Hainute pentru copiii nostri (5)
+51
Floren
danabekk
Adela Ispas
gagaritz
Noemi
geany20062006
SilviaDumitrescu
aurishta
Maci
lotus nufar
ioana soare
europolis
ralucahanc
clodi
claudiana
diana_roxana
lorinaoo1
Adriana13
mnarcisa
chocolate
Gioconda
anigherman
ancush
sarsuraki
mamiboom
Lucia Ro
stela_cj
crumaoli
Camy
veniciuc nicoleta
amnro
valentinadof
dandana
danae
vilcris
totolina
teisoara
luminita_khader
Alina.C
hope
geany
cory74
Marry
Uca
stoy
diada
adelina24
Admina
Karina33
Clio_Ela
MihaelaT
55 participanți
Pagina 4 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Hainute pentru copiii nostri (5)
Superbe rochitele! Sa le poarte cu placere, printesa ta!
cory74- Expert
- Numarul mesajelor : 825
Varsta : 48
Localizare : constanta
Data de inscriere : 26/01/2010
Amnro cu placere desi nu stiu pentru ce, dara sa m-a invatat bunica sa raspund frumos
Preferata mea e cea mov! Toate-s frumoase, are cu se mandri acum Alexandra prin parc la joaca(ca la gradi nu mai merge ca sa se dea mare...)!

Preferata mea e cea mov! Toate-s frumoase, are cu se mandri acum Alexandra prin parc la joaca(ca la gradi nu mai merge ca sa se dea mare...)!
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 53
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Da eu ce ziceam.O d-soara frumoasa si asortata si o mamica priceputa.I-mi plac mult toate.
ps:respect mamicilor care imbraca fetitele in rochii si fuste:)

ps:respect mamicilor care imbraca fetitele in rochii si fuste:)

veniciuc nicoleta- Senior
-
Numarul mesajelor : 637
Varsta : 35
Localizare : navodari
Data de inscriere : 18/02/2010
Amnro, sunt superbe toate toate!! Bravo tie, ca lucrezi, nu ca altele! De fapt fiica-mea cam are destule vara asta, altfel m-as pune si eu pe lucrat....atat de tare imi place tot ce ai facut!! Bravo, sa le poarte cu placere. Din motive de culori mor in special dupa aia mov si aia rosie....
Cu fasiile pe bie pentru finisare, stiu cum e, de cand am descoperit "tehnica" asta, numai asa fac si eu!
Cu fasiile pe bie pentru finisare, stiu cum e, de cand am descoperit "tehnica" asta, numai asa fac si eu!

Alina.C- Senior
-
Numarul mesajelor : 535
Varsta : 42
Localizare : in lumea mea...
Data de inscriere : 19/12/2009
ma bucur ca va plac rochitele. m-am apucat intr-o seara, inspirata de noemi si le-am croit pe toate. si pe urma le-am cusut asa... in picioare, in timp ce beam cafeaua, sau cand amestecam in mancare
karina, multumesc pentru bie. si vlicris tot pentru asta. bie-ul era cosmarul si inamicul meu de cand ma stiu (ma rog, si fermoarele, dar cu astea m-am impacat mai demult). dar acum le-am facut ca la carte, taiat, cusut, calcat, cusut. au iesit perfect.
nicoleta, n-am absolut niciun merit ca poarta rochite si fustite. e alegerea ei, cred ca nu a mai pus o pereche pantaloni pe ea de cand erau -20 de grade afara. eu as imbraca-o numai in pantalonasi scurti ca mor cand i se vad chilotii in parc. si daca ar fi dupa taicasu', numai blugi si bascheti

karina, multumesc pentru bie. si vlicris tot pentru asta. bie-ul era cosmarul si inamicul meu de cand ma stiu (ma rog, si fermoarele, dar cu astea m-am impacat mai demult). dar acum le-am facut ca la carte, taiat, cusut, calcat, cusut. au iesit perfect.

nicoleta, n-am absolut niciun merit ca poarta rochite si fustite. e alegerea ei, cred ca nu a mai pus o pereche pantaloni pe ea de cand erau -20 de grade afara. eu as imbraca-o numai in pantalonasi scurti ca mor cand i se vad chilotii in parc. si daca ar fi dupa taicasu', numai blugi si bascheti

Buna tuturor!
Indraznesc sa postez si eu prima mea "creatie",o rochita pt fetita mea.
Amnro,pe langa rochitele tale,eu pot sa ma ascund:)).Imi plac foarte mult,as dori sa fac si eu una ca cea verde cu bretelute,doar ca partea de sus nu prea stiu cum s-o incretesc.Trebuie elastic din acel subtire,nu?
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Indraznesc sa postez si eu prima mea "creatie",o rochita pt fetita mea.
Amnro,pe langa rochitele tale,eu pot sa ma ascund:)).Imi plac foarte mult,as dori sa fac si eu una ca cea verde cu bretelute,doar ca partea de sus nu prea stiu cum s-o incretesc.Trebuie elastic din acel subtire,nu?
Ultima editare efectuata de catre stela_cj in Sam 12 Iun 2010, 12:13 pm, editata de 2 ori (Motiv : schimbat linkuri poze)
stela_cj- helper
-
Numarul mesajelor : 12
Varsta : 44
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 30/08/2009
Am vazut "Amro", si credeam ca ai mai pus niste rochite!
.
Amro, buna ideea cu cusutul si gatitul in paralel. Am incercat si eu odata dar sotul meu, repede: tu faci haine cu pete de grasime?!
Dar n-ar strica sa incerc si eu, daca vreau sa mai fac ceva Laviniei, vara asta, ca dimineata imi fac mie
Stela, arata foarte bine prima ta rochita. Ingrijit lucrata, zic eu
. iar fetita ta se vede ca e tare mandra de creatia mamei ei !

Amro, buna ideea cu cusutul si gatitul in paralel. Am incercat si eu odata dar sotul meu, repede: tu faci haine cu pete de grasime?!
Dar n-ar strica sa incerc si eu, daca vreau sa mai fac ceva Laviniei, vara asta, ca dimineata imi fac mie

Stela, arata foarte bine prima ta rochita. Ingrijit lucrata, zic eu

cory74- Expert
stela, rochita ta e mult mai greu de facut decat rochitele mele. asa ca felicitari si nu te opri, ca o sa faci lucruri din ce in ce mai frumoase. eu nu am reusit inca sa ma imprietenesc cu elasticul ala subtire. dar pentru ca si mie imi place tare mult cum arata rochita verde, o sa fac un efort
cory, gata, mai luam o pauza, ca am rezolvat-o pentru vara asta. niste sandalute ar trebui sa-i mai fac, dar probabil ca o sa-i cumpar pana la urma
eu zic sa incerci, cu o mana bei cafeaua, cu una amesteci in mancare, cu una scoti tiparul si cu una cosi. altfel nu ai cum sa te descurci
si pentru sotul tau:
in loc sa zica mersi ca faci economii, te bate la cap. eu i-am calculat sotului 4 rochite x 50 ron (ca doar sunt de calitate, nu?)= 200 ron + 30 ron fustita, i-am zis ca are sa-mi dea 230 de ron. acum il astept sa vina cu banii 
edit: stai ca sunt 5 rochite. pe prima o pun 30 ron, (la soduri ca e de incercare) deci 260 ron. ma umplu de bani

cory, gata, mai luam o pauza, ca am rezolvat-o pentru vara asta. niste sandalute ar trebui sa-i mai fac, dar probabil ca o sa-i cumpar pana la urma

eu zic sa incerci, cu o mana bei cafeaua, cu una amesteci in mancare, cu una scoti tiparul si cu una cosi. altfel nu ai cum sa te descurci

edit: stai ca sunt 5 rochite. pe prima o pun 30 ron, (la soduri ca e de incercare) deci 260 ron. ma umplu de bani

Ultima editare efectuata de catre amnro in Sam 12 Iun 2010, 5:43 pm, editata de 1 ori
Amnro, ma faci sa rad singura!
Te dai cam ieftin, nu crezi?! Eu de ultima rochita a Laviniei, i-am zis sotului ca o luam cu cel putin 100 lei
.
Apropo, sandale sa faca sotul tau ca sa contribuie si el la salvarea bugetului!
deja sunt pe langa subiect
, sper sa nu fiu certata!

Apropo, sandale sa faca sotul tau ca sa contribuie si el la salvarea bugetului!

cory74- Expert

plus ca daca am preturi ca in oras prefera sa cumpere de la magazine decat de la mine

Dupa o idee preluata de la ALINA C. (multumiri!)
, dintr-o salopeta mai veche de blugi de-a fiicei mele, si o fusta de-a mea i-am facut un sarafan elegant si racoros de vara... asta e prima dovada ca am de invatat multe din experienta si ideile voastre fetelor... si am recunoscut asta si pe blogul meu...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Wouu!
Nici nu zici ca l-ai facut din salopeta si o alta fusta. Este foarte frumoas. Felicitari!

Asa e Lucia, ai zice ca e fustita ei pe care ai prelungit-o cu volanase...Foarte frumos ! Felicitari!
cory74- Expert
Super idee. chiar voiam sa dau niste salopete mici de blugi. Acum nu le mai dau
Postez si eu timid o rochita facuta dintr-o fusta veche de-a mea, parca nu mai am chef de roz pentru mine.....asa ca....
Uploaded with ImageShack.us
pare mai ridicata in spate pentru ca sarea in pat
uitati si de la spate...
scuzati va rog dezordinea si patul nefacut, dar cand nu e ea la cresa nu mai fac patul pentru ca ii place sa se "ghighileasca" sub pilota
Postez si eu timid o rochita facuta dintr-o fusta veche de-a mea, parca nu mai am chef de roz pentru mine.....asa ca....
pare mai ridicata in spate pentru ca sarea in pat
uitati si de la spate...
scuzati va rog dezordinea si patul nefacut, dar cand nu e ea la cresa nu mai fac patul pentru ca ii place sa se "ghighileasca" sub pilota
mamiboom- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 169
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 29/01/2010
Ce fetita dulce ai, Mamiboom!!! Sa-ti traiasca! Foarte frumoasa rochita, suuper dragalasa!
cory74- Expert
Multumesc. Nici cu fetita ta nu mi-e teama.....
Ultima editare efectuata de catre mamiboom in Lun 14 Iun 2010, 8:33 am, editata de 1 ori (Motiv : completare)
mamiboom- Ucenic
-
Lucia poti pune un snur alb in locul curelei prea batranicioase! In rest e ok!
Mamiboom e asa vesela rochita! Si mandra...
Mamiboom e asa vesela rochita! Si mandra...
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 53
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Vai ce scumpici de fetite si ce reconstructii frumoase ati facut. Sa le poarte cu drag scumpele de ele si sa le mai faceti asa hainute dulci.
P.s. Am pus deoparte niste haine d-ale mele sa le refac pt fi-mea...vara asta, sper.
P.s. Am pus deoparte niste haine d-ale mele sa le refac pt fi-mea...vara asta, sper.

Da, Karina si eu ma gandeam sa-i pun o pamblicuta alba, sau o curea alba crosetata, ceva...Multumesc mult Admina, Mihaela, Cory si Mamiboom pentru aprecieri si spor la lucru la restilizat hainute care au ramas mici!
Mamiboom, foarte inspirata modificarea! Sa o poarte cu placere fetita ta!
Lucia... si modificarea ta e super faina, mult mai fain decat ce facusem eu atunci!
Oricum, ma bucur mult ca am putut da niste idei!
Eu acum am facut un inventar la tricouri de ale mele, sa vad care ar fi mai potrivit ca o rochita pentru fiica-mea!
(inspiratie de la Amnro!
)
Lucia... si modificarea ta e super faina, mult mai fain decat ce facusem eu atunci!

Eu acum am facut un inventar la tricouri de ale mele, sa vad care ar fi mai potrivit ca o rochita pentru fiica-mea!

Alina.C- Senior
-
Numarul mesajelor : 535
Localizare : in lumea mea...
Data de inscriere : 19/12/2009
Mamiboom, foarte dulce si fetita si rochita. Felicitari!
Alina, ne-a dat Amnro(de data asta am fost atenta cum scriu nik-ul
) de lucru.
Azi dimineata am facut si eu o rochita in genul acela, nu asa de reusita, dar e la uscat ca se intinsese un pic bumbacul si statea cum il taia capul. Si mai am una croita
plus o alta(alt model) cu materialul cu care a cadorisit-o Karina cand a fost la noi...dar mai trebuie sa fac si altele ca dupa mine nu m-as mai fi ridicat de la masina de cusut.
Alina, ne-a dat Amnro(de data asta am fost atenta cum scriu nik-ul

Azi dimineata am facut si eu o rochita in genul acela, nu asa de reusita, dar e la uscat ca se intinsese un pic bumbacul si statea cum il taia capul. Si mai am una croita

Multumesc pentru incurajari. Mai am pana sa va prind din urma Stiu ca nu e perfecta, si nici prea complicata....
dar mie imi place modelul asta pentru vara. are si costumas cu bermude si colantei , si bluzita in acelasi stil cu rochita asta "loz"
O seara buna sa aveti

dar mie imi place modelul asta pentru vara. are si costumas cu bermude si colantei , si bluzita in acelasi stil cu rochita asta "loz"
O seara buna sa aveti

mamiboom- Ucenic
-
Fetelor felicitari..este asa de frumos sa le vedem imbracate cu ceva iesit din mana noastra.Amnro,o adevarata colectie cu papusica ta model.Lucia foarte tare ideea cu salopeta,acum domnisoara este in pas cu moda(jeans-volane).Mamiboom,i-mi place mult "lochita loz"...
veniciuc nicoleta- Senior
-
Numarul mesajelor : 637
Varsta : 35
Localizare : navodari
Data de inscriere : 18/02/2010
Superbe hainutele facute de voi si de copilasi nici nu mai spun.Am terminat 2 perechi de pantalonei si 2 maieuri numai bune de stat in casa pe caldura asta (imi lua mai mult timp sa ma duc la un magazin sa cumpar...asa ca am reciclat 2 tricouri mai vechi): [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
si o rochita cu budigai si o palarie...inca lucrez la sosonei:
si o rochita cu budigai si o palarie...inca lucrez la sosonei:
Ultima editare efectuata de catre sarsuraki in Mier 16 Iun 2010, 10:11 pm, editata de 1 ori (Motiv : resize pictures)
sarsuraki- helper
-
Numarul mesajelor : 75
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 14/12/2009
super faine, vad ca si modelul e incantat de ele
foarte cocheta si vesela tinuta

foarte cocheta si vesela tinuta

ancush- Junior
- Numarul mesajelor : 485