Ne bem cafeaua, impreuna!-6
+45
kitty_1973
carmelda
Camy
crochetedaccessories
teisoara
caoticamonica
Maci
Anita_Cristal
leonutza69
Noemi
lora17
Alina.C
diada
ioana soare
came_lia
mickyta
myky7robc
lorinaoo1
julix_2007
Zeyyya
ellybijoux
MagdaMarin
Giobsy
ema
Marry
LYNDA
ivanoiuadela9
mihaelavama
Clio_Ela
PAULA CONSTANTIN
mami de doi ingerasi
veniciuc nicoleta
AlinaJ.Bijoux
ribana
mamiboom
iuliana72
lotus nufar
mnarcisa
Tache Marilena
Nicoleta Irimescu
SilviaDumitrescu
betymi72
europolis
CCristinaC
MihaelaT
49 participanți
Pagina 6 din 30
Pagina 6 din 30 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30
Re: Ne bem cafeaua, impreuna!-6
eu vin cu un ceai cu gheata:)
Pt cafea e cam tarziu, sucuri nu bem deloc, mi-am invatat baietii cu ceai neindulcit- si le mai pun si lamaie in el.
De dimineata am fost sa facem galerie, puiul meu merge de vreo doua luni la karate, azi a dat primul examen pr centura
Apoi ne-am pregatit de meci
Pe Victor l-am pictat pana la urechi in culorile drapelului, la toate ferestrele am atarnat steaguri... 
Am vazut si eu meciul, am urlat si m-am bucurat alaturi de baieti
Din cauza meciului nu am fost azi la baie. Ce bine e cand e vreme buna, si avem strandul la un sfert de ora de mers pe jos. In bazinul pt inotatori e o zona unde copiii nu au voie, e pt batrani si gravidute, putem inota fara stres...
O seara frumoasa va doresc!!
Pt cafea e cam tarziu, sucuri nu bem deloc, mi-am invatat baietii cu ceai neindulcit- si le mai pun si lamaie in el.
De dimineata am fost sa facem galerie, puiul meu merge de vreo doua luni la karate, azi a dat primul examen pr centura

Apoi ne-am pregatit de meci

Am vazut si eu meciul, am urlat si m-am bucurat alaturi de baieti

Din cauza meciului nu am fost azi la baie. Ce bine e cand e vreme buna, si avem strandul la un sfert de ora de mers pe jos. In bazinul pt inotatori e o zona unde copiii nu au voie, e pt batrani si gravidute, putem inota fara stres...
O seara frumoasa va doresc!!
Clio_Ela- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1303
Varsta : 47
Localizare : intre optimisti
Data de inscriere : 17/04/2009
Buna dimineata! Gata doamnelor, trezireeeeea!
e gata
Pare ca azi o sa fie vreme frumoasa pe la mine.
Sa aveti si voi o zi senina si spor la lucru !

Pare ca azi o sa fie vreme frumoasa pe la mine.
Sa aveti si voi o zi senina si spor la lucru !

Buna dimineata,m-am trezit si eu dar pe la 5,ca baieti mei mi-au dat desteptarea azi devreme ,asa ca am terminat curatenia si acum la
cu voi ,iar apoi la munca.O zi buna si o saptamana minunata.

Buna dimineata. Cafeaua aproape ca am gatat-o. Incerc sa fiu calma si linistita si sa nu-i transmit starea mea copilului. Azi are examenul la romana. Abia astept sa scape de grija asta ca a ajuns la capatul puterilor. Saptamana asta este de ,, foc continuu" Sper sa treaca repede!
Urez bafta la toti copii care intra in bac de azi!
Urez bafta la toti copii care intra in bac de azi!

Tache Marilena- Maestru
- Numarul mesajelor : 1418
Varsta : 55
Localizare : Campina
Data de inscriere : 10/01/2010
Buna dimi
Spor tuturor mamelor care au copii la Bacalaureat pentru ca ele sunt mai stresate decat copii!!!!(am si eu o prietena
)
De azi a anuntat ca se incalzeste in Timisoara ....asa ca abia astptam sa nu mai ploua.
O zi buna tuturor si o saptamana la fel

Spor tuturor mamelor care au copii la Bacalaureat pentru ca ele sunt mai stresate decat copii!!!!(am si eu o prietena

De azi a anuntat ca se incalzeste in Timisoara ....asa ca abia astptam sa nu mai ploua.
O zi buna tuturor si o saptamana la fel

LYNDA- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1096
Varsta : 38
Localizare : ACASA
Data de inscriere : 15/10/2009
Buna dimineata.La o cafea cu voi apoi la treburi...tache marilena bafta fetei la bac....

veniciuc nicoleta- Senior
-
Numarul mesajelor : 637
Varsta : 36
Localizare : navodari
Data de inscriere : 18/02/2010
Buna dimineata si de pe Main!
Tin si eu pumnii celor care dau bacul
Mult succes!!
Inca o zi frumoasa a inceput, e soare, e cald, in sfarsit e si aici vara.
Azi in pauza de masa merg sa-mi cumpar ceva materiale, sa imi mai fac 2-3 bluzite de vara, abia astept sa vad ce gasesc.
O saptamana minunata va doresc!!
Tin si eu pumnii celor care dau bacul

Inca o zi frumoasa a inceput, e soare, e cald, in sfarsit e si aici vara.
Azi in pauza de masa merg sa-mi cumpar ceva materiale, sa imi mai fac 2-3 bluzite de vara, abia astept sa vad ce gasesc.
O saptamana minunata va doresc!!
Clio_Ela- Maestru
-
buna dimineata si de mare. si la noi se anunta o zi frumoasa. eu inca nu am plecat la munca.dariuca doarme asa frumos, incat mi-a fost mila sa o drezesc sa o duc. asa ca azi merg mai tarziu la munca. beau si eu o cafeluta si apoi pun un material la inmuiat. i-am luat dariei sa-i fac o lenjerie de pat.
va pup si sa aveti o saptamna frumoasa.
multa bafta celor care dau bacul si mamicilor multa rabdare si nervi de otel.
pupici
va pup si sa aveti o saptamna frumoasa.
multa bafta celor care dau bacul si mamicilor multa rabdare si nervi de otel.
pupici

mickyta- Senior
- Numarul mesajelor : 579
Localizare : constanta
Data de inscriere : 29/01/2010
buna dimineata la amiaza...bafta multa-multa la bac!!!o saptamana buna va doresc!!!

eu fac pauza de lucru alaturi de colegii din institut 
Sefa mea, o femeie extraordinara, s-a stins din viata azi-dimineata, la 48 de ani, acum ne-a anuntat sotul ei
Dumnezeu s-o ohihneasca!
Se astepta la asta... dar parca nimeni nu vroia sa creada ca asa curand.
Si iar ma gandesc cat de important e sa avem grija de ce avem, de prezent, si sa incercam sa traim frumos, si sa facem celor din jurul nostru numai bucurii....

Sefa mea, o femeie extraordinara, s-a stins din viata azi-dimineata, la 48 de ani, acum ne-a anuntat sotul ei

Dumnezeu s-o ohihneasca!
Se astepta la asta... dar parca nimeni nu vroia sa creada ca asa curand.
Si iar ma gandesc cat de important e sa avem grija de ce avem, de prezent, si sa incercam sa traim frumos, si sa facem celor din jurul nostru numai bucurii....
Clio_Ela- Maestru
-
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace!
Ne dam seama ca viata merita traita doar in clipe grele...
Ne dam seama ca viata merita traita doar in clipe grele...

Sa-i fie tarana usoara si sa se odiheasca in pace! E trist cand cineva pleaca asa devreme. Trebuie sa invatam sa pretuim viata si sa ne bucuram de fiecare moment, pentru ca este asa de scurta!
ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 43
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
Dumnezeu sa o odihneasca in pace!!! Chiar urmaream Clio_Ela ce ai scris despre ea!! Oricum e trist!!! Asta e viata si nu avem ce face!! La toti o sa ne vina randul candva!!! Doar Dumnezeu poate decide ce se va intampla cu noi!!!
In alta ordine de idei, urez si eu "SUCCES" tuturor celor cre dau azi bac-ul!! Sa il ia cu note cat de mari pot!!! Si mai eles sa nu aiba emotii pt. ca eu stiu cum e sa ai emotii la bac!!! Mie una chia nu imi vine sa cred ca se implinesc desja 6 ani de cand am dat bac-ul!!!
Va urez in continuare o seara frumoasa si mai ales o seara fara ploi!!!

In alta ordine de idei, urez si eu "SUCCES" tuturor celor cre dau azi bac-ul!! Sa il ia cu note cat de mari pot!!! Si mai eles sa nu aiba emotii pt. ca eu stiu cum e sa ai emotii la bac!!! Mie una chia nu imi vine sa cred ca se implinesc desja 6 ani de cand am dat bac-ul!!!

Va urez in continuare o seara frumoasa si mai ales o seara fara ploi!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Buna dimineata!
A inceput o alta zi de sarbatoare. La multi ani si toate cele bune celor care poarta numele Sfintilor Petru si Pavel !
O zi superba, cu mult soare tuturor!
A inceput o alta zi de sarbatoare. La multi ani si toate cele bune celor care poarta numele Sfintilor Petru si Pavel !

O zi superba, cu mult soare tuturor!
La multi Ani sarbatoritilor si sper ca azi sariti la cap care cu o maslina care cu o scobitoare, nu ma lasati sa zic asa ....degeaba urari

Buna dimineata,succces celor care sunt/au copii in febra bacalaureatului
,La Multi Ani celor care azi isi sarbatoresc ziua nume
.
Clio_Ela condoleante si Dumnezeu s-o odihneasca.
Va invit la o

Clio_Ela condoleante si Dumnezeu s-o odihneasca.

Va invit la o

La multi ani tuturor care poarta numele Sfintiilor Petru si Pavel !
Clio condoleante , viata asta e asa de trecatoare incat nici nu iti dai seama cand a trecut timpul!

Clio condoleante , viata asta e asa de trecatoare incat nici nu iti dai seama cand a trecut timpul!

LYNDA- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1096
Localizare : ACASA
Data de inscriere : 15/10/2009
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2937
Varsta : 52
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Condoleante Clio, tocmai am trecut si noi peste o situatie asemanatoare.
La multi ani sarbatoritilor de azi
La multi ani sarbatoritilor de azi

europolis- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009
buna dimineata si de la mare.nu e asa frumos afara dar eu sunt fericita azi. imi amintesc ziua de 29 iuie 2008, ziua in care am nascut-o pe daria. asa ca eu azi imi petrec ziua cu dariuca mea. desi noi am sarbtaorit sambata, azi e o zi doar pt mami,tati si dari.
asa ca eu fac cinste cu o cafeluta si un fursesc. cine vrea e bine venit.
va pup si LA MULTI ANI ! celor care poarta nume de sfinti .
asa ca eu fac cinste cu o cafeluta si un fursesc. cine vrea e bine venit.
va pup si LA MULTI ANI ! celor care poarta nume de sfinti .

mickyta- Senior
- Numarul mesajelor : 579
Localizare : constanta
Data de inscriere : 29/01/2010

Buna dimineata fetele.Inca nu am baut cafea dar acum prepar..Intai sa vad ce sa mai postat pe forum.. Mickyta la multi ani fetitei tale.Sa fie sanatoasa si sa aibe parte de tot norocul din lume...
veniciuc nicoleta- Senior
-
Numarul mesajelor : 637
Varsta : 36
Localizare : navodari
Data de inscriere : 18/02/2010
Va salut dar cu un pahar de suc de fructe,azi m-am otravit deja cu coffe si ziua e lunga.
pentru toti Petru si Paul (Paula),La multi ani!
O zi buna!

O zi buna!

La multi ani tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua numelui, a sfintilor apostoli Petru si Pavel.
Astazi am stat, mai mult am citit, ca de lucrat nu se poate lucra fiind sarbatoare mare. Si maine e o sarbatoare, mai mica, dar am niste chestii administrative si simi ocup ziua. De joi intru in concediu, dar am de luni un curs la care m-am inscris la inceputul lui iunie si pe care am sperat sa-l urmez mai spre sfarsitul lui august. Asa imi iau de-o grija, il fac (de ce, habar nu am).
Astazi am stat, mai mult am citit, ca de lucrat nu se poate lucra fiind sarbatoare mare. Si maine e o sarbatoare, mai mica, dar am niste chestii administrative si simi ocup ziua. De joi intru in concediu, dar am de luni un curs la care m-am inscris la inceputul lui iunie si pe care am sperat sa-l urmez mai spre sfarsitul lui august. Asa imi iau de-o grija, il fac (de ce, habar nu am).
julix_2007- Maestru
- Numarul mesajelor : 1478
Varsta : 54
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 07/12/2008
Vin si eu la cafeluta, de dimineata nu am apucat sa o beau. Am pov deja la Balaceanca ce aiurita sunt 
Dupa ce Victor era sa nu mearga in excursie (nu mai stiam exact locul de intalnire, asta din cauza mea, si el credea ca tre sa mearga intai la scoala... apoi am fugit noi 50 de km sa il ducem in orasul unde stiam ca merg la gradina zoo, si am avut noroc, au venit si colegii...) am ajuns la serviciu cu o ora mai tarziu, dar asta nu e o problema... M-am trezit ca nu pot intra in birou, nu aveam chipul.
Povestesc cu colega mea ca de fapt nici aseara nu gasisem cheile cand am ajuns acasa, si aflu... ca legatura mea de chei si chipul de intrare in birou erau ieri dupa-amiaza pe fereastra la toaleta
Nu stiu ce fel de oameni sunt si aici, cine le-a gasit, trebuia ori sa le duca la portar, ori la femeile de serviciu, ori... sa le fi lasat naibii acolo.
Chipul pt birou e ok, daca pana maine nu apare, il blocheaza, dar eu am nevoie de cheile de acasa...
Multumesc ca m-ati ascultat si cand am pov despre sefa mea...
Am scris si la Balaceanca, am primit mail de la sotul ei, ea l-a rugat sa ne transmita sa avem grija de noi, si... sa nu amanam, sa mergem la controalele preventive. Diagnosticarea din timp, ei i-a prelungit viata cu 10 ani. Primul an a fost greu, apoi au urmat aproape 9 ani doar cu mici probleme, o viata aproape normala. Iar ultimele luni din nou grele...
Si acum va sfatuiesc si eu, mergeti din timp la controale preventive, multe boli grele, daca sunt diagnosticate din timp pot fi tratate, nu vindecate complet, insa puteam sa ne bucuram de ceea ce avem.
Aici intra si glaucomul meu... mama a ramas aproape oarba, de la 46 de ani e in pensie de boala, nevazatoare gradul 1. Mie mi l-au disgnosticat in toamna trecuta, o sa fac in continuare tratament (dupa ce vine bebe, deocamdata e intrerupt) si nu o sa am nici cea mai mica problema.
trebuia sa merg la dat cu capul... off, cat l-am certat pe Victor acum doua luni cand a pierdut cheile... si acum,,, le pierd eu
Imi vine sa plang, am o stare proasta... bine macar ca maine sunt aacsa, nu lucrez.
Voua va doresc o zi minunata!
Edit :
Ultima postare despre Editha, sefa mea. Studentii au iubit-o foarte mult. Au organizat o "despartire" frumoasa. Joi mergem si noi cu tineretul, scriem scrisorele, le facem barcute de hartie, si le dam drumul pe Main...

Dupa ce Victor era sa nu mearga in excursie (nu mai stiam exact locul de intalnire, asta din cauza mea, si el credea ca tre sa mearga intai la scoala... apoi am fugit noi 50 de km sa il ducem in orasul unde stiam ca merg la gradina zoo, si am avut noroc, au venit si colegii...) am ajuns la serviciu cu o ora mai tarziu, dar asta nu e o problema... M-am trezit ca nu pot intra in birou, nu aveam chipul.
Povestesc cu colega mea ca de fapt nici aseara nu gasisem cheile cand am ajuns acasa, si aflu... ca legatura mea de chei si chipul de intrare in birou erau ieri dupa-amiaza pe fereastra la toaleta

Nu stiu ce fel de oameni sunt si aici, cine le-a gasit, trebuia ori sa le duca la portar, ori la femeile de serviciu, ori... sa le fi lasat naibii acolo.
Chipul pt birou e ok, daca pana maine nu apare, il blocheaza, dar eu am nevoie de cheile de acasa...
Multumesc ca m-ati ascultat si cand am pov despre sefa mea...
Am scris si la Balaceanca, am primit mail de la sotul ei, ea l-a rugat sa ne transmita sa avem grija de noi, si... sa nu amanam, sa mergem la controalele preventive. Diagnosticarea din timp, ei i-a prelungit viata cu 10 ani. Primul an a fost greu, apoi au urmat aproape 9 ani doar cu mici probleme, o viata aproape normala. Iar ultimele luni din nou grele...
Si acum va sfatuiesc si eu, mergeti din timp la controale preventive, multe boli grele, daca sunt diagnosticate din timp pot fi tratate, nu vindecate complet, insa puteam sa ne bucuram de ceea ce avem.
Aici intra si glaucomul meu... mama a ramas aproape oarba, de la 46 de ani e in pensie de boala, nevazatoare gradul 1. Mie mi l-au disgnosticat in toamna trecuta, o sa fac in continuare tratament (dupa ce vine bebe, deocamdata e intrerupt) si nu o sa am nici cea mai mica problema.
trebuia sa merg la dat cu capul... off, cat l-am certat pe Victor acum doua luni cand a pierdut cheile... si acum,,, le pierd eu

Voua va doresc o zi minunata!
Edit :
Ultima postare despre Editha, sefa mea. Studentii au iubit-o foarte mult. Au organizat o "despartire" frumoasa. Joi mergem si noi cu tineretul, scriem scrisorele, le facem barcute de hartie, si le dam drumul pe Main...

Ultima editare efectuata de catre Clio_Ela in Mar 29 Iun 2010, 2:41 pm, editata de 1 ori
Clio_Ela- Maestru
-
Pagina 6 din 30 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30

» Ne bem cafeaua impreuna!-13
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-4
» Ne bem cafeaua impreuna!-15
» Ne bem cafeaua impreuna ! (33)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-4
» Ne bem cafeaua impreuna!-15
» Ne bem cafeaua impreuna ! (33)
Pagina 6 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)