Rochii de seara, deosebite(2)
+63
Maci
Nicoleta Irimescu
cris69
came_lia
gagaritz
anigherman
margot
Tinkerbell
SilviaDumitrescu
veniciuc nicoleta
DANIELA.I
ebruli22
MagdaMarin
ribana
clodi
mnarcisa
m-julie
Marry
betymi72
europolis
Clio_Ela
manus marioara
valentina_d1986
AKD
vilcris
dandana
elutzamicutza
monica11
danae
IrisT
ralucis
matahari
Uca
Anduku
kla78
florentina69
valentinadof
noel
zylv
pisi
Noemi
danabekk
tomari
cretu_veronica22
feliciagl
cory74
Usagy
Alina.C
adelina24
stoy
amnro
diada
Camy
Karina33
Lucia Ro
bobitica
leonutza69
arime
geany
amia
Admina
dienutzababy
MihaelaT
67 participanți
Pagina 3 din 12
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Rochii de seara, deosebite(2)
Karina, imi place rochita, iar domnisoareii ii vine perfect.
Camy, rochita e eleganta. Imi place foarte mult, ba chiar tocmai mi-ai dat o idee. Potrivita combinatia dupa parerea mea

Camy, rochita e eleganta. Imi place foarte mult, ba chiar tocmai mi-ai dat o idee. Potrivita combinatia dupa parerea mea

camy foarte eleganta rochia
adelina24- Expert
-
Numarul mesajelor : 824
Varsta : 49
Localizare : braila
Data de inscriere : 01/03/2010

Ce finut e boleroul!!!!
Si rochia e eleganta, si ailalta a ta bleu iti vine super! Asta ca sa fac economie la scris!
Tivul la tulul roz este drug, adica zig-zag marunt si cu fir de guta in el. E de efect dar iti mananca cam mult timp.
Revin ca am descarcat pozele: una din rochiile de banchetul de-a 12-a, sper ca se tin fetele de promisiune si le voi avea si pe purtatoare nu numai pe umeras! Rochie din saten elastic rosu, cu brau si bolerou negru, tot saten elastic. strasurile le-am cusut mai tarziu ca nu-si gasise...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Completare: tivul este festonul ingust si des la triploc, facut fara a intinde materialul.
Camy de cele mai multe ori la saten, tafta si chiar matase naturala merge tivul lipit.
Si rochia e eleganta, si ailalta a ta bleu iti vine super! Asta ca sa fac economie la scris!

Tivul la tulul roz este drug, adica zig-zag marunt si cu fir de guta in el. E de efect dar iti mananca cam mult timp.
Revin ca am descarcat pozele: una din rochiile de banchetul de-a 12-a, sper ca se tin fetele de promisiune si le voi avea si pe purtatoare nu numai pe umeras! Rochie din saten elastic rosu, cu brau si bolerou negru, tot saten elastic. strasurile le-am cusut mai tarziu ca nu-si gasise...
Completare: tivul este festonul ingust si des la triploc, facut fara a intinde materialul.
Camy de cele mai multe ori la saten, tafta si chiar matase naturala merge tivul lipit.
Ultima editare efectuata de catre Karina33 in Lun 26 Apr 2010, 6:55 am, editata de 2 ori (Motiv : completare cu amunte)
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
valentinadof- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
CAMY, foarte frumoasa este tinuta.In primul rand apreciez finisajele,sunt impecabile.
florentina69- helper
- Numarul mesajelor : 42
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 10/10/2009
multumesc frumos,am vrut ca boleroul sa fie cu marginea aceea din dantela ,s-a pierdut cam multa dantela.
ADMINA tivul da este facut la mana,momentan tot n-am descoperit secretul satenului,cum sa fac tivurile.
purtatoarea rochiei este o tipa de 20 de ani,asa a vrut asa i-am facut
KARINA cum ai facut tivurile la rochita aceasta rosie?
ADMINA tivul da este facut la mana,momentan tot n-am descoperit secretul satenului,cum sa fac tivurile.
purtatoarea rochiei este o tipa de 20 de ani,asa a vrut asa i-am facut
KARINA cum ai facut tivurile la rochita aceasta rosie?
Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Camy, absolt supeba rochia! Si boleroul atat de fin... imi place mult de tot! Si cum sta pe tine, fara comentarii! Bravo!!!
Si cea albastra de dincolo e super-faina! De efect volanasul aplicat, culoare mortala, corp frumos pe care orice sta bine, felicitari!
Karina, tie nu-ti mai spun ca tu stii deja, mie imi place tot ce lucrezi, cand vad ce postezi tu mie imi vine sa ma las de "croitoreala"!
Rochia roz de mai sus e mortala (desi nici eu nu-s cu rozu - decat pentru fiica-mea), si cea cu rosu-negru imi place, deci da, felicitari!
Si cea albastra de dincolo e super-faina! De efect volanasul aplicat, culoare mortala, corp frumos pe care orice sta bine, felicitari!

Karina, tie nu-ti mai spun ca tu stii deja, mie imi place tot ce lucrezi, cand vad ce postezi tu mie imi vine sa ma las de "croitoreala"!

Rochia roz de mai sus e mortala (desi nici eu nu-s cu rozu - decat pentru fiica-mea), si cea cu rosu-negru imi place, deci da, felicitari!
Alina.C- Senior
-
Numarul mesajelor : 535
Varsta : 43
Localizare : in lumea mea...
Data de inscriere : 19/12/2009
CAMY superba rochita!!mereu incanti privirile cu lucrurile minunate pe care le faci!mii de felicitari si sunt cu ochii pe tine 

kla78- Senior
-
Numarul mesajelor : 522
Varsta : 44
Data de inscriere : 28/12/2008
Fetelor, bine v-am gasit. Si eu noua pe aici...incerc sa inteleg ceva din teoria croitului 
Am gasit o rochita care mie mi se pare superba, am vazut fimuletul, am tot sucit-o si rasucit-o si nu ma prind cum e facuta.
Cumva spatele vad ca e simplu si fata un soi de clos invers? si de unde lungimea la bentitele alea?
Pun linkul AICI s-o vedeti si voi.
si spor la treburi.

Am gasit o rochita care mie mi se pare superba, am vazut fimuletul, am tot sucit-o si rasucit-o si nu ma prind cum e facuta.
Cumva spatele vad ca e simplu si fata un soi de clos invers? si de unde lungimea la bentitele alea?
Pun linkul AICI s-o vedeti si voi.

Anduku- helper
- Numarul mesajelor : 9
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 20/04/2010
amandoua modelele de rochita sunt f frumoase karina...Felicitari pntru atentia si delicatetea cu care le-ai lucrat
de asemnea si pentru Camy...boleroul este f deosebit si pune modelul in evidenta
Felicitari fetelor
de asemnea si pentru Camy...boleroul este f deosebit si pune modelul in evidenta
Felicitari fetelor
amia- Ucenic
- Numarul mesajelor : 121
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 04/02/2010
Anduku nu este niciun clos. Este model drapat. Am făcut si eu nişte maieute modelul ăla. Nu este foarte greu.
Practic partea de le sub brat pana sus se largeste treptat ca atunci când cosi fata de spate, umerii fetei vin in dreptul umerii soarelui si tot decolteul drapeaza. Adică atarna
Practic partea de le sub brat pana sus se largeste treptat ca atunci când cosi fata de spate, umerii fetei vin in dreptul umerii soarelui si tot decolteul drapeaza. Adică atarna

Noemi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1541
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/07/2009
asa e? eu inca ma uit ca la film la tiparele astea
merci. las' ca le prind eu cumva din zbor...
si bentita aia cu nod cum crezi ca e ? ca nu vad cusatura...

si bentita aia cu nod cum crezi ca e ? ca nu vad cusatura...
Anduku- helper
- Numarul mesajelor : 9
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 20/04/2010
Pentru ca ma 'roade' mandria va arat inca o rochita de banchet, e a nepoatei mele, n-am pozat-o pe ea ca prefer sa pun pozele duminica, gatita si aranjata cu tot ce-i trebuie!
Ca amanunte va spun ca-i din voal si saten, e simpla si cumintica, dificil(mi-a mancat mult timp) e ca-i montata direct pe sutien.
Si inca una tot de banchet, e din trei voaluri: lila, frez si grena, are fixat sutienul pe dos si inchiderea se face numai in snururi.
Ca amanunte va spun ca-i din voal si saten, e simpla si cumintica, dificil(mi-a mancat mult timp) e ca-i montata direct pe sutien.
Si inca una tot de banchet, e din trei voaluri: lila, frez si grena, are fixat sutienul pe dos si inchiderea se face numai in snururi.
-
Karina, rochia nepoatei imi place grozav. E foarte frumoasa.Abia astept sa vad pozele duminica.
Si cealalta e frumoasa, dar prima mi-a luat ochii.
Si cealalta e frumoasa, dar prima mi-a luat ochii.

plecaciuni in fata Mariei Tale 

amia- Ucenic
Amia, ai pus punctul pe I. Superbe! Bravo Karina!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Super, Karina! Tot a nepoatei imi place mai mult (deh...gusturile...
) , mai ales ca ti-am vazut si nepoata la fustite, si da, frumos. Te cred ca ti-a dat batai de cap imbracarea sutienului, m-a apucat si pe mine o data sa-mi imbrac un sutien, si da, am stricat tot, si sutien, si material... deci degraba nu m-as mai apuca! Esti profi, nu ca unele din noi, invatacelele... 

Alina.C- Senior
-
pai...o cred.... tre sa stai sa masori exacat cupa...mai ales la acest model unde este formata din doua bucati...
alina si pe mine ma bate un gand sa valorific sutienele uzate dar care inca imi vin bine...dar ..oare se folosesc decat cupele sau si incuietoarea cu totul tre impracata?
te anunt daca sunt pe urmele tale...sa stric materialul si tot...
alina si pe mine ma bate un gand sa valorific sutienele uzate dar care inca imi vin bine...dar ..oare se folosesc decat cupele sau si incuietoarea cu totul tre impracata?
te anunt daca sunt pe urmele tale...sa stric materialul si tot...
amia- Ucenic
Amia in functie de nevoie folosesc tot sutienul. De exemplu la a doua am taiat banda de la spate si-am fixat-o unde sunt bridele pentru snur.
La prima e tot sutienul, am schimbat doar bretelele cu unele negre satinate(de un triumf al meu). Cupele rochiei sunt croite respectand sutienul, cu rezerve lasate in sus. Am fixat in punct ascuns(cat am putut) jos pe cusatura cu balene si apoi am asezat/fixat/intins sus si-am cusut mai putin estetic dar trainic pe dosul cupelor buretate. Apoi am fixat lejer si la spate sutienul sub marginea rochiei ca sa nu iasa cumva si sa strice imaginea. Spatele e intreg. Mai anii trecuti imbracam sutiene pentru rochitele de dansuri si acolo era spatele gol, asa ca imbracam pana-n mosi si babe si spatele sutienului.
Din experienta proprie nu-mi plac doar cupele alea de sutien, e riscant sa iasa sanii peste sau pe sub cupe la dans, aplecat, rasucit. Si-i jenant!!!
La prima e tot sutienul, am schimbat doar bretelele cu unele negre satinate(de un triumf al meu). Cupele rochiei sunt croite respectand sutienul, cu rezerve lasate in sus. Am fixat in punct ascuns(cat am putut) jos pe cusatura cu balene si apoi am asezat/fixat/intins sus si-am cusut mai putin estetic dar trainic pe dosul cupelor buretate. Apoi am fixat lejer si la spate sutienul sub marginea rochiei ca sa nu iasa cumva si sa strice imaginea. Spatele e intreg. Mai anii trecuti imbracam sutiene pentru rochitele de dansuri si acolo era spatele gol, asa ca imbracam pana-n mosi si babe si spatele sutienului.
Din experienta proprie nu-mi plac doar cupele alea de sutien, e riscant sa iasa sanii peste sau pe sub cupe la dans, aplecat, rasucit. Si-i jenant!!!
-
foarte draguta !!!!purtam si eu asa ceva cand eram mai subtirica si mai tinerica !!
matahari- helper
- Numarul mesajelor : 1
Localizare : barlad
Data de inscriere : 02/02/2010
Karina, dar aia cu ciclam si negru cand o vedem? ca-mi place! (se vede ceva intr-o poza...)
Alina.C- Senior
-
superbe rochitele. de ce nu iti deschizi o casa de moda? 

dienutzababy- Senior
-
Numarul mesajelor : 697
Varsta : 35
Localizare : Nobitz, Germania
Data de inscriere : 22/03/2010

karina sa ne arati tot....chiar daca tu nu vrei ...noi iti cerem ...si stim si ce sa iti cerem
amia- Ucenic
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12

» Rochii de seara, deosebite(4)
» Rochii, sarafane-cap.V
» Rochii de seara,deosebite (6)
» Rochii de seara,deosebite (10)
» Rochii de seara,deosebite (12)
» Rochii, sarafane-cap.V
» Rochii de seara,deosebite (6)
» Rochii de seara,deosebite (10)
» Rochii de seara,deosebite (12)
Pagina 3 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)