Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Croitorie
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(3) - Pagina 9 EmptyIeri la 8:06 pm Scris de Mihaela1980

» Ornamente de Pasti
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(3) - Pagina 9 EmptyIeri la 7:56 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(3) - Pagina 9 EmptyIeri la 7:51 am Scris de LRodica

» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(3) - Pagina 9 EmptyIeri la 7:47 am Scris de LRodica

» Jucarii crosetate
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(3) - Pagina 9 EmptyVin 17 Mar 2023, 11:34 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(3) - Pagina 9 EmptyDum 05 Mar 2023, 4:50 pm Scris de Elena Mihaela

» Martisoare din diverse materiale VI
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(3) - Pagina 9 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(3) - Pagina 9 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(3) - Pagina 9 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(3) - Pagina 9 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Frivolite - cap 7
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(3) - Pagina 9 EmptyMar 07 Feb 2023, 12:46 pm Scris de Gabica

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(3) - Pagina 9 EmptyMar 31 Ian 2023, 3:03 pm Scris de LRodica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(3) - Pagina 9 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(3) - Pagina 9 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

» Despre masinile de tricotat
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(3) - Pagina 9 EmptyMier 18 Ian 2023, 8:39 pm Scris de vlad_mom

» programe broderie
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(3) - Pagina 9 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:37 pm Scris de onion

» Decoratiuni diverse - 8
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(3) - Pagina 9 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:03 pm Scris de mlizeta

» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(3) - Pagina 9 EmptyVin 13 Ian 2023, 8:29 am Scris de LRodica

» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(3) - Pagina 9 EmptyMier 11 Ian 2023, 11:56 pm Scris de SilviaDumitrescu

» Verifpro - paypal, ebay, banks, crypto, docs and more!
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(3) - Pagina 9 EmptyMier 11 Ian 2023, 10:24 am Scris de SilviaDumitrescu

Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(3)

+68
Noemi
cris_27
myky7robc
corilex
denis21
betymi72
CCristinaC
madelainemarie
Eva
gabriela ene
kla78
canadianca50
kittygreeneyed
iuliana72
samo99ro
aidaalex
gabriela horhoianu
Marry
Nicoleta Irimescu
Ana Maria
AlinaJ.Bijoux
aba
Ioana Stanciu
melus
nai77
rdelia
elena_iosipescu75
iuli.b
bibitu
mimmi
Anuk
anc@
Iulia40
Valentina
diada
teisoara
romaya
valentinadof
ral
julix_2007
Admina
rucsy
valih
claras
ivanoiuadela9
geo67
aisha
emi
violetas
lotus nufar
ancush
ioana soare
ribana
carmenush
Medi
claudiana
mnarcisa
LYNDA
Karina33
geany
vilcris
europolis
fizicuta
danadea
viorica
SilviaDumitrescu
mihaelavama
MihaelaT
72 participanți

Pagina 9 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(3) - Pagina 9 Empty Re: Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(3)

Mesaj Scris de canadianca50 Mar 31 Aug 2010, 12:57 pm

Claudiana foarte frumos .Uite asa ceva modelul asta de ,,sutien,, il tot intreb eu pe aici cum sa-l fac tricotat si apoi in locul unde tu ai inceput dantele sa cos material subtire de vara si sa fac rochita sau bluze top pentru pantaloni .
canadianca50
canadianca50
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1841
Localizare : acolo si aici
Data de inscriere : 05/04/2010

Sus In jos

Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(3) - Pagina 9 Empty Re: Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(3)

Mesaj Scris de Nicoleta Irimescu Mar 31 Aug 2010, 1:03 pm

canadianca50 a scris:Claudiana foarte frumos .Uite asa ceva modelul asta de ,,sutien,, il tot intreb eu pe aici cum sa-l fac tricotat si apoi in locul unde tu ai inceput dantele sa cos material subtire de vara si sa fac rochita sau bluze top pentru pantaloni .

Nu inteleg despre ce e vorba?! Smile
Nicoleta Irimescu
Nicoleta Irimescu
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1159
Varsta : 53
Localizare : Vatra Dornei - Bucovina
Data de inscriere : 23/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Iulia40 Mar 31 Aug 2010, 8:45 pm

Anukfoarte frumoasa si combinatia de culori imi place. Sa o porti cu placere.
Iulia40
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 528
Localizare : Vaslui
Data de inscriere : 12/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de canadianca50 Joi 02 Sept 2010, 7:38 pm

Nicoleta Irimescu la pag 9 este un model lalb la care m-am gindit sa fac tricotat sutienul si apoi in loc de dantela crosetata sa pun material , dar am primit de la tine un model roz care m-a inspirat ca eera chiar tricotat . hug
canadianca50
canadianca50
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de geany Mier 08 Sept 2010, 4:56 pm

De multa vreme n-am mai scris, dar nici cu lucratul nu m-am prea omorat Embarassed

Am reusit sa scot la capat un top crosetat simplu ce-i adevarat, dar care-mi place foarte mult. Se poate imbraca simplu sau chiar peste maleta avand in vedere ca vremea s-a racit (la mine sigur...) Pe partea stanga, pana la talie este cu fermoar si nasturel.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
geany
geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3420
Localizare : Germania
Data de inscriere : 07/01/2009

http://geanysfashion.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de canadianca50 Mier 08 Sept 2010, 4:59 pm

Geany foarte frumos sa-l porti cu placere da cu o maleta de alta culoare e foarte la moda .
canadianca50
canadianca50
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Iulia40 Joi 09 Sept 2010, 8:29 am

Anuk foarte frumos topul. Felicitari!
Iulia40
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 528
Localizare : Vaslui
Data de inscriere : 12/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de danadea Joi 09 Sept 2010, 8:44 am

Geany, imi place topul (si culoarea); sa-l porti sanatoasa
danadea
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 736
Localizare : Deva
Data de inscriere : 17/08/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de samo99ro Joi 09 Sept 2010, 9:26 am

Felicitari Geany! Topul tau este foarte elegant tocmai prin simplitatea si culoarea lui, dar si prin faptul ca ochiurile sunt foarte egal lucrate. Eu tin foarte mult la asta (incepatoarele sa ia aminte!) pentru ca arata ca ai dat importanta acelui obiect, ca ai fost atenta la fiecare ochi, arata indemanarea (care vine odata cu practica), arata talentul si pasiunea.
Uite, ce am spus eu mai sus ar putea fi luat in calcul la criteriile de evaluare a unui obiect lucrat de mana. Sa conteze dincolo de impresia artistica.

Geany, inca o data felicitari si mi-as dori sa-l vad pozat cu tine cu tot. Ca sa vada toata lumea ca am dreptate. Flowers
samo99ro
samo99ro
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de kla78 Joi 09 Sept 2010, 9:43 am

foarte frumos topul GEANY,multe felicitari,din ce fir este?sunt curioasa daca voi reusi si eu candva sa fac ceva purtabil.

spor la treaba!
kla78
kla78
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 522
Varsta : 44
Data de inscriere : 28/12/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de LYNDA Joi 09 Sept 2010, 10:42 am

Geany rar postezi , dar sicand postezi ne lasi pe toate mirat2
Arata impecabil si foarte foarte frumos!!!
kiss
LYNDA
LYNDA
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1096
Varsta : 38
Localizare : ACASA
Data de inscriere : 15/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de gabriela ene Joi 09 Sept 2010, 12:05 pm

Cum ai reusit sa il crosetezi asa? Foarte interesant modelul!
gabriela ene
gabriela ene
helper
helper

Numarul mesajelor : 2
Localizare : google
Data de inscriere : 08/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Joi 09 Sept 2010, 10:58 pm

Geany, este foarte, foarte frumos! Felicitari! primul pupi

Cititi Regulamentul!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6756
Varsta : 47
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

https://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Mesaj Scris de Eva Vin 10 Sept 2010, 12:14 am

Geany, imi place mult topul tau: impecabil lucrat, fir subtire, culoare si model bine alese! Elegant! Te caracterizeaza pe deplin!
Sa-l porti cu placere!
Eva
Eva
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 552
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 12/01/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Stanciu Vin 10 Sept 2010, 1:04 pm

Si cele mai simple modele au nevoie de multa atentie ca sa arate bine. Mie imi place mult cum se asaza pe manechin bine
Ioana Stanciu
Ioana Stanciu
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 113
Varsta : 31
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 21/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de geany Vin 10 Sept 2010, 3:57 pm

Va multumesc foarte mult, laudele vostre dau todeauna avant si incredere mai mult decat as fi doar personal multumita de rezultat. pupi

Kla78, firul este 100% bumbac mercerizat este crem cu o usoara tenta satinata; l-am combinat cu fir de ata de cusut alb, iar marginile cu maro caramel.

Gabriela, modelul l-am lucrat pur si simplu, cum m-a dus imaginatia, dar nu am omis faptul de a-mi schita intai o "caricatura" si a face calculele de rigoare pentu a duce modelul si produsul la final.

Va multumesc inca o data pentru cuvintele frumoase. Conteaza foarte mult pentru mine, iar eventualelele critici pot fi doar constructive.
kiss
geany
geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de samo99ro Vin 10 Sept 2010, 4:35 pm

Geany, n-avem critiiiici.... Cand am ajuns la bluzita ta... s-au terminat. aplauze
samo99ro
samo99ro
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de geany Vin 10 Sept 2010, 5:08 pm

rade multumesc samo. Dar nu te culca pe-o ureche, intentionez sa mai vin cu lucrusoare si atunci este loc si de critici wink
geany
geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de samo99ro Vin 10 Sept 2010, 5:25 pm

Poate facem rost de cateva pana atunci. Sa fim pregatite... wink
samo99ro
samo99ro
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de madelainemarie Vin 10 Sept 2010, 8:55 pm

mihaela - imi place jacheta ta , atat culoarea cat si modelul
madelainemarie
helper
helper

Numarul mesajelor : 56
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 23/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Mar 14 Sept 2010, 6:21 pm

Azi va bombardez cu poze Smile Acum ca am aparat foto prpriu.... nu are cine sa-mi faca poze wink , si sa il pun sa faca singur... (aparatul)... imi prin urechile in setari. Asa ca mai bine las pentru cand prind pe careva dispus
iata o bluza facuta din resturi, pentru a fi purtata prin curte, dupa cum se si vede, si scuzati breteau care se vede dar pozarul... nu mi-a atras atentia Smile [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

album picasa
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12713
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de geany Mar 14 Sept 2010, 7:18 pm

Silvia este frumoasa bluzica ta. Nu cred ca este destinata doar pentru "in curte". Esti harnica, FELICITARI Smile
geany
geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de CCristinaC Mar 14 Sept 2010, 7:22 pm

E foarte frumoasa bluzica, Silvia, si iti vine foarte bine. pupi Ai mai slabit cumva? off topic
CCristinaC
CCristinaC
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4449
Localizare : Topoloveni, jud. Arges
Data de inscriere : 21/12/2009

http://ccristinacstyle.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de canadianca50 Mar 14 Sept 2010, 8:23 pm

Silvia e foarte frumoasa, s-o porti sanatoasa.Ai lucrat circular de sus ?
canadianca50
canadianca50
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Mar 14 Sept 2010, 8:41 pm

MUltumesc fetelor!
Cristina ...... sa zic da... sa zic nu.... rade mai bine zic nu stiu rade
canadianca da e lucrata circular de sus

album picasa
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12713
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 9 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB