Provocare nr. 23 - Polymer clay bookmark
Pagina 1 din 5 • Impartiti •
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5 
Provocare nr. 23 - Polymer clay bookmark
Titlul e in engleza ca asa suna mai bine
. Va provoc sa mesteriti un semn de carte, in intregime sau partial din fimo (sau alte marci). M-am gandit ca fiecare avem in jur pe cineva pasionat de lectura, care s-ar bucura de un asemenea cadou de Craciun.
Puteti sa folositi fiecare tehnica si culorile preferate.
Provocarea incepe azi si se va incheia duminica, 18 decembrie, cu posibilitate de prelungire la cerere.
Premiul il voi posta zilele urmatoare.
Cateva imagini, doar pentru inspiratie:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Nu se accepta absente nemotivate!
Puteti sa folositi fiecare tehnica si culorile preferate.
Provocarea incepe azi si se va incheia duminica, 18 decembrie, cu posibilitate de prelungire la cerere.
Premiul il voi posta zilele urmatoare.
Cateva imagini, doar pentru inspiratie:
Nu se accepta absente nemotivate!
Re: Provocare nr. 23 - Polymer clay bookmark
Anca, superba provocarea ta, foarte frumoase exemplele gasite de tine. Cred ca ma bag si eu, am cateva idei haioase. La o astfel de provocare merge orice.
Daaaa...interesanta ideea...astept sa-mi vina idei :P Spooor fetelor... 
Am vrut sa fie ceva relativ usor de facut (ca toata lumea e ocupata cu altele in perioada asta), fara limita de culori (ca-i buget redus daca nu aduce mosul niste fimo), si sa fie util.
Abia astept sa vad ce iese. Sper sa fim muuulte participante. Mi-am pus in cap sa intrec provocarile Doinei ca nr. de participante. Ma ajutati?
Abia astept sa vad ce iese. Sper sa fim muuulte participante. Mi-am pus in cap sa intrec provocarile Doinei ca nr. de participante. Ma ajutati?
Multumesc Doina. Sunt convinsa ca semnul tau de carte va fi unul deosebit.
Prevad o saptamana fooooarte ocupata. Imi place foarte tare ideea de semn de carte, mi-ati dat o idee geniala de cadou pentru socri.
andrea.z style- Ucenic

- Numarul mesajelor: 243
Localizare: arad
Data de inscriere: 12/10/2009
Sper ca de data aceasta sa am timp sa mesteresc si eu ceva. Daca nu...stau cu ochii pe voi ca taaaare imi mai place provocarea asta
AndreaZ ma bucur ca ti-am dat o idee. Abia astept sa vad ce mesteresti.
Carmen hai nu te lasa si gaseste putin timp. Imi si inchipui un semn cu tehnica mokume filigree.
Abia astept sa vad ce tehnica va folosi fiecare, care semne vor fi mai elegante, care mai traznite...
Carmen hai nu te lasa si gaseste putin timp. Imi si inchipui un semn cu tehnica mokume filigree.
Abia astept sa vad ce tehnica va folosi fiecare, care semne vor fi mai elegante, care mai traznite...
Ultima editare efectuata de catre ancamm in Lun 05 Dec 2011, 17:35, editata de 1 ori
mda..interesant..si cred k voi participa de data aceasta si eu..ma tot gandesc ce sa folosesc pe post de suport...adica semnul efectiv...pt fimo trebuie ceva solid

darkpoke- Senior

-

Numarul mesajelor: 799
Varsta: 29
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 30/04/2010
Daca reusesc sa-mi fac timp cred ca am sa incerc un model mai traznit. Poate asa o sa ma imbie sa mai pun si eu mana pe o carte
Darkpoke, sarma, chestiile alea de lemn cu care te cauta dr. in gat, bete de la inghetata, etc. Asta daca tu chiar vrei armatura. Dar cred ca merge si fimo singur. Doar nu ai de gand sa dai cu cartile de pereti, nu?
Sau cum era o imagine pt inspiratie in prima mea postare, pangliga cu ceva din fimo la capete. si am mai vazut pe undeva pe net un sirag de margelute care era semnul efectiv, cu ceva din fimo la capat de decor... Lasa-ti imaginatia sa zburde si va iesi ceva deosebit. Mi-a soptit mie o pasarica.
Sau cum era o imagine pt inspiratie in prima mea postare, pangliga cu ceva din fimo la capete. si am mai vazut pe undeva pe net un sirag de margelute care era semnul efectiv, cu ceva din fimo la capat de decor... Lasa-ti imaginatia sa zburde si va iesi ceva deosebit. Mi-a soptit mie o pasarica.
day poti sa-mi zici orice secret 
nu vreau chiar armatura...dar aveam in gand o figurina si acea trebuie sa stea pe ceva
aaa...inca ceva...merge si cu fimo air? recent l-am folosit pt decoratii de craciun si mai am
dar doar daca e permis...acela e alb si se picteaza
nu vreau chiar armatura...dar aveam in gand o figurina si acea trebuie sa stea pe ceva
aaa...inca ceva...merge si cu fimo air? recent l-am folosit pt decoratii de craciun si mai am
dar doar daca e permis...acela e alb si se picteaza

darkpoke- Senior

-

Numarul mesajelor: 799
Varsta: 29
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 30/04/2010
Pai atunci mergi pe la dr. de familie si cere o spatula de lemn. Sau pe la farmacii. O pictezi si gata. Sau mananca o inghetata pe bat daca nu ai probleme cu gatul.
In ceea ce priveste fimo air, eu n-am nimic impotriva sa-l folosesti.
Si o intrebare. Fimo air seamana mai mult cu lutul, sau e ca fimo pe care il stim deja? Ma refer la inceput, cand incepi sa-l modelezi.
In ceea ce priveste fimo air, eu n-am nimic impotriva sa-l folosesti.
Si o intrebare. Fimo air seamana mai mult cu lutul, sau e ca fimo pe care il stim deja? Ma refer la inceput, cand incepi sa-l modelezi.
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5 
Subiecte similare» Farmaciile online, urmatoarea provocare din industria pharma
» Adevar sau Provocare>:)
» Care aveti tupeu sa postati aici?Sa va vad e un joc!
» Adevar sau Provocare>:)
» Care aveti tupeu sa postati aici?Sa va vad e un joc!
Pagina 1 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Haine pentru copiii nostri (14)
» La sueta .... de seara ! 19
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 4
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Simbioza tricotat / croit
» Poze pentru inspiratie-tricotat (4)