Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ornamente de Pasti
Hainute pentru copiii nostri (5) - Pagina 2 EmptyAstazi la 2:18 pm Scris de mlizeta

» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Hainute pentru copiii nostri (5) - Pagina 2 EmptyAstazi la 7:51 am Scris de Medeea20

» Despre noi
Hainute pentru copiii nostri (5) - Pagina 2 EmptyAstazi la 7:41 am Scris de Dorulet

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Hainute pentru copiii nostri (5) - Pagina 2 EmptyIeri la 8:23 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Hainute pentru copiii nostri (5) - Pagina 2 EmptyIeri la 8:21 pm Scris de vlad_mom

» Frivolite - cap 7
Hainute pentru copiii nostri (5) - Pagina 2 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» casute de lemn pentru papusi
Hainute pentru copiii nostri (5) - Pagina 2 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:29 am Scris de Dorulet

» Croitorie
Hainute pentru copiii nostri (5) - Pagina 2 EmptyVin 24 Mar 2023, 8:06 pm Scris de Mihaela1980

» Florile din gradina mea(2)
Hainute pentru copiii nostri (5) - Pagina 2 EmptyVin 24 Mar 2023, 7:51 am Scris de LRodica

» Jucarii crosetate
Hainute pentru copiii nostri (5) - Pagina 2 EmptyVin 17 Mar 2023, 11:34 pm Scris de vlad_mom

» Martisoare din diverse materiale VI
Hainute pentru copiii nostri (5) - Pagina 2 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Hainute pentru copiii nostri (5) - Pagina 2 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Hainute pentru copiii nostri (5) - Pagina 2 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Hainute pentru copiii nostri (5) - Pagina 2 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Hainute pentru copiii nostri (5) - Pagina 2 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Hainute pentru copiii nostri (5) - Pagina 2 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

» Despre masinile de tricotat
Hainute pentru copiii nostri (5) - Pagina 2 EmptyMier 18 Ian 2023, 8:39 pm Scris de vlad_mom

» programe broderie
Hainute pentru copiii nostri (5) - Pagina 2 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:37 pm Scris de onion

» Decoratiuni diverse - 8
Hainute pentru copiii nostri (5) - Pagina 2 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:03 pm Scris de mlizeta

» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
Hainute pentru copiii nostri (5) - Pagina 2 EmptyVin 13 Ian 2023, 8:29 am Scris de LRodica

Hainute pentru copiii nostri (5)

+51
Floren
danabekk
Adela Ispas
gagaritz
Noemi
geany20062006
SilviaDumitrescu
aurishta
Maci
lotus nufar
ioana soare
europolis
ralucahanc
clodi
claudiana
diana_roxana
lorinaoo1
Adriana13
mnarcisa
chocolate
Gioconda
anigherman
ancush
sarsuraki
mamiboom
Lucia Ro
stela_cj
crumaoli
Camy
veniciuc nicoleta
amnro
valentinadof
dandana
danae
vilcris
totolina
teisoara
luminita_khader
Alina.C
hope
geany
cory74
Marry
Uca
stoy
diada
adelina24
Admina
Karina33
Clio_Ela
MihaelaT
55 participanți

Pagina 2 din 12 Înapoi  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Hainute pentru copiii nostri (5) - Pagina 2 Empty Re: Hainute pentru copiii nostri (5)

Mesaj Scris de cory74 Mar 01 Iun 2010, 9:02 pm

Fetelor va multumesc si eu ca-l apreciati, acel tutorial. Dar daca cineva l-a impartasit, gratis, si eu l-am gasit, de ce sa nu-l dau mai departe?! Smile

Luminita, chiar frumoasa rochita facuta pentru fetita ta! Vad ca i-ai asortat si sandalutze.. La mai multe...!!!(rochite nu sandalutze)
cory74
cory74
Expert
Expert

Numarul mesajelor : 825
Varsta : 48
Localizare : constanta
Data de inscriere : 26/01/2010

Sus In jos

Hainute pentru copiii nostri (5) - Pagina 2 Empty Re: Hainute pentru copiii nostri (5)

Mesaj Scris de Karina33 Mar 01 Iun 2010, 9:59 pm

Mihaela e simpatica foc fusta din tafta!

Luminita bine ca ti-ai facut curaj si-a iesit o rochie frumoasa! Un sfat totusi: nu rascroi decolteul asa adanc la spate!

Cory modelul ala de floricica il stiam de mult, din copilarie, dar mi l-ai adus si mie aminte atunci. Si i-am invatat si pe copiii mei la curs sa faca diverse floricele, manuale sau la masina...
Karina33
Karina33
Membru de onoare - croitorie

feminin
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de luminita_khader Mier 02 Iun 2010, 8:54 am

multumesc tuturor si am sa tin cont si de sfaturile voastra love
luminita_khader
luminita_khader
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 217
Localizare : BUCURESTI
Data de inscriere : 23/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de adelina24 Mier 02 Iun 2010, 11:31 am

Luminita , ce frumos ti-a iesit !
adelina24
adelina24
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 824
Varsta : 49
Localizare : braila
Data de inscriere : 01/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de hope Mier 02 Iun 2010, 3:34 pm

luminita,felicitari!foarte frumos lucrat pt prima oara..imi place si imprimeul de mor, vine in valuri asa,fundita e de efect..fetita e o dulcica,sa-ti traiasca!spor la cit mai multe!
m-ati inebunit,numai copii frumosi la noi pe forum ura
hope
hope
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 153
Localizare : RO
Data de inscriere : 28/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de cory74 Joi 03 Iun 2010, 8:21 pm

Fetelor, am tot pomenit pe ici pe colo despre rochita la care lucrez, pentru Lavinia. Aproape ca am terminat-o! Mai am tivul la baza rochitei de facut si de pus nasturei pe umar. Am facut aseara niste poze, nu sunt prea reusite, dar le pun totusi caci nu mai am rabadare...!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Uploaded with ImageShack.us
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Uploaded with ImageShack.us
Sunt multumita ca mi-a iesit ca in pozele pe care le-am pus la scoala de croitorie, cel putin asa cred! Ca sa nu mai zic ca mi-a mancat sufletul; de cate ori am desfacut...! zid
cory74
cory74
Expert
Expert

Sus In jos

Mesaj Scris de teisoara Joi 03 Iun 2010, 8:39 pm

Foarte frumoasa rochita si puiutul.Te rog sa nu te superi pe mine dar poate o alta culoare ar fi fost mai indicata in locul acelui negru,pt.ca e un copilas.Oricum sa o poarte sanatoasa si tu sa poti sa-i mai faci pupi
teisoara
teisoara
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 944
Varsta : 51
Localizare : galati
Data de inscriere : 22/07/2009

http://2mainipricepute.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Uca Joi 03 Iun 2010, 8:42 pm

Cory, foarte frumoasa.
Teisoara, mie mi se pare albastru inchis , nu negru, cel putin asa il vad pe monitorul meu.

Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3917
Varsta : 37
Localizare : brasov
Data de inscriere : 27/12/2009

http://ucadesign.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de totolina Joi 03 Iun 2010, 9:07 pm

si eu tot albastru vad in prima poza, cred ca a vrut sa o asorteze cu floricelele de pe rochita. mie imi place tare mult. ti-a iesit foarte bine. trebuie sa incerc si eu floricica aia, ca vad ca da tare bine hug
totolina
totolina
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 381
Varsta : 39
Localizare : Galati
Data de inscriere : 10/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de geany Joi 03 Iun 2010, 9:09 pm

Cory, a iesit foarte frumoasa rochita, iar fetita e frumoasa si dupa cum vad incantata de rochita ei cea noua. Smile Si la mine apare tot albastru inchis.
geany
geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3420
Localizare : Germania
Data de inscriere : 07/01/2009

http://geanysfashion.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de cory74 Joi 03 Iun 2010, 10:01 pm

Intr-adevar e albastru inchis! Si era necesar sa aleg cea mai tare culoare din cele cuprinse in imprimeul de pe material, pentru ca altfel nu dadea bine, daca puneam verde, galben sau bleu. Nu avea acelasi efect.., am verificat! Smile (Culorile sunt mai vii decat par, am spus ca nu sunt poze reusite wink )
Va multumesc pentru apreciari! Pupici pupi
cory74
cory74
Expert
Expert

Sus In jos

Mesaj Scris de vilcris Joi 03 Iun 2010, 10:09 pm

Cory, nu-ti face probleme ca e perfecta rochia si in pozele astea. Si mai lipseste si un dintisor... love
vilcris
vilcris
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 657
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 07/11/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Joi 03 Iun 2010, 10:44 pm

Cory, este foarte frumoasa rochita si-i sta foarte bine fiicei tale. E o frumoasa! love
Felicitari! kiss
Hihihi...si noua ne lipseste de doua zile un incisiv inferior si-i asa haioasa, iar cand vorbeste abia ma abtin sa nu rad la ce sâsâită este si-n cateva zile il pierde si pe celalalt care abia se mai tine.

Cititi Regulamentul!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6756
Varsta : 47
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

https://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Mesaj Scris de Karina33 Joi 03 Iun 2010, 10:48 pm

Cory e frumoasa si vesela rochita stirbei! Unde ai incheiat-o pana la urma? Pe spate sau pe umar?
Karina33
Karina33

feminin
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de cory74 Joi 03 Iun 2010, 11:08 pm

Pe umar,am incheiat-o, Karina, cu doi nasturei albi. Doar ce am terminat! Sta gatita, mandra mea!
Vilcris, dintisorul ne-a cazut la doi anisori. A cazut de pe un scaun sub nasul nostru si s-a proptit dintele intr-un raft... drept urmare a sarit cu tot cu radacina. Sad . Mai bine, totusi, ca putea sa se opreasca in buza si sa ramana cu semn pt toata viata! O sa creasca alt dinte Smile !
Mihaela, o sa creasca repede, noi mai avem vreo doi ani...
cory74
cory74
Expert
Expert

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Vin 04 Iun 2010, 8:47 am

Foarte frumoasa rochita si fetita! Sa o poarte cu placere love pupi

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7336
Varsta : 44
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de danae Vin 04 Iun 2010, 9:21 am

Atat de frumoasa! Imi place la nebunie. Cat material ti-a intrat? Si se incheie doar pe umar? Ii intra pe cap, sau ai lasat-o putin mai larga la mijlocel?
danae
danae
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1100
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 18/11/2009

http://www.greetingcards.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de vilcris Vin 04 Iun 2010, 9:28 am

Scuze de off topic , da' de cate ori vad Diada pe undeva, ma gandesc "iar nu s-a astamparat si a mai cusut ceva" rade .

Cory74. imi pare rau sa aud povestea cu dintisorul Sad . Credeam ca a cazut el ca asa a vrut. Dar rochita i se potriveste foarte bine fetitei. Imprimeu, croiala, tot. Eu pledez de obicei pentru rochite mai scurte la fetite de varsta ei, pentru ca asa le sta lor bine, dar asta pur si simplu pare ca asa trebuie sa fie.
La mai multe! hug
vilcris
vilcris
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 657
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 07/11/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de dandana Vin 04 Iun 2010, 10:09 am

cory, dar cu alb ai incercat? eu voiam sa fac exact modelul asta si sa pun alb, nu aveam floarea in cap dar acum s-a adaugat Merci
si mai vreau sa-i fac jupa cu volanas de tull ca sa stea in sus

vilcris, nu le place scurt, vor mai lung si sa se ridice cand se invart zid
altfel nu si nu! si sunt atatea modele care nu respecta asta!

ah, nu am spus ca e bestiala rochia, cory! abia astept sa ma apuc si eu de a noastra! love
dandana
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 419
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 21/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de cory74 Vin 04 Iun 2010, 10:18 am

Dana, am avut 2 m de material... Am taiat o data fusta closh pt rochie , dar aiurea, ca era in talie pentru 3 fete nu una rade . Una peste alta cred ca 1 m ajunge !Iti mai trebuie vreo 30 cm pt guler si cordon. Se incheie doar pe umar. Am lasat vreo 64 de cm la talie, numai ca pe laterale am cate o bucatica de material inserate, de vreo 12 cm; pe care le-am incretit cu ata elastica...asta face sa se aseze frumos si sa intre pe cap. Sper ca ai inteles ceva.. pupi Oricum ma bucur ca am 'scapat' de ea si ca a iesit!
Vilcris, asa e! Nu dadea deloc bine scurta, am incercat cu prima fusta taiata si aparea neterminata... Multumesc pentru aprecieri! Merci

Dandana, sincer m-am gandit si eu la jupa cu volan de tule la baza, dar nu mai aveam timp, dimineata a plecat la gradi imbracata cu ea! Cu alb?! hm n-o vad bine, la ce am folosit eu; poate tu ai un material la care da bine alb. Nu stiu. eu asa am simtit ca da bine. Daca nu se bronza dadea ceva mai bine! Dar asa e fi-mea. Cum o vede soarele cum o innegreste!

Ultima editare efectuata de catre cory74 in Vin 04 Iun 2010, 10:24 am, editata de 1 ori
cory74
cory74
Expert
Expert

Sus In jos

Mesaj Scris de danae Vin 04 Iun 2010, 10:24 am

Tare chestia cu ata elastica. Nu m-as fi gandit. Merci de pont. pupi
danae
danae
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1100
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 18/11/2009

http://www.greetingcards.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de stoy Vin 04 Iun 2010, 1:11 pm

Cory, mie imi place tare mult rochita ta asa cum e, nu pot decat sa te felicit si pentru rochita si pentru fetita. Acum, referitor la ce s-a mai scris, trebuie sa intelegem ca nu toata lumea are acceleasi gusturi si de ce nu ideile si sfaturile tuturor sunt constructive si nu trebuie sa ne supere ci sa le luam ca pe un sfat bun, atata timp cat nu e un concurs( am vazut ca pe acolo se mai practica) nu cred ca exista rautate in ce s-a scris ci doar simple pareri.
stoy
stoy
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1277
Varsta : 47
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de cory74 Vin 04 Iun 2010, 1:45 pm

Aaaa, absolut de acord cu tine, Stoy. Nici nu spun altfel, doar am adus niste justificari, ca sa zic asa... Si apoi Teisoara are dreptate, la copii mici sunt de preferat culorile deschise ( eu prefer roz si bleu, cand ii cumpar fetei ceva) Dar fiind vorba de materiale ma multumesc si cu ce gasesc, sau am la indemana Embarassed ! Daca aveam de ales, sigur era roz Smile
cory74
cory74
Expert
Expert

Sus In jos

Mesaj Scris de teisoara Vin 04 Iun 2010, 2:13 pm

In continuare PAREREA MEA este ca ar fi mers mai bine alta culoare mai puternica din paleta celor de pe rochita.In continuare la mine pe monitor e negru.Nu e un sfat e doar PAREREA ca nu au ce cauta culorile inchise pe hainute de copil (doamne fereste de momente nefericite si atunci in niste limite)decat daca e o tinuta a vreunui personaj.Nu ma justific la cele afirmate e doar PAREREA MEA.Si apoi mai e o vorba:gusturile nu se discuta(ca sa n-o spun neaos pe aia romaneasca). dama
teisoara
teisoara
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 944
Varsta : 51
Localizare : galati
Data de inscriere : 22/07/2009

http://2mainipricepute.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de valentinadof Vin 04 Iun 2010, 4:39 pm

cory imi place rochita de nu mai pot,sa-ti traiasca printesa si sa-i mai faci [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
valentinadof
valentinadof
Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 12 Înapoi  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB