce fire lucrezi?
Multumesc. Modele le am de pe net. Am descarcat tot ce am prins. A pus Mihaela Buzatu un link cu modele mici in punct de cruce, dar acum nu gasesc unde. Schemele le am in calculator. Propune o modalitate prin care crezi ca te pot ajuta cu scheme si idei si se rezolva. Eventual poate ma invata cineva cum sa postez aici schemele, pentru ca nu mai pot pune linck-uri, nu am pus la momentul respectiv, adio de-acuma.
Eu lucrez cu mouline in 3 fire (din 6). Cele lucrate pentru colega mea au fost lucrate cu fire mai groase pna, bumbac, ca asta a fost cererea. Elevii de la scoala au facut si ei felicitari de Craciun, ca le-am dat modele, dar au lucrat cu pna.
julix_2007- Maestru

Geany eu stiu unde sa le postez, dar nu stiu cum. Pentru ca acolo fetele au pus link-uri nu documente (word sau pdf) din calculatorul propriu.
julix_2007- Maestru

Pagina 1 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Subiecte similare» felicitari handmade
» ESTE CEL MAI TARE METIN !!! FELICITARI LA [GA]Angel
» Felicitari
» felicitari pentru toti [clik]
» Cadou pentru Craciun
» ESTE CEL MAI TARE METIN !!! FELICITARI LA [GA]Angel
» Felicitari
» felicitari pentru toti [clik]
» Cadou pentru Craciun
Pagina 1 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Bluze,topuri...(10)
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Provocarea 30-Faux denim
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Discutii despre croitorie