Creatii in punct chilim
Pagina 3 din 4 • Impartiti •
Pagina 3 din 4 •
1, 2, 3, 4 
Re: Creatii in punct chilim
eu nu inramez icoanele cu paspartou;
numai icoana lui sf.Mina si ma chinui sa il dau jos; dar acum nu dispun de bani sa-i fac alta rama la Sf.Mina
numai icoana lui sf.Mina si ma chinui sa il dau jos; dar acum nu dispun de bani sa-i fac alta rama la Sf.Mina
Pai am cautat pe net si nu gasesc nimic...e punctul normal in care coasem goblene?
Icoana asta ma apuc si eu acum sa o cos, numai ca am ratacit prin casa diagramele si atele, adica le-am pus bineeeeeeee, si acum nu le mai gasesc.
Icoana asta ma apuc si eu acum sa o cos, numai ca am ratacit prin casa diagramele si atele, adica le-am pus bineeeeeeee, si acum nu le mai gasesc.

RamonaM- Junior

- Numarul mesajelor: 482
Varsta: 29
Data de inscriere: 15/10/2010
Nu/nici vorba;
am saincer sa desenez miine,si voi scana;
si postez; am facut pasparou in punct sabac,la taboul cu caii; aveam o rama si fiind mai mare,am fost nevoita sa completez;miine il inramez si daca are timp fiul meu,am sa-l rog sa-mi faca poza si il postez;
Doamne ajuta!
am saincer sa desenez miine,si voi scana;
si postez; am facut pasparou in punct sabac,la taboul cu caii; aveam o rama si fiind mai mare,am fost nevoita sa completez;miine il inramez si daca are timp fiul meu,am sa-l rog sa-mi faca poza si il postez;
Doamne ajuta!
offf ce de puncte, asa as vrea o carte veche de cusut, cred ca de acolo m-as dumiri cum se fac. Is pierduta in spatiu...eu stiu doar punctul de goblen si in cruce, ca nu m-o invatat nimeni altceva, si pe astea tot eu le-am invatat

RamonaM- Junior

- Numarul mesajelor: 482
Varsta: 29
Data de inscriere: 15/10/2010
Julix,vad ca ai postat un covoras foarte frumos in punct chilim.M-am tot uitat sa vad ce fel de cusatura e dar din 3 pagini,nu am gasit nimic.N-ai vrea te rog sa explici un pic despre ce e vorba?Si poate pui poze si cu cuvertura,si o poza de aproape.Imi place foarte mult,neaparat trebuie sa fac si eu un covoras.Dar nu am idee ce fel de cusatura e!
Fetelor care cose-ti asa ceva,lamuriti-ne si pe noi,puneti si poze cu aceasta cusatura,va rog!
Fetelor care cose-ti asa ceva,lamuriti-ne si pe noi,puneti si poze cu aceasta cusatura,va rog!

tinap- Expert

-

Numarul mesajelor: 860
Varsta: 51
Localizare: la mediterana
Data de inscriere: 30/08/2011
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine];
Apasati pe poza se mareste si ve-ti vedea; Numai ca trebuie sa fiti atente;nr,punctelor pe care faceti punctum,trebuie sa fie cu sot--4-6-8-10;pentru ca impartit la 2,sa fie corect relizat;
Eu,de exemplu,fac la paspartou as; 10 puncte impartit la 2 si cum ca paspartoul pe 20 puncte;Sper sa intelegi ceva,din desen;
Daca nu revin;
Am terminat citeva tablouri micute,care au punctul chelim pe margine;
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Numai ca nu sunt spalate si calcate;
Doamne ajuta!
Geta
Apasati pe poza se mareste si ve-ti vedea; Numai ca trebuie sa fiti atente;nr,punctelor pe care faceti punctum,trebuie sa fie cu sot--4-6-8-10;pentru ca impartit la 2,sa fie corect relizat;
Eu,de exemplu,fac la paspartou as; 10 puncte impartit la 2 si cum ca paspartoul pe 20 puncte;Sper sa intelegi ceva,din desen;
Daca nu revin;
Am terminat citeva tablouri micute,care au punctul chelim pe margine;
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Numai ca nu sunt spalate si calcate;
Doamne ajuta!
Geta
Multumesc Geta,esti o draguta,dar e greu de priceput acest punct,daca as stii cum sa-l caut pe net,cum se numeste oare in engleza?

tinap- Expert

-

este punctul cu care se lucrează goblen?
sorry, a mai intrebat cineva dar nu ma dumiresc cu e punctul asta si pace
e cruciulita?
sorry, a mai intrebat cineva dar nu ma dumiresc cu e punctul asta si pace
e cruciulita?
Geta multumim frumos de explicatii. eu am lucrat la goblen, de acum port ochelari,asa mi/a placut de mult. nu am nici unul aici cu mine,dar cand am sa merg acasa am sa le aduc si le postez.eu nu stiam pana acum ca paspartuul se poate coase.
ce nu inteleg din schema ta e faptul ca faci liniile drepte. la goblen eu lucram oblic...
deci trebuie facute liniile drepte?
multumesc!
ce nu inteleg din schema ta e faptul ca faci liniile drepte. la goblen eu lucram oblic...
deci trebuie facute liniile drepte?
multumesc!

pufoi- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1497
Varsta: 38
Localizare: italia
Data de inscriere: 02/11/2011
Dar asta nu e goblen!Se numeste cusatura "chilim"e ceva cu totul diferit.Precis este pe net,dar nu stim denumirea sub care sa-l cautam.Daca pui chilim,iti da chilli,adica ardei iute!LOL..Cautat probabil pe la how to needlestitch a rug",pentru ca e mai mult folosit la covorase,sau la tapistery.
ia cautati Kelim stitch,sau persian stitch,si care va pricepeti spuneti-ne ce parere aveti.
ia cautati Kelim stitch,sau persian stitch,si care va pricepeti spuneti-ne ce parere aveti.

tinap- Expert

-

Atat am gasit, prima cusatura e kilim. Din cate stiu eu, se coase in V. Conturul e putin mai uracios pentru ca daca se greseste un punct nu se mai poate coase V si la umplere se vede greseala, dar nu e foarte greu, cu putina practica se pot face niste cusaturi foarte frumoase. O sa revin si cu o poza, nu am gasit nici o schema.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre aba in Lun 19 Dec 2011, 20:07, editata de 1 ori (Motiv : atasat poza)
aba- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1680
Data de inscriere: 04/04/2010
aba,da asta e,tot ce stiu si eu este ca este o cusatura in V.Si ca se fac niste carpete si covorase foarte,foarte frumoase.Ce model frumos,traditional,imi place foarte mult!Uita-ti ce-am gasi eu pe net:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Si cum arata cusatura kilim/chilim:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Cine are mai multe informatii,sau obiecte cusute,le rog sa le posteze!
Si cum arata cusatura kilim/chilim:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Cine are mai multe informatii,sau obiecte cusute,le rog sa le posteze!

tinap- Expert

-

Bine v-am gasit! Ma bucur ca mai vorbeste cineva de ,,lucru de mana". Bunica mea m-a invatat sa fac acest minunat lucru. Ii multumesc din suflet si va multumesc si voua, tuturor celor ce iubiti frumosul! Spor la lucru!

yzz- Nou venit

- Numarul mesajelor: 1
Localizare: Gorj
Data de inscriere: 08/02/2012
yzz,bine-ai venit,gorjeanca draga!Te rog arata-ne si noua din frumusetile tale sau ale bunicii.Si daca stii cum se coase,spune-ne si noua,eu nu stiu si pe net nu gasesc mai nimic.Sa ai o zi buna!

tinap- Expert

-

Pagina 3 din 4 •
1, 2, 3, 4 
Subiecte similare» Cateva creatii in PhotoShop by.Anitza
» MamiciOnline
» Poezi , rime si versuri
» Niste, creeatii de-ale mele.
» MamiciOnline
» Poezi , rime si versuri
» Niste, creeatii de-ale mele.
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 30-Faux denim
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Florile din gradina mea
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Scoala de croitorie(10)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Discutii despre croitorie
» Masinile noastre de cusut (5)