Hainute pentru copiii nostri (6)
+59
ancone
Steluzza
pisi
SilviaDumitrescu
daiana25
codruta-cosmina
amoni
clodi
zylv
virus
ancuta_ancuta
mnarcisa
danae
Giobsy
carmenush
claudiana
geany
Marry
Dobri Ionela
Donescu Monica
feliciagl
irinairina
MagdaMarin
marina40
europolis
kla78
LYNDA
madymm
Camy
silvisor
stoy
bibitu
anigherman
teisoara
IrisT
aba
danabekk
betymi72
elena_florescu
Admina
adelina24
amnro
lorinaoo1
cory74
DANIELA.I
valentinadof
ioana soare
diada
totolina
violetas
Karina33
veniciuc nicoleta
Lucia Ro
Noemi
Cristache
Uca
aurishta
ancush
MihaelaT
63 participanți
Pagina 12 din 12
Pagina 12 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Hainute pentru copiii nostri (6)
foarte frumoase fustitele si colantii, dar din ce material le faci? vreau si eu sa ii fac colanti grosi si tot imi bat capul ce ar merge mai bine. trebuie sa ii mai fac pt gradinita. eu ii mai fac si mai scurte rochitele, ca merg cu colanti.
emmancita, foarte dulce rochita. imi place si materialul si fundita, se vede bine si asa, dar ar merge si o idee mai mare, parca
emmancita, foarte dulce rochita. imi place si materialul si fundita, se vede bine si asa, dar ar merge si o idee mai mare, parca
totolina- Junior
- Numarul mesajelor : 381
Varsta : 39
Localizare : Galati
Data de inscriere : 10/02/2009
emmancita frumoasa foc rochitica,si materialul dragut,felicitari.
valentinadof- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
daca mai te aud ca ai facut fetelor rochii/fuste lungi ca sa le poarte si la anu..... nici sa nu le mai postezi ca iti promit ca te ocarasc pe forum. Fetele daia sunt fete sa le porti frumos sa se vada chiloteii nu sa faci pana la pamanta si sa indoi manecile de 3 ori ca sa le aibe..... si peste 3 ani. Esti cu masina de cusut in casa, de cusut stii sa cosi. Ce inseamna asta sa faci acu sa ii vina si la anu? Nu crezi ca la anu o va purta uzata? ca se va plictisi si ea si tu de rochita/fustita/bluzita?valentinadof a scris:pai nu ca si eu fac rochiile si fustele mai lungi,imi si plac,si pot fi purtate mult timp.
Iartama daca am fost prea acida dar mamam mea croitoreasa fiind din toate petecutele imi facea cate ceva. Cum prindea ceva mai mare (in general cupon cumparat de ea de nou) imi facea... niste lalai ca sa le port...pana la adanci batraneti cred. si am alergie la lucrusoare facute mari.
Silvia fac mai lungi fustite si rochite,si doar la poala mai lungi,nicidecum bluze
,asa cum sunt cele ale Mihaelei,daca nu ma crezi te poti uita la cele facute de mine 
si-apoi sunt trendy putin lungute ,da nici pana in pamant!

si-apoi sunt trendy putin lungute ,da nici pana in pamant!
Ultima editare efectuata de catre valentinadof in Dum 17 Oct 2010, 6:07 pm, editata de 1 ori (Motiv : completare)
valentinadof- Moderator
-
Emmancita, draguta rochita. S-o poarte sanatoasa buburuza ta cand îi va fi buna(eu cred ca dupa 6 luni la cat de marisoara o vad).
Totolina, fuste sunt din tafta crepenata mov si asta pt nepoata e gri cu ape mov, iar colantii sunt dintr-un material luat de la SH
) cu 4 lei 1,30/1,50 e ca o catifea usor elastica, iar cei din mijloc sunt dintr-un tricot ce l-am luat cu multa vreme in urma de la Camy, am vrut o bluza dar ma manca pielea ca parca inteapa si am renuntat, a ramas acolo neterminata si cum mai aveam o bucata am facut colanti, dar cum am zis am gresit ca m-am grabit si partea ce se intinde mai mult vine pe lungime
ce sa-i faci daca baba-i chioara si se grabeste.
Au si ele scurtute pt colanti, dar no, sa aiba si ceva mai serioase
Totolina, fuste sunt din tafta crepenata mov si asta pt nepoata e gri cu ape mov, iar colantii sunt dintr-un material luat de la SH

Au si ele scurtute pt colanti, dar no, sa aiba si ceva mai serioase
Multumesc
, as face si eu o fustita asa creata pt fata mea ( 3 ani), dar nu stiu sa pun elasticul ala, banuiesc ca e elastic f subtire si pus cu zig-zag peste, nu?.Frumoase si tineresti.

emmancita- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 50
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010
valentinadof imi cer scuze public ca m-a luat valul si mi-am esprimat parerea foarte acid. Tocmai vroiam sa intru si sa editez mesajul in caz ca nu scrisese nimeni dupa mine. Pana la urma fiecare isi imbraca copilul cum crede de cuviinta, Inca odata scuze
silvia n-ai de ce sa-ti ceri scuze,chiar m-ai amuzat ,iar dojana ta suna ca cea a unui parinte ce-si mustra copilul cu dragoste,eu asta am simtit in mesajul tau ,sunt convinsa ca n-a fost tendentios

valentinadof- Moderator
-
Eu zic ca este vorba de ata elastica. Daca cauti la sectiunea croitorie, este si un topic ce contine un tutorial despre utilizarea acesteia. Din cate am prins din discutiile fetelor, ata elastica se pune la suveica la masina de cusut, iar sus ramane ata normala.emmancita a scris:Multumesc, as face si eu o fustita asa creata pt fata mea ( 3 ani), dar nu stiu sa pun elasticul ala, banuiesc ca e elastic f subtire si pus cu zig-zag peste, nu?.Frumoase si tineresti.
Danny24- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 119
Varsta : 34
Localizare : Cluj
Data de inscriere : 04/01/2010
Mihaela esti tare harnicuta! Si Diana iti pozeaza de parca vad ca peste ani fugaresti dupa ea pe podiumuri de prezentare!
E mai frumoasa fusta de dat, closat sta mai frumos gogosarul!
E mai frumoasa fusta de dat, closat sta mai frumos gogosarul!
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Buna seara. Numai frumuseti am vazut pe aici. Eu nu ma pot lauda in ultima perioada decat cu o rochita pentru mezina si o funda mare si alba pt cea mare.
In rest doar lenjerie de pat mi-am cusut.
Imi doresc insa sa ii fac mezinei un hanorac, si cea mare isi doreste mult colanti.
Mihaela, mi-au placut foarte mult colantii facuti de tine. Poti, te rog, sa imi spui ce material e si de unde l-ai luat?
In rest doar lenjerie de pat mi-am cusut.
Imi doresc insa sa ii fac mezinei un hanorac, si cea mare isi doreste mult colanti.
Mihaela, mi-au placut foarte mult colantii facuti de tine. Poti, te rog, sa imi spui ce material e si de unde l-ai luat?
mihaela, harnicuta, nu gluma. deci pe astea ai dat sarafanul de concurs
colantii sunt din catifea elastica? si mie imi place mai mult fusta pe clos si cu elastic la mijloc. eu am facut numai gogosari clasici, dar o sa incerc si asa.

colantii sunt din catifea elastica? si mie imi place mai mult fusta pe clos si cu elastic la mijloc. eu am facut numai gogosari clasici, dar o sa incerc si asa.
Mai Mihaela ma uimesti chiar nu stai , tu nu mai dormi draga mea, deja sunt invidioasa nu iti stau manutele de loc si de fata ce sa mai zic pe zi ce trece tot mai frumoasa, poti sa o dai la niste cursuri de modeling ca are niste picioare ......
Emmancita foarte frumoasa rochita dar cred ca o sa-i vina si la un an in poza imi pare mare rochitab, felicitari oricum e frumoasa.
Eu m-am pricopsit cu niste depresi si atacuri de panica si cum ma obosesc putin cum mi-e rau, e asa de nasol, eram foarte activa innainte si acum parca sunt leguma.
Emmancita foarte frumoasa rochita dar cred ca o sa-i vina si la un an in poza imi pare mare rochitab, felicitari oricum e frumoasa.
Eu m-am pricopsit cu niste depresi si atacuri de panica si cum ma obosesc putin cum mi-e rau, e asa de nasol, eram foarte activa innainte si acum parca sunt leguma.
stoy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1277
Varsta : 47
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009
dragelor vand sters reclama
MihaelaT: Te-ai ales si cu avertisment!
Vanzarea ta nu avea nicio legatura cu subiectul si te rog sa citesti Regulamentul forumului si Regulamentul b azarului.
MihaelaT: Te-ai ales si cu avertisment!
Vanzarea ta nu avea nicio legatura cu subiectul si te rog sa citesti Regulamentul forumului si Regulamentul b azarului.
Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Lun 18 Oct 2010, 2:20 pm, editata de 2 ori (Motiv : editat mesaj)
adinamaria- helper
-
Numarul mesajelor : 4
Varsta : 35
Localizare : Bihor
Data de inscriere : 12/10/2009
Stoy, lasa ca nu sta degeaba, ca problema mea e ca nu-mi vine sa ma uit la ce lucreaza ea (Mihaela), in calitate de amatoare, pentru ca ii vad cusaurile alea impecabil trase si-mi vine sa ma las de croitorit
, ca nu sunt in stare de asa ceva...

cory74- Expert
- Numarul mesajelor : 825
Varsta : 48
Localizare : constanta
Data de inscriere : 26/01/2010
Ioiiii, ca m-ati facut sa ma-n foi in pene
Sar'na, sar'na!
Emmancita, am folosit ata elastica la suveica si am cusut cu cusatura dreapta, nu cu zig-zag.
Andata, am scris pe pagina anterioara de unde am luat materialele.
Karina, asa-i dar no cioara-i cioara
si fusta Dianei imi place mult.
Amnro, si de faceam sarafan la concurs nu ma bagam si no, mai intai fetele si eu mai pe la urma ca ele cresc si mereu raman fara haine.
Colantii sunt dintr-o catifea elastica ca alt material nu cred ca este
ca nu scria pe eticheta ce-i(e de la SH).
Stoy, drept ca n-am dormit vineri noapte, adica am terminat pe la 4 jumate de cusut, pana am strans a fost 5 si-am dormit pana la 10 jumate, cot la cot cu fii-mea, dar in rest n-am cand sa cos ca la clasa I ai foarte multe de pregatit.La noi in vagauna nu-s astfel de cursuri asa ca ce sa-i facem poate cand va creste, cine stie ce-i rezerva viitorul. La gradi e cea mai inalta din toata gradinita
deh, trage pe ta-su si neamul lui de oameni inalti
Ia fa bine mataluta si ia niste MagneB6 si sa vezi ce bine-ti va fi. Dupa ce a murit Raluca m-am ales cu o tahicardie neurovegetativa si in general in sezonul rece incep sa am stari ciudate, asemanatoare cu cele cand faci atac de panica si dr mi-a recomandat,mai exact mi-a zis ca-i obligatoriu sa iau magneB6 si ma simt super.
Cory, de pui liniarul vei vedea ca nu-s chiar asa drepte, dar mai descos de nu-mi place si materialul imi permite ca am eu piticii mei pe creier.
Azi fac tivul la blugii Biancai si deseara pun poze si cu ei.

Emmancita, am folosit ata elastica la suveica si am cusut cu cusatura dreapta, nu cu zig-zag.
Andata, am scris pe pagina anterioara de unde am luat materialele.

Karina, asa-i dar no cioara-i cioara

Amnro, si de faceam sarafan la concurs nu ma bagam si no, mai intai fetele si eu mai pe la urma ca ele cresc si mereu raman fara haine.
Colantii sunt dintr-o catifea elastica ca alt material nu cred ca este

Stoy, drept ca n-am dormit vineri noapte, adica am terminat pe la 4 jumate de cusut, pana am strans a fost 5 si-am dormit pana la 10 jumate, cot la cot cu fii-mea, dar in rest n-am cand sa cos ca la clasa I ai foarte multe de pregatit.La noi in vagauna nu-s astfel de cursuri asa ca ce sa-i facem poate cand va creste, cine stie ce-i rezerva viitorul. La gradi e cea mai inalta din toata gradinita

Ia fa bine mataluta si ia niste MagneB6 si sa vezi ce bine-ti va fi. Dupa ce a murit Raluca m-am ales cu o tahicardie neurovegetativa si in general in sezonul rece incep sa am stari ciudate, asemanatoare cu cele cand faci atac de panica si dr mi-a recomandat,mai exact mi-a zis ca-i obligatoriu sa iau magneB6 si ma simt super.
Cory, de pui liniarul vei vedea ca nu-s chiar asa drepte, dar mai descos de nu-mi place si materialul imi permite ca am eu piticii mei pe creier.
Azi fac tivul la blugii Biancai si deseara pun poze si cu ei.
Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Lun 18 Oct 2010, 2:56 pm, editata de 1 ori (Motiv : corectat bold)
Mihaela, multam tare fain, m-am lamurit acum. Numai minunatii iti ies din maini...
Pagina 12 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12

» Hainute pentru copiii nostri (8)
» Hainute pentru copiii nostri (17)
» Hainute pentru copiii nostri (4)
» Hainute pentru copiii nostri (12)
» Haine pentru copiii nostri (14)
» Hainute pentru copiii nostri (17)
» Hainute pentru copiii nostri (4)
» Hainute pentru copiii nostri (12)
» Haine pentru copiii nostri (14)
Pagina 12 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Despre noi
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» casute de lemn pentru papusi
» Croitorie
» Florile din gradina mea(2)
» Jucarii crosetate
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)