CONCURS TRICOT SI/SAU CROSET: GEANTA DE VACANTA
Pagina 13 din 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
gentuta concurs
Pentru mine vara inseamna soare, mare, flori si viata. Deci m-am gandit sa materializez viziunea mea intr-o gentuta de vacanta pe care sa v-o prezint in continuare. Are culoarea marii, pentru ca nici nu se putea altfel, un mac rosu - deoarece dupa mine asta e esenta verii si are o albinuta care simbolizeaza viata.
Enjoy!

By newdatsun at 2010-08-13

Enjoy!

Re: CONCURS TRICOT SI/SAU CROSET: GEANTA DE VACANTA
Inca o geanta draguta, care imi place!!! Apar ca ciupercile dupa ploaie!!! Albinuta e draguta foc!!!Sa o porti sanatoasa!!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 35
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Multumesc de aprecieri, Alina! In aceasta dupa-amiaza am terminat-o si deja are o noua posesoare - nasa mea, care s-a indragostit pe loc de ea 

Ce de gentute! Care de care mai frumoase!
Felicitari!!!

Nicoleta Irimescu- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1159
Varsta : 51
Localizare : Vatra Dornei - Bucovina
Data de inscriere : 23/07/2009
Frumoasa gentuta, imi place tare albinuta.Da' ce voiati sa gasiti in ea?Glumesc, nu te supara, poza aia imi place mult, parca sunteti trei in jurul saculul lui Mos Craciun, cautand cadouri.
Ultima editare efectuata de catre aba in Sam 14 Aug 2010, 10:21 am, editata de 1 ori (Motiv : corectare litera)
aba- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1681
Data de inscriere : 04/04/2010
Set geant + accesorii - husa de telefon , port chei , toc de ochelari si protofel .
S-a folosit - bumbac bej + vascoza degrade , matase roz , bumbac verde , coton perle , inele de metal , fermuar , captusala , dublura bej si margele .
S-au crosetat - 88 flori mici , 10 boboci de trandafir , 4 trandafirasi si frunze .

S-a folosit - bumbac bej + vascoza degrade , matase roz , bumbac verde , coton perle , inele de metal , fermuar , captusala , dublura bej si margele .
S-au crosetat - 88 flori mici , 10 boboci de trandafir , 4 trandafirasi si frunze .

Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Sam 14 Aug 2010, 10:52 am, editata de 1 ori (Motiv : schimbat link-uri cu poze)
iuli.b- Ucenic
- Numarul mesajelor : 107
Localizare : galati
Data de inscriere : 29/03/2010
Foarte frumoase si cele mai noi gentute postate in concurs, felicitari si mult succes!

aidaalex- Ucenic
- Numarul mesajelor : 205
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 23/09/2009
Frumoase toate gentile nou aparute. Felicitari pentru imaginatie, rabdare la lucru si va doresc mult succea la votare.
Iulia40- Senior
-
Numarul mesajelor : 528
Varsta : 51
Localizare : Vaslui
Data de inscriere : 12/01/2010
Iuli.b, sper ca n-am pierdut vreo poza si le-am pus pe toate.
Te rog sa intri la Tehnic sa vezi cum se ataseaza pozele(ti-am mai scris la un subiect).
Frumoase genti! Felicitari!
Am reusit sa o termin si eu pe a mea si mai tarziu v-o arat, dar s-o pozez.
Te rog sa intri la Tehnic sa vezi cum se ataseaza pozele(ti-am mai scris la un subiect).
Frumoase genti! Felicitari!
Am reusit sa o termin si eu pe a mea si mai tarziu v-o arat, dar s-o pozez.
Am reusit sa termin si eu geanta. Prima din viata mea.Nu e tocmai o gentuta, e mai mult un gentoi (la asorte' cu marimea mea
) Am facut-o mai mare (o sa rideti) ca sa-mi car dupa mine andrelele si ghemele pe la prietene la cafea, la terasa sau in parc. Pozele nu sint foarte reusite din cauza culorii care reflecta lumina ceva de groaza. M-am chinuit un pic sa o pozez.
La inceput

Uploaded with ImageShack.us
La plaja (blocat)

Captuseala care mi-a mincat nervii.

Detaliu minere si coltisori. Minerele sint crosetate ca lanticul de mileuri (laseta).

Si in final am scos-o pe mama din bucatarie sa o pozez cu geanta

Sper doar sa nu fie pozele prea mari

La inceput

La plaja (blocat)

Captuseala care mi-a mincat nervii.

Detaliu minere si coltisori. Minerele sint crosetate ca lanticul de mileuri (laseta).

Si in final am scos-o pe mama din bucatarie sa o pozez cu geanta

Sper doar sa nu fie pozele prea mari
Iuuuuiiiii, ce-mi place gentoiul tau CCristinaC!!! Ai muncit la el nu gluma!!! Sa il porti cu marrrreeee placere!!!!

-
Alina saru'mina!
Sa stii ca am muncit ceva la el, dar a meritat. Acum nu o sa mai tirasc dupa mine toate pungile cu gheme cind plec la cafea sau in parc.
Am o singura traista mare si lata.

E super.Ameritat efortul.Recunosc ca si mie imi plac mai mult tricotajele.Sa te bucuri de ea.
Angelica18- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1984
Varsta : 52
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 26/12/2009
Foarte,foarte frumoasa si vesela geanta ta,Cristina.Felicitari!
ismi3ismi- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1165
Varsta : 53
Data de inscriere : 24/05/2009
Iulia40, Danadea, Datsun, Iuli.b, Cristina - sunt foarte, foarte frumoase si inspirate gentile voastre, sper ca nu am uitat pe nimeni dintre ultimele postari si daca da, imi cer scuze. Toate gentutele sunt absolut superbe, pentru mine, care nu croitoresc, este cel mai frumos concurs de pana acum! Cred totodata ca va fi si cel mai greu de votat, cum sa alegi intre atatea frumuseti? Toate merita sa fie premiate! Va fi greu, foarte greu...

Am reusit sa fac si pozele, asa ca ma inscriu oficial la acest concurs.
De obicei incep ceva si ajung la altceva
asa ca pozele contin si "piese" care nu mai apar 
Am folosit bumbac, o geanta care n-o mai foloseam, croseta nr.3 si restul...
Initial aveam o captuseala, dar pe parcurs am gasit intr-un sh o camasa marimea 52 numai buna pt geanta.

Aici apare camasa
si inca doua flori pe care nu le-am mai folosit.

Asa arata la purtator...

geanta in intregime

si interiorul

Am pus un buzunar mare...sa-mi ajunga
si cum camasa avea o broderie am folosit acea bucata de material pentru buzunar.
Captuseala e "la dublu", una are fund, am intarit-o cu intaritura termocolanta, si am prins-o in partea de jos de geanta si mai are captuseala din interior, cea cu buzunar.
Aaaa, ca tot mi-au ramas niste fire mi-am facut si o curea.
De obicei incep ceva si ajung la altceva

Am folosit bumbac, o geanta care n-o mai foloseam, croseta nr.3 si restul...
Initial aveam o captuseala, dar pe parcurs am gasit intr-un sh o camasa marimea 52 numai buna pt geanta.

Aici apare camasa

Asa arata la purtator...

geanta in intregime

si interiorul

Am pus un buzunar mare...sa-mi ajunga

Captuseala e "la dublu", una are fund, am intarit-o cu intaritura termocolanta, si am prins-o in partea de jos de geanta si mai are captuseala din interior, cea cu buzunar.
Aaaa, ca tot mi-au ramas niste fire mi-am facut si o curea.

Vaaai, Mihaela, parca ar fi scoasa dintr-o revista. Fara cuvinte!

Superba geanta, Mihaela, felicitari!

aidaalex- Ucenic
- Numarul mesajelor : 205
Data de inscriere : 23/09/2009
Mihaela , intradevar pare de revista, bravo!
ai imbracat geanta veche ,sau cum?
ai imbracat geanta veche ,sau cum?
Wow, ideea e, ca si bluza pare parte din set
Super

europolis- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3236
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009
Multumesc!
Aaaa si am uitat sa zic...geanta nu-i de vacanta, ci e de vara si ma reprezinta, este exact ce-mi place si ce port cu placere.
Nu, nu am imbracat geanta veche. Aia era mica. De la geanta veche am folosit fundul, manerele, un fermoar si bucati de material care seamana cu pielea ntoarsa(o panza subtire, pufoasa pe o parte, iar pe cealata ca si silonul, lipita pe ceva musama), restul am crosetat bucati si bucatele, le-am imbinat prin coasere cu fire ramase la finalul fiecarei "flori", in gaurile mari am facut florile maro, apoi in partea de jos si sus am lucrat nste flori incomplete cu petalele din lant si am lucrat cateva randuri cu un model ce l-am postat odata pe site(4picioruse, 3 oh de lant, un pic toate lucrate in acelasi oc). In partea de sus am si scazut un pic si apoi am trecut la partea de croitorie.Sper ca ai inteles ceva, ceva
Aaaa si am uitat sa zic...geanta nu-i de vacanta, ci e de vara si ma reprezinta, este exact ce-mi place si ce port cu placere.

Nu, nu am imbracat geanta veche. Aia era mica. De la geanta veche am folosit fundul, manerele, un fermoar si bucati de material care seamana cu pielea ntoarsa(o panza subtire, pufoasa pe o parte, iar pe cealata ca si silonul, lipita pe ceva musama), restul am crosetat bucati si bucatele, le-am imbinat prin coasere cu fire ramase la finalul fiecarei "flori", in gaurile mari am facut florile maro, apoi in partea de jos si sus am lucrat nste flori incomplete cu petalele din lant si am lucrat cateva randuri cu un model ce l-am postat odata pe site(4picioruse, 3 oh de lant, un pic toate lucrate in acelasi oc). In partea de sus am si scazut un pic si apoi am trecut la partea de croitorie.Sper ca ai inteles ceva, ceva

Minunata realizare Mihaela; si sa stii ca arata ca dintr-o revista. Cred ca oricui i-ar placea asa ceva si s-ar simti reprezentat de ea. Felicitari!

Felicitari.E foarte reusita.O idee geniala.Sa o porti cu drag.
Angelica18- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1984
Varsta : 52
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 26/12/2009
Am terminat si eu geanta si m-am hotarat sa o pun oficial in joc la concurs. Am folosit croseta nr.4 pentru geanta si decoratiuni, si morisca de tricotat pentru manere. Problema cu care m-am confruntat a fost ca snurul nu statea acolo unde il aranjam asa ca am prins, invizibil, cu acul snurul portocaliu si cel mov. Deasemenea am cusut la capete pentru a nu se gatui geanta la greutati. Pentru a pastra aspectul rustic am prins ornamentele cu o cusatura rosie la vedere. Am folosit o captuseala de la o geanta demodata pentru ca avea un buzunar cu fermoar si unul pentru telefon gata facute. Am folosit in majoritate fire ce contineau bumbac, unele cu efecte sau inegale. Esta o geanta de vacanta, de dimensiuni 37/30 cm in care incap lejer o carte, un sal daca te apuca inserarea in parc sau toate nimicurile pe care le duci cu tine la o iesire la iarba verde.

mihaelavama- Junior
-
Numarul mesajelor : 383
Varsta : 55
Localizare : vama
Data de inscriere : 07/04/2010
superbe ultimele genti postate. Toate imi plac!!!

-
Pagina 13 din 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Pagina 13 din 16
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Fotografia, intre hobby si arta
» Pirogravura
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Paturi crosetate 2
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Provocare tricotat nr. 1 - Şosete, botoşei, jambiere.
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Ornamente de Craciun - 6
» Despre masinile de tricotat
» Jucarii crosetate
» Solicitare inchidere cont
» Desen, acuarela, ulei, acril... 2
» Din materiale reciclabile 6
» Metoda servetelulul capitolul VIII
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» Fire de tricotat
» Jucarii homemade
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7