Hainute pentru copiii nostri (5)
+51
Floren
danabekk
Adela Ispas
gagaritz
Noemi
geany20062006
SilviaDumitrescu
aurishta
Maci
lotus nufar
ioana soare
europolis
ralucahanc
clodi
claudiana
diana_roxana
lorinaoo1
Adriana13
mnarcisa
chocolate
Gioconda
anigherman
ancush
sarsuraki
mamiboom
Lucia Ro
stela_cj
crumaoli
Camy
veniciuc nicoleta
amnro
valentinadof
dandana
danae
vilcris
totolina
teisoara
luminita_khader
Alina.C
hope
geany
cory74
Marry
Uca
stoy
diada
adelina24
Admina
Karina33
Clio_Ela
MihaelaT
55 participanți
Pagina 2 din 12
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Hainute pentru copiii nostri (5)
Fetelor va multumesc si eu ca-l apreciati, acel tutorial. Dar daca cineva l-a impartasit, gratis, si eu l-am gasit, de ce sa nu-l dau mai departe?!
Luminita, chiar frumoasa rochita facuta pentru fetita ta! Vad ca i-ai asortat si sandalutze.. La mai multe...!!!(rochite nu sandalutze)

Luminita, chiar frumoasa rochita facuta pentru fetita ta! Vad ca i-ai asortat si sandalutze.. La mai multe...!!!(rochite nu sandalutze)
cory74- Expert
- Numarul mesajelor : 825
Varsta : 48
Localizare : constanta
Data de inscriere : 26/01/2010
Mihaela e simpatica foc fusta din tafta!
Luminita bine ca ti-ai facut curaj si-a iesit o rochie frumoasa! Un sfat totusi: nu rascroi decolteul asa adanc la spate!
Cory modelul ala de floricica il stiam de mult, din copilarie, dar mi l-ai adus si mie aminte atunci. Si i-am invatat si pe copiii mei la curs sa faca diverse floricele, manuale sau la masina...
Luminita bine ca ti-ai facut curaj si-a iesit o rochie frumoasa! Un sfat totusi: nu rascroi decolteul asa adanc la spate!
Cory modelul ala de floricica il stiam de mult, din copilarie, dar mi l-ai adus si mie aminte atunci. Si i-am invatat si pe copiii mei la curs sa faca diverse floricele, manuale sau la masina...
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
multumesc tuturor si am sa tin cont si de sfaturile voastra 

luminita_khader- Ucenic
- Numarul mesajelor : 217
Localizare : BUCURESTI
Data de inscriere : 23/12/2009
Luminita , ce frumos ti-a iesit !
adelina24- Expert
-
Numarul mesajelor : 824
Varsta : 49
Localizare : braila
Data de inscriere : 01/03/2010
luminita,felicitari!foarte frumos lucrat pt prima oara..imi place si imprimeul de mor, vine in valuri asa,fundita e de efect..fetita e o dulcica,sa-ti traiasca!spor la cit mai multe!
m-ati inebunit,numai copii frumosi la noi pe forum
m-ati inebunit,numai copii frumosi la noi pe forum

hope- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 153
Localizare : RO
Data de inscriere : 28/01/2010
Fetelor, am tot pomenit pe ici pe colo despre rochita la care lucrez, pentru Lavinia. Aproape ca am terminat-o! Mai am tivul la baza rochitei de facut si de pus nasturei pe umar. Am facut aseara niste poze, nu sunt prea reusite, dar le pun totusi caci nu mai am rabadare...!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Uploaded with ImageShack.us
Sunt multumita ca mi-a iesit ca in pozele pe care le-am pus la scoala de croitorie, cel putin asa cred! Ca sa nu mai zic ca mi-a mancat sufletul; de cate ori am desfacut...!
Sunt multumita ca mi-a iesit ca in pozele pe care le-am pus la scoala de croitorie, cel putin asa cred! Ca sa nu mai zic ca mi-a mancat sufletul; de cate ori am desfacut...!

cory74- Expert
Foarte frumoasa rochita si puiutul.Te rog sa nu te superi pe mine dar poate o alta culoare ar fi fost mai indicata in locul acelui negru,pt.ca e un copilas.Oricum sa o poarte sanatoasa si tu sa poti sa-i mai faci 

Cory, foarte frumoasa.
Teisoara, mie mi se pare albastru inchis , nu negru, cel putin asa il vad pe monitorul meu.
Teisoara, mie mi se pare albastru inchis , nu negru, cel putin asa il vad pe monitorul meu.
si eu tot albastru vad in prima poza, cred ca a vrut sa o asorteze cu floricelele de pe rochita. mie imi place tare mult. ti-a iesit foarte bine. trebuie sa incerc si eu floricica aia, ca vad ca da tare bine 

totolina- Junior
- Numarul mesajelor : 381
Varsta : 39
Localizare : Galati
Data de inscriere : 10/02/2009
Cory, a iesit foarte frumoasa rochita, iar fetita e frumoasa si dupa cum vad incantata de rochita ei cea noua.
Si la mine apare tot albastru inchis.

Intr-adevar e albastru inchis! Si era necesar sa aleg cea mai tare culoare din cele cuprinse in imprimeul de pe material, pentru ca altfel nu dadea bine, daca puneam verde, galben sau bleu. Nu avea acelasi efect.., am verificat!
(Culorile sunt mai vii decat par, am spus ca nu sunt poze reusite
)
Va multumesc pentru apreciari! Pupici

Va multumesc pentru apreciari! Pupici

cory74- Expert
Cory, nu-ti face probleme ca e perfecta rochia si in pozele astea. Si mai lipseste si un dintisor... 

vilcris- Senior
-
Numarul mesajelor : 657
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 07/11/2008
Cory, este foarte frumoasa rochita si-i sta foarte bine fiicei tale. E o frumoasa!
Felicitari!
Hihihi...si noua ne lipseste de doua zile un incisiv inferior si-i asa haioasa, iar cand vorbeste abia ma abtin sa nu rad la ce sâsâită este si-n cateva zile il pierde si pe celalalt care abia se mai tine.

Felicitari!

Hihihi...si noua ne lipseste de doua zile un incisiv inferior si-i asa haioasa, iar cand vorbeste abia ma abtin sa nu rad la ce sâsâită este si-n cateva zile il pierde si pe celalalt care abia se mai tine.
Cory e frumoasa si vesela rochita stirbei! Unde ai incheiat-o pana la urma? Pe spate sau pe umar?
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Pe umar,am incheiat-o, Karina, cu doi nasturei albi. Doar ce am terminat! Sta gatita, mandra mea!
Vilcris, dintisorul ne-a cazut la doi anisori. A cazut de pe un scaun sub nasul nostru si s-a proptit dintele intr-un raft... drept urmare a sarit cu tot cu radacina.
. Mai bine, totusi, ca putea sa se opreasca in buza si sa ramana cu semn pt toata viata! O sa creasca alt dinte
!
Mihaela, o sa creasca repede, noi mai avem vreo doi ani...
Vilcris, dintisorul ne-a cazut la doi anisori. A cazut de pe un scaun sub nasul nostru si s-a proptit dintele intr-un raft... drept urmare a sarit cu tot cu radacina.

Mihaela, o sa creasca repede, noi mai avem vreo doi ani...
cory74- Expert
Foarte frumoasa rochita si fetita! Sa o poarte cu placere

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Scuze de
, da' de cate ori vad Diada pe undeva, ma gandesc "iar nu s-a astamparat si a mai cusut ceva"
.
Cory74. imi pare rau sa aud povestea cu dintisorul
. Credeam ca a cazut el ca asa a vrut. Dar rochita i se potriveste foarte bine fetitei. Imprimeu, croiala, tot. Eu pledez de obicei pentru rochite mai scurte la fetite de varsta ei, pentru ca asa le sta lor bine, dar asta pur si simplu pare ca asa trebuie sa fie.
La mai multe!

Cory74. imi pare rau sa aud povestea cu dintisorul

La mai multe!

vilcris- Senior
-
Numarul mesajelor : 657
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 07/11/2008
cory, dar cu alb ai incercat? eu voiam sa fac exact modelul asta si sa pun alb, nu aveam floarea in cap dar acum s-a adaugat
si mai vreau sa-i fac jupa cu volanas de tull ca sa stea in sus
vilcris, nu le place scurt, vor mai lung si sa se ridice cand se invart
altfel nu si nu! si sunt atatea modele care nu respecta asta!
ah, nu am spus ca e bestiala rochia, cory! abia astept sa ma apuc si eu de a noastra!

si mai vreau sa-i fac jupa cu volanas de tull ca sa stea in sus
vilcris, nu le place scurt, vor mai lung si sa se ridice cand se invart

altfel nu si nu! si sunt atatea modele care nu respecta asta!
ah, nu am spus ca e bestiala rochia, cory! abia astept sa ma apuc si eu de a noastra!

dandana- Junior
- Numarul mesajelor : 419
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 21/05/2009
Dana, am avut 2 m de material... Am taiat o data fusta closh pt rochie , dar aiurea, ca era in talie pentru 3 fete nu una
. Una peste alta cred ca 1 m ajunge !Iti mai trebuie vreo 30 cm pt guler si cordon. Se incheie doar pe umar. Am lasat vreo 64 de cm la talie, numai ca pe laterale am cate o bucatica de material inserate, de vreo 12 cm; pe care le-am incretit cu ata elastica...asta face sa se aseze frumos si sa intre pe cap. Sper ca ai inteles ceva..
Oricum ma bucur ca am 'scapat' de ea si ca a iesit!
Vilcris, asa e! Nu dadea deloc bine scurta, am incercat cu prima fusta taiata si aparea neterminata... Multumesc pentru aprecieri!
Dandana, sincer m-am gandit si eu la jupa cu volan de tule la baza, dar nu mai aveam timp, dimineata a plecat la gradi imbracata cu ea! Cu alb?! hm n-o vad bine, la ce am folosit eu; poate tu ai un material la care da bine alb. Nu stiu. eu asa am simtit ca da bine. Daca nu se bronza dadea ceva mai bine! Dar asa e fi-mea. Cum o vede soarele cum o innegreste!

Vilcris, asa e! Nu dadea deloc bine scurta, am incercat cu prima fusta taiata si aparea neterminata... Multumesc pentru aprecieri!

Dandana, sincer m-am gandit si eu la jupa cu volan de tule la baza, dar nu mai aveam timp, dimineata a plecat la gradi imbracata cu ea! Cu alb?! hm n-o vad bine, la ce am folosit eu; poate tu ai un material la care da bine alb. Nu stiu. eu asa am simtit ca da bine. Daca nu se bronza dadea ceva mai bine! Dar asa e fi-mea. Cum o vede soarele cum o innegreste!
Ultima editare efectuata de catre cory74 in Vin 04 Iun 2010, 10:24 am, editata de 1 ori
cory74- Expert
Cory, mie imi place tare mult rochita ta asa cum e, nu pot decat sa te felicit si pentru rochita si pentru fetita. Acum, referitor la ce s-a mai scris, trebuie sa intelegem ca nu toata lumea are acceleasi gusturi si de ce nu ideile si sfaturile tuturor sunt constructive si nu trebuie sa ne supere ci sa le luam ca pe un sfat bun, atata timp cat nu e un concurs( am vazut ca pe acolo se mai practica) nu cred ca exista rautate in ce s-a scris ci doar simple pareri.
stoy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1277
Varsta : 47
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009
Aaaa, absolut de acord cu tine, Stoy. Nici nu spun altfel, doar am adus niste justificari, ca sa zic asa... Si apoi Teisoara are dreptate, la copii mici sunt de preferat culorile deschise ( eu prefer roz si bleu, cand ii cumpar fetei ceva) Dar fiind vorba de materiale ma multumesc si cu ce gasesc, sau am la indemana
! Daca aveam de ales, sigur era roz 

cory74- Expert
In continuare PAREREA MEA este ca ar fi mers mai bine alta culoare mai puternica din paleta celor de pe rochita.In continuare la mine pe monitor e negru.Nu e un sfat e doar PAREREA ca nu au ce cauta culorile inchise pe hainute de copil (doamne fereste de momente nefericite si atunci in niste limite)decat daca e o tinuta a vreunui personaj.Nu ma justific la cele afirmate e doar PAREREA MEA.Si apoi mai e o vorba:gusturile nu se discuta(ca sa n-o spun neaos pe aia romaneasca). 

valentinadof- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12

» Hainute pentru copiii nostri (2)
» Hainute pentru copiii nostri (19)
» Hainute pentru copiii nostri (6)
» Hainute pentru copiii nostri (8)
» Hainute pentru copiii nostri (17)
» Hainute pentru copiii nostri (19)
» Hainute pentru copiii nostri (6)
» Hainute pentru copiii nostri (8)
» Hainute pentru copiii nostri (17)
Pagina 2 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Despre noi
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» casute de lemn pentru papusi
» Croitorie
» Florile din gradina mea(2)
» Jucarii crosetate
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)