COSTUME CARNAVAL(2)
+64
loremunteanu
anca viragh
ionela stefan
badulet iolanda roxana
anigherman
tatiana_c
raluca andreescu
danabarbu2007
kabunta
dandana
cosmeticeladys
Cristache
lora
KanKan
SilviaDumitrescu
7furnici
olympia
danabekk
arielas
firicel
valentinadof
aurishta
trice
Rhalu_
Adelaida
Vianne
emmancita
Usagy
bibidesign
Lucia Ro
ancone
zylv
cretu_veronica22
geany
Floren
AlyC
StMihaela
DANIELA.I
lorinaoo1
geany20062006
aba
Uca
pisi
Ramonica
IrisT
diada
europolis
Admina
ralucahanc
mnarcisa
Danny24
amnro
MagdaMarin
MihaelaT
danae
Karina33
cory74
ancush
Marry
clodi
vilcris
catallinag
cris69
totolina
68 participanți
Pagina 11 din 12
Pagina 11 din 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: COSTUME CARNAVAL(2)
Este foarte frumoasa si zana si rochita. Felicitari!
Ca astepti sfaturi imi permit si eu unul...cand cosi fermoar ascuns nu mai trage acea cusatura pe fata ca atunci nu mai este ascuns
Pun un filmulet care l-a pus Vilcris [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si precizez ca n-am picioruse ca-n filmulet, dar ma descurc cu cel pt atasat fermoare obisnuite si trag usor cu unghia sa pot coase chiar langa partea zimtata.
Nici eu n-am stiut inainte cum sa fac, dar in timp am invatat.
Ca astepti sfaturi imi permit si eu unul...cand cosi fermoar ascuns nu mai trage acea cusatura pe fata ca atunci nu mai este ascuns

Pun un filmulet care l-a pus Vilcris [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si precizez ca n-am picioruse ca-n filmulet, dar ma descurc cu cel pt atasat fermoare obisnuite si trag usor cu unghia sa pot coase chiar langa partea zimtata.
Nici eu n-am stiut inainte cum sa fac, dar in timp am invatat.
ce costume frumoase, mai astept sa mai apara cateva, ca doar incep serbarile.
ani, imi place zana ta, a mea o sa fie zana zapezii, (inca finisez la rochita. si eu as vrea sa pun mai multe aplicatii dar nu as vrea nici sa o incarc prea mult). si mai am in lucru un costum de mini-semi-mos craciunita, facut la repezeala doar ca asa aiba si cea mica un costumas. cred ca o sa pun pozele dupa serbare.
ani, imi place zana ta, a mea o sa fie zana zapezii, (inca finisez la rochita. si eu as vrea sa pun mai multe aplicatii dar nu as vrea nici sa o incarc prea mult). si mai am in lucru un costum de mini-semi-mos craciunita, facut la repezeala doar ca asa aiba si cea mica un costumas. cred ca o sa pun pozele dupa serbare.
Multumesc, fetelor!
Mii de multumiri, Mihaela! Ce mult m-ar fi ajutat sa stiu si mai repede tehnica asta. Of, nu stiu daca mai pot face ceva, sa pun din nou fermoarul... cred ca as strica si mai tare materialul. Intr-adevar e cam incretit, din cauza cusaturii. Daca nu coseam si pe fata materialulul, arata mult mai bine. Multumiri inca o data.
P.S. Imi amintesc ca o croitoreasa care mi-a facut mie o rochie pentru un bal mai demult mi-a zis sa cumpar fermoar ascuns...si m-am uitat la rochie si tehnica e cea folosita de mine. Deci acela nu e ascuns...chiar de tot...
...ca se vad pe spate cusaturile...si materialul, mai ales daca e putin mai finut, se increteste.
Mii de multumiri, Mihaela! Ce mult m-ar fi ajutat sa stiu si mai repede tehnica asta. Of, nu stiu daca mai pot face ceva, sa pun din nou fermoarul... cred ca as strica si mai tare materialul. Intr-adevar e cam incretit, din cauza cusaturii. Daca nu coseam si pe fata materialulul, arata mult mai bine. Multumiri inca o data.

P.S. Imi amintesc ca o croitoreasa care mi-a facut mie o rochie pentru un bal mai demult mi-a zis sa cumpar fermoar ascuns...si m-am uitat la rochie si tehnica e cea folosita de mine. Deci acela nu e ascuns...chiar de tot...

Ultima editare efectuata de catre anigherman in Lun 13 Dec 2010, 3:39 pm, editata de 1 ori (Motiv : Adaugare informatii)
anigherman- Junior
-
Numarul mesajelor : 321
Varsta : 41
Localizare : TARGU MURES
Data de inscriere : 28/02/2010
ani, lasa-l asa. crede-ma ca nu o sa se uite nimeni la fermoar, toti ochii or sa fie pe zana. (link-ul de la mihaela pastreaza-l pt urmatorul fermoar)
Am facut si eu o rochita pe nepotica mea; va fi fulg de nea... Eu as fi facut-o mult mai bogata si as mai fi pus ceva argintiu, insa asa a fost comanda...
Nu e calcata pt ca trebuie spalata si n-am vrut sa imprim creta in material...
Manechinul e copilul din dotare;fete n-am stiut sa fac, doar doi baieti...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Nu e calcata pt ca trebuie spalata si n-am vrut sa imprim creta in material...
Manechinul e copilul din dotare;fete n-am stiut sa fac, doar doi baieti...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
loremunteanu- helper
-
Numarul mesajelor : 92
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 23/02/2009
Hai c-a fost tare faza cu manechinul, e un baietel , nu?
Mi-am amintit de o imprejurare similara cand am probat o rochitza pe baiatul meu de patru ani ca sa vad cum vine!
Foarte frumoasa rochitza, fiica mea de 8 ani a dat nota 10!
Mi-am amintit de o imprejurare similara cand am probat o rochitza pe baiatul meu de patru ani ca sa vad cum vine!

Foarte frumoasa rochitza, fiica mea de 8 ani a dat nota 10!
aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Da,e baietelul meu.
Multumesc pt aprecieri. Daca as fi avut si eu piciorus ca in filmulet, iesea mult mai frumos la spate, la fermoar...

Multumesc pt aprecieri. Daca as fi avut si eu piciorus ca in filmulet, iesea mult mai frumos la spate, la fermoar...
loremunteanu- helper
-
Daca ar avea parul mai lung poate fi confundat lejer cu o fetita...la ce ochi are, cu gene lungi
Oricum e o rochita reusita Loremunteanu!

Kitty, intr-adevar, are niste gene foarte lungi... Cele mai lungi din casa...

loremunteanu- helper
-
ani, ti-a iesit foarte frumoasa rochita, cred ca ti-a fost destul de greu sa lucrezi pe materialul asta care fuge; te-ai descurcat excelent, bravo! iar fetita ce sa mai zic... isi merita din plin rolul de zana
lore, da e scump foc fulgusorul tau! si-i place sa pozeze, asta e important, cine stie ce cariera stralucita in domeniul modei il asteapta!
uca, multumesc! da sa stii ca n-am spor deloc, din cauza fetitei mele care nu ma lasa deloc sa lucrez in ritmul meu; costumasele astea sunt facute la distanta de cateva luni unul de altul

lore, da e scump foc fulgusorul tau! si-i place sa pozeze, asta e important, cine stie ce cariera stralucita in domeniul modei il asteapta!
uca, multumesc! da sa stii ca n-am spor deloc, din cauza fetitei mele care nu ma lasa deloc sa lucrez in ritmul meu; costumasele astea sunt facute la distanta de cateva luni unul de altul

badulet iolanda roxana- helper
-
Numarul mesajelor : 40
Varsta : 38
Localizare : murgeni, jud vaslui
Data de inscriere : 23/02/2010
oho! ce de costume frumoase! felicitari fetelor (daca aveti copii de serbare!)

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.

aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Aurisha, treci la treaba, ca doar nu joaca in "hainele imparatului"
. Hai ca la cat de bine te pricepi tu, sigur iti va iesi ceva deosebit.

Felicitari pentru rochite sunt de-a dreptul superbe iar copiii niste bomboane

lore frumoasa rochita si super tare poza
. sa o pastrezi sa-i arati cand o sa fie mare!

O da... Partrez tot... Ii placa sa se vada in poze, de cand era micut de tot...

loremunteanu- helper
-
Multumesc, Amnro. Acum am sa-l las asa, ca as strica bunatate de rochita.
Loremunteanu, e superb manechinul
. Asa de dragutel e ... iar rochita, o minunatie! Felicitari!
Multumesc, Iolanda. Da, e destul de greu de lucrat, dar merita chinuiala. Aseara am terminat si coronita, alaltaieri am facut si aripioarele, asa ca e totul gata pentru serbarea de azi. Va trebui sa scot pozele si am sa vi le arat si voua. Aseara nu m-am rabdat si i-am facut poze imbracata si accesorizata cu toate cele. Am sa le pun cat de curand.

Loremunteanu, e superb manechinul

Multumesc, Iolanda. Da, e destul de greu de lucrat, dar merita chinuiala. Aseara am terminat si coronita, alaltaieri am facut si aripioarele, asa ca e totul gata pentru serbarea de azi. Va trebui sa scot pozele si am sa vi le arat si voua. Aseara nu m-am rabdat si i-am facut poze imbracata si accesorizata cu toate cele. Am sa le pun cat de curand.
anigherman- Junior
-
Numarul mesajelor : 321
Varsta : 41
Localizare : TARGU MURES
Data de inscriere : 28/02/2010
Ultima editare efectuata de catre amnro in Joi 16 Dec 2010, 10:02 am, editata de 1 ori

Stai ca m-am inecat(cina ma pune sa mananc pe tastatura...) Superba ti-a iesit rochia! Si zic ca a meritat sa tai rochia de mireasa! Imi place mult cum ti-a iesit!
Dar cine-a suparat-o de-i asa incruntata?
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Si craciunita si zana...ce-si mai poate dori printesa ta?Cred ca inspiratie pentru mami...si mai multe costumatii...
ionela stefan- Junior
- Numarul mesajelor : 424
Localizare : Bucuresti/Delta Dunarii
Data de inscriere : 13/05/2009
Foarte frumoase! Felicitari! A meritat, zic eu, sa modifici rochia de mireasa.
d.dana.c- helper
- Numarul mesajelor : 51
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 02/02/2010
wow, ce mai zana! felicitari! chiar ca a meritat sa tai rochia, bravo! Si cracunita mica o bomboana! Sa-ti traiasca!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.

» Costume carnaval (V)
» Costume carnaval (VI)
» Costume carnaval (3)
» COSTUME CARNAVAL(1)
» Costume Carnaval (4)
» Costume carnaval (VI)
» Costume carnaval (3)
» COSTUME CARNAVAL(1)
» Costume Carnaval (4)
Pagina 11 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)