Provocare 11 polymer clay - Kaleidscope
Pagina 1 din 7 • Impartiti •
Pagina 1 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Provocare 11 polymer clay - Kaleidscope
Provocarea 11 consta in realizarea unei piese de bijuterie de tip Kaleidscope. Spun -tip- pentru ca tehnica e de fapt millefiore. Aveti aici tutoriale. Imagini nu am mai incarcat, e suficient sa tastati in cautare imagini pe google - Kaleidscope polymer -, si veti gasi o gramada de minunatii.
Premiul consta intr-un set format din pandantiv si cercei din fimo decorat cu tatting. Voi face o combinatie alb-negru, dar asta pana la sfarsitul saptamanii pentru ca deocamdata nu am nici o piesa lucrata pe care sa o pot oferi ca premiu. Asa ca atunci voi posta si fotografia premiului. Sper sa nu va suparati. Provocarea dureaza pana vineri, 1 aprilie, orele 21. Sper sa nu fie o pacaleala!
Pana atunci spor la treaba!
Asta e in afara temei, dar nu m-am putut abtine sa nu v-o arat! E bonus!
Premiul consta intr-un set format din pandantiv si cercei din fimo decorat cu tatting. Voi face o combinatie alb-negru, dar asta pana la sfarsitul saptamanii pentru ca deocamdata nu am nici o piesa lucrata pe care sa o pot oferi ca premiu. Asa ca atunci voi posta si fotografia premiului. Sper sa nu va suparati. Provocarea dureaza pana vineri, 1 aprilie, orele 21. Sper sa nu fie o pacaleala!
Pana atunci spor la treaba!Asta e in afara temei, dar nu m-am putut abtine sa nu v-o arat! E bonus!
Re: Provocare 11 polymer clay - Kaleidscope
Mykya, la asta ma gandeam si eu! De fapt, de cand s-au inceput provocarile, m-am gandit ca daca as castiga, as alege tehnica Kaleidscope.
Oooo,de cand n-am mai lucrat un caleidoscop!Binevenita provocarea,maine ma apuc de treaba!
ofertanta propunerea
spor la modelat !!!
spor la modelat !!!

Dragonfly- Senior

-

Numarul mesajelor: 736
Localizare: brasov
Data de inscriere: 16/03/2010
Eu nu stiu daca am curaj......
Libelulo, nu ma uita cu adresa
Libelulo, nu ma uita cu adresa
Aghata a scris:Eu nu stiu daca am curaj......
Libelulo, nu ma uita cu adresa![]()

Dragonfly- Senior

-

Numarul mesajelor: 736
Localizare: brasov
Data de inscriere: 16/03/2010
Ce super tema :D. De mult timp nu am mai facut fluturasi... Poate fac rost de materiale in timp util, ca parca nu m-as pune pe colorat fimo alb
,momentan atata am.
Nesatisfacator zici? Mie imi place tare mult. Esti modesta
Sa stiti ca inca lucrez la premiu, am terminat partea de tatting sper maine sa il montez in fimo.
Sa stiti ca inca lucrez la premiu, am terminat partea de tatting sper maine sa il montez in fimo.
Super interesanta provocarea. Atat de mult imi place ca deja m-am apucat si eu, dar mi-a iesit o ciudatenie deocamdata.
Doina, tare mult imi place ce ti-a iesit. Daca ala e la tine nesatisfacator... O sa imi bag capul in nisip imediat ce il postez pe al meu
Doina, tare mult imi place ce ti-a iesit. Daca ala e la tine nesatisfacator... O sa imi bag capul in nisip imediat ce il postez pe al meu
Day mamaica... e frumusel foc caleidoscopul tau! Eu nu am curaj sa intru desi... nu se stie. uite o sa incerc si eu in w.e. un caleidoscop sa vad ce iese. Daca ma simt satisfacuta... ma bag la concurs.
Daaaa....ce sa spun....chiar nu ma multumescte.Dupa ce revin din Bucuresti,mai fac o proba,imi dati voie sa mai pun un set?
Day a scris:Daaaa....ce sa spun....chiar nu ma multumescte.Dupa ce revin din Bucuresti,mai fac o proba,imi dati voie sa mai pun un set?
Eu sunt pentru!
Te cred ca pe tine nu te multumeste! Dar mie imi place!
Super ti-a iesit. sper sa reusesc si eu ceva la proba asta, si sper sa apuc sa si postez la timp.
Doina iar vii la Bucuresti?
Doina iar vii la Bucuresti?
Pagina 1 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Pagina 1 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Poze pentru inspiratie-tricotat (4)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna VIII