CONCURS TRICOT SI/SAU CROSET: GEANTA DE VACANTA
Pagina 1 din 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16
CONCURS TRICOT SI/SAU CROSET: GEANTA DE VACANTA
In racoarea serii de vara, dupa o furtuna strasnica ce a imprastiat caldura si praful, incepem un nou concurs, relaxat si imbietor. Nu va fi un regulament strict, postat deocamdata.
Tema concursului este impletirea unei genti, din fire textile. Deci se accepta orice: tricotata, crosetata, impaslita, combinatie intre acestea trei. Daca mai sunt metode de asamblare a firelor, pentru a obtine o geanta, va rog sa ne intrebati daca sunt acceptate. In general nu impunem nici marime, nici forma si nici culoare. Asa cum spune titlul, vrem o geanta de vacanta, de vara. Sa fie ceva placut si usor de purtat, din fire nu prea groase, normal, pentru a fi placuta vara. Sa fie captusita, e de preferat, pentru ca nu ar avea rost sa se strice lucrul vostru migalos. Daca e impaslita, normal ca nu va trebui captusita.
Pot participa membrii cu minim 50 de mesaje, deci inscrierea pe forum, special pentru participare, este exclusa! Pot participa si membri noi inscrisi atata timp cat posteaza pana la sfarsitul concursului cele 50 de mesaje necesare, dar nu poasteaza doar de dragul de a strange numarul necesar; puteti comenta la creatiile de pe forum, puteti sa aratati ce ati lucrat, sa intrebati sau sa raspundeti privitor la nelamuriri de pe forum, sa "barfiti" la sectiunea sociala sau sa postati oriunde vreti in forum, discutii pertinente. Am sa rog membrele care nu au postate creatii la tricotat sau crosetat, sa posteze minim doua creatii facute de ele, pana la incheierea concursului.
Durata concursului va fi de o luna, incepand de azi; ultima zi de inscriere va fi duminica 15 august (pana la ora 24). Votarea se va face in urmatoarea saptamana, urmand ca rezultatele sa se transmita in cel mai scurt timp.
Votarea se va face cu ajutorul tuturor membrilor, printr-un sondaj, in functie de numarul participantelor. Fiecare membru poate vota o singura data, creatia preferata.
Am sa va rog sa postati poze la dimensiunea 640*480 pixeli, ca sa se poata vedea bine, produsul; se accepta maxim 7 poze, in diverse ipostaze (in lumina naturala, cu blitz). O poza sa prezinte lucrul inceput, firele si ustensilele cu care le-ati lucrat; minim o poza trebuie sa prezinte dosul produsului; o alta poza (minim), trebuie sa arate un detaliu important al gentii, un element dificil sau bine lucrat; in celelalte poze va rog sa pozati geanta in toata splendoarea ei, purtata de o persoana, cel mai bine.
Premiile surpriza, vor fi oferite de doua magazine online:
firetricotat.ro si
merceria.ro
Vor mai oferii premii si doua membre ale forumului, Ioana Soare si Love. Le multumim mult, pentru generozitate.
Premiile vor fi anuntate inainte de inceperea votarii, deci vrem sa participati din dorinta de a lucra, de a creea si de dragul competitiei. Se vor da ca premii manere de genti, fire de tricotat/ crosetat, alte accesorii destinate acestui hobby si alte lucruri utile (magneti de genti, captuseli, etc.).
Premiile vor fi trimise de catre mine, doar la adrese de pe teritoriul Romaniei.
Inscrierile se vor face la acest subiect, printr-o postare obisnuita, in care sa specificati ca participati la concurs cu acea creatie, sa vorbiti in cateva cuvinte despre ce v-a inspirat sa impletiti acea geanta si ce legatura are ea, cu vacanta de vara.
Va recomandam sa cititi toate postarile acestui subiect, in situatia in care doriti sa participati; pot aparea detalii suplimentare in mesajele postate de organizatori: Diada sau Admina Pentru informatii, detalii, inscrieri va asteptam sa postati in continuare. Bafta tuturor!
Tema concursului este impletirea unei genti, din fire textile. Deci se accepta orice: tricotata, crosetata, impaslita, combinatie intre acestea trei. Daca mai sunt metode de asamblare a firelor, pentru a obtine o geanta, va rog sa ne intrebati daca sunt acceptate. In general nu impunem nici marime, nici forma si nici culoare. Asa cum spune titlul, vrem o geanta de vacanta, de vara. Sa fie ceva placut si usor de purtat, din fire nu prea groase, normal, pentru a fi placuta vara. Sa fie captusita, e de preferat, pentru ca nu ar avea rost sa se strice lucrul vostru migalos. Daca e impaslita, normal ca nu va trebui captusita.
Pot participa membrii cu minim 50 de mesaje, deci inscrierea pe forum, special pentru participare, este exclusa! Pot participa si membri noi inscrisi atata timp cat posteaza pana la sfarsitul concursului cele 50 de mesaje necesare, dar nu poasteaza doar de dragul de a strange numarul necesar; puteti comenta la creatiile de pe forum, puteti sa aratati ce ati lucrat, sa intrebati sau sa raspundeti privitor la nelamuriri de pe forum, sa "barfiti" la sectiunea sociala sau sa postati oriunde vreti in forum, discutii pertinente. Am sa rog membrele care nu au postate creatii la tricotat sau crosetat, sa posteze minim doua creatii facute de ele, pana la incheierea concursului.
Durata concursului va fi de o luna, incepand de azi; ultima zi de inscriere va fi duminica 15 august (pana la ora 24). Votarea se va face in urmatoarea saptamana, urmand ca rezultatele sa se transmita in cel mai scurt timp.
Votarea se va face cu ajutorul tuturor membrilor, printr-un sondaj, in functie de numarul participantelor. Fiecare membru poate vota o singura data, creatia preferata.
Am sa va rog sa postati poze la dimensiunea 640*480 pixeli, ca sa se poata vedea bine, produsul; se accepta maxim 7 poze, in diverse ipostaze (in lumina naturala, cu blitz). O poza sa prezinte lucrul inceput, firele si ustensilele cu care le-ati lucrat; minim o poza trebuie sa prezinte dosul produsului; o alta poza (minim), trebuie sa arate un detaliu important al gentii, un element dificil sau bine lucrat; in celelalte poze va rog sa pozati geanta in toata splendoarea ei, purtata de o persoana, cel mai bine.
Premiile surpriza, vor fi oferite de doua magazine online:

Vor mai oferii premii si doua membre ale forumului, Ioana Soare si Love. Le multumim mult, pentru generozitate.

Premiile vor fi trimise de catre mine, doar la adrese de pe teritoriul Romaniei.
Inscrierile se vor face la acest subiect, printr-o postare obisnuita, in care sa specificati ca participati la concurs cu acea creatie, sa vorbiti in cateva cuvinte despre ce v-a inspirat sa impletiti acea geanta si ce legatura are ea, cu vacanta de vara.
Va recomandam sa cititi toate postarile acestui subiect, in situatia in care doriti sa participati; pot aparea detalii suplimentare in mesajele postate de organizatori: Diada sau Admina Pentru informatii, detalii, inscrieri va asteptam sa postati in continuare. Bafta tuturor!
Ultima editare efectuata de catre Admina in Mier 01 Dec 2010, 1:36 pm, editata de 3 ori
Re: CONCURS TRICOT SI/SAU CROSET: GEANTA DE VACANTA
Admina stiai cumva ca sambata in drum spre Valenii de Munte(ca sa nu pierd vremea inutil in masina) crosetam la o geanta????
Sa vad, poate aici ma bag la concurs de dragul gentutei!
Sa vad, poate aici ma bag la concurs de dragul gentutei!
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 51
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Ma bucur de acest nou concurs si s-ar putea sa partcicip. Oricum astept cu nerabdare sa vad creatiile membrilor mai vechi! Sunt sigura ca voi avea ce admira, iar daca nu particip macar va fac galerie

mihaelavama- Junior
-
Numarul mesajelor : 383
Varsta : 55
Localizare : vama
Data de inscriere : 07/04/2010
Eu nu ma pricep la impletit, dar urmaresc cu interes concursul, poate ma stimuleaza sa incerc si eu sa invat.
aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 53
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
kitty_1973 a scris:Ce concurs super! Aici pot participa si eu.![]()
Suna super concurul!!!! Chiar acum ma uit sa vad ce fire mai am prin casa si ce pot face!!! Daca nu sa imi mai cumpar!!! Chiar aveam in gand sa imi mai fac o geanta pe langa cele multe pe care le am dar, nu sunt facute de mine!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 35
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Ioiii ce dragut, multumim administratorilor si forumistelor sponsori

europolis- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3236
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009
Abia ce mi-am cumparat niste ate. Poate o sa particip si eu la acest concurs. Daca reusesc sa postez cele 50 de mesaje, o sa intru in concurs, daca nu, o sa va arat totusi geanta pe care o s-o fac - bineanteles in afara concursului-.
Oricum urez succes tuturor participantelor si spor la lucru.
Oricum urez succes tuturor participantelor si spor la lucru.
lucky- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 243
Varsta : 56
Localizare : iasi
Data de inscriere : 25/06/2010
Ma bucur ca sunteti entuziasmate... Sper ca nu are legatura cu faptul ca nu am anuntat inca premiile, nu?
Apar comentarii, pe cand un concurs la tricotaje sau la crosetat? Numai la croitorie...
Pai acolo era un entuziasm, din prima zi; erau multe participante dornice de competitie, din primele 24 de ore de la anuntare. Aici, mai timid inceputul.
Nu va place sa lucrati o geanta sau e inca devreme pentru entuziasm?
Apar comentarii, pe cand un concurs la tricotaje sau la crosetat? Numai la croitorie...

Nu va place sa lucrati o geanta sau e inca devreme pentru entuziasm?
Ba da ne place, cel putin mie!!! De mult imi doream un concurs de genul!!! Am deja si o idee despre gentuta pe care vrea sa mi-o fac!!!

-
Admina, stai fata ca pama pe 15 august...hahaaaa mai e cale lunga
ia sa vezi ce de participante se anunta. Si cred ca nu premiul conteaza, dragul de competititzie e mai frumos decat premiul (nu ca ar strica cuiva un premiu, oricare al fi el dar nici competitia nu e de neglijat)
ia sa vezi ce de participante se anunta. Si cred ca nu premiul conteaza, dragul de competititzie e mai frumos decat premiul (nu ca ar strica cuiva un premiu, oricare al fi el dar nici competitia nu e de neglijat)
album picasa
https://www.facebook.com/silvia.dumitrescu1
Admina , mai bine nici nu anunti premiile , ca sa fie o surpriza , si sa nu mai iasa balacareala , desi ceva detalii ai dat in primul mesaj . Eu nu am lucrat niciodata o geanta ( doar sacosele din resturi de panza pentru dus la piata ) . Daca imi iese ceva ce poate fi privit voi participa si eu daca nu raman cu practica .
adelina24- Expert
-
Numarul mesajelor : 824
Varsta : 47
Localizare : braila
Data de inscriere : 01/03/2010
Pe prima pagina apare tot concursul de croitorie, poate de aceea inceput timid...sincera sa fiu si eu ma uitam daca va fi concurs si la crosetat. Recunosc ca nu am observat anuntul decat acum...
In alta ordine de idei, nu ma asteptam la tema aceasta, dar cum nu am facut nicio gentuta... am un bun pretext sa incerc una! Nu stiu daca o sa fie "de concurs" dar macar o postez
.
Succes tuturor!
In alta ordine de idei, nu ma asteptam la tema aceasta, dar cum nu am facut nicio gentuta... am un bun pretext sa incerc una! Nu stiu daca o sa fie "de concurs" dar macar o postez

Succes tuturor!
Lali- Nou venit
-
Numarul mesajelor : 80
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/02/2009
Imi place ideea, imi place sa crosetez, dar din pacate, nu pot sa spun ca ma pricep foarte bine.
As incerca sa mai fac o gentuta, dar nu cred ca o sa o pun la concurs, pt ca stiu ca nu am sanse....as fi pe ultimul loc 

lucia nu mai gandi asa
intr-un concurs sa castigi primul premiu nu este totul
important este faptu ca ai curaj, ai talent sa faci ceva corespunzator temei, este o experienta emotionanta
deci participa cu incredere si ve fi votata
ai incredere in gentuta ta
intr-un concurs sa castigi primul premiu nu este totul
important este faptu ca ai curaj, ai talent sa faci ceva corespunzator temei, este o experienta emotionanta
deci participa cu incredere si ve fi votata

ai incredere in gentuta ta

darkpoke- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1549
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 30/04/2010
OOOOO super concurs!!!!
Abia astept sa vad ce minunatii se mai fac pe aici
Abia astept sa vad ce minunatii se mai fac pe aici

LYNDA- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1096
Varsta : 36
Localizare : ACASA
Data de inscriere : 15/10/2009

CONCURS.....
particip si eu....

Ce daca o sa fiu pe alt loc decat cel castigator,,,,,important e sa participi sa concurezi....iar asta-mi place la nebunie

Bafta tuturor participantelor!

PS: alaltaieri m-am uitat ...dupa un concurs ceva

Buna! aici m-as incadra si eu cu o geanta crosetata ce tocmai am terminat-o,nestiind de acest concurs.Deci am facot-o pt mine nu pt a participa la concurs...dar daca s-a ivit atunci....na...postez si eu... numai ca am inteles ca numai persoanele care au 50 de mesaje pot posta...si nustiu ce sa fac

sunflowers- Nou venit
-
Numarul mesajelor : 74
Varsta : 42
Localizare : Arad
Data de inscriere : 23/06/2010
Admina a scris:
Tema concursului este impletirea unei genti, din fire textile. Deci se accepta orice: tricotata, crosetata, impaslita, combinatie intre acestea trei. Daca mai sunt metode de asamblare a firelor, pentru a obtine o geanta, va rog sa ne intrebati daca sunt acceptate.
Foarte frumos concurs.
Se accepta si tehnica macrame? Si asta este o metoda de asamblare a firelor.
Daca da, particip si eu!
o sa postez si eu poze cu gentile mele crosetate dar in afara concursului,ptr ca nu am nr de mesaje si nici poze din timpul lucrului,acum vreo 5-6 luni am trecut printr-o faza de ,,creatie'',mai am una neterminata sa o caut si sa o termin,de abia astept sa vad lucrarile voastre
iuli.b- Ucenic
- Numarul mesajelor : 107
Localizare : galati
Data de inscriere : 29/03/2010
Tocmai acum am vazut noul concurs,iupii!
cred ca la asta ma bag si eu,
cred ca la asta ma bag si eu,

Foarte frumos concursul. Eu plec in vacanta si ma intorc pe 3 august, deci as mai avea timp sa particip. Abia astept sa vad ce gentute se vor posta.
Fetelor, eu am inceput deja lucrul. Am gasit cateva fire de tricotat prin camera la mine, nu sunt cine stie ce dar, am in minte o geantuta...si daca imi iese asa cum mi-am imaginat-o eu...
Sunflowers, Iuli.b, puteti participa si voi la concurs, doar sa strangeti 50 de mesaje pana in ultima zi de concurs!!!
Sunflowers, Iuli.b, puteti participa si voi la concurs, doar sa strangeti 50 de mesaje pana in ultima zi de concurs!!!

-
abia astept sa vad creatiile
succes participantilor
succes participantilor
dominiq- Nou venit
- Numarul mesajelor : 28
Localizare : suceava-romania
Data de inscriere : 06/04/2010
Pagina 1 din 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Pagina 1 din 16
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Provocare tricotat nr. 1 - Şosete, botoşei, jambiere.
» Paturi crosetate 2
» Fotografia, intre hobby si arta
» Masinile de cusut si surfilat, industriale - 1
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Ornamente de Craciun - 6
» Despre masinile de tricotat
» Jucarii crosetate
» Solicitare inchidere cont
» Desen, acuarela, ulei, acril... 2
» Din materiale reciclabile 6
» Metoda servetelulul capitolul VIII
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» Fire de tricotat
» Jucarii homemade
» Pirogravura
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7