COSTUME CARNAVAL(2)
Pagina 1 din 20 • Impartiti •
Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20 

totolina- Junior

- Numarul mesajelor: 380
Varsta: 28
Localizare: Galati
Data de inscriere: 10/02/2009
Re: COSTUME CARNAVAL(2)
imi da-ti ceva idei pentru o sirena? va rog frumos. vreau sa fac ceva special pentru o fetita speciala.
Draga Ani, este foarte frumos sortuletul. Intr-o piesa toate rolurile sunt importante! Si la noi, la gradi, toate fetitele si mai ales parintii lor vor sa fie printese. Este o mare lupta de orgolii....intre adulti. Fata mea nu a primit niciodata un rol important, dar nu am suferit nici eu, nici ea. Cred cu tarie ca fiecare conteaza intr-o sceneta.... Si, pentru ca au fost atatea discutii neplacute intre parinti, m-am ambitionat sa arat ca imaginatia scoate ceva foarte frumos din orice si ca poti sa stralucesti in pielea oricarui personaj. Sper sa fie asa!
Pentru sirena: iata cateva poze cam mici. Eu as face o combinatie. Bluzita scurta-bustiera, de care as prinde siraguri de margelute, multe margelute, care sa depaseasca lungimea ei; fusta dintr-un material elastic si cu imprimeu care sa trimita gandul la solzi sau as desena solzi pe un material simplu (si aici as infasura cateva margele); in dreptul taliei as pune ceva umflat (ca pentru cenusereasa de mai sus, dar in directie opusa) cum are sirena acolo unde se imbina corpul cu coada; partea de jos-coada- din mult tul stralucitor, foarte incretit; la maini aripioare din tul si pe maini o esarfa sa-i zicem ca o beteala verde(algele), daca nu ai chiar beteala, o poti face din hartie crponata taiata fasii subtiri... Off, greu e de explicat in cuvinte ce iti imaginezi! spor la treaba!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Pentru sirena: iata cateva poze cam mici. Eu as face o combinatie. Bluzita scurta-bustiera, de care as prinde siraguri de margelute, multe margelute, care sa depaseasca lungimea ei; fusta dintr-un material elastic si cu imprimeu care sa trimita gandul la solzi sau as desena solzi pe un material simplu (si aici as infasura cateva margele); in dreptul taliei as pune ceva umflat (ca pentru cenusereasa de mai sus, dar in directie opusa) cum are sirena acolo unde se imbina corpul cu coada; partea de jos-coada- din mult tul stralucitor, foarte incretit; la maini aripioare din tul si pe maini o esarfa sa-i zicem ca o beteala verde(algele), daca nu ai chiar beteala, o poti face din hartie crponata taiata fasii subtiri... Off, greu e de explicat in cuvinte ce iti imaginezi! spor la treaba!
Ultima editare efectuata de catre catallinag in Lun 07 Iun 2010, 00:08, editata de 1 ori (Motiv : adaugat mesaj)

catallinag- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 28
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 20/05/2010
geany a scris:vilcris, dar tu te uiti doar la poze?A scris femeia ca le pozeaza maine.
Felicitari !!! e o albinuta foarte frumoasa
Niciodata nu ma uit doar pe poze, mai ales daca vreau sa si scriu un comentariu. Da' cred ca la ora aia aveam "orbu' gainilor". De, batranetea asta!

Sunt superbe antenutele si toate "accesoriile" albinutei. Abia astept sa termine negocierile pentru sedinta foto ca s-o vedem in intregime.

vilcris- Senior

-

Numarul mesajelor: 642
Varsta: 46
Data de inscriere: 07/11/2008
Vilcris, cand am vazut ca ai scris la 'Costume de carnaval' am crezut ca ai pus cerc si bretele la pantalonii de pijama

clodi a scris:Vilcris, cand am vazut ca ai scris la 'Costume de carnaval' am crezut ca ai pus cerc si bretele la pantalonii de pijama
![]()
Ati vrea voi!
Da' n-am cerc 

vilcris- Senior

-

Numarul mesajelor: 642
Varsta: 46
Data de inscriere: 07/11/2008
Totolina, foarte frumoasa rochita! Mi-a placut si ca bluza este taiata in fata, la talie, asa ca se aranjeaza foarte bine! Felicitari!

catallinag- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 28
Data de inscriere: 20/05/2010
Totolina,Ani frumoase fetitele si costumatiile. 

Marry- Expert

-

Numarul mesajelor: 937
Varsta: 49
Localizare: Arad
Data de inscriere: 20/01/2010
multumesc de aprecieri,
am vrut sa iasa cat de cat asemanatoare cu un corset, sa fie mai deosebita, dar nu prea incarcata.
am vrut sa iasa cat de cat asemanatoare cu un corset, sa fie mai deosebita, dar nu prea incarcata.

totolina- Junior

- Numarul mesajelor: 380
Varsta: 28
Localizare: Galati
Data de inscriere: 10/02/2009
ancush- Junior

- Numarul mesajelor: 433
Localizare: cluj
Data de inscriere: 30/11/2009
Bravo, Ancush! Arata bine cocoselul! Cred ca acum trebuie sa-i dam "punguta cu doi bani"
, sau euro...
, sau euro...
cory74- Senior

- Numarul mesajelor: 637
Varsta: 38
Localizare: constanta
Data de inscriere: 26/01/2010
eu o fac...dar goala....poate de cucurigeste pe la unii altii se va umple 
eu propun ca donatiile sa fie in euro.....mai achitam o rata doua.....

eu propun ca donatiile sa fie in euro.....mai achitam o rata doua.....

ancush- Junior

- Numarul mesajelor: 433
Localizare: cluj
Data de inscriere: 30/11/2009
Frumoase rau costumasele de serbari! Si copiii si mai si! 

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20 
Pagina 1 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Discutii despre croitorie
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Provocarea 30-Faux denim
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA