Masinile noastre de cusut - 3
+94
symos
SilviaDumitrescu
corina corina
alli
mamiboom
anamaria021a
puppe
t_violett_e
vero79
elena75
Camy
socela
adre
tiana
Lucia Ro
louise27
pavady
nicoleta_vls
AlyC
d.dana.c
aurelia.c
crazyalyna
pitigoiul
Abinusu
Steluzza
emmancita
kla78
ghemotoace
diana_roxana
gianiomu
ramonaema
mnarcisa
manuela29
totolina
elutzamicutza
Gabiuta
MagdaMarin
stoy
doria
mariag
adriana_g
amoni
sofia1tudor
amnro
cornoiuema
haute_couture
Elandreea
margot
lennny
zylv
skyla
RalucaS
ileana cosanzeana
teisoara
lonah
nadina_b2005@yahoo.com
Maci
lorinaoo1
simona_solovastru
geany20062006
demmykl
moni33
bella22
ema
mihaeta
Nicoleta Irimescu
gagaritz
rosita
tomari
alexaaa08
sarsuraki
clodi
leonutza69
Rapsodie
andreeazaharcu
danae
ellybijoux
Giobsy
ancush
Karina33
MihaelaT
adelinas62
geany
lucianemil
Uca
vilo
simonag
niculaie
Sabine
diada
anigherman
valentinadof
Admina
m-julie
98 participanți
Pagina 3 din 12
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Masinile noastre de cusut - 3
Manuale de utilizare Singer
Am gasit link-ul asta cu mai multe manuale dar si cu ceva elemente tehnice, poate va ajuta!
Am gasit link-ul asta cu mai multe manuale dar si cu ceva elemente tehnice, poate va ajuta!
Hello ! Am reusit sa o fac sa mearga...problema nu era nici macar pentru mecanic. Pusesem ata de sus in sens invers (se desfasura de pe papiota in sens invers fata de normal) si statea netensionata. Astazi dimineata am dat jos din nou totul de pe ea si am pus la loc si a mers. Coase pielea ff frumos si cam orice material pe care am facut proba. Acum am sa cumpar niste ace pentru toate tipurile de material si ma apuc de treaba, sper sa ma descurc

ellybijoux- helper
-
Numarul mesajelor : 64
Varsta : 35
Localizare : Iasi, Romania
Data de inscriere : 18/11/2009
Ba bucur ca i-ai dat de cap, daca e mai cauta pe net ca exista tot felul de tutoriale cum se utilizeaza masinile de cusut, dar daca ai manual, uita-te prin el.
Spor la cusut si sa ne arati ce lucrezi!
Spor la cusut si sa ne arati ce lucrezi!
Am reusit si eu sa pun niste poze cu ceea ce am reusit sa fac cu Brother innovis 900.... E o masina foarte buna. Chiar si surfileaza destul de bine. Dar tot imi doresc un triplock combinat cu uberdeck...Am tot auzit de ele si sunt foarte curioasa in legatura cu ceea ce pot sa faca... Atasez o poza cu masinuta mea...cu o rochita in lucru..mai multe poze sunt postate la Hainute pentru copiii nostri. Spor la lucru tuturor!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
aici coseam cu elastic...
iata si un detaliu pentru o rochita
Poate sa faca foarte multe. Eu inca nu am folosit-o cred ca nici macar la capacitatea de 5 la suta...Aici ma refer la utilizarea diferitelor cusaturi, picioruse, brodat...
Daca va ganditi la innovis 900 pe viitor, sa stiti ca isi merita banii din plin!
P.S. Scuze pentru dimensiunea pozelor...inca nu stiu cum se micsoreaza. Mai citesc si data viitoare le voi pune bine.
aici coseam cu elastic...
iata si un detaliu pentru o rochita
Poate sa faca foarte multe. Eu inca nu am folosit-o cred ca nici macar la capacitatea de 5 la suta...Aici ma refer la utilizarea diferitelor cusaturi, picioruse, brodat...
Daca va ganditi la innovis 900 pe viitor, sa stiti ca isi merita banii din plin!
P.S. Scuze pentru dimensiunea pozelor...inca nu stiu cum se micsoreaza. Mai citesc si data viitoare le voi pune bine.
Ultima editare efectuata de catre geany in Mier 19 Mai 2010, 10:28 pm, editata de 1 ori (Motiv : schimbat format la 2 poze)
anigherman- Junior
-
Numarul mesajelor : 321
Varsta : 41
Localizare : TARGU MURES
Data de inscriere : 28/02/2010
Ani, sa o stapanesti sanatoasa. E super. Cred ca nu spala cestile de cafea, in rest...
Sa o folosesti cu placere si sa faci cat mai multe lucrusoare frumoase.
Edit: ti-am trimis PM

Edit: ti-am trimis PM

Ultima editare efectuata de catre danae in Mier 19 Mai 2010, 10:22 am, editata de 1 ori (Motiv : revenit pentru pm)
Buna fetelor,am cumparat o masina care face cusatura de acoperire este Janome 1000CPX dar nu reusesc sa ii dau de cap.Daca fac tivul la un tricou si ajung la cusaturile laterale unde este materialul mai gros nu coase si pe urma se desira toata cusatura.Ma poate ajuta cineva,va rog. 

andreeazaharcu- helper
-
Numarul mesajelor : 34
Varsta : 38
Localizare : Italy
Data de inscriere : 25/11/2009
Buna fetelor.Imi cer scuze dar nu am putut sa va multumesc pentru sfaturi pana acum.Am dat de capat problemei(am luat si banda de fixare).Foloseam o papiota din aceea de la croitorii(care era f.grea)si din acea cauza cusatura era incretita.Dar mai trebuie sa si exersez.Si mai ales o sa merg la un mecanic bun. 

adelinas62- helper
- Numarul mesajelor : 5
Localizare : Plopeni jud.Prahova
Data de inscriere : 08/01/2010
Fetelor , sunt mandra de mine. Aseara am croit prima mea fusta clos. Dintr-o perdea mai veche. Nu i-am pus banda sus, ca mi-e teama .. cred ca o pun pe elastic. Nu am masina de surfilat ..si habar n-am daca masina mea de cusut e in stare sa surfileze. E un Singer Mademoiselle. Singurica singurica i-am invatat cateva functii de baza. Voi stiti daca e in stare sa si surfileze?
Rapsodie- helper
- Numarul mesajelor : 11
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 24/05/2010
de ce nu iei o bucatica de material si incerci toate punctele?
leonutza69- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Varsta : 53
Localizare : fizic-Italia,suflet -Fagaras!
Data de inscriere : 12/01/2010
Rapsodie, singura solutie de surfilat este cuzatura zig-zag, eu cu ea surfilez.
Sa stii ca poti coase si materiale elastice, dar eu folosesc ac pentru jerse, poti sa-i pui si ac dublu( eu nu am gasit singer ci altul, dar nu ma intreba marca ca zau ca nu o stiu), am cusut si blug, saten, tafta, voal,...
Tot ce am in album este cusut cu Singer Mademoiselle.
Sa o folosesti sanatoasa! Te asteptam sa ne prezinti creatiile tale.
Sa stii ca poti coase si materiale elastice, dar eu folosesc ac pentru jerse, poti sa-i pui si ac dublu( eu nu am gasit singer ci altul, dar nu ma intreba marca ca zau ca nu o stiu), am cusut si blug, saten, tafta, voal,...
Tot ce am in album este cusut cu Singer Mademoiselle.
Sa o folosesti sanatoasa! Te asteptam sa ne prezinti creatiile tale.
MihaelaT, multumesc mult . O sa incerc diseara. Tu esti extrem de talentata. Ai dat viata unor hainute minunate si mi-e rusine de mine dupa ce-am vazut albumul tau ! 

Rapsodie- helper
leonutza69- Senior
-
Leonutza, tu ce masina ai ?
Rapsodie- helper
a mea e o Toyota! stiu ca eu la inceput nu stiam cu ce se mananca si asa am luat-o pe bucatele de materiale si am incercat tot, e drept ca mai am si cartea darproblema e ca fiind in Italia multi termeni nu-mi sant cunoscuti si asa am tot incercat..imi ia ceva timp pana fac ceva dar pana la urma reusesc [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
leonutza69- Senior
-
leonuza69, ai dreptate! Am s-o pun diseara la lucru. Sa vad cam ce stie. E foarte frumoasa masina ta si vad ca are multe functii. O sa incerc pe o bucatica de material. Cand am cumparat-o pe a mea, mi-au lasat un contact de la cei de la Singer care veneau acasa si te instruiau gratuit cum s-o folosesti. Mi-a fost jena sa sun la ei si sincer am inteles cum s-o pun in functiune din manualul de croitorie, mai putin din indicatiile din carticica ei . Multumesc mult pt ajutor, fetelor!
Rapsodie- helper
De ce sa iti fie jena sa suni la ei pentru instructaj? Mie mi s-a parut foarte util instructajul. Daca mai poti cere intructajul eu zic sa o faci!
da dupa ei rapsodie, eu a trebuit sa ma descurc singura , am mai lucrat acasa la mama dar cusaturi drepte, in copilarie pe o Ileana cu pedala...si asta o am de la cumnatul meu ca o cumparase pentru el sa-si faca tivurile la blugi , si cam statea degeaba...dar tu daca ai ocazia asta nu e de pierdut ca sigur inveti mai multe de la ei...si asa daca ai dubii poti sa intrebi pe loc...
leonutza69- Senior
-
Buna seara
Eu am o masina Hyundai 790 , numai ca astazi mi-a facut pocinogul. Am incercat sa cos o butoniera si pentru ca am setat pasul prea mic, tesatura s-a infundat si masina a facut un zgomot ca si cum s-ar fi blocat. Cand am incercat sa cos drept , acul a intrat doar putin ca si cum ar fi fost blocat. Acum nu-mi prinde deloc ata din suveica. Am incercat tot ce se putea. Cand incerc sa cobor acul, atunci cand ajunge la suveica roata merge greu. Am pus ulei dar degeaba. Oare o fi intrat tija inauntru din cauza impactului? Abia luni pot sa dau de cei de la service. Voi ati patit asa? Se mai poate remedia?
Eu am o masina Hyundai 790 , numai ca astazi mi-a facut pocinogul. Am incercat sa cos o butoniera si pentru ca am setat pasul prea mic, tesatura s-a infundat si masina a facut un zgomot ca si cum s-ar fi blocat. Cand am incercat sa cos drept , acul a intrat doar putin ca si cum ar fi fost blocat. Acum nu-mi prinde deloc ata din suveica. Am incercat tot ce se putea. Cand incerc sa cobor acul, atunci cand ajunge la suveica roata merge greu. Am pus ulei dar degeaba. Oare o fi intrat tija inauntru din cauza impactului? Abia luni pot sa dau de cei de la service. Voi ati patit asa? Se mai poate remedia?
sarsuraki- helper
-
Numarul mesajelor : 75
Varsta : 48
Data de inscriere : 14/12/2009
Inlocuieste acul si ai grija sa il introduci sus, pana in capat. Verifica transportorul (dintii care transporta materialul) sa nu fie indoit sau strambat de la materialul care a intrat acolo. Scoate suveica si repune-o la loc, reinfireaza atele. Poate s-a schimbat suveica pozitia cand ai tras de material si nu mai ajunge acul in lacasul in care trebuia sa intre, pentru a prinde ata. Nu cred ca e ceva grav, doar o desincronizare intre cele doua.
Transportorul pare in regula, am scos suveica si toate piesele care erau sub transportor, le-am curatat am pus ulei si jos si sus, am verificat ata de la bobina sa fie in regula, am repus totul in ordinea initiala si nu merge neam. De material nu am tras cand s-a incurcat..am desfacut mai intai jos si am taiat atele. Mi s-a mai intamplat o data asa, dupa ce am cuparat-o la 2 saptamani aceasi problema..am dus-o inapoi la magazin si dupa o cearta zdravana cu ei mi-au schimbat-o.
sarsuraki- helper
-
Numarul mesajelor : 75
Varsta : 48
Data de inscriere : 14/12/2009
leonutza69- Senior
-
am achizitionat de ceva vreme o masina de cusut sh
sunt multumita de ea mai ales ca am dus-o la mecanic si a laudat-o foarte mult, cu toate ca are zeci de ani e in stare foarte buna, singura mea nemultumire e ca nu are manual
in principal cautand prin manualele altor masini i-am descoperit functiile si piesele
tipurile de custari le-am dibuit
ce nu stiu sunt cusaturile de sub cifre
sper sa se gaseasca cineva sa ma lumineze si pe mine
mai am o poza cu toate piciorusele dar vad ca nu s-a incarcat
o sa incerc sa o atasez mai tarziu
sunt multumita de ea mai ales ca am dus-o la mecanic si a laudat-o foarte mult, cu toate ca are zeci de ani e in stare foarte buna, singura mea nemultumire e ca nu are manual
in principal cautand prin manualele altor masini i-am descoperit functiile si piesele
tipurile de custari le-am dibuit
ce nu stiu sunt cusaturile de sub cifre
sper sa se gaseasca cineva sa ma lumineze si pe mine
mai am o poza cu toate piciorusele dar vad ca nu s-a incarcat
o sa incerc sa o atasez mai tarziu
Ultima editare efectuata de catre geany in Lun 31 Mai 2010, 1:59 pm, editata de 1 ori (Motiv : introdus piciorus)
ancush- Junior
- Numarul mesajelor : 485
Localizare : cluj
Data de inscriere : 30/11/2009
Cusaturile de sub cifre sunt decorative, la cum arata, adica le poti folosi la diverse . Poate gasesti manual, o sa incerc sa caut si eu, nu iti promit.
Sa o folosesti cat mai mult!
Spor la cusut!
Sa o folosesti cat mai mult!
Spor la cusut!
ancush- Junior
- Numarul mesajelor : 485
Localizare : cluj
Data de inscriere : 30/11/2009
Incearca sa faci poze clare si aproape a butoanelor de reglare.
Ti-am introdus poza cu acel dispozitiv, pe care il am si eu dar nu stiu ce e cu el... Poate ne lamureste cineva...
Ti-am introdus poza cu acel dispozitiv, pe care il am si eu dar nu stiu ce e cu el... Poate ne lamureste cineva...

Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12

» Masinile noastre de cusut (5)
» Masinile noastre de cusut (6)
» Masinile noastre de cusut - 4
» Masinile noastre de cusut - cap 2
» Masinile noastre de cusut - cap 1
» Masinile noastre de cusut (6)
» Masinile noastre de cusut - 4
» Masinile noastre de cusut - cap 2
» Masinile noastre de cusut - cap 1
Pagina 3 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)