Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Rochii de seara, deosebite(2) - Pagina 3 EmptyAstazi la 10:51 am Scris de vlad_mom

» Jucarii crosetate
Rochii de seara, deosebite(2) - Pagina 3 EmptyMier 24 Mai 2023, 2:33 pm Scris de mlizeta

» Lectra Modaris
Rochii de seara, deosebite(2) - Pagina 3 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Mobilier homemade (2)
Rochii de seara, deosebite(2) - Pagina 3 EmptySam 06 Mai 2023, 9:05 am Scris de vlad_mom

» Rochie banchet
Rochii de seara, deosebite(2) - Pagina 3 EmptyVin 05 Mai 2023, 7:09 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Rochii de seara, deosebite(2) - Pagina 3 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Rochii de seara, deosebite(2) - Pagina 3 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Despre noi
Rochii de seara, deosebite(2) - Pagina 3 EmptyMier 19 Apr 2023, 9:56 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Rochii de seara, deosebite(2) - Pagina 3 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

» casute de lemn pentru papusi
Rochii de seara, deosebite(2) - Pagina 3 EmptyLun 10 Apr 2023, 8:12 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Rochii de seara, deosebite(2) - Pagina 3 EmptySam 01 Apr 2023, 9:04 am Scris de Dorulet

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Rochii de seara, deosebite(2) - Pagina 3 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:23 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Rochii de seara, deosebite(2) - Pagina 3 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:21 pm Scris de vlad_mom

» Frivolite - cap 7
Rochii de seara, deosebite(2) - Pagina 3 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» Martisoare din diverse materiale VI
Rochii de seara, deosebite(2) - Pagina 3 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Rochii de seara, deosebite(2) - Pagina 3 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Rochii de seara, deosebite(2) - Pagina 3 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Rochii de seara, deosebite(2) - Pagina 3 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Rochii de seara, deosebite(2) - Pagina 3 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Rochii de seara, deosebite(2) - Pagina 3 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

Rochii de seara, deosebite(2)

+63
Maci
Nicoleta Irimescu
cris69
came_lia
gagaritz
anigherman
margot
Tinkerbell
SilviaDumitrescu
veniciuc nicoleta
DANIELA.I
ebruli22
MagdaMarin
ribana
clodi
mnarcisa
m-julie
Marry
betymi72
europolis
Clio_Ela
manus marioara
valentina_d1986
AKD
vilcris
dandana
elutzamicutza
monica11
danae
IrisT
ralucis
matahari
Uca
Anduku
kla78
florentina69
valentinadof
noel
zylv
pisi
Noemi
danabekk
tomari
cretu_veronica22
feliciagl
cory74
Usagy
Alina.C
adelina24
stoy
amnro
diada
Camy
Karina33
Lucia Ro
bobitica
leonutza69
arime
geany
amia
Admina
dienutzababy
MihaelaT
67 participanți

Pagina 3 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Rochii de seara, deosebite(2) - Pagina 3 Empty Re: Rochii de seara, deosebite(2)

Mesaj Scris de geany Dum 25 Apr 2010, 5:57 pm

Karina, imi place rochita, iar domnisoareii ii vine perfect. Flowers

Camy, rochita e eleganta. Imi place foarte mult, ba chiar tocmai mi-ai dat o idee. Potrivita combinatia dupa parerea mea Flowers
geany
geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3420
Localizare : Germania
Data de inscriere : 07/01/2009

http://geanysfashion.blogspot.com/

Sus In jos

Rochii de seara, deosebite(2) - Pagina 3 Empty Re: Rochii de seara, deosebite(2)

Mesaj Scris de adelina24 Dum 25 Apr 2010, 6:09 pm

camy foarte eleganta rochia
adelina24
adelina24
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 824
Varsta : 49
Localizare : braila
Data de inscriere : 01/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Dum 25 Apr 2010, 6:10 pm

love Imi place, place, place. Camy, este atat de eleganta si distinsa tinuta, nu am decat cuvinte de lauda. Imi place rosul, este nuanta ideala; finetea dantelei scoate in evidenta, modelul rochiei. Tivul e cusut de mana? E perfect.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Karina33 Dum 25 Apr 2010, 7:22 pm

Ce finut e boleroul!!!!
Si rochia e eleganta, si ailalta a ta bleu iti vine super! Asta ca sa fac economie la scris! pupi

Tivul la tulul roz este drug, adica zig-zag marunt si cu fir de guta in el. E de efect dar iti mananca cam mult timp.

Revin ca am descarcat pozele: una din rochiile de banchetul de-a 12-a, sper ca se tin fetele de promisiune si le voi avea si pe purtatoare nu numai pe umeras! Rochie din saten elastic rosu, cu brau si bolerou negru, tot saten elastic. strasurile le-am cusut mai tarziu ca nu-si gasise...

Completare: tivul este festonul ingust si des la triploc, facut fara a intinde materialul.
Camy de cele mai multe ori la saten, tafta si chiar matase naturala merge tivul lipit.

Ultima editare efectuata de catre Karina33 in Lun 26 Apr 2010, 6:55 am, editata de 2 ori (Motiv : completare cu amunte)
Karina33
Karina33
Membru de onoare - croitorie

feminin
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de valentinadof Dum 25 Apr 2010, 7:50 pm

Ce frumos lucrati,vreau si eu. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
valentinadof
valentinadof
Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de florentina69 Dum 25 Apr 2010, 8:48 pm

CAMY, foarte frumoasa este tinuta.In primul rand apreciez finisajele,sunt impecabile.
florentina69
helper
helper

Numarul mesajelor : 42
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 10/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Camy Dum 25 Apr 2010, 11:59 pm

multumesc frumos,am vrut ca boleroul sa fie cu marginea aceea din dantela ,s-a pierdut cam multa dantela.
ADMINA tivul da este facut la mana,momentan tot n-am descoperit secretul satenului,cum sa fac tivurile.

purtatoarea rochiei este o tipa de 20 de ani,asa a vrut asa i-am facut
KARINA cum ai facut tivurile la rochita aceasta rosie?
Camy
Camy
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Alina.C Lun 26 Apr 2010, 12:57 am

Camy, absolt supeba rochia! Si boleroul atat de fin... imi place mult de tot! Si cum sta pe tine, fara comentarii! Bravo!!!
Si cea albastra de dincolo e super-faina! De efect volanasul aplicat, culoare mortala, corp frumos pe care orice sta bine, felicitari! Flowers

Karina, tie nu-ti mai spun ca tu stii deja, mie imi place tot ce lucrezi, cand vad ce postezi tu mie imi vine sa ma las de "croitoreala"! Smile
Rochia roz de mai sus e mortala (desi nici eu nu-s cu rozu - decat pentru fiica-mea), si cea cu rosu-negru imi place, deci da, felicitari!
Alina.C
Alina.C
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 535
Varsta : 43
Localizare : in lumea mea...
Data de inscriere : 19/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de kla78 Lun 26 Apr 2010, 10:50 am

CAMY superba rochita!!mereu incanti privirile cu lucrurile minunate pe care le faci!mii de felicitari si sunt cu ochii pe tine love
kla78
kla78
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 522
Varsta : 44
Data de inscriere : 28/12/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Anduku Lun 26 Apr 2010, 11:05 am

Fetelor, bine v-am gasit. Si eu noua pe aici...incerc sa inteleg ceva din teoria croitului Smile
Am gasit o rochita care mie mi se pare superba, am vazut fimuletul, am tot sucit-o si rasucit-o si nu ma prind cum e facuta.
Cumva spatele vad ca e simplu si fata un soi de clos invers? si de unde lungimea la bentitele alea?

Pun linkul AICI s-o vedeti si voi.

pupi si spor la treburi.
Anduku
Anduku
helper
helper

Numarul mesajelor : 9
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 20/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de amia Lun 26 Apr 2010, 12:28 pm

amandoua modelele de rochita sunt f frumoase karina...Felicitari pntru atentia si delicatetea cu care le-ai lucrat
de asemnea si pentru Camy...boleroul este f deosebit si pune modelul in evidenta
Felicitari fetelor
amia
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 121
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 04/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Noemi Mar 27 Apr 2010, 10:09 am

Anduku nu este niciun clos. Este model drapat. Am făcut si eu nişte maieute modelul ăla. Nu este foarte greu.
Practic partea de le sub brat pana sus se largeste treptat ca atunci când cosi fata de spate, umerii fetei vin in dreptul umerii soarelui si tot decolteul drapeaza. Adică atarna Smile
Noemi
Noemi
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1541
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Anduku Mar 27 Apr 2010, 11:48 am

asa e? eu inca ma uit ca la film la tiparele astea Smile merci. las' ca le prind eu cumva din zbor...
si bentita aia cu nod cum crezi ca e ? ca nu vad cusatura...
Anduku
Anduku
helper
helper

Numarul mesajelor : 9
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 20/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Karina33 Vin 30 Apr 2010, 2:25 pm

Pentru ca ma 'roade' mandria va arat inca o rochita de banchet, e a nepoatei mele, n-am pozat-o pe ea ca prefer sa pun pozele duminica, gatita si aranjata cu tot ce-i trebuie!

Ca amanunte va spun ca-i din voal si saten, e simpla si cumintica, dificil(mi-a mancat mult timp) e ca-i montata direct pe sutien.

Si inca una tot de banchet, e din trei voaluri: lila, frez si grena, are fixat sutienul pe dos si inchiderea se face numai in snururi.

Karina33
Karina33

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Vin 30 Apr 2010, 2:29 pm

Karina, rochia nepoatei imi place grozav. E foarte frumoasa.Abia astept sa vad pozele duminica.
Si cealalta e frumoasa, dar prima mi-a luat ochii. kiss

Cititi Regulamentul!
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6756
Varsta : 47
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

https://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Mesaj Scris de amia Vin 30 Apr 2010, 2:34 pm

plecaciuni in fata Mariei Tale Merci
amia
Ucenic
Ucenic

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Vin 30 Apr 2010, 2:50 pm

Amia, ai pus punctul pe I. Superbe! Bravo Karina!

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7341
Varsta : 44
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Uca Vin 30 Apr 2010, 3:15 pm

Super faine, Karina, cea a nepotelei e si mai traznet. Abia astept poza de gala.
Uca
Uca
Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3917
Varsta : 37
Localizare : brasov
Data de inscriere : 27/12/2009

http://ucadesign.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Alina.C Vin 30 Apr 2010, 3:23 pm

Super, Karina! Tot a nepoatei imi place mai mult (deh...gusturile... Smile ) , mai ales ca ti-am vazut si nepoata la fustite, si da, frumos. Te cred ca ti-a dat batai de cap imbracarea sutienului, m-a apucat si pe mine o data sa-mi imbrac un sutien, si da, am stricat tot, si sutien, si material... deci degraba nu m-as mai apuca! Esti profi, nu ca unele din noi, invatacelele... hug
Alina.C
Alina.C
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de amia Vin 30 Apr 2010, 3:35 pm

pai...o cred.... tre sa stai sa masori exacat cupa...mai ales la acest model unde este formata din doua bucati...
alina si pe mine ma bate un gand sa valorific sutienele uzate dar care inca imi vin bine...dar ..oare se folosesc decat cupele sau si incuietoarea cu totul tre impracata?
te anunt daca sunt pe urmele tale...sa stric materialul si tot...
amia
Ucenic
Ucenic

Sus In jos

Mesaj Scris de Karina33 Vin 30 Apr 2010, 3:50 pm

Amia in functie de nevoie folosesc tot sutienul. De exemplu la a doua am taiat banda de la spate si-am fixat-o unde sunt bridele pentru snur.

La prima e tot sutienul, am schimbat doar bretelele cu unele negre satinate(de un triumf al meu). Cupele rochiei sunt croite respectand sutienul, cu rezerve lasate in sus. Am fixat in punct ascuns(cat am putut) jos pe cusatura cu balene si apoi am asezat/fixat/intins sus si-am cusut mai putin estetic dar trainic pe dosul cupelor buretate. Apoi am fixat lejer si la spate sutienul sub marginea rochiei ca sa nu iasa cumva si sa strice imaginea. Spatele e intreg. Mai anii trecuti imbracam sutiene pentru rochitele de dansuri si acolo era spatele gol, asa ca imbracam pana-n mosi si babe si spatele sutienului.

Din experienta proprie nu-mi plac doar cupele alea de sutien, e riscant sa iasa sanii peste sau pe sub cupe la dans, aplecat, rasucit. Si-i jenant!!!
Karina33
Karina33

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de matahari Vin 30 Apr 2010, 6:50 pm

foarte draguta !!!!purtam si eu asa ceva cand eram mai subtirica si mai tinerica !!
matahari
matahari
helper
helper

Numarul mesajelor : 1
Localizare : barlad
Data de inscriere : 02/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Alina.C Vin 30 Apr 2010, 7:37 pm

Karina, dar aia cu ciclam si negru cand o vedem? ca-mi place! (se vede ceva intr-o poza...)
Alina.C
Alina.C
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de dienutzababy Vin 30 Apr 2010, 9:57 pm

superbe rochitele. de ce nu iti deschizi o casa de moda? kiss
dienutzababy
dienutzababy
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 697
Varsta : 35
Localizare : Nobitz, Germania
Data de inscriere : 22/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de amia Sam 01 Mai 2010, 8:49 am

Smile))
karina sa ne arati tot....chiar daca tu nu vrei ...noi iti cerem ...si stim si ce sa iti cerem
amia
Ucenic
Ucenic

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB