Ce masina de cusut recomandati (4)
Pagina 1 din 9 • Impartiti •
Pagina 1 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Ce masina de cusut recomandati (4)
Capitolul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
marabr multumesc mult pentru rapuns!
mi-ai fost de mare ajutor! acum m-am lamurit. cei de la sibiu au mai umflat putin puterea motorului.
oricum mi se pare o masina buna . am citit cam ce poate face si mi s-a cam pus pata pe ea.
daca esti draguta si poti sa imi mai raspunzi la niste intrebari. de unde ai luat-o? cum te descurci cu ea la materiale groase gen blug si stofa palton? ai cusut matase sau lycra la ea?
si cel mai important dc apesi pedala are viteza sau se misca cu viteza melcului?
nu am mai cumparat nimic asa on line cum am de gand sa fac cu masina de cusut si mi-e teama sa nu fie ceea ce vreau eu. eu am o masina camelia de cugir si un overlock lucznik pe care scrie ca are 90 w. de aceea mi se pare ca 51w e putin .
multumesc pentru ajutor anticipat!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
marabr multumesc mult pentru rapuns!
mi-ai fost de mare ajutor! acum m-am lamurit. cei de la sibiu au mai umflat putin puterea motorului. oricum mi se pare o masina buna . am citit cam ce poate face si mi s-a cam pus pata pe ea.
daca esti draguta si poti sa imi mai raspunzi la niste intrebari. de unde ai luat-o? cum te descurci cu ea la materiale groase gen blug si stofa palton? ai cusut matase sau lycra la ea?
si cel mai important dc apesi pedala are viteza sau se misca cu viteza melcului?
nu am mai cumparat nimic asa on line cum am de gand sa fac cu masina de cusut si mi-e teama sa nu fie ceea ce vreau eu. eu am o masina camelia de cugir si un overlock lucznik pe care scrie ca are 90 w. de aceea mi se pare ca 51w e putin .
multumesc pentru ajutor anticipat!
Ultima editare efectuata de catre MagdaMarin in Mier 04 Ian 2012, 18:52, editata de 1 ori (Motiv : Separat capitole)

oanaraluca- Nou venit

- Numarul mesajelor: 19
Localizare: constanta
Data de inscriere: 03/01/2012
Re: Ce masina de cusut recomandati (4)
am luat-o de la reprezentanta sibiu.a venit prin urgent curier, cu plata la curier.coase bine. are viteza mare, chiar mi-am prins un deget ca mi-am mutat privirea de la ea. paltonul de la concurs a fost facut cu el.coase stofa pusa in 4 bine.acum am cusut pe dunga de la un blug, la tiv.nu are probleme.nu sare si are viteza. am intampinat dificultati cand am cusut un elastic, nu prindea ata de la suveica, dar cred ca si eu mai am de invatat. diferenta intre o masina clasica si una electromecanica e mare. ce mi s-a parut ciudat la inceput-faptul ca e usoara, fata de cele vechi , facute toate din metal.dar e stabila pe masa, nu se misca. pentru o masina casnica, cred ca e k.
am cusut organza si e k, increteste putin, dar cred ca tb sa slabesc putin tensiunea firului.dar a fost in regula pentru ce am vrut eu sa cos.
am cusut organza si e k, increteste putin, dar cred ca tb sa slabesc putin tensiunea firului.dar a fost in regula pentru ce am vrut eu sa cos.
Multumesc frumos ca tiai facut timp pentru mine si mi-ai raspuns!
referitor la organza daca increteste si nu rezolvi din tensiunea firului incearca sa tii materialul intins. adica sa-l tii intins de ambele parti si de cea ce urmeaza sa o cosi si cea pe care ai cusut-o.
imi fac probleme pentru ca eu am lucrat si pe masini industriale care au turatie mare. imi dau seama ca asta e o masina casnica totusi si nu o sa fie la fel de rapida dar ptr uz casnic sper sa faca fata.
as fi vrut sa vad paltonasul pe care l-ai facut da n-am reusit sa dau de el. sunt noua pe forum(1 zi) si nu prea ma descurc. aseara mam uitat la cele 16 modele de paltoane .dar nu stiu care este al tau.
iti multumesc inca o data pentru lamuriri.
referitor la organza daca increteste si nu rezolvi din tensiunea firului incearca sa tii materialul intins. adica sa-l tii intins de ambele parti si de cea ce urmeaza sa o cosi si cea pe care ai cusut-o.
imi fac probleme pentru ca eu am lucrat si pe masini industriale care au turatie mare. imi dau seama ca asta e o masina casnica totusi si nu o sa fie la fel de rapida dar ptr uz casnic sper sa faca fata.
as fi vrut sa vad paltonasul pe care l-ai facut da n-am reusit sa dau de el. sunt noua pe forum(1 zi) si nu prea ma descurc. aseara mam uitat la cele 16 modele de paltoane .dar nu stiu care este al tau.
iti multumesc inca o data pentru lamuriri.

oanaraluca- Nou venit

Felicitari pentru palton! Foarte frumos! Aseara cand m-am uitat la ele mi s-a parut cel mai elegant plus ca detaliile faceau diferenta. Cand am vazut rezultatele concursului am fost pozitiv uimita ca parerea mea a coincis cu a celor ce au votat! m-am gandit ca pe aici sunt persoane care stiu sa aprecieze frumosul! dar nu mam gandit ca am ocazia azi sa vb chiar cu posesoarea lui!
iti multumesc pentru tot! maine o sa sun din nou la sibiu ca sa o comand.
m-ai ajutat sa ma hotarasc.
Te felicit pentru talent, rabdare si imaginatie! Sa ne mai arati ce mai cosi pentru ca o faci foarte bine!
iti multumesc tie si celor de pe forum pentru ca m-au ajutat mult discutiile de aici. iti doresc o seara frumoasa!
iti multumesc pentru tot! maine o sa sun din nou la sibiu ca sa o comand.
m-ai ajutat sa ma hotarasc.
Te felicit pentru talent, rabdare si imaginatie! Sa ne mai arati ce mai cosi pentru ca o faci foarte bine!
iti multumesc tie si celor de pe forum pentru ca m-au ajutat mult discutiile de aici. iti doresc o seara frumoasa!

oanaraluca- Nou venit

sper sa faci alegerea cea mai buna pentru tine!eu am fost incantata de masina, dar , repet, nu sunt profesionista, deci tu s-ar putea sa o vezi cu alti ochi.sa ne tii la curent!succes!
multumesc si eu pentru aprecieri
multumesc si eu pentru aprecieri
Oanaraluca, deduc din ce-ti doresti ca stapanesti bine o masina de cusut. Parerea mea este ca orice masina casnica vei alege, nu se va compara cu una industriala. Referitor la viteza... Iar o masina casnica face n operatii in schimb una industriala lucreaza o sigura operatie (de regula)...
P.s. Bine ai venit! Ai putea sa ne prezinti si noua lucruri realizate de tine. Cu siguranta avem ce invata de la tine!
P.s. Bine ai venit! Ai putea sa ne prezinti si noua lucruri realizate de tine. Cu siguranta avem ce invata de la tine!
AN NOU FERICIT [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Am intrat pe site-ul celor de la Brother si am avut o surpriza putin spus neplacuta; au omis intentionat sa specifice detaliile (electrice) referitoare la puterea motorului cat si a LED-ului. Am rasfoit manuale, prospecte, instructiuni (engleza, germana, franceza) dar nu romana si am cautat datele respective dar nu le-am gasit. Se poate sa-mi fi scapat dar ma intreb de ce trebuie sa citesc ca are 3 mosorele, cusatura la stanga sau drepta, in schimb trebuie sa fac apel ca sa aflu puterea motorului si greutatea (doar primele 2 au specificata greutatea). Inainte toate detaliile erau expuse dar din moment ce au adus modificari specificatiilor tehnice prin excluderea unor date importante ma face sa fiu reticenta fata de firma si produsul respectiv. DE ce absolut nici o masina nu mai are imaginea din spate cu eticheta tehnica
S-ar putea ca masinile cu aceeasi denumire dar de productie mai recenta sa nu mai indeplineasca aceleasi conditii in utilizare (vezi puterea motorului).
Nu doresc sa fac antireclama dar nu pot sa dau sfaturi de calitatea masinii cand cei interesati de vanzarea lor sterg date importante din detaliile tehnice pe care le lauda verbal.
Am intrat pe site-ul celor de la Brother si am avut o surpriza putin spus neplacuta; au omis intentionat sa specifice detaliile (electrice) referitoare la puterea motorului cat si a LED-ului. Am rasfoit manuale, prospecte, instructiuni (engleza, germana, franceza) dar nu romana si am cautat datele respective dar nu le-am gasit. Se poate sa-mi fi scapat dar ma intreb de ce trebuie sa citesc ca are 3 mosorele, cusatura la stanga sau drepta, in schimb trebuie sa fac apel ca sa aflu puterea motorului si greutatea (doar primele 2 au specificata greutatea). Inainte toate detaliile erau expuse dar din moment ce au adus modificari specificatiilor tehnice prin excluderea unor date importante ma face sa fiu reticenta fata de firma si produsul respectiv. DE ce absolut nici o masina nu mai are imaginea din spate cu eticheta tehnica
S-ar putea ca masinile cu aceeasi denumire dar de productie mai recenta sa nu mai indeplineasca aceleasi conditii in utilizare (vezi puterea motorului).
Nu doresc sa fac antireclama dar nu pot sa dau sfaturi de calitatea masinii cand cei interesati de vanzarea lor sterg date importante din detaliile tehnice pe care le lauda verbal.

tomari- Senior

- Numarul mesajelor: 684
Data de inscriere: 27/10/2008
si pe mine acelasi lucru m-a deranjat. mai ales ca in momentul in care am intrebat la reprezentanta mi-au spus alta valoare decat cea reala. azi m-au sunat ei sa ma intrebe dc m-am hotarat cu masina si cand le-am spus despre problema asta, raspunsul a fost : v-am spus din memorie acum nu mai stiu exact . trebuie sa ma uit sa vad .
si se va duce sa se uite dupa care revine cu un telefon.
cei de la bucuresti au scris pe site la modelul bn 37 puterea motorului 51 w, mi-a confirmat si mararb care are modelul acesta. cei de la sibiu mi-au spus ca are 100w.
nu stiu ce fac ma mai gandesc un pic!
si se va duce sa se uite dupa care revine cu un telefon.
cei de la bucuresti au scris pe site la modelul bn 37 puterea motorului 51 w, mi-a confirmat si mararb care are modelul acesta. cei de la sibiu mi-au spus ca are 100w.
nu stiu ce fac ma mai gandesc un pic!

oanaraluca- Nou venit

Buna ziua, am fost zilele trecute la Metro, unde au reduceri si la masinile de cusut, pe langa altele.
Sunt reduse masinile Singer Smart si inca un model de Singer , pretul este intre 260 si 320 lei.
Sunt reduse masinile Singer Smart si inca un model de Singer , pretul este intre 260 si 320 lei.

leia- Nou venit

- Numarul mesajelor: 6
Localizare: din tara
Data de inscriere: 26/06/2010
Multumim , este o informatie utila

aurishta- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2349
Varsta: 44
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 18/04/2010
leila in ce magazin metro ai gasit masinile singer?
azi am fost la metro in constanta de unde sunt eu si la noi nu aveau masini singer. doar o masina lucznik veronica la 400 lei. probabil ca cele singer se vandusera deja.
azi am fost la metro in constanta de unde sunt eu si la noi nu aveau masini singer. doar o masina lucznik veronica la 400 lei. probabil ca cele singer se vandusera deja.

oanaraluca- Nou venit

geany ai dreptate cea industriala nu face atatea operatii ca si cea casnica.
cred ca sunt eu un pic cam pretentioasa si cer cam mult. vreau sa fie si rapida sa aiba si n operatii si sa fie si rezistenta in timp . cam mult!
in momentul in care imi cumpar o masina noua o sa va arat ce am cusut si sper sa fiu la inaltimea voastra.am vazut lucrusoarele din concursuri si m-au impresionat. Va doresc o seara frumoasa!
cred ca sunt eu un pic cam pretentioasa si cer cam mult. vreau sa fie si rapida sa aiba si n operatii si sa fie si rezistenta in timp . cam mult!
in momentul in care imi cumpar o masina noua o sa va arat ce am cusut si sper sa fiu la inaltimea voastra.am vazut lucrusoarele din concursuri si m-au impresionat. Va doresc o seara frumoasa!

oanaraluca- Nou venit

Eu dupa cum se stie am o masina Pfaff 297, nu e o bijuterie optic, insa e o bijuterie scumpa din punct de vedere calitativ. Are viteza, cusaturi de baza, se pot adapta picioruse la set universale si fac cu ea treceri de la gros la subtire, piele si supraelastice. Deci asa ceva as recomanda! Dar cum majoritatea fetelor noi, vaneaza masinile noi, cu multe decoratiuni, ajung la concluzia ca trebuie avuta grija maxima, ca se deregleaza si stand in cutie.
Masinile le-am vazut la Bacau, pe 3 ian, dar era aproape ora 9 si nu m-am uitat cate bucati sunt, dar am vazut 2 modele de Singer. Sunt reduceri de 50% la jucarii si haine, de aceea am mers.

leia- Nou venit

- Numarul mesajelor: 6
Localizare: din tara
Data de inscriere: 26/06/2010
Pagina 1 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Subiecte similare» Clienti recomandati DC++
» Ce masina ti se potriveste? :>
» Colectiile Chic & Cocktail
» World Racing 2
» Iubire fatala
» Ce masina ti se potriveste? :>
» Colectiile Chic & Cocktail