Creatiile noastre tricotate,pentru cei mici III
+71
violetas
Iulia40
emmancita
rebel
Karina33
dina_dorina
Ofelia Buzescu
vasilica
Uca
kmn
denygina
ancaiuliana
micheline
cris69
mira24
firicel
teisoara
Zana Mica
Dionisia
Cristache
Marry
silvia s
bibitu
DANIELA.I
irish05
denis21
Dodo-pui
valentinadof
cory74
violeta25
raluca1980
Love
ivanoiuadela9
MagdaMarin
Nicoleta Irimescu
denisa_rachid
anda81
melus
gabisarmasan
iuli.b
silvisor
diada
Valentina
LYNDA
aba
europolis
cretu_veronica22
SilviaDumitrescu
crinuta
vera_45
julix_2007
bubu85
MihaelaT
MARI_H
CCristinaC
ramona75
mnarcisa
Giobsy
carmenush
kittygreeneyed
mihaelavama
Onna
danadea
dienutzababy
ligia27
scumpika
mihatm80
ribana
stoy
Angelica18
ioana soare
75 participanți
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Creatiile noastre tricotate,pentru cei mici III
Multumesc tuturor pentru laude.
Puloverul e facut de fapt simplu, inceput de sus, lucrat circular, raglan. Am impartit ochiurile in sase parti, plus ochiurile care marcheaza unde se creste. doua parti au fost pt fata, doua pt spate, cate una pentru maneci. Erau pe undeva pe forum explicatii cum se face un pulover raglan, inceput de sus.
Modelul e cam "dupa ureche", adica doua ochiuri dos, patru ochiuri fata, doua dos, cele sase ochiuri fata pentru torsade rasucite tot la 9 randuri, iar doua dos, iar patru fata, etc. Secretul e sa centrezi modelul, tinand seama ca adaugi lateral, in asa fel incat sa iasa simetric.
Greseala ce am facut-o eu e ca am acelasi nr de ochiuri si pt fata, si pt spate, iar fiindca fata e cu model "strange" putin, dar imbracat nu se vede.
Puloverul e facut de fapt simplu, inceput de sus, lucrat circular, raglan. Am impartit ochiurile in sase parti, plus ochiurile care marcheaza unde se creste. doua parti au fost pt fata, doua pt spate, cate una pentru maneci. Erau pe undeva pe forum explicatii cum se face un pulover raglan, inceput de sus.
Modelul e cam "dupa ureche", adica doua ochiuri dos, patru ochiuri fata, doua dos, cele sase ochiuri fata pentru torsade rasucite tot la 9 randuri, iar doua dos, iar patru fata, etc. Secretul e sa centrezi modelul, tinand seama ca adaugi lateral, in asa fel incat sa iasa simetric.
Greseala ce am facut-o eu e ca am acelasi nr de ochiuri si pt fata, si pt spate, iar fiindca fata e cu model "strange" putin, dar imbracat nu se vede.
kittygreeneyed- Junior
-
Numarul mesajelor : 311
Localizare : Maramures
Data de inscriere : 17/02/2009
mai, sincera sa fiu, eu una nu mi-am dat seama. chiar am vrut sa te intreb cum ai facut la subrat , credeam ca e tehnica noua
.
kitty stai linistita ca nu se vede . iar cand sta in dulap nu il intreaba nimeni nimic ce e de viata lui. multi vad putini pricep. tu daca nu spuneai eu nu observam.
oricum felicitari pentru pulover este foarte frumos. simetria torsadelor iti sare in ochi la prima vedere nicidecum defectul observat de TINE.

kitty stai linistita ca nu se vede . iar cand sta in dulap nu il intreaba nimeni nimic ce e de viata lui. multi vad putini pricep. tu daca nu spuneai eu nu observam.
oricum felicitari pentru pulover este foarte frumos. simetria torsadelor iti sare in ochi la prima vedere nicidecum defectul observat de TINE.
ligia27- helper
-
Numarul mesajelor : 43
Varsta : 40
Localizare : suceava
Data de inscriere : 25/03/2010
Ce mamici harnice! Ati facut hainute foarte frumoase, felicitari tuturor!
Profitati acum cat sunt mici si ii puteti imbraca asa cum doriti, in minunatiile create de voi. Ca dupa ce cresc....
Profitati acum cat sunt mici si ii puteti imbraca asa cum doriti, in minunatiile create de voi. Ca dupa ce cresc....
Foarte frumoase lucrusoarele Carmenush! Si foarte complex modelul pentru vesta. Aceia sunt catelusi? Felicitari si sa le poarte cu placere fetita si baietelul tau! 

ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3889
Varsta : 42
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
Multumesc! Ioana, nu stiu ce sunt, asa am gasit modelul. Acum, fiecare interpreteaza dupa propria imaginatie 

Carmenush, foarte frumoase lucrusoare ai facut dar cred ca la puloverul baiatului ai muncit de numa ca e cu model in doua culori.Tare frumos
Eu am o restanta am promis fetelor ca o sa pun poze cu paltonul imbracat pe finuta mea. Am facut poze.... dar cu sora finutei, ca finuta era in rochita pe care i-am facut-o ( am postat-o la hainute croite) si nu mai vroia s-o dea jos desi am rugat-o. Sper sa va placa[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img]

Eu am o restanta am promis fetelor ca o sa pun poze cu paltonul imbracat pe finuta mea. Am facut poze.... dar cu sora finutei, ca finuta era in rochita pe care i-am facut-o ( am postat-o la hainute croite) si nu mai vroia s-o dea jos desi am rugat-o. Sper sa va placa[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img]
stoy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1277
Varsta : 47
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009
Carmenush ce frumos ai lucrat.
Stoy, dar nu chiar lucrezi nu te joci/
Stoy, dar nu chiar lucrezi nu te joci/
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 39
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
ramona75- helper
-
Numarul mesajelor : 68
Localizare : romania
Data de inscriere : 21/01/2010
mnarcisa lucrez acu cat mai pot, ca sunt in concediu pentru crestere copil si am un socru minunat care de cand s-a facut cald vine si imi ia fetita vreo 3 ore pe zi si o plimba si am mai mult timp. Mama mea inntotdeauna a zis ca, dupa un om trebuie sa se vada ceva, ca fiecare om are un dar de la Dumnezeu si daca tot avem darul asta macar asa sa-i multumim. Le fac cu mare drag si ma bucur cand finalizez ceva ma simt implinita, in schimb am multe alte defecte ......
stoy- Maestru
-
Stoy, minunat este.
Cat despre defecte, cred ca fiecare din noi are defecte. Acum, depinde in ce parte inclina balanta
Cat despre defecte, cred ca fiecare din noi are defecte. Acum, depinde in ce parte inclina balanta

Foarte frumoasa carmenush, cred ca ti-a luat ceva timp ca fetita e destul de mare. Sa o poarte sanatoasa.
stoy- Maestru
-
ribana- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 192
Varsta : 72
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 28/01/2010
Ribana, imi place foarte tare pulovarasul. Culorile sint foarte frumoase, iar nasturasii m-au dat gata. Felicitari!
Multumesc, Cristina! 

ribana- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 192
Varsta : 72
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 28/01/2010
Ribana este foarte frumos si asta nu stiu de ce zici ca al doilea va iesi mai bine ca si asta a iesit foarte bine.
stoy- Maestru
-
Prima mea incercare de a atasa o poza unui comentariu. Sper sa iasa cum imi doresc, iar daca nu va fi asa, nu ma certati prea tare.
E primul (si singurul, deocamdata) sarafan pe care l-am facut in iarna pentru fetita mea de 8 ani, destul de grosut; in viitor va putea fi purtat ca tunica.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
E primul (si singurul, deocamdata) sarafan pe care l-am facut in iarna pentru fetita mea de 8 ani, destul de grosut; in viitor va putea fi purtat ca tunica.
MARI_H- Ucenic
- Numarul mesajelor : 115
Localizare : Romania
Data de inscriere : 18/11/2009
Mari, este foarte frumos, imi place tare mult. Felicitari!
Nu te certa nimeni, chiar daca nu reuseai sa atasezi poza.
Nu te certa nimeni, chiar daca nu reuseai sa atasezi poza.

MARI_H foarte draguta rochia-tunica. si se poarta!
mihaelavama- Junior
-
Numarul mesajelor : 383
Varsta : 57
Localizare : vama
Data de inscriere : 07/04/2010
Mari,
draguta rochita! La cit mai multe!
Mai pun si eu o rochita facuta in iarna pentru o fetita de 1 an si jumatate. Modelul e "furat" dupa un alt site, dar i-am pus fundite.
Mai multe poze, in album. Rochita e alba, dar din cauza aparatului, a mai iesit si roz

Mai pun si eu o rochita facuta in iarna pentru o fetita de 1 an si jumatate. Modelul e "furat" dupa un alt site, dar i-am pus fundite.
Mai multe poze, in album. Rochita e alba, dar din cauza aparatului, a mai iesit si roz
CCristinaC imi spui te rod de unde ai inceput rochita, de jos in sus sau de sus in jos
cam cate ochiuri ai pus?
si ce fir ai folosit, cam cat fir a intrat in rochita
si eu vreau sa fac pt 2 fetite de 1 an jumate
multumesc anticipat
cam cate ochiuri ai pus?
si ce fir ai folosit, cam cat fir a intrat in rochita
si eu vreau sa fac pt 2 fetite de 1 an jumate
multumesc anticipat
bubu85- Senior
-
Numarul mesajelor : 663
Varsta : 36
Localizare : la mine acasa
Data de inscriere : 05/08/2009
-----------
Ce-am facut??? Ca sa atasez corect pozele, mi-am sters propriul comentariu :zid:
Revin:
In primul rand, multumesc pentru aprecieri si va felicit si eu pentru creatiile voastre.
Eu tricotez cu mare drag, insa am o problema cu incheiatul, in sensul ca nu intotdeauna cos impecabil partile. Din acest motiv prefer tehnica "raglan" care imi ofera si posibilitatea de a ma orienta mai bine cu modelul atunci cand lucrez cu cantitati mici de fire.
Mai sus sunt niste hainute facute mezinei mele (2 ani). In mare parte sunt tunici. Eu le prefer pentru ca sunt usor de facut si foarte practice la purtat. Firele din care sunt lucrate sunt 100% lana sau au in compozitia lor predominant lana, fapt care le face calduroase si lejere.
-----------
Ce-am facut??? Ca sa atasez corect pozele, mi-am sters propriul comentariu :zid:
Revin:
In primul rand, multumesc pentru aprecieri si va felicit si eu pentru creatiile voastre.
Eu tricotez cu mare drag, insa am o problema cu incheiatul, in sensul ca nu intotdeauna cos impecabil partile. Din acest motiv prefer tehnica "raglan" care imi ofera si posibilitatea de a ma orienta mai bine cu modelul atunci cand lucrez cu cantitati mici de fire.
Mai sus sunt niste hainute facute mezinei mele (2 ani). In mare parte sunt tunici. Eu le prefer pentru ca sunt usor de facut si foarte practice la purtat. Firele din care sunt lucrate sunt 100% lana sau au in compozitia lor predominant lana, fapt care le face calduroase si lejere.
Ultima editare efectuata de catre ioana soare in Joi 24 Iun 2010, 12:17 pm, editata de 3 ori (Motiv : Undeva am gresit cu atasarea pozelor ...)
MARI_H- Ucenic
- Numarul mesajelor : 115
Localizare : Romania
Data de inscriere : 18/11/2009
Mari e foarte frumoasa rochita, colorata si vesela!
Cristina imi place mult de tot rochita, dulce foc asa cu fundite!
Cristina imi place mult de tot rochita, dulce foc asa cu fundite!
ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3889
Varsta : 42
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12

» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici IV
» Creatiile noastre tricotate,pentru cei mici II
» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici VI
» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici V
» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici VII
» Creatiile noastre tricotate,pentru cei mici II
» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici VI
» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici V
» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici VII
Pagina 2 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Mobilier homemade (2)
» Jucarii crosetate
» Ce melodie asculti acum !-5
» Pirogravura
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(3)
» Sacrificii pentru pasiune
» Amenajari interioare
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Drumetii si locuri vizitate (3)
» Florile din gradina mea(2)
» Ce masina de cusut recomandati (6)
» Ornamente de Pasti
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Din materiale reciclabile 6
» In fire sa ne laudam ! (9)
» Despre masinile de tricotat