Furnizori de materiale si materie prima - croitorie(2)
+94
aidil
codryna
simona28
olympia
Larisa
mariucamariuca
marabr
despina13cucli
diana_scl
FlorinaN
sybex
elenaveronica
lacridrumas
mihamihaela
michelinebeaulieu
rmyx
cristinaalina
musetel
tala
aurelia.c
mateia
Karina33
myky7robc
andegelia
valentinadof
anamaria021a
IrisT
arielas
Anettt
Rall_baby
degetica
ancone
Cristina Munteanu
chocolate
iulia.spinu
Gianina4ever
RalucaS
iriclau
StMihaela
chemio
Uca
violeta25
biribishpampela
nicopop
minky
vilcris
lucky
nicoleee
zahariaelouise
ivanutamihaela
mihainiko
jade84
andreeaX
onomario
bibidesign
mariag
laurapopescu
Teodor Coca
cristina.moncea
danae
M.Emilia
GABRELA
virus
danabarbu2007
andra2010
pisi
cornoiuema
Cornelya
ral
raluca1980
haute_couture
mnarcisa
irinaDip
Adriana13
MagdaMarin
Admina
amnro
ismi3ismi
ralucis
oana_007
m-julie
clodi
dandana
codruta-cosmina
veniciuc nicoleta
rosita
cezar toma
amia
zylv
ralu
geany
MihaelaT
cata13lina
a_andreea_mihaela
98 participanți
Pagina 4 din 12
Pagina 4 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Furnizori de materiale si materie prima - croitorie(2)
sa inteleg ca nu stie nimeni:(
GABRELA- helper
- Numarul mesajelor : 50
Localizare : hunedoara
Data de inscriere : 13/08/2010
Eu am fost in iulie in Hunedoara, sa fiu sincera nu mai stiu prea mult ce magazine sunt, insa am intrat in cel din drum spre teatru, nu stiu cum se numeste, acolo am vazut ca au ceva materiale si perdele, insa nu am fost prea atenta ce au, doar am intrebat daca au jerseuri si s-au uita la mine ca pe harta... si mi-au raspuns ca "bine-nteles ce nu"...
"
"
ti-am trimis un pm pt detaliima alatur si eu daca nu ai facut deja comanda; doar ca eu mi-as dori un material

asa este sunt destul de scumpe materialele insa au unele accesorii care nu se gasesc la noi si shippingul nu este asa scumpdanae a scris:Materialele de pe site-ul asta mi se par foarte scumpe. Au latimea de 110 cm si pretul este dat pe 1/4m. Unele materiale sunt frumoase, dar la latimea asta si la faptul ca sunt 2.4 pounds/ un sfert de metru...![]()
m-julie- helper
-
Numarul mesajelor : 57
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010
Azi am trecut pe la depozitul Sahara de pe cheiul Dambovitei. (daca am inteles bine e cel care aprovizioneaza magazinul Sharbek de pe Lipscani?). Ultima incapere care era la sosea, cea de dupa camera principala, a fost demolata si mi-a zis o vanzatoare ca acolo se va construi o parcare. Toate sulurile de materiale de acolo au fost aduse in prima incapere, nu pot sa va spun ce haos era acolo. Am avut nevoie de 2 fermoare si a trebuit sa sar peste niste baloti de materiale. O buna parte dintre fermoare erau acoperite cu praf alb, cred ca de la demolarea camerei aleia. Se plangeau vanzatoarele ca toate materialele au fost puse haotic, nu mai stie nimeni care unde e. Le-am intrebat daca ei totusi mai raman acolo si mi-au zis "deocamdata". Apoi am urcat spre Lipscani pe strada Selari si am vazut ca in locul merceriei Andreaua acum e o shaormarie.
Ce trist!
Ce trist!
rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Data de inscriere : 29/04/2010
oana_007 a scris:La Emidale ma refer, si din pacate chiar ei mi-au spus lucrul asta!
Am vrut sa imi comand ceva (comanda depasea 200 lei, deci este exclus sa fi refuzat politicos comanda din cauza ca era mica) si au fost foarte draguti, dar si categorici... Citez "comercializam doar persoanelor juridice si persoanelor fizice autorizate"
Buna oana e uam cumparat de la Emidale din cate stiu nu conteaza suma dar sunt obligati sa faca factura pers juridica (probabil managemenul lor) la preturi nu mi se par ffoarte mici dar nici mari.
Personalul a fost foarte dragut de fiecare data. daca vreodata vrei sa iei ceva de la ei te rog contacteaza-ma si merg cu tine si faci facura pe firma mea fara nici o obligatie. eu locuiesc foarte aproape de ei si nu e nici un deranj. eu am luat diferite tipuri de dantelele, nu am gasit ce mi-am dorit dar sunt ok. eu cautam dantele din bumbac ceea ce la ei nu am gasit.
cristina.moncea- helper
-
Numarul mesajelor : 53
Varsta : 43
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/08/2010
Sar'mana. O sa tin minte
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gabrela, esti obositoare! Este ceva hazliu la topicul asta? Posteaza si tu ceva folositor si nu mai posta fara nici un sens!
Edit geany: pana la acest numar de mesaje nu ai reusit sa citesti regulamentul? Te rog viziteaza punctul 6 si pune-l in aplicare. Multumesc.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gabrela, esti obositoare! Este ceva hazliu la topicul asta? Posteaza si tu ceva folositor si nu mai posta fara nici un sens!
Edit geany: pana la acest numar de mesaje nu ai reusit sa citesti regulamentul? Te rog viziteaza punctul 6 si pune-l in aplicare. Multumesc.
Ultima editare efectuata de catre geany in Mar 19 Oct 2010, 12:56 am, editata de 1 ori (Motiv : unit mesaje)
oana_007- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 138
Varsta : 42
Localizare : romania, bucuresti
Data de inscriere : 20/07/2009
Buna! Stie cineva un depozit sau un en-gros in Bucuresti de unde pot cumpara panglici din organza? Multumesc
Teodor Coca- helper
-
Numarul mesajelor : 34
Varsta : 64
Data de inscriere : 17/12/2009
Multumesc! Dar... habar n-am unde este... Cateva amanunte?
Gata! M-am lamurit... Am gasit cu dragutul de google... Multumesc frumos, nu stiam de existenta lui.
Coca
Gata! M-am lamurit... Am gasit cu dragutul de google... Multumesc frumos, nu stiam de existenta lui.
Coca
Teodor Coca- helper
-
Varsta : 64
Data de inscriere : 17/12/2009
Coca, la Sam Expo nu ii prea mai gasesti dupa ora 12, deci trebuie sa te duci foarte devreme iar duminica nu lucreaza, parca.
Fetelor,va rog mult,stie cineva unde pot gasi material impermeabil ,prin care sa nu treaca apa,eventual cauciucat, pt husa de pat?Am cumparat un material impermeabil,cica,dar trece apa prin el...

ismi3ismi- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1165
Varsta : 55
Data de inscriere : 24/05/2009
Buna fetelor, cunoasteti cumva prin Bucuresti depozite unde pot gasi materiale pentr lenjerii de pat ceva gen percale sau sifon de 2,20m latime sau 2,50 . Am citit toate posturile forumului referitor la depozite insa se face referire la textile de imbracaminte.
Multumesc anticipat
Multumesc anticipat
laurapopescu eu am cumparat in vara material pentru lenjerie de pat (da' nu mai stiu ce latime avea) de la magazinul care vinde tesaturi la kg din piata Cosbuc.
mariag- helper
- Numarul mesajelor : 70
Data de inscriere : 13/01/2010
am trecut putin peste acest subiect si am incercat sa selectez care sunt furnizorii de materiale, dar m-am zapacit de tot
poate vreuna dintre voi sa faca o lista centralizata a furnizorilor de tesaturi si accesorii de mercerie din Bucuresti
eventual cu adrese sau telefoane... si programul..
cred ca ne-ar ajuta f mult... si nu s-ar constitui ca reclama, mai ales in cadrul acestui topic...
eu stiu doar Sam expo, Bucur Obor (unde cred ca preturile sunt totusi mari), Emidale si 3 depozite la mine in Ploiesti
Emidale ma enerveaza ca nu au preturile afisate si l-am cam taiat de pe lista, Bucur obor e ok ca e deschis pana tarziu si are program si duminica, iar la Sam expo mi se pare o aventura sa cumperi si au program f scurt
deci nu sunt prea multumita

poate vreuna dintre voi sa faca o lista centralizata a furnizorilor de tesaturi si accesorii de mercerie din Bucuresti

eventual cu adrese sau telefoane... si programul..
cred ca ne-ar ajuta f mult... si nu s-ar constitui ca reclama, mai ales in cadrul acestui topic...

eu stiu doar Sam expo, Bucur Obor (unde cred ca preturile sunt totusi mari), Emidale si 3 depozite la mine in Ploiesti
Emidale ma enerveaza ca nu au preturile afisate si l-am cam taiat de pe lista, Bucur obor e ok ca e deschis pana tarziu si are program si duminica, iar la Sam expo mi se pare o aventura sa cumperi si au program f scurt
deci nu sunt prea multumita

laurapopescu: material de lenjerie percale si sifon iti pot da eu.Cati metri iti trebuie?
ismi3ismi- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1165
Varsta : 55
Data de inscriere : 24/05/2009
buna fetelor, de foarte mare ajutor toate raspunsurile voastre. Stiu ca nu s-a mai postat de mult pe acest forum, dar poate stie cineva depozite de materiale in Braila? Eu mi-am luat cateva materiale de la magazinut de tesaturi la kg de la Cosbuc ( Bucuresti) si au iesit niste rochite foarte dragute. Multumesc, Ana
P.S A mai fost cineva de curand la depozitul de la gara Filaret?
P.S A mai fost cineva de curand la depozitul de la gara Filaret?
onomario- helper
-
Numarul mesajelor : 11
Varsta : 38
Data de inscriere : 31/08/2010
Bibi de unde cumperi din Ploiesti?Care ti se pare mai ok?
andreeaX- Junior
-
Numarul mesajelor : 301
Varsta : 39
Data de inscriere : 13/02/2009
In Constanta de unde as putea sa cumpar materiale mai ieftine? Stie cineva? Vreo constanteanca pe aici?
jade84- helper
- Numarul mesajelor : 61
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 21/12/2009
buna fetelor.as dori si eu sa cumpar material pt costume de baie.compozitia vreau sa fie poliamida cu elastan sau cu bumbac,poliester ceva de genul.sper ca intelegeti ce vreau dc puteti sa ma ajutati si pe mine.de unde as putea cumpara.multumesc .astept raspuns
mihainiko- helper
- Numarul mesajelor : 11
Data de inscriere : 28/01/2010
Jade in Constanta stiu ca era un magazin de materiale la kg,peste drum de posta(Posta mare)...
ivanutamihaela- Ucenic
- Numarul mesajelor : 162
Localizare : google
Data de inscriere : 28/03/2011
eu imi cumpar materiale din SAM EXPO,am vazut acolo asa cevamihainiko a scris:buna fetelor.as dori si eu sa cumpar material pt costume de baie.compozitia vreau sa fie poliamida cu elastan sau cu bumbac,poliester ceva de genul.sper ca intelegeti ce vreau dc puteti sa ma ajutati si pe mine.de unde as putea cumpara.multumesc .astept raspuns
zahariaelouise- Senior
-
Numarul mesajelor : 670
Varsta : 45
Data de inscriere : 08/04/2011
ivanutamihaela a scris:Jade in Constanta stiu ca era un magazin de materiale la kg,peste drum de posta(Posta mare)...
Multumesc pentru informatie, este vorba despre cel de langa Mini Prix pe strada 1907 sau acesta de care zici tu este pe Stefan cel Mare?
O sa merg in recunoastere:)
jade84- helper
- Numarul mesajelor : 61
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 21/12/2009
stiti unde as putea gasi șifon changeant,cu schimbarea culorii pe directia firului?.........am cautat in Sam Expo dar nu am gasit

nicoleee- helper
-
Varsta : 34
Data de inscriere : 28/03/2010
Stie cineva vreun magazin cu materiale la kg in Iasi?
lucky- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 243
Varsta : 58
Localizare : iasi
Data de inscriere : 25/06/2010
nicoleee a scris:stiti unde as putea gasi șifon changeant,cu schimbarea culorii pe directia firului?.........am cautat in Sam Expo dar nu am gasit![]()
Ai putea sa incerci la magazinele Sharbek (unul e pe la Piata Natiunilor aproape de Piata Unirii si unul e pe Calea Mosilor intr-o curte ca un gang). Mai e un magazin cu materiale pretioase (sper ca mai e) vis-a-vis de Casa de Moda de pe Victoriei. Mai e unul cu materiale turcesti pe Lipscani aproape de iesirea de langa fostul magazin Bucuresti. Si nu in ultimul rand ai putea sa incerci si pe la Obor unde sunt o groaza de materiale, poate gasesti ce-ti trebuie.
Dar trebuie sa te avertizez ca in vreme ce la Obor sunt preturi rezonabile, la restul magazinelor sunt materiale de obicei scumpe (si calitativ si ca pret).
vilcris- Senior
-
Numarul mesajelor : 657
Varsta : 57
Data de inscriere : 07/11/2008
Pagina 4 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12

» Furnizori de materiale si materie prima - croitorie
» Furnizori de materiale si materie prima -croitorie (3)
» Furnizori de materiale si materie prima- goblen
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti?
» Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I
» Furnizori de materiale si materie prima -croitorie (3)
» Furnizori de materiale si materie prima- goblen
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti?
» Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I
Pagina 4 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Despre noi
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» casute de lemn pentru papusi
» Croitorie
» Ornamente de Pasti
» Florile din gradina mea(2)
» Jucarii crosetate
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)