Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Rochii de seara, deosebite(3) - Pagina 9 EmptyIeri la 8:47 pm Scris de Tache Marilena

» casute de lemn pentru papusi
Rochii de seara, deosebite(3) - Pagina 9 EmptyIeri la 4:35 pm Scris de vlad_mom

» Croitorie
Rochii de seara, deosebite(3) - Pagina 9 EmptyVin 24 Mar 2023, 8:06 pm Scris de Mihaela1980

» Ornamente de Pasti
Rochii de seara, deosebite(3) - Pagina 9 EmptyVin 24 Mar 2023, 7:56 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Rochii de seara, deosebite(3) - Pagina 9 EmptyVin 24 Mar 2023, 7:51 am Scris de LRodica

» Jucarii crosetate
Rochii de seara, deosebite(3) - Pagina 9 EmptyVin 17 Mar 2023, 11:34 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Rochii de seara, deosebite(3) - Pagina 9 EmptyDum 05 Mar 2023, 4:50 pm Scris de Elena Mihaela

» Martisoare din diverse materiale VI
Rochii de seara, deosebite(3) - Pagina 9 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Rochii de seara, deosebite(3) - Pagina 9 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Rochii de seara, deosebite(3) - Pagina 9 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Rochii de seara, deosebite(3) - Pagina 9 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Frivolite - cap 7
Rochii de seara, deosebite(3) - Pagina 9 EmptyMar 07 Feb 2023, 12:46 pm Scris de Gabica

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Rochii de seara, deosebite(3) - Pagina 9 EmptyMar 31 Ian 2023, 3:03 pm Scris de LRodica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Rochii de seara, deosebite(3) - Pagina 9 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Rochii de seara, deosebite(3) - Pagina 9 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

» Despre masinile de tricotat
Rochii de seara, deosebite(3) - Pagina 9 EmptyMier 18 Ian 2023, 8:39 pm Scris de vlad_mom

» programe broderie
Rochii de seara, deosebite(3) - Pagina 9 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:37 pm Scris de onion

» Decoratiuni diverse - 8
Rochii de seara, deosebite(3) - Pagina 9 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:03 pm Scris de mlizeta

» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
Rochii de seara, deosebite(3) - Pagina 9 EmptyVin 13 Ian 2023, 8:29 am Scris de LRodica

» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
Rochii de seara, deosebite(3) - Pagina 9 EmptyMier 11 Ian 2023, 11:56 pm Scris de SilviaDumitrescu

Rochii de seara, deosebite(3)

+72
betymi72
cory74
daiana25
Cornelya
kla78
margot
danniela
geany20062006
ivanoiuadela9
melus
geany
Camy
cretu_veronica22
lucky
Cristache
Ela
mimmi
Ioana Stanciu
iuli.b
florentina69
Katerina
sellenna_us
Lucia Ro
bibitu
alexaaa08
aba
adelina24
LYNDA
DANIELA.I
MagdaMarin
cris69
Noemi
Gioconda
elisabet
mnarcisa
SilviaDumitrescu
Danny24
oana_007
ioana soare
Giobsy
lotus nufar
RalucaS
stoy
IrisT
zylv
m-julie
feliciagl
ralucahanc
degetica
iuliana72
milena
diada
compot
vilcris
Marry
amia
Usagy
veniciuc nicoleta
Uca
clodi
mami de doi ingerasi
europolis
ancush
ema
Karina33
anigherman
valentinadof
Ramonica
Alina.C
Admina
amnro
MihaelaT
76 participanți

Pagina 9 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Rochii de seara, deosebite(3) - Pagina 9 Empty Re: Rochii de seara, deosebite(3)

Mesaj Scris de amnro Sam 21 Aug 2010, 9:09 am

ahaaaa, asta se cheama sabotaj. pun eu 2 rochii si tu pui 100. e corect? rade

foarte frumoase rochitele si intr-adevar ultima e speciala. bvo Merci

l.e: ca am mai apucat sa citesc din urma: hai mai katerina ca ti-am trimis PM de o luna si nu l-ai citit. L-am sters zilele trecute si ti-am trimis altul. credeam ca nu mai vrei sa vii. vad ca se bate lumea pe un loc la karina in atelier si credeam ca te duci si tu lol!

Ultima editare efectuata de catre amnro in Sam 21 Aug 2010, 12:44 pm, editata de 1 ori
amnro
amnro
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 930
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 26/10/2009

https://www.facebook.com/pages/Rochii-elegante/173196092774733?r

Sus In jos

Rochii de seara, deosebite(3) - Pagina 9 Empty Re: Rochii de seara, deosebite(3)

Mesaj Scris de ancush Sam 21 Aug 2010, 12:43 pm

karina iar is gura-casca pe la pozele tale Merci
ura ura ura
ultima e deosebita, desi sunt sigura ca toate-s superbe flower
ancush
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 485
Localizare : cluj
Data de inscriere : 30/11/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de oana_007 Sam 21 Aug 2010, 12:47 pm

love karina, superbe rochiile.... Dar ultima e cireasa de pe tort! Felicitari!
oana_007
oana_007
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 138
Varsta : 42
Localizare : romania, bucuresti
Data de inscriere : 20/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de adelina24 Sam 21 Aug 2010, 1:27 pm

Foarte frumoase rochiile , Karina! Cea retro ma dat gata ( imi place foarte mult genul acesta de rochita - chiar am una similara ) . Felicitari !
adelina24
adelina24
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 824
Varsta : 49
Localizare : braila
Data de inscriere : 01/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Noemi Sam 21 Aug 2010, 2:06 pm

Si mie imi place ultima, dar sunt sigura ca daca ar fi pozate mai bine si pe o persoana, cu siguranta mi-ar placea mai multe, karina dar te inteleg si pe tine ca stai prost cu timpul, si cu toate asta ne impartasesti cat de mult poti din ce faci tu.
Multumesc Smile
Noemi
Noemi
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1541
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Karina33 Dum 22 Aug 2010, 10:36 am

Ma bucur ca va plac si voua rochiile! Cu siguranta clientele sunt multumite de ele(nu le las eu sa plece daca nu le vad ca le sclipesc ochii)

Fara suparare, stiu si eu prea bine ca arata mai bine pe clienta decat pe umeras dar chiar nu-mi permit sa le pun sa pozeze pentru mine. Plus ca am mai spus, rar le imbraca cand sunt gata, nu au la ele pantofii si bijuurile corespunzatoare.

Poate reusesc azi sa descarc camera foto ca am lucrat in draci zilele trecute.

Si ca sa nu uit: daca vreti lamuriri sau sfaturi nu ezitati sa le cereti. Cum intru zilnic pe-aici va raspund cu drag!

Prima rochie nu-i de seara, e de mers la o cununie civila in Germania. E din voal imprimat cu bordura si dublat tot cu voal. Bineinteles ca-s tot de la kil luate...

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

A doua e din brocart alb-crem(luat de la Bucuresti), e pentru aceeasi nunta. Rochia e usor conica, taiata sub sani si bine cambrata in zona aia. Sacoul e captusit(cica va fi mai frig decat acum la noi), are gulerul sal si se inchide cu un soi de brandenburg facut din snurul folosit si la rochie.

Rochita asta e tip gogosar, corsajul crem e din ceva mai plin si n-a necesitat captusire, partea de jos e o matasica. Pentru ca mi se parea prea mare diferenta de culoare si textura am ganisit-o cu volanelul ala pe la decolteu.

Rochita asta turcoaz e din saten de matase naturala, sper sa primesc saptamana asta cu ea purtata, e a unei proaspete mamici pentru botezul puiului ei azi.
La bust am folosit balene si am cusut pe interior niste elastic la spate de frica sa n-o piarda de pe ea la dans.

Sper ca va plac si astea!

Ultima editare efectuata de catre Karina33 in Dum 22 Aug 2010, 10:37 pm, editata de 1 ori (Motiv : adaugare, ca nu scapati de mine asa usor!)
Karina33
Karina33
Membru de onoare - croitorie

feminin
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de geany20062006 Dum 22 Aug 2010, 10:43 pm

KARINA cum ai facut la rochia turcoaz ca materialul sa fie aiba incretiturile la partea de sus ? E foarte ingenioasa
geany20062006
geany20062006
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 207
Varsta : 46
Localizare : marasesti
Data de inscriere : 15/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de cris69 Dum 22 Aug 2010, 10:46 pm

karina, jos palaria draga mea.
cris69
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1984
Varsta : 53
Localizare : suflet in bataia aripilor
Data de inscriere : 27/10/2008

http://cristina-aripideinger.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de iuli.b Dum 22 Aug 2010, 11:19 pm

compleul alb e super arata rafinat si elegant,iar rochia turcoaz e grozava...ptr o doamna cu sinii mici,tot ce prezinti tu sunt frumoase dar eu le comentez pe cele care m-au impresionat in mod deosebit
iuli.b
iuli.b
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 107
Localizare : galati
Data de inscriere : 29/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Karina33 Dum 22 Aug 2010, 11:50 pm

iuli.b a scris:compleul alb e super arata rafinat si elegant,iar rochia turcoaz e grozava...ptr o doamna cu sinii mici,tot ce prezinti tu sunt frumoase dar eu le comentez pe cele care m-au impresionat in mod deosebit

Doamna n-are deloc sanii mici, are bebe de-o luna si jumatate si alapteaza...nu mareste asa mult modelul asta, se poate lucra pentru orice decolteu.
Karina33
Karina33

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Alina.C Lun 23 Aug 2010, 12:09 am

Karina, peste tot pe unde ma uit creatii noi de-ale tale...
Compleul alb e foarte pe gustul meu. Jos palaria pentru cat/cum lucrezi! Flowers

Amnro am vazut si rochiile tale albastre, frumoaese, aia cu falduri imi place rau. Dar materialul de la rochii "de zi" de la aia scurta cu alb-negrusi rosu imi place mult de tot...

Si am mai vazut ceva frumos... Rochia bej-maro a Florentinei... finuta si eleganta, bine realizata. Si cea roz imi place. Felicitari!
Alina.C
Alina.C
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 535
Varsta : 43
Localizare : in lumea mea...
Data de inscriere : 19/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Lun 23 Aug 2010, 12:13 am

iuli.b a scris:compleul alb e super arata rafinat si elegant,iar rochia turcoaz e grozava...ptr o doamna cu sinii mici,tot ce prezinti tu sunt frumoase dar eu le comentez pe cele care m-au impresionat in mod deosebit
rade Eu gandeam ca merge pentru una cu sani mari... Fiecare cu ce-l doare. wink
Karina, minunata si seria asta. Pui zilnic asa de multe... mor de invidie. pupi Cat iti ia sa faci o rochie de seara, hai sa zicem cea clos cu funda la spate, putin retro si foarte dulce prezentata de nepoata ta, parca?
Si mai si de apropo... cati cm avea aprox. rochita turcoaz? Pare o palma pe sani si una sub fund, cu totul vreun cot. Am dreptate sau am dreptate? Smile

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Karina33 Lun 23 Aug 2010, 12:26 am

Cand ai dreptate ai! n-am mai masurat dar stiu ca din umar erau vreo 78 de cm. Probabil vreo 60 maxim.
Cat timp imi ia? Probabil ca insumat vreo 5-6 ore, depinde de probe, de cum se calca materialul, de tullul de incretit sau nu...Oricum nu le fac batand din palme!
Karina33
Karina33

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de danniela Lun 23 Aug 2010, 4:28 pm

Superbe rochiile Karina! Felicitari!Si restul doamnelor!!!! Sper intr-o zi sa ajung si eu sa fac pentru fiica-mea si pentrumine, asa cum posteaza Camy, or Noemi cu vecina cea frumoasa, or multe dintre voi, nu vreau sa fac diferente!
danniela
danniela
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de feliciagl Lun 23 Aug 2010, 5:38 pm

Mi-am facut si eu o rochie din tafta indigo, imi place tare mult cum a iesit. Modelul e din burda.
feliciagl
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 267
Data de inscriere : 11/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Karina33 Lun 23 Aug 2010, 9:59 pm

Felicia cat se vede arata bine! Dar de ce postezi poza asa mica? Ia imbraca-te in rochie si mai fa o sedinta foto ca la carte! Flowers
Karina33
Karina33

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de feliciagl Mar 24 Aug 2010, 10:16 pm

E decupata dintr-o poza de grup, alta foto in care sa se vada rochia n-am, iar in privinta sedintei foto nu cred ca voi face asa curand, e a doua saptamana de cand ma simt f. f. rau, stau numai in pat, iar cand o sa-mi revin n-o sa-mi mai vina rochia. Deocamdata mi-i tare rau.
Multumesc pentru aprecieri.
feliciagl
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 267
Data de inscriere : 11/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de DANIELA.I Vin 27 Aug 2010, 12:22 pm

Ce vad pe aici imi place,dar sa va arat o rochie de nunta la care am muncit vreo 2 saptamani(atat mi-a luat pana am cusut margelele pe ea.
A doua rochie este ptr. o domnisoara de 14 ani.

DANIELA.I
DANIELA.I
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 861
Varsta : 51
Localizare : agnita
Data de inscriere : 15/02/2009

https://s626.photobucket.com/albums/tt349/maistra3772/

Sus In jos

Mesaj Scris de danniela Vin 27 Aug 2010, 2:43 pm

Superbe maistra, mai ales cea roz!!!!!! Iar cu margelele, munca de chinez batran, nu cred ca as avea rabdare!
danniela
danniela
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de margot Vin 27 Aug 2010, 2:45 pm

Maistra, superbe rochiile! Deci asa-ti petreci vacanta: cosi margelute! Spor la treaba si asteptam noutati!
margot
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 189
Localizare : margareta
Data de inscriere : 08/06/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de kla78 Vin 27 Aug 2010, 3:53 pm

MAISTRA superba rochita roz,felicitari!!!
kla78
kla78
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 522
Varsta : 44
Data de inscriere : 28/12/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Cornelya Vin 27 Aug 2010, 8:08 pm

Frumos, frumos modelul cu creturi, totodata si ingenios. Totusi, parca spatele merita sa sublinieze armonia liniei...Insa, in fata, superb! Felicitari!
Cornelya
helper
helper

Numarul mesajelor : 73
Localizare : caracal
Data de inscriere : 15/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DANIELA.I Vin 27 Aug 2010, 10:01 pm

NOBODY,intr-adevar pe manechin se vede talia subliniata,o sa pun si o poza cu rochita pe manechin(cea gogosar) si o sa vezi ca altfel se vede talia.
Vara mea care e pe terminate a fost super plina de comenzi,ce va arat eu aici e doar o parte din ce am lucrat,foarte multe rochii de nunti ,botezuri,plaja,etc.
Am terminat de retapitat o matahala de coltar,lenjerii de pat am facut cred ca vreo 12 bucati,deci nu pierd timpul si acesta e motivul ptr care intru atat de rar pe forum.
Multumesc .
DANIELA.I
DANIELA.I
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 861
Varsta : 51
Localizare : agnita
Data de inscriere : 15/02/2009

https://s626.photobucket.com/albums/tt349/maistra3772/

Sus In jos

Mesaj Scris de Cornelya Vin 27 Aug 2010, 11:26 pm

Astept cu nerabdare.Scuze de provocare, cu mare placere!
Cornelya
helper
helper

Numarul mesajelor : 73
Localizare : caracal
Data de inscriere : 15/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de daiana25 Vin 27 Aug 2010, 11:52 pm

fetelor sunt mirat2 nu am cuvinte sincer.totul e superb am si eu o rochita facuta de acum vreo 2 ani nu am purtat-o niciodata am facut-o ca mi-a placut ffff mult modelul,acum nu mai mi-e buna ca am ramas cu ceva kg in plus dupa micuta mea,dar sincer parca nu e nici pe sfert la fel de frumoasa ca ceea ce ati postat voi aici Sad
daiana25
daiana25
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 145
Localizare : resita
Data de inscriere : 05/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 9 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB