Costume Carnaval (4)
Pagina 1 din 10 • Impartiti •
Pagina 1 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Costume Carnaval (4)
Capitole anterioare:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
superbe creatii!!!
are cineva tipar pentru costum de leu???multumesc anticipat!
Ultima editare efectuata de catre Uca in Lun Noi 28, 2011 1:48 pm, editata de 1 ori (Motiv : despărţit capitole)

elena_florescu- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 22
Varsta: 31
Localizare: Constanta
Data de inscriere: 01/11/2009
Re: Costume Carnaval (4)
Karina totul la superlativ.Meriti mii de

Marry- Expert

-

Numarul mesajelor: 937
Varsta: 49
Localizare: Arad
Data de inscriere: 20/01/2010
Foarte frumoase costumasele Karina, multa munca si imaginatie

adriuta- Ucenic

- Numarul mesajelor: 147
Localizare: acasa
Data de inscriere: 17/09/2011
Superbe costumatii ati mai facut in ultima vreme. Felicitari tuturor!
Ati putea, va rog, sa ma ajutati cu un model de costum de ciocanitoare pentru fetite? Multumesc!
Ati putea, va rog, sa ma ajutati cu un model de costum de ciocanitoare pentru fetite? Multumesc!

anigherman- Junior

-

Numarul mesajelor: 321
Varsta: 29
Localizare: TARGU MURES
Data de inscriere: 28/02/2010
Karina, sunt tare reusite costumatiile! Rochia 3in1 este super bibilita! Imi place cum te-ai descurcat cu bie-ul, o sa tin minte pentru cand am nevoie.
Cum nu am mai intrat demult, am avut ce vedea pe site....o minunatie de creatii.
Am modificat un alt costum de serbare si am facut un costum de morcov cu care fetita mea a participat la Miss Toamna. I-am facut si un morcovel haios. Sper sa va placa.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Am modificat un alt costum de serbare si am facut un costum de morcov cu care fetita mea a participat la Miss Toamna. I-am facut si un morcovel haios. Sper sa va placa.

anigherman- Junior

-

E foarte haios si frumos,Ani!

Gianina4ever- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1230
Varsta: 32
Localizare: Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere: 31/12/2010
Vai ce morcov cuminte ai Ani!
Desi nu avem zapada o sa avem un mic omulet de zapada... cu rochita
Tinuta inca nu e completa insa ce a fost mai greu am facut.
Abia astept sa vad pitica imbracata cu costumul. Poza nu e reusita.. e facuta seara la lumina becului si sunt o gramade de umbre... palaria are borurile destul de mici dar in poza par ca sunt mari din cauza umbrei. aa si rochia e alba nu galbena
Desi nu avem zapada o sa avem un mic omulet de zapada... cu rochita
Tinuta inca nu e completa insa ce a fost mai greu am facut.
Abia astept sa vad pitica imbracata cu costumul. Poza nu e reusita.. e facuta seara la lumina becului si sunt o gramade de umbre... palaria are borurile destul de mici dar in poza par ca sunt mari din cauza umbrei. aa si rochia e alba nu galbena
Multumesc mult, fetelor!
Ce frumusete de omulet de zapada!
Si eu sunt tot pe aceeasi idee, ca sa zic asa, ca fetele, indiferent de ce costum poarta, sa aiba si fustita/rochita. Astfel ca mi-e asa de greu sa ma gandesc la un costumas de ciocanitoare pentru fetita mea... Dar pana la urma tot voi gasi eu ceva sa fac... sper doar sa iasa bine.
Ce frumusete de omulet de zapada!
Si eu sunt tot pe aceeasi idee, ca sa zic asa, ca fetele, indiferent de ce costum poarta, sa aiba si fustita/rochita. Astfel ca mi-e asa de greu sa ma gandesc la un costumas de ciocanitoare pentru fetita mea... Dar pana la urma tot voi gasi eu ceva sa fac... sper doar sa iasa bine.

anigherman- Junior

-

Ani e draguta foc morcovitza ta. Sa-ti creasca mare si tu sa-i mai lucrezi lucrusoare.
Clodi, imi place rochita. Sa ne-o arati imbracata, sa fie mai completa imaginea.
Noi o sa fim caprioara la serbarea de sfarsit de an. Nu am idei dar deja caut materiale bej-maro, sa vedem. Cred ca o sa fie colanti sigur si body, dar si o fustita sa nu para paianjen, nu caprioara.
Clodi, imi place rochita. Sa ne-o arati imbracata, sa fie mai completa imaginea.
Noi o sa fim caprioara la serbarea de sfarsit de an. Nu am idei dar deja caut materiale bej-maro, sa vedem. Cred ca o sa fie colanti sigur si body, dar si o fustita sa nu para paianjen, nu caprioara.
Help!!!!
Sunt in pana de idei pentru un costum de Craciun care sa reprezinte fagul. Ma poate ajuta cineva? Am vazut ca sunteti tare pricepute, dar din pacate pentru mine nu am vazut nici macar un costum de fag.
Sunt in pana de idei pentru un costum de Craciun care sa reprezinte fagul. Ma poate ajuta cineva? Am vazut ca sunteti tare pricepute, dar din pacate pentru mine nu am vazut nici macar un costum de fag.

Minerva21- Nou venit

- Numarul mesajelor: 2
Localizare: buzau
Data de inscriere: 08/11/2011
Cred ca serbarile copiilor sunt, de fapt, teste de creativitate pentru parinti
Am gasit ceva pe net dar nu stiu prin ce s-ar remarca fagul ca sa zici ca unul e mai potrivit
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
La urmatorul nici nu cred ca inteleg costumul..
La urmatorul nici nu cred ca inteleg costumul..
Ultimul mi se pare mai mult costum de Halloween desi nu imi imaginez ce este!
Admina sigur iti trebuie si codita pentru caprioara. Era sa zic coarne, dar apoi mi-am dat seama ce scriam!
Admina sigur iti trebuie si codita pentru caprioara. Era sa zic coarne, dar apoi mi-am dat seama ce scriam!
Multumesc pentru sugestii. Al doilea model seamana mai mult cu ce m-am gandit si eu. Primul si ultimul le-am gasit si eu pe net, dar nu mi se par deosebite. Cred ca voi face un pantalon maro, o pelerina verde sau un maro deschis-ruginiu din satin pe care voi aplica frunze asemanatoare fagului. Iar pe cap o coronita din satin cu frunze aplicate. Nu este atat de deosebit pe cat mi-as fi dorit dar chiar nu am alta idee.
Mai cer ajutorul pentru pelerina... daca stie cineva cum se construieste tiparul.
Mai cer ajutorul pentru pelerina... daca stie cineva cum se construieste tiparul.

Minerva21- Nou venit

- Numarul mesajelor: 2
Localizare: buzau
Data de inscriere: 08/11/2011
Pagina 1 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Pagina 1 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Provocarea 29 - Fructe de vara
» La sueta .... de seara ! 19