Ne bem cafeaua, impreuna!-7
+66
violetas
danabekk
kitty_1973
denis21
natasaSV
roxanabacila
melus
mssdelilah
gabrielachiriac87
danae
Ania
aurishta
bubu85
Anuk
irish05
daiana25
manuela29
Marry
Iulia40
cretu_veronica22
diada
datsun
lucky
valentinadof
Uca
aidaalex
Ela
maryd
Ioana Stanciu
Anita_Cristal
Adelaida
teisoara
Maci
Camy
mihaelavama
silvia s
came_lia
julici
02gaviota
mnarcisa
Lucia Ro
Giobsy
rdelia
mickyta
iuliana72
Serban Valentina
bibitu
lotus nufar
Admina
SilviaDumitrescu
veniciuc nicoleta
leonutza69
Clio_Ela
ema
AlinaJ.Bijoux
MihaelaT
marami
Nicoleta Irimescu
betymi72
CCristinaC
LYNDA
ivanoiuadela9
julix_2007
Tache Marilena
MagdaMarin
europolis
70 participanți
Pagina 33 din 34
Pagina 33 din 34 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34
Re: Ne bem cafeaua, impreuna!-7
Din documentarele de la Discovery.SilviaDumitrescu a scris:Cristino da de unde stii tu cum e pe plaja la nudisti?

Stai linistita ca nu am fost. Nu de alta, da' nu ma primesc ca ocup spatiu mult, la cita sint

'neata ooooo .........nu bea nimeni cafea
asa de dimineata haideti ca am facut una mare sa ajunga la toata lumea, hai ca miine incepe scoala si nu mai avem timp, o zi buna la toata lumea si care aveti copii,care mergeti [voi] la scoala
,succes in noul an si cit mai multe realizari pe plan profesional,si pina la urma si pe celelalte planuri ...................

bibitu- Junior
- Numarul mesajelor : 460
Localizare : parcare
Data de inscriere : 03/05/2010
Buna dimineata si de la munte!
Soare si frumos la noi. Vreme numai buna de cules...merisoare. Sa dus fiimea. Eu stau acasa sa bantui netul
Bibitu eu ma servesc cu o
de la tine pt ca e o parcare in fata casei mele 
O zi buna tuturor!!

Soare si frumos la noi. Vreme numai buna de cules...merisoare. Sa dus fiimea. Eu stau acasa sa bantui netul

Bibitu eu ma servesc cu o

O zi buna tuturor!!
Nicoleta Irimescu- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1159
Varsta : 53
Localizare : Vatra Dornei - Bucovina
Data de inscriere : 23/07/2009
Buna sa iti fie inima precum ti-e urarea. Inca nu am baut cafeaua, ca abia am terminat de facut ordine dupa trecerea musafirilor.
Cat despre anul scolar.... pentru copii si parintii lor poate o fi buna, ca pentru cadre (si pentru bugetari, in general) se pregatesc multe ... "surprizuri".

julix_2007- Maestru
- Numarul mesajelor : 1478
Varsta : 54
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 07/12/2008
Neata! (la prinz)
Cam putina lume pe la cafenea. Nu v-ati trezit doamnelor, mai leneviti?
Eu m-am trezit la 7 dimineata ca am fost la tirg de am cumparat gogosari si ceapa pentru zacusca. Imi place sa merg la tigul asta de legume, fructe si cereale, ca am de unde alege.
In consecinta, miine am de facut zacusca si sa bag si citeva borcane de gogosari in otet. Duminica viitoare ma duc iar sa cumpar gogosari pentru pus la borcan in sos de rosii.
In rest, azi cred ca am sa lenevesc acasa, ca nu am chef sa ies, desi daca ma mai gindesc putin, e prea frumos afara ca sa nu profit. Ma mai gindesc.
O zi frumoasa sa aveti
Cam putina lume pe la cafenea. Nu v-ati trezit doamnelor, mai leneviti?
Eu m-am trezit la 7 dimineata ca am fost la tirg de am cumparat gogosari si ceapa pentru zacusca. Imi place sa merg la tigul asta de legume, fructe si cereale, ca am de unde alege.
In consecinta, miine am de facut zacusca si sa bag si citeva borcane de gogosari in otet. Duminica viitoare ma duc iar sa cumpar gogosari pentru pus la borcan in sos de rosii.
In rest, azi cred ca am sa lenevesc acasa, ca nu am chef sa ies, desi daca ma mai gindesc putin, e prea frumos afara ca sa nu profit. Ma mai gindesc.
O zi frumoasa sa aveti

vin si eu la o cafea la voi,am avut defect calc,si tare v-am dus dorul,bine v-am gasit si pupici la toate

valentinadof- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 47
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Buna diminetea , va spun si eu (aproape de prinz ),ca si CCristinaC am mers la piata de dimineata ,si in timp ce pregatesc cite ceva pentru prinz ,va invit la o cafea aromata.
O zi buna tuturor,iar celor ce au copii la scoala ,un an nou cu multa bafta
KittY,iti multumesc,iti doresc si tie ca si tuturor Forumistelor o zi de toamna cu soare blind
Cu drag Valentina S
O zi buna tuturor,iar celor ce au copii la scoala ,un an nou cu multa bafta
KittY,iti multumesc,iti doresc si tie ca si tuturor Forumistelor o zi de toamna cu soare blind
Cu drag Valentina S
Ultima editare efectuata de catre Serban Valentina in Dum 12 Sept 2010, 11:56 am, editata de 1 ori
Valentina, eu am o placere deosebita sa merg la piata, la tarani. Le pot vedea privirea multumita cind vind un kg de ardei, ca le apreciezi marfa si implicit munca. Eu personal, nu ma tocmesc cu ei, caci omu a muncit din greu pentru produsele alea. Daca imi convine cumpar, daca nu, astept pina duminica urmatoare, cind se schimba pretul. Imi place sa aflu retete si secrete de pregatire a legumelor de la taranci...
Azi am cumparat ceapa de la femeie batrina, cu fusta din stamba, sort, mintean (pulovar) si basma, cum purta bunica mea. Nu avea decit ceapa de vinzare si, din cauza ca nu era prea mare, nu lua nimeni de la ea. Am cumparat eu si ma bucur ca am facut-o. I s-a luminat fata cind am cerut 10kg. Probabil pentru ea, astia 15lei, inseamna mare lucru. La fel am facut si cu o tanti care mai avea trei legaturi de leustean si doua de patrunjel. Le-am luat eu, ca sa plece si ea acasa.
Ardei gras am cumparat de la un nene a carui nevasta m-a invatat in urma cu ceva ani sa fac gogosari umpluti cu varza si morcovi, pentru iarna, iar ardeiul capia l-am luat de la o doamna careia i-am "descurcat" niste acte de proprietate, si asa mai departe.
Pentru mine, ca si pentru alti oameni din zona, mersul la tirg, duminica dimineata, inseamna un mod de socializare.
Azi am cumparat ceapa de la femeie batrina, cu fusta din stamba, sort, mintean (pulovar) si basma, cum purta bunica mea. Nu avea decit ceapa de vinzare si, din cauza ca nu era prea mare, nu lua nimeni de la ea. Am cumparat eu si ma bucur ca am facut-o. I s-a luminat fata cind am cerut 10kg. Probabil pentru ea, astia 15lei, inseamna mare lucru. La fel am facut si cu o tanti care mai avea trei legaturi de leustean si doua de patrunjel. Le-am luat eu, ca sa plece si ea acasa.
Ardei gras am cumparat de la un nene a carui nevasta m-a invatat in urma cu ceva ani sa fac gogosari umpluti cu varza si morcovi, pentru iarna, iar ardeiul capia l-am luat de la o doamna careia i-am "descurcat" niste acte de proprietate, si asa mai departe.
Pentru mine, ca si pentru alti oameni din zona, mersul la tirg, duminica dimineata, inseamna un mod de socializare.

Inca o cafea mare si buna tie si celor ce fac piata de la tarani si nu de la samsari.
Cam asa procedez si eu si anume nu ma tocmesc,e munca omului el stie cel mai bine cit costa .
Stiu ffbine de aceste piete ,mi-e dor de ele eu fiind de loc cum se spune din Buzau,si acolo toamna se fac tirguri cu tarani ca si la voi.
Abia astept sa ajung acasa luna viitoare.
In ce priveste batrinenele din piete, si eu la fel fac cumpar si nu mai uit nici o clipa la pret,fac un bine ,parca vad bunicile mele care nu mai sunt.
De la ele am invatat retete minunate de zacusti,de muraturi.......
Asa ca sa ai o duminica placuta,ai facut o fapta buna .
Cam asa procedez si eu si anume nu ma tocmesc,e munca omului el stie cel mai bine cit costa .
Stiu ffbine de aceste piete ,mi-e dor de ele eu fiind de loc cum se spune din Buzau,si acolo toamna se fac tirguri cu tarani ca si la voi.
Abia astept sa ajung acasa luna viitoare.
In ce priveste batrinenele din piete, si eu la fel fac cumpar si nu mai uit nici o clipa la pret,fac un bine ,parca vad bunicile mele care nu mai sunt.
De la ele am invatat retete minunate de zacusti,de muraturi.......
Asa ca sa ai o duminica placuta,ai facut o fapta buna .
Buna dimineata...La amiaza..M-am trezit cu noaptea in cap ca bebelina mea sa trezit cu febra si nasucul infundat...Mai pun o cafeluta sa mai stau cu voi la barfa.Fetelor mi-ati adus aminte de bunica mea care mergea la piata.Ea numai asa stia sa faca bani.Bunicul meu nu ia dat voie sa mearga la munca iar ea statea acasa si se ocupa de gospodarie...Ce scotea din gradina mergea si vindea..apoi mergea si culegea diverse ierburi de pe camp si le vindea..la ea este o boala treaba asta..
O zi buna tuturor
O zi buna tuturor
veniciuc nicoleta- Senior
-
Numarul mesajelor : 637
Varsta : 37
Localizare : navodari
Data de inscriere : 18/02/2010
Nu stiu daca e un noroc sau nu faptul ca eu spun "vai de mine" si nu "vai de noi". IN fiecare zi ma rog si multumesc cerului ca traiesc parintii mei (cadre didactice pensionare) si au pensii inca nedijmuite de statul asta hraparet.
Nu am nici o bucurie ca incepe anul scolar. Psihic si fizic voi fi acelasi cadru didactic constiincios, voi pastra zambetul pe fata. Sufleteste..... "ura" incepe sa-si faca loc.
julix_2007- Maestru
- Numarul mesajelor : 1478
Varsta : 54
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 07/12/2008
buuunaaa diiimiiineeeaaataaaa!
A inceput scoalaaaa, s-a terminat vacanta..... am terminat si eu boieria...si iacata-ma cu cafeaua in fata, cu ochii inca lipiti, bajbaind pe forum.
Va
Sa aveti o saptamana cu realizari, celor ce incep scoala le doresc succes in noul an, celor ce au copii la scoala le doresc putere de munca sa ii ajute si sa ii sustina financiar.
A inceput scoalaaaa, s-a terminat vacanta..... am terminat si eu boieria...si iacata-ma cu cafeaua in fata, cu ochii inca lipiti, bajbaind pe forum.
Va

Neata!
Silvia, cum adica ai terminat boieria? Te duci si tu la scoala?
Si daca tot esti la cafea dimineata, ai facut si tu ceva mai multa? Nu? Lasa ca fac eu un "oloi" si il las aci ca prevad ca tu nu te opresti la o singura cafea. Si sa dai si la celelalte fete, ca sigur vin cu durere de cap de la scoli si gradinite.
O zi cu spor tuturor!
Silvia, cum adica ai terminat boieria? Te duci si tu la scoala?
Si daca tot esti la cafea dimineata, ai facut si tu ceva mai multa? Nu? Lasa ca fac eu un "oloi" si il las aci ca prevad ca tu nu te opresti la o singura cafea. Si sa dai si la celelalte fete, ca sigur vin cu durere de cap de la scoli si gradinite.

O zi cu spor tuturor!
Buna dimineata de la munte!
Multumim de
Cristina!
Adela se considera prea mare sa mai merg cu ea la scoala asa ca stau frumos acasa, cea mica abia la anul o sa mearga la gradi! Susces celor ce incep astazi scoala!
PS: Pentru acele colege de forum care sunt si cadre didactice: sigur vor veni si politicieni la deschiderea anului scolar asa ca fiti amabile si invitatii sa nu stea in picioare si sa ia un loc
aici :
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Merita!!!!!
Multumim de

Adela se considera prea mare sa mai merg cu ea la scoala asa ca stau frumos acasa, cea mica abia la anul o sa mearga la gradi! Susces celor ce incep astazi scoala!

PS: Pentru acele colege de forum care sunt si cadre didactice: sigur vor veni si politicieni la deschiderea anului scolar asa ca fiti amabile si invitatii sa nu stea in picioare si sa ia un loc

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Merita!!!!!
Nicoleta Irimescu- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1159
Varsta : 53
Localizare : Vatra Dornei - Bucovina
Data de inscriere : 23/07/2009
aaaa Cristina ...nu am facut cafea ca eu nu fac dimineata cafea. o fac de seara ca domineata nu am rabdare sa o fac...sa se raceasca.... Asa ca... bine ca ai facut tu oloiul. Eu nu am inceput scoala dar au inceput-o altii si cum la scoala e plictisitor, la primele ore nu se merge ca trebuie o inviorare facuta la counter (un joc cu impuscaturi pentru cine nu stie), vin copii aici la mine sa se mai recreeze/invioreze

neata si de pe la mare..Silvia am crezut ca te duci la scoala
App..as fi vrut sa fi mama mea,ca vad tu intelegi ca prima ora este plictisitoare
Lasand guma de pe 5 incep si eu scoala.E ultimul an asa ca trebuie sa fiu omniprezenta si sa trag tare...ca e cu diplome,proiecte...
O zi buna voua iar doamnelor profesoare si invatatoare le urez un an nou,si plin de bani:

Lasand guma de pe 5 incep si eu scoala.E ultimul an asa ca trebuie sa fiu omniprezenta si sa trag tare...ca e cu diplome,proiecte...
O zi buna voua iar doamnelor profesoare si invatatoare le urez un an nou,si plin de bani:
veniciuc nicoleta- Senior
-
Numarul mesajelor : 637
Varsta : 37
Localizare : navodari
Data de inscriere : 18/02/2010
neata`
beau si eu repde cafeluta cu voi, azi am o zi plina. Am dus topilu la scoala , are invatatoare noua.
Pitica idca imi doarem, asta dupa ce sa culcat la 1.30.
Nicoleta este foarte buna propunerea te, dar cred ca nu e suficient.
Va doresc o zi minunata.
beau si eu repde cafeluta cu voi, azi am o zi plina. Am dus topilu la scoala , are invatatoare noua.
Pitica idca imi doarem, asta dupa ce sa culcat la 1.30.
Nicoleta este foarte buna propunerea te, dar cred ca nu e suficient.
Va doresc o zi minunata.
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 40
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Abia acum vin si eu aici la cafea.Am sotul acasa ca s-a lucrat sambata pentru a se sta azi acasa avand in vedere ca toata lumea dorea sa se duca cu copii la scoli/gradinite.Am fost cu Marius la gradinita.A fost cumintel a facut nazuri un pic. A fost o slujba frumoasa.I-am propus educatoarei sa facem blogul gradinitei sa poata vedea toti parintii poze cu ai lor copii.Am facut poze si filmari.
A venit primarul sa se laude ca au inceput sa mai construiasca inca o sala de clasa (toata vara ce au pazit????)si sa se planga ca le-a fost taiat 25% din salarii(Paulestiul are mari firme producatoare de impozit gras!!!!!!)si eu i-am propus primarului ca daca tot doteaza gradinita cu corpuri de joaca(leagane,cumpene etc.)sa permita accesul si in afara programului gradinitei.Sa se poata juca copii din sat si seara sau in week-end.Nu sa-l duc in alte sate la un parc sa se dea pe topogan.
Daca nu aveam masina ce faceam.Ce el e copil sa mearga 3 km pe jos?Si asa de la gradinita a venit mort de obosit.
Va
si va urez un an scolar plin de succese.
A venit primarul sa se laude ca au inceput sa mai construiasca inca o sala de clasa (toata vara ce au pazit????)si sa se planga ca le-a fost taiat 25% din salarii(Paulestiul are mari firme producatoare de impozit gras!!!!!!)si eu i-am propus primarului ca daca tot doteaza gradinita cu corpuri de joaca(leagane,cumpene etc.)sa permita accesul si in afara programului gradinitei.Sa se poata juca copii din sat si seara sau in week-end.Nu sa-l duc in alte sate la un parc sa se dea pe topogan.

Va

Pai daca nu ma duc cu cafea si alte atentii la "doamna"ii intru in suflet asa cum pot.

Pagina 33 din 34 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34

» Ne bem cafeaua impreuna!-12
» Ne bem cafeaua impreuna! 25
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua impreuna!-13
» Ne bem cafeaua impreuna! 25
» Ne bem cafeaua impreuna!-13
Pagina 33 din 34
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Craciun - 6
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie