Scoala de croitorie(10)
Pagina 1 din 16 • Impartiti •
Pagina 1 din 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16 
Scoala de croitorie(10)
Capitolele anterioare:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Re: Scoala de croitorie(10)
Mesaj 1
Salutare!!
Sunt o mamica tanara si imi place sa-mi fac din cand in cand cate ceva hainute.
Am o mare rugaminte. Pe 28 decembrie o sa fiu nasa. M-am mutat de cateva luni intr-un sat si chiar daca as vrea, nu pot apela la un croitor profesionist asa ca voi incerca sa imi fac eu rochia.
Rugamintea mea este urmatoarea: am o poza cu o rochie. Ma puteti ajuta cu un tipar aproximativ?
Recunosc ca nu prea am experienta la croit, dar de fiecare data cand am incercat sa-mi fac ceva mi-a reusit multumitor.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mesaj 2
nu am voie sa postez imagini primele 7 zile de la inscriere....
cine vrea sa vada poza o gaseste pe http ://img338.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img338/8159/rochie.jpg
V-as fi recunoscatoare daca m-ati scoate din impasul in care ma gasesc!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mesaj 3
intre http si restul link-ului am pus un spatiu ca sa pot trimite mesajul
Edit MagdaMarin
Te rog sa citesti Regulamentul si sa nu mai postezi succesiv
Ultima editare efectuata de catre MagdaMarin in Mier Noi 30, 2011 10:16 pm, editata de 1 ori (Motiv : Unit 3 mesaje)
Salutare!!
Sunt o mamica tanara si imi place sa-mi fac din cand in cand cate ceva hainute.
Am o mare rugaminte. Pe 28 decembrie o sa fiu nasa. M-am mutat de cateva luni intr-un sat si chiar daca as vrea, nu pot apela la un croitor profesionist asa ca voi incerca sa imi fac eu rochia.
Rugamintea mea este urmatoarea: am o poza cu o rochie. Ma puteti ajuta cu un tipar aproximativ?
Recunosc ca nu prea am experienta la croit, dar de fiecare data cand am incercat sa-mi fac ceva mi-a reusit multumitor.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mesaj 2
nu am voie sa postez imagini primele 7 zile de la inscriere....
cine vrea sa vada poza o gaseste pe http ://img338.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img338/8159/rochie.jpg
V-as fi recunoscatoare daca m-ati scoate din impasul in care ma gasesc!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mesaj 3
intre http si restul link-ului am pus un spatiu ca sa pot trimite mesajul
Edit MagdaMarin
Te rog sa citesti Regulamentul si sa nu mai postezi succesiv
Ultima editare efectuata de catre MagdaMarin in Mier Noi 30, 2011 10:16 pm, editata de 1 ori (Motiv : Unit 3 mesaje)
Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Joi 01 Dec 2011, 10:39, editata de 2 ori (Motiv : Unit 3 mesaje(Magda); atasat poza(MihaelaT))

crissvaly- Nou venit

- Numarul mesajelor: 4
Localizare: Putna(Suceava)
Data de inscriere: 30/11/2011
crissvaly, bine ai venit!
Rochita este foarte frumoasa, insa a fi incepator este destul de complex. Rochita nu e tocmai simpla, avand ca baza corsetul.
Rochita este foarte frumoasa, insa a fi incepator este destul de complex. Rochita nu e tocmai simpla, avand ca baza corsetul.
Multumesc de primire!
Eu as incerca totusi sa ma aventurez sa o fac... daca voi fi ajutata...
Eu as incerca totusi sa ma aventurez sa o fac... daca voi fi ajutata...

crissvaly- Nou venit

Ai putea sa incepi sa posteti la subiectele potrivite lucrusoare facute de tine; asa ne-ai putea ajuta sa vedem ce intelegi tu prin cuvantul incepator. Intre timp, vom incerca sa gasim ceva exemple explicative cu referire la rochia ce-ti doresti.
As posta, dar nu am camera sa le fac poze.
Incepator adica nu mi-am facut decat cateva fuste drepte si vreo doua bluze elegante... atat.
Chiar cu posibilitatea de a strica materialul pe care il am tot voi incerca realizarea rochiei pentru ca sunt sigura ca va iesi ceva dragut....
Incepator adica nu mi-am facut decat cateva fuste drepte si vreo doua bluze elegante... atat.
Chiar cu posibilitatea de a strica materialul pe care il am tot voi incerca realizarea rochiei pentru ca sunt sigura ca va iesi ceva dragut....

crissvaly- Nou venit

ajutor pentru o rochie
Crissvaly, incearca tiparele gratis de pe leko (5530, 5529,5212).

sybex- Nou venit

- Numarul mesajelor: 21
Localizare: Romania
Data de inscriere: 10/12/2010
Mara, uite aici instructiuni pentru maneci.

geo- Expert

-

Numarul mesajelor: 802
Varsta: 27
Localizare: brasov
Data de inscriere: 10/03/2009
geo a scris:Mara, uite aici instructiuni pentru maneci.
Geo, esti geniala! Multumim!!!

sybex- Nou venit

- Numarul mesajelor: 21
Data de inscriere: 10/12/2010
Cu multa placere 

geo- Expert

-

Numarul mesajelor: 802
Varsta: 27
Localizare: brasov
Data de inscriere: 10/03/2009
Cat material imi trebuie?
Dragele mele pricepute, fiind mai incepatoare, am doua intrebari
1. daca fac o fusta din tricot gros si vreau sa-i atasez o banda de elastic lat in talie, banda vizibila, nu acoperita, ce fel de elastic se floseste, moale sau tare? (nu radeti de exprimarea mea, dar ... nu stiu cum se spune exact!)
2. cat material imi trebuie pentru compleul si rochia din imagine? Presupun ca rochia de la compleu nu are maneca.
Edit MagdaMarin
Te rog sa citesti subiectul Atasarea pozelor pentru a sti unde trebuie copiat linkul pozei
Multumesc
Scuze, incerc sa pun pozele corect!
1. daca fac o fusta din tricot gros si vreau sa-i atasez o banda de elastic lat in talie, banda vizibila, nu acoperita, ce fel de elastic se floseste, moale sau tare? (nu radeti de exprimarea mea, dar ... nu stiu cum se spune exact!)
2. cat material imi trebuie pentru compleul si rochia din imagine? Presupun ca rochia de la compleu nu are maneca.
Edit MagdaMarin
Te rog sa citesti subiectul Atasarea pozelor pentru a sti unde trebuie copiat linkul pozei
Multumesc
Scuze, incerc sa pun pozele corect!
Ultima editare efectuata de catre MagdaMarin in Vin 02 Dec 2011, 21:32, editata de 5 ori (Motiv : Unit subiecte si pus link bun poza)

tezeea- Nou venit

Data de inscriere: 12/10/2010
Tezeea, tot nu merge

aurishta- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2349
Varsta: 44
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 18/04/2010
Am nevoie de ajutor. Am facut o rochita dintr-un material foarte elastic, la lineara cu zic-zac. Doar ca materialul are puf pe dedesupt si cand iau rochita pe mine, tre sa trag de ea un pic ca altfel ramane lipita de maieu, iar daca trag, toata cusatura se rupe. Adica ata se rupe ca materialul e foarte elastic. Am incercat si am cusut de 3 ori pe aceeasi linie, dar rezultatul e la fel, din cand in cand apar gaurele in cusatura. Ce sa fac? Cum sa o mai cos ca tare as vrea sa o port ca e frumoasa si groasa? Nu am masina de surfilat decat liniara.

Adela Ispas- Nou venit

- Numarul mesajelor: 79
Localizare: reghin
Data de inscriere: 09/07/2010
Pagina 1 din 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16 
Subiecte similare» Poezii despare scoala
» Esti pregatit sa inceapa scoala?
» Scoala altfel
» Scoala >.
» wow ce desen a facut soramea
» Esti pregatit sa inceapa scoala?
» Scoala altfel