Bluze, topuri (cap.3)
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Bluze, topuri (cap.3)
Foarte frumoase, felicitari- ti-ai facut o garderoba intreaga !
ai aplicat frumos si V-ul, imi place mult si cea neagra
ai aplicat frumos si V-ul, imi place mult si cea neagra

Dionisia- Junior

-

Numarul mesajelor: 383
Localizare: de pe aici
Data de inscriere: 21/11/2008
kla FOARTE FRUMOASE TOATE BLUZITELE,VESTUTA gri ar merge cu o maletuta pe dedesubt,imi place mult si bluzita albastra am facut si eu una in genul acesta,tot pe bleo,foarte frumoasa si cu danteluta,vad ca ai luat si tu boala cordoanelor
sa le porti cu placere

sa le porti cu placere

Camy- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1184
Varsta: 31
Localizare: buzau
Data de inscriere: 21/10/2008
kla,ai facut niste luzite de nota 20.toate sunt frumoase ,dar cea turcoiz(cel putin asa o vad eu)cu dungulite albe ,imi place in mod deosebit 

zylv- Expert

-

Numarul mesajelor: 845
Varsta: 40
Localizare: in centrul tarii
Data de inscriere: 15/02/2009
foarte reusite bluzitele! imi plac toate!

da-mely- Nou venit

- Numarul mesajelor: 68
Localizare: ro
Data de inscriere: 13/04/2009
Kla, felicitari! Sunt foarte bine lucrate toate bluzitele. Si a avut un spor... Ai folosit un singur tipar sau cum?
multumesc de laude fetelor.
ADMINA da ,mi-am facut un singur tipar pe hartie si apoi l-am tot modificat,si da am avut spor dar noaptea si sunt tot chiauna de somn
Camy exact asa m-am gandit si eu ca merge cu o maletuta acea vestuta ,despre bluzica aia sa stii ca de la tine m-am inspirat .
am mai facut 2 rochite pt o prietena dar am uitat sa fac poze,astazi o chem sa vina sa-i fac poze si le pun la topicul respectiv.
astazi vreau sa mai fac cate ceva daca reusesc pun poze.
ADMINA da ,mi-am facut un singur tipar pe hartie si apoi l-am tot modificat,si da am avut spor dar noaptea si sunt tot chiauna de somn
Camy exact asa m-am gandit si eu ca merge cu o maletuta acea vestuta ,despre bluzica aia sa stii ca de la tine m-am inspirat .
am mai facut 2 rochite pt o prietena dar am uitat sa fac poze,astazi o chem sa vina sa-i fac poze si le pun la topicul respectiv.
astazi vreau sa mai fac cate ceva daca reusesc pun poze.

kla78- Junior

-

Numarul mesajelor: 398
Varsta: 33
Data de inscriere: 28/12/2008
Kla, foarte frumoase, ti-au iesit super! Si ai avut spor 
Asa-i ca overlockul face minuni? Materialele imi plac si ele mult.
Felicitari, si la cat mai multe!
Asa-i ca overlockul face minuni? Materialele imi plac si ele mult.
Felicitari, si la cat mai multe!

Clio_Ela- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1224
Varsta: 36
Localizare: intre optimisti
Data de inscriere: 17/04/2009
Foarte frumoase bluzite,ati lucrat si foarte repede,eu ma chinui de ieri sa fac o bluza :am croit-o dupa tiparul de baza de la Burda,dar m-am impotmolit la coaserea minecilor.
Maistra ,crezi ca imi poti explica mai clar cum se asambleaza minecile la o bluza? si m-ar ajuta mai mult daca ai avea si niste imagini,daca nu te deranjez prea tare.Tare mult imi doresc si eu sa invat croitoria ca voi ,sa imi pot face si eu hainele mele si ale copiilor.
As mai avea o intrbare:nu prea inteleg cum se modifica un tipar de bluza,se taie tiparul original dupa care se face altul? nu prea inteleg.
Poti sa ma lamuresti si pe mine te rog? 
Maistra ,crezi ca imi poti explica mai clar cum se asambleaza minecile la o bluza? si m-ar ajuta mai mult daca ai avea si niste imagini,daca nu te deranjez prea tare.Tare mult imi doresc si eu sa invat croitoria ca voi ,sa imi pot face si eu hainele mele si ale copiilor.
As mai avea o intrbare:nu prea inteleg cum se modifica un tipar de bluza,se taie tiparul original dupa care se face altul? nu prea inteleg.

veraelyazji- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 46
Varsta: 37
Localizare: Gaza-Palestina
Data de inscriere: 07/10/2009
KLA ,mi-am dat seama ca te-ai inspirat dupa bluzita mea bleo,dar am zis-o si eu asa mai cu perdea
,ma bucur tare mult cand vad lucrusoare facute ca ale mele,asta inseamna ca plac ,nu?

,ma bucur tare mult cand vad lucrusoare facute ca ale mele,asta inseamna ca plac ,nu?

Camy- Maestru

-

Creatiile noastre-bluze, topuri(3)
Fetelor multumesc ,raspund cu intarziere,dar de cate niciodata mai bine acum.
ZYLV ,ochii i-am de la tatal meu,sunt singura dintre frati cu ochi albastrii(suntem 4),dar nici una din fetele mele nu au ochii albastrii,fetele au ochi verzi,insa baietii surorilor mele au ochii albastrii,deci iti dai seama ce ciuda imi este.
KLA,sunt extra maletele,mai innebunit.FELICITARI.
VERA,da ,pt a face un model de bluza sau orice alt produs,trebuie sa ai tiparul de bluza si pe acel tipar faci modificarile necesare ,dupa care vei realiza un alt tipar dupa modificarile facute.
Am promis de mult(cam de mult) ca voi realiza un fel de tutorial cu montarea manecilor,iar tu mi-ai adus aminte,iti multumesc si voi reveni cu promisiunea.
ZYLV ,ochii i-am de la tatal meu,sunt singura dintre frati cu ochi albastrii(suntem 4),dar nici una din fetele mele nu au ochii albastrii,fetele au ochi verzi,insa baietii surorilor mele au ochii albastrii,deci iti dai seama ce ciuda imi este.
KLA,sunt extra maletele,mai innebunit.FELICITARI.
VERA,da ,pt a face un model de bluza sau orice alt produs,trebuie sa ai tiparul de bluza si pe acel tipar faci modificarile necesare ,dupa care vei realiza un alt tipar dupa modificarile facute.
Am promis de mult(cam de mult) ca voi realiza un fel de tutorial cu montarea manecilor,iar tu mi-ai adus aminte,iti multumesc si voi reveni cu promisiunea.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Am combinat doua materiale, la nivelul taliei si soldurilor am folosit un material cu elasticitate mai mare (pus in dublu) din care am cusut si o rochita pe care am postat-o la rochii (Cap. 4).
Am combinat doua materiale, la nivelul taliei si soldurilor am folosit un material cu elasticitate mai mare (pus in dublu) din care am cusut si o rochita pe care am postat-o la rochii (Cap. 4).
Ultima editare efectuata de catre chemio in Vin 16 Oct 2009, 00:27, editata de 1 ori

chemio- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 182
Localizare: Pitesti
Data de inscriere: 11/09/2009
superba bluzita CHEMIO,imi place materialul la nebunie,este jerse imprimat ,nu?

Camy- Maestru

-

Camy a scris:superba bluzita CHEMIO,imi place materialul la nebunie,este jerse imprimat ,nu?
![]()
Camy, se pare ca nici tu nu ai somn. Am terminat bluzita putin mai devreme. O incepusem cu masina mea Ciaika si am terminat-o cu Brother BM3500. Mai am de sapat putin la masina asta pana s-o cunosc. Chiar vroiam sa te intreb daca becul se stinge sau se stinge cand opresti masina?
La materiale nu ma pricep, nu prea stiu denumiri de materiale. Eu cos, tricotez, crosetez de mica si din instinct fara sa cunosc teorie. Asa ca, nu stiu ce sa-ti spun. Este elastic insa are o elasticitate medie si, tinand cont de cum arata pe spate, cred ca-i imprimat.
Noapte buna si... uita-te si la rochita care are cordon din materialul bluzitei.

chemio- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 182
Localizare: Pitesti
Data de inscriere: 11/09/2009
iti raspund pe privat. 

Camy- Maestru

-

Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Discutii despre croitorie
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Florile din gradina mea
» Furnizori de materiale si materie prima -croitorie (3)
» Scoala de croitorie(10)
» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)