Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ornamente de Pasti
Hainute pentru copiii nostri (6) - Pagina 12 EmptyAstazi la 4:13 pm Scris de noki

» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Hainute pentru copiii nostri (6) - Pagina 12 EmptyAstazi la 7:51 am Scris de Medeea20

» Despre noi
Hainute pentru copiii nostri (6) - Pagina 12 EmptyAstazi la 7:41 am Scris de Dorulet

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Hainute pentru copiii nostri (6) - Pagina 12 EmptyIeri la 8:23 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Hainute pentru copiii nostri (6) - Pagina 12 EmptyIeri la 8:21 pm Scris de vlad_mom

» Frivolite - cap 7
Hainute pentru copiii nostri (6) - Pagina 12 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» casute de lemn pentru papusi
Hainute pentru copiii nostri (6) - Pagina 12 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:29 am Scris de Dorulet

» Croitorie
Hainute pentru copiii nostri (6) - Pagina 12 EmptyVin 24 Mar 2023, 8:06 pm Scris de Mihaela1980

» Florile din gradina mea(2)
Hainute pentru copiii nostri (6) - Pagina 12 EmptyVin 24 Mar 2023, 7:51 am Scris de LRodica

» Jucarii crosetate
Hainute pentru copiii nostri (6) - Pagina 12 EmptyVin 17 Mar 2023, 11:34 pm Scris de vlad_mom

» Martisoare din diverse materiale VI
Hainute pentru copiii nostri (6) - Pagina 12 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Hainute pentru copiii nostri (6) - Pagina 12 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Hainute pentru copiii nostri (6) - Pagina 12 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Hainute pentru copiii nostri (6) - Pagina 12 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Hainute pentru copiii nostri (6) - Pagina 12 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Hainute pentru copiii nostri (6) - Pagina 12 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

» Despre masinile de tricotat
Hainute pentru copiii nostri (6) - Pagina 12 EmptyMier 18 Ian 2023, 8:39 pm Scris de vlad_mom

» programe broderie
Hainute pentru copiii nostri (6) - Pagina 12 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:37 pm Scris de onion

» Decoratiuni diverse - 8
Hainute pentru copiii nostri (6) - Pagina 12 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:03 pm Scris de mlizeta

» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
Hainute pentru copiii nostri (6) - Pagina 12 EmptyVin 13 Ian 2023, 8:29 am Scris de LRodica

Hainute pentru copiii nostri (6)

+59
ancone
Steluzza
pisi
SilviaDumitrescu
daiana25
codruta-cosmina
amoni
clodi
zylv
virus
ancuta_ancuta
mnarcisa
danae
Giobsy
carmenush
claudiana
geany
Marry
Dobri Ionela
Donescu Monica
feliciagl
irinairina
MagdaMarin
marina40
europolis
kla78
LYNDA
madymm
Camy
silvisor
stoy
bibitu
anigherman
teisoara
IrisT
aba
danabekk
betymi72
elena_florescu
Admina
adelina24
amnro
lorinaoo1
cory74
DANIELA.I
valentinadof
ioana soare
diada
totolina
violetas
Karina33
veniciuc nicoleta
Lucia Ro
Noemi
Cristache
Uca
aurishta
ancush
MihaelaT
63 participanți

Pagina 12 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

In jos

Hainute pentru copiii nostri (6) - Pagina 12 Empty Re: Hainute pentru copiii nostri (6)

Mesaj Scris de totolina Dum 17 Oct 2010, 5:54 pm

foarte frumoase fustitele si colantii, dar din ce material le faci? vreau si eu sa ii fac colanti grosi si tot imi bat capul ce ar merge mai bine. trebuie sa ii mai fac pt gradinita. eu ii mai fac si mai scurte rochitele, ca merg cu colanti.
emmancita, foarte dulce rochita. imi place si materialul si fundita, se vede bine si asa, dar ar merge si o idee mai mare, parca
totolina
totolina
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 381
Varsta : 39
Localizare : Galati
Data de inscriere : 10/02/2009

Sus In jos

Hainute pentru copiii nostri (6) - Pagina 12 Empty Re: Hainute pentru copiii nostri (6)

Mesaj Scris de valentinadof Dum 17 Oct 2010, 5:59 pm

emmancita frumoasa foc rochitica,si materialul dragut,felicitari.
valentinadof
valentinadof
Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Dum 17 Oct 2010, 5:59 pm

valentinadof a scris:pai nu ca si eu fac rochiile si fustele mai lungi,imi si plac,si pot fi purtate mult timp.
daca mai te aud ca ai facut fetelor rochii/fuste lungi ca sa le poarte si la anu..... nici sa nu le mai postezi ca iti promit ca te ocarasc pe forum. Fetele daia sunt fete sa le porti frumos sa se vada chiloteii nu sa faci pana la pamanta si sa indoi manecile de 3 ori ca sa le aibe..... si peste 3 ani. Esti cu masina de cusut in casa, de cusut stii sa cosi. Ce inseamna asta sa faci acu sa ii vina si la anu? Nu crezi ca la anu o va purta uzata? ca se va plictisi si ea si tu de rochita/fustita/bluzita?
Iartama daca am fost prea acida dar mamam mea croitoreasa fiind din toate petecutele imi facea cate ceva. Cum prindea ceva mai mare (in general cupon cumparat de ea de nou) imi facea... niste lalai ca sa le port...pana la adanci batraneti cred. si am alergie la lucrusoare facute mari.

album picasa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12713
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de valentinadof Dum 17 Oct 2010, 6:05 pm

Silvia fac mai lungi fustite si rochite,si doar la poala mai lungi,nicidecum bluze Smile ,asa cum sunt cele ale Mihaelei,daca nu ma crezi te poti uita la cele facute de mine kiss
si-apoi sunt trendy putin lungute ,da nici pana in pamant!

Ultima editare efectuata de catre valentinadof in Dum 17 Oct 2010, 6:07 pm, editata de 1 ori (Motiv : completare)
valentinadof
valentinadof
Moderator
Moderator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Dum 17 Oct 2010, 6:16 pm

Emmancita, draguta rochita. S-o poarte sanatoasa buburuza ta cand îi va fi buna(eu cred ca dupa 6 luni la cat de marisoara o vad).
Totolina, fuste sunt din tafta crepenata mov si asta pt nepoata e gri cu ape mov, iar colantii sunt dintr-un material luat de la SH Smile) cu 4 lei 1,30/1,50 e ca o catifea usor elastica, iar cei din mijloc sunt dintr-un tricot ce l-am luat cu multa vreme in urma de la Camy, am vrut o bluza dar ma manca pielea ca parca inteapa si am renuntat, a ramas acolo neterminata si cum mai aveam o bucata am facut colanti, dar cum am zis am gresit ca m-am grabit si partea ce se intinde mai mult vine pe lungime zid ce sa-i faci daca baba-i chioara si se grabeste.
Au si ele scurtute pt colanti, dar no, sa aiba si ceva mai serioase

Cititi Regulamentul!
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6756
Varsta : 47
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

https://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Mesaj Scris de emmancita Dum 17 Oct 2010, 6:33 pm

Multumesc Merci , as face si eu o fustita asa creata pt fata mea ( 3 ani), dar nu stiu sa pun elasticul ala, banuiesc ca e elastic f subtire si pus cu zig-zag peste, nu?.Frumoase si tineresti.
emmancita
emmancita
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 50
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Dum 17 Oct 2010, 6:57 pm

valentinadof imi cer scuze public ca m-a luat valul si mi-am esprimat parerea foarte acid. Tocmai vroiam sa intru si sa editez mesajul in caz ca nu scrisese nimeni dupa mine. Pana la urma fiecare isi imbraca copilul cum crede de cuviinta, Inca odata scuze

album picasa
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de valentinadof Dum 17 Oct 2010, 7:02 pm

silvia n-ai de ce sa-ti ceri scuze,chiar m-ai amuzat ,iar dojana ta suna ca cea a unui parinte ce-si mustra copilul cu dragoste,eu asta am simtit in mesajul tau ,sunt convinsa ca n-a fost tendentios pupi
valentinadof
valentinadof
Moderator
Moderator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Dum 17 Oct 2010, 7:09 pm

Multumesc valentinadof pupi prietenie

album picasa
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Danny24 Dum 17 Oct 2010, 7:10 pm

emmancita a scris:Multumesc Merci , as face si eu o fustita asa creata pt fata mea ( 3 ani), dar nu stiu sa pun elasticul ala, banuiesc ca e elastic f subtire si pus cu zig-zag peste, nu?.Frumoase si tineresti.
Eu zic ca este vorba de ata elastica. Daca cauti la sectiunea croitorie, este si un topic ce contine un tutorial despre utilizarea acesteia. Din cate am prins din discutiile fetelor, ata elastica se pune la suveica la masina de cusut, iar sus ramane ata normala.
Danny24
Danny24
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 119
Varsta : 34
Localizare : Cluj
Data de inscriere : 04/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Karina33 Dum 17 Oct 2010, 10:52 pm

Mihaela esti tare harnicuta! Si Diana iti pozeaza de parca vad ca peste ani fugaresti dupa ea pe podiumuri de prezentare!

E mai frumoasa fusta de dat, closat sta mai frumos gogosarul!
Karina33
Karina33
Membru de onoare - croitorie
Membru de onoare - croitorie

feminin
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Andata Lun 18 Oct 2010, 3:10 am

Buna seara. Numai frumuseti am vazut pe aici. Eu nu ma pot lauda in ultima perioada decat cu o rochita pentru mezina si o funda mare si alba pt cea mare.
In rest doar lenjerie de pat mi-am cusut.
Imi doresc insa sa ii fac mezinei un hanorac, si cea mare isi doreste mult colanti.
Mihaela, mi-au placut foarte mult colantii facuti de tine. Poti, te rog, sa imi spui ce material e si de unde l-ai luat?
Andata
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 783
Varsta : 52
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 16/09/2010

http://stylehandmade.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de amnro Lun 18 Oct 2010, 10:19 am

mihaela, harnicuta, nu gluma. deci pe astea ai dat sarafanul de concurs Laughing

colantii sunt din catifea elastica? si mie imi place mai mult fusta pe clos si cu elastic la mijloc. eu am facut numai gogosari clasici, dar o sa incerc si asa.
amnro
amnro
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 930
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 26/10/2009

https://www.facebook.com/pages/Rochii-elegante/173196092774733?r

Sus In jos

Mesaj Scris de stoy Lun 18 Oct 2010, 11:23 am

Mai Mihaela ma uimesti chiar nu stai , tu nu mai dormi draga mea, deja sunt invidioasa nu iti stau manutele de loc si de fata ce sa mai zic pe zi ce trece tot mai frumoasa, poti sa o dai la niste cursuri de modeling ca are niste picioare ......
Emmancita foarte frumoasa rochita dar cred ca o sa-i vina si la un an in poza imi pare mare rochitab, felicitari oricum e frumoasa.
Eu m-am pricopsit cu niste depresi si atacuri de panica si cum ma obosesc putin cum mi-e rau, e asa de nasol, eram foarte activa innainte si acum parca sunt leguma.
stoy
stoy
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1277
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de adinamaria Lun 18 Oct 2010, 11:35 am

dragelor vand sters reclama
MihaelaT: Te-ai ales si cu avertisment!
Vanzarea ta nu avea nicio legatura cu subiectul si te rog sa citesti Regulamentul forumului si Regulamentul b azarului.

Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Lun 18 Oct 2010, 2:20 pm, editata de 2 ori (Motiv : editat mesaj)
adinamaria
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 4
Varsta : 35
Localizare : Bihor
Data de inscriere : 12/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de cory74 Lun 18 Oct 2010, 12:24 pm

Stoy, lasa ca nu sta degeaba, ca problema mea e ca nu-mi vine sa ma uit la ce lucreaza ea (Mihaela), in calitate de amatoare, pentru ca ii vad cusaurile alea impecabil trase si-mi vine sa ma las de croitorit zid , ca nu sunt in stare de asa ceva... Sad
cory74
cory74
Expert
Expert

Numarul mesajelor : 825
Varsta : 48
Localizare : constanta
Data de inscriere : 26/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Lun 18 Oct 2010, 2:32 pm

Ioiiii, ca m-ati facut sa ma-n foi in pene rade Sar'na, sar'na! Merci kiss
Emmancita, am folosit ata elastica la suveica si am cusut cu cusatura dreapta, nu cu zig-zag.
Andata, am scris pe pagina anterioara de unde am luat materialele. wink
Karina, asa-i dar no cioara-i cioara Smile si fusta Dianei imi place mult.
Amnro, si de faceam sarafan la concurs nu ma bagam si no, mai intai fetele si eu mai pe la urma ca ele cresc si mereu raman fara haine.
Colantii sunt dintr-o catifea elastica ca alt material nu cred ca este Smile ca nu scria pe eticheta ce-i(e de la SH).
Stoy, drept ca n-am dormit vineri noapte, adica am terminat pe la 4 jumate de cusut, pana am strans a fost 5 si-am dormit pana la 10 jumate, cot la cot cu fii-mea, dar in rest n-am cand sa cos ca la clasa I ai foarte multe de pregatit.La noi in vagauna nu-s astfel de cursuri asa ca ce sa-i facem poate cand va creste, cine stie ce-i rezerva viitorul. La gradi e cea mai inalta din toata gradinita Smile deh, trage pe ta-su si neamul lui de oameni inalti wink
Ia fa bine mataluta si ia niste MagneB6 si sa vezi ce bine-ti va fi. Dupa ce a murit Raluca m-am ales cu o tahicardie neurovegetativa si in general in sezonul rece incep sa am stari ciudate, asemanatoare cu cele cand faci atac de panica si dr mi-a recomandat,mai exact mi-a zis ca-i obligatoriu sa iau magneB6 si ma simt super.
Cory, de pui liniarul vei vedea ca nu-s chiar asa drepte, dar mai descos de nu-mi place si materialul imi permite ca am eu piticii mei pe creier.
Azi fac tivul la blugii Biancai si deseara pun poze si cu ei.

Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Lun 18 Oct 2010, 2:56 pm, editata de 1 ori (Motiv : corectat bold)

Cititi Regulamentul!
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Andata Lun 18 Oct 2010, 2:44 pm

Mihaela, multam tare fain, m-am lamurit acum. Numai minunatii iti ies din maini...
Andata
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 783
Varsta : 52
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 16/09/2010

http://stylehandmade.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Lun 18 Oct 2010, 8:10 pm

Cititi Regulamentul!
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 12 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB