Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (12)
Pagina 1 din 20 • Impartiti •
Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20 
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (12)
Capitole anterioare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]; [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]; [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]; [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link];[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link];[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link];[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link];[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link];[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link];[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]; [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Deschidem un nou capitol la inceput de an in care sa postam muuulte lucruri. Sa avem spor la lucru!
Deschidem un nou capitol la inceput de an in care sa postam muuulte lucruri. Sa avem spor la lucru!
Re: Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (12)
Uffffffffffff.....Tre să mai editez odată!
Și cât îmi ia postarea pozelor!
Reiau:
Urzicata vă prezintă utima creație pe 2011.Vă rog să nu dați atenție izmenelor de la pijama și nici a ațelor ce curg din boleroi....promit că voi remedia situațiunea
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
LA MULȚI ANI SĂNĂTOȘI ȘI NOROCOȘI ,VĂ DORESC!!!!!
Și cât îmi ia postarea pozelor!
Reiau:
Urzicata vă prezintă utima creație pe 2011.Vă rog să nu dați atenție izmenelor de la pijama și nici a ațelor ce curg din boleroi....promit că voi remedia situațiunea
LA MULȚI ANI SĂNĂTOȘI ȘI NOROCOȘI ,VĂ DORESC!!!!!

crina68- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1605
Varsta: 43
Localizare: Baragan
Data de inscriere: 25/01/2011
Suuuper !!!!! Sa il porti sanatoasa ! Si cand ai timp poate ne dai si ceva detalii Se pare ca firul e destul de grosut si am si eu un fir din care nu prea stiu ce sa fac. Si daca nu cer prea mult.... poate si o diagrama sau o poza cu el desfasurrat sa fur modelul dupa poza
Felicitari si la mai multe ! La multi ani!
Felicitari si la mai multe ! La multi ani!
Crinuta,sa-l porti sanatoasa!E frumos taaaaaaaaaaaaaaare!Spor la lucru!
2012,cu ce debuteaza in matrie de lucru?
2012,cu ce debuteaza in matrie de lucru?
crina, e suprb, sa-l porti cu placere! si eu sunt interesata de diagrama....

anasia- Junior

- Numarul mesajelor: 409
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 01/02/2010
Mulțumesc fetelor!Mă bucur sincer că vă place!
Am schema la el, o să o caut, poate o am încă în foldere,dacă nu, o scanez pe asta a mea și o voi posta!
Firicico, se apropie banchetul fetei,adicătelea mai e zdravăn,dar eu mă mișc mai greu, așa că mă înfig în rochia verde ( model de la Romaya).Trebuie să iasă,pregătiți-vă nervii, că o să vă sâcâi ....chiar dacă mă certați ,voi suporta cu stoicism
Silvioară,firul este gros( se vede si in poza),am lucrat cu croseta de 4....
Am schema la el, o să o caut, poate o am încă în foldere,dacă nu, o scanez pe asta a mea și o voi posta!
Firicico, se apropie banchetul fetei,adicătelea mai e zdravăn,dar eu mă mișc mai greu, așa că mă înfig în rochia verde ( model de la Romaya).Trebuie să iasă,pregătiți-vă nervii, că o să vă sâcâi ....chiar dacă mă certați ,voi suporta cu stoicism
Silvioară,firul este gros( se vede si in poza),am lucrat cu croseta de 4....

crina68- Atotcunoscător

-

Imi place foarte mult, Crina!!, culoarea e superba.Cum de inchide, cu snur??.Sa o porti sanatoasa( imi plac tare mult si cartile care se vad in biblioteca. mi-e tare dor de cartile mele de acasa..)

emmancita- Expert

-

Numarul mesajelor: 820
Varsta: 39
Localizare: madrid
Data de inscriere: 02/10/2010
Foarte frumos bolerou,Crina,dar cred ca ai muncit ceva la el.Modelul de ananas e provocarea cea mare pentru mine!Vreau sa fac si eu unul pentru fata mea.Felicitari!
LA MULTI ANI,CU SANATATE!
PS:Ce-mi place biblioteca ta clasica,plina de carti!E foarte frumoasa!
LA MULTI ANI,CU SANATATE!
PS:Ce-mi place biblioteca ta clasica,plina de carti!E foarte frumoasa!

tinap- Expert

-

Numarul mesajelor: 854
Varsta: 51
Localizare: la mediterana
Data de inscriere: 30/08/2011
Mihaela,foarte frumos setul tau.Ce culori frumoase!
knm,boleroul tau alb e o frumusete!Este genul de bolerou pe care-l visez sa-l fac!Cum l-ai inceput si pe cite ochiuri?
Da-ne si noua un pic de indicatii,daca se poate.
LA MULTI ANI!
knm,boleroul tau alb e o frumusete!Este genul de bolerou pe care-l visez sa-l fac!Cum l-ai inceput si pe cite ochiuri?
Da-ne si noua un pic de indicatii,daca se poate.
LA MULTI ANI!

tinap- Expert

-

Numarul mesajelor: 854
Varsta: 51
Localizare: la mediterana
Data de inscriere: 30/08/2011
Sărutăm dreaptaaaaaaaaaaaaaaa...
S-o luăm metodic:
Acum îi cos tre nasturi, i-am ascuns ațele și modelul nu este greu deloc, dar e pe bază de schemă, eu numai așa știu
Da, un alt hobby de al meu este cititul, după ce m-am măritat, am luat de acasă cărțile cu bibliotecă cu tot( deh singura progenitură a familiei, și-a luat ce zestre a vrut).Între timp mi-am mai cumpărat, destule...cert e că mai am mini bibioteci și-n celelalte camere, asta ca să mă laud
Pe vremea noastră ,cam asta era distracția, dacă vă amintiți....Și dacă e să mă întind, îmi place mult Ileana Vulpescu(prolifică în ultima perioadă)....
Mă apuc să vă caut diagrama...
Mulțumesc mult și vă pup!
Spioanca pe metereze:
E mai frumos modelul ăsta!
S-o luăm metodic:
Acum îi cos tre nasturi, i-am ascuns ațele și modelul nu este greu deloc, dar e pe bază de schemă, eu numai așa știu
Da, un alt hobby de al meu este cititul, după ce m-am măritat, am luat de acasă cărțile cu bibliotecă cu tot( deh singura progenitură a familiei, și-a luat ce zestre a vrut).Între timp mi-am mai cumpărat, destule...cert e că mai am mini bibioteci și-n celelalte camere, asta ca să mă laud
Pe vremea noastră ,cam asta era distracția, dacă vă amintiți....Și dacă e să mă întind, îmi place mult Ileana Vulpescu(prolifică în ultima perioadă)....Mă apuc să vă caut diagrama...
Mulțumesc mult și vă pup!
Spioanca pe metereze:
E mai frumos modelul ăsta!

crina68- Atotcunoscător

-

Crinaaaaaaaaaaaaaaaa.....ai stat ascunsa dar ai mesterit o minunatie...si eu visez sa fac un model din asta....iti vine super.....bravo
tinap....nu mai stiu pe cate ochiuri am inceput, imi pare rau, eu totdeauna cand incep ceva fac o proba de lucru cu firul si croseta/andrelele cu care vreau sa lucrez si apoi calculez cate ochiuri imi intra pe 10 cm de lucru si apoi, cu regula de trei simpla, calculez cat imi trebuie mie ....am lucrat pe masurile mele , am facut un dreptunghi cu latime egala cu distanta dintre umerii mei si latimea cat am vrut sa fie de lung la spate, apoi am pliat pe lungime dreptunghiul rezultat si am cusut pe latimea noului dreptunghi un pic, cam 5 cm si restul am lasat liber (acolo unde vin manecile) apoi am facut model de jur imprejur...nu stiu daca ai inteles dar modul de lucru e simplu si s-a mai discutat despre asta si in cap anterioare....
ma bucur ca iti place, firul e un bleu ciel, superb, nu alb si l-am lucrat cu croseta de 4
tinap....nu mai stiu pe cate ochiuri am inceput, imi pare rau, eu totdeauna cand incep ceva fac o proba de lucru cu firul si croseta/andrelele cu care vreau sa lucrez si apoi calculez cate ochiuri imi intra pe 10 cm de lucru si apoi, cu regula de trei simpla, calculez cat imi trebuie mie ....am lucrat pe masurile mele , am facut un dreptunghi cu latime egala cu distanta dintre umerii mei si latimea cat am vrut sa fie de lung la spate, apoi am pliat pe lungime dreptunghiul rezultat si am cusut pe latimea noului dreptunghi un pic, cam 5 cm si restul am lasat liber (acolo unde vin manecile) apoi am facut model de jur imprejur...nu stiu daca ai inteles dar modul de lucru e simplu si s-a mai discutat despre asta si in cap anterioare....
ma bucur ca iti place, firul e un bleu ciel, superb, nu alb si l-am lucrat cu croseta de 4

kmn- Senior

- Numarul mesajelor: 600
Localizare: sibiu
Data de inscriere: 04/01/2010
Mulțam ,KMN!Dar al tău e mult mai complicat!Mi-a plăcut mult!
La al meu am mers roată ,după schemă!Sincer , e simplu de făcut!Schema postată mai sus ,parcă e mai frumoasă decât al meu!
LA MULȚI ANI!!!!
La al meu am mers roată ,după schemă!Sincer , e simplu de făcut!Schema postată mai sus ,parcă e mai frumoasă decât al meu!
LA MULȚI ANI!!!!
crina68- Atotcunoscător

-

Foarte frumos , Crinuta !
Frumoasa culoarea , frumos si modelul , dar si purtatoarea pe masura .

corina corina- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2141
Varsta: 36
Localizare: Buzau
Data de inscriere: 31/12/2010
crina, scumpo, felicitari pt bolerou si pt biblioteca.
cam la fel, am f multe carti si eu si tin enorm la ele, dar copiii de astazi nu mai citesc decat pe net.
chiar ma uitam la vechea colectie BPT, pe care o ai si tu.
calculatorul asta a adus si bune si rele in viata noastra.
si inca ceva:tie iti sta bine si in pijama (daca nu scriai nu-mi dadeam seama)si oricum ai fi imbracata, asa ca iti doresc sa ramai asa frumoasa mereu.
cam la fel, am f multe carti si eu si tin enorm la ele, dar copiii de astazi nu mai citesc decat pe net.
chiar ma uitam la vechea colectie BPT, pe care o ai si tu.
calculatorul asta a adus si bune si rele in viata noastra.
si inca ceva:tie iti sta bine si in pijama (daca nu scriai nu-mi dadeam seama)si oricum ai fi imbracata, asa ca iti doresc sa ramai asa frumoasa mereu.

myky7robc- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1794
Varsta: 47
Localizare: Bacau
Data de inscriere: 09/01/2010
Crina,tu esti in poza cu boleroul rosu?
Esti si talentata,dar esti si posesoara acelui corp super
!Acum la inceput de an imi pun o dorinta
:peste 6 ani sa fiu Crina,manute dibace si corp super!

georgeta.prnic- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1112
Varsta: 36
Localizare: romania-serbia
Data de inscriere: 23/10/2011
Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20 
Pagina 1 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» Fuste (7)
» De unde ne aprovizionam ptr bijuterii IV
» Sanatatea noastra
» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici VII
» Haine de gravida
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Drumetii si locuri vizitate (3)
» La sueta .... de seara ! 19
» Costume Carnaval (4)
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna VIII
» Picturi pe sticla
» Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii (11)