Hainute pentru copiii nostri (4)
+48
mihaelavama
crumaoli
anigherman
zylv
ribana
Giobsy
ioana soare
MARI_H
doyna2004
sellenna_us
danae
dienutzababy
anasia
chocolate
miclescumirela
AKD
vilcris
mirelasacalus
claudiana
Anduku
valentinadof
cretu_veronica22
tomari
bubu mic
mnarcisa
clodi
SilviaDumitrescu
amnro
danabekk
Lucia Ro
bobitica
Uca
cory74
mamiboom
Marry
adelina24
kitty_1973
totolina
teisoara
geany
stoy
hope
Karina33
Admina
diada
Alina.C
europolis
MihaelaT
52 participanți
Pagina 6 din 12
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Hainute pentru copiii nostri (4)
diada,foarte frumoase ..eu tot la capitolul asta sint.ne trebuie albe pt gradi,si nu gasesc bumbac
..de cumparat de-a gata nu vreau.uff

hope- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 153
Localizare : RO
Data de inscriere : 28/01/2010
Multzam fetelor, mi se urca la cap laudele.
...si ma apuca lenea 
Pentru baietei ce mai faceti? Mai am niste in albastru...i-as face ceva, dar nu stiu ce...cu pantalonii...asta e...variatii pe tema, dar bluzite? geci cu maneca scurta? ce sa -i fac?
Adevarul ca mi-a cam dat bataie de cap inul asta....o sa incerc sa iau un material mai ascultator.
Buna ideea cu maieutele, o sa incerc si eu sa vad cu ies.
Spor la cusut!

Pentru baietei ce mai faceti? Mai am niste in albastru...i-as face ceva, dar nu stiu ce...cu pantalonii...asta e...variatii pe tema, dar bluzite? geci cu maneca scurta? ce sa -i fac?
Adevarul ca mi-a cam dat bataie de cap inul asta....o sa incerc sa iau un material mai ascultator.
Buna ideea cu maieutele, o sa incerc si eu sa vad cu ies.
Spor la cusut!

Anduku- helper
- Numarul mesajelor : 9
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 20/04/2010
Alina , abia astept explicatiile pentru palariuta ca mai am material de la concurs . Initial voiam sa fac o fustita dat cred ca este mai potrivita o palariuta . Felicitari pentru tinuta !
adelina24- Expert
-
Numarul mesajelor : 824
Varsta : 49
Localizare : braila
Data de inscriere : 01/03/2010
aglaia, vezi ca explicatiile sunt deja expuse la "scoala de croitorie"
Am vazut , multumesc
adelina24- Expert
-
Valentina, ai o scumpete de fetita!
E tare frumoasa rochita si materialul imi place de nu mai pot. Felicitari!
Anduku, frumos si vesel compleu! Felicitari si bine ai venit!
Diada, ma omori cate faci dintr-o mana de material. Te invidiez deja pt triplock

Anduku, frumos si vesel compleu! Felicitari si bine ai venit!
Diada, ma omori cate faci dintr-o mana de material. Te invidiez deja pt triplock

Ieri, pentru ca am avut de lucru la masina de cusut, am zis sa ma ocup si de un proiect pe care-l aveam de ceva timp in minte...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Rochitele Laviniei, care i-au ramas mici, le-am transformat intr-o fusta...+o bucatica de material raiat alb ! Este foarte incantata de fusta ei! (pacat ca am trimis la tzara, anul trecut, o gramada de haine....as fi avut mult de lucru
....!)
Rochitele Laviniei, care i-au ramas mici, le-am transformat intr-o fusta...+o bucatica de material raiat alb ! Este foarte incantata de fusta ei! (pacat ca am trimis la tzara, anul trecut, o gramada de haine....as fi avut mult de lucru

cory74- Expert
- Numarul mesajelor : 825
Localizare : constanta
Data de inscriere : 26/01/2010
Hei, Cory dar cu ursuletii ce-ai facut? De ce i-ai taiat? Trebuia sa-i incluzi si pe ei in model...Pacat de ei
. Erau tare frumosi. Daca-i mai ai pastreaza-i pentru altceva...

vilcris- Senior
-
Numarul mesajelor : 657
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 07/11/2008
un cap de ursulet, e sub floare..
strica aspectul...
multumesc
, ucabesty

multumesc

cory74- Expert
bravo, si mie imi place fustita ce a rezultat din cele doua rochite. numai tu puteai sa le imbini asa frumos. mie mi-a fost mila sa tai vechile hainute, asa ca le-am dat si eu cui nu are, si am mai pastrat cateva ca ma gandeam eu poate mai fac un bebe. 

totolina- Junior
- Numarul mesajelor : 381
Varsta : 39
Localizare : Galati
Data de inscriere : 10/02/2009
mutumesc, totolina! Pastreaza... ca ai timp sa faci bebe (eu am diferenta 11 ani intre copii..
)

cory74- Expert
Cory, foarte faina transformarea! Si eu cate modficari de astea de haine i-am facut fetei mele... le caut intr-o zi, sia le fac o poza. In general pantalonasii care-i vin in talie si-i raman scurti, ii fac 3 sferturi sau chiar scurti, sarafanelor le mai adaug o fasie - un volanas, cand raman scurtute, rochitele le transform in fuste, etc...
Alina.C- Senior
-
Numarul mesajelor : 535
Varsta : 43
Localizare : in lumea mea...
Data de inscriere : 19/12/2009
cory foarte frumoase hainutele de fetita nici nu mai zic e o dulceata. Felicitari
AKD- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 137
Varsta : 39
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 29/03/2010
Cory, e foarte vesela si frumoasa fustita. S-o poarte sanatoasa frumoasa ta fetita!
Pentru ca spuneam ieri ca am modificat si eu niste hainute de-ale fetei, care i-au ramas mici, azi le-am pozat pe cateva din ele... Nu am poze inainte/dupa, pentru ca sunt facute mai demult, si nu ma gandeam atunci la postarea lor pe undeva.
- sarafan din blug subtire, care initial fusese de ala cu capse intre picioare, l-am taiat si lungit cu fasia albastra in carouri. I-am facut si bluza cu maneci scurte, reglan, si ata elastica in partea de sus, din acelasi material ca fasia albastra (panza de bumbac), dar n-o gasesc, parca a intrat in pamant...
-sarafan de blug, l-a primit anul trecut, si din start ii era scurtut, l-am lungit cu catifea raiata:
-doua fustite, foste rochitele pana vara trecuta, prima de catifea raiata, doar am taiat-o si i-am pus elastic, si dunga rosie; a doua am taiat-o si i-am facut niste pense sus, apoi elastic:
-si o rochitica facuta de mine in totalitate, fara tipar, dintr-un material creponat, dublat cu bumbac de tricouri, alb. Pe un umar se leaga cu snururi, ca sa fie mai mare deschizatura, sa intre capul. Vara trecuta era foarte admirata fiica-mea in rochitica asta, ii mai puneam si ceva galben in par... da acum cred ca ii este deja prea scurta
- sarafan din blug subtire, care initial fusese de ala cu capse intre picioare, l-am taiat si lungit cu fasia albastra in carouri. I-am facut si bluza cu maneci scurte, reglan, si ata elastica in partea de sus, din acelasi material ca fasia albastra (panza de bumbac), dar n-o gasesc, parca a intrat in pamant...
-sarafan de blug, l-a primit anul trecut, si din start ii era scurtut, l-am lungit cu catifea raiata:
-doua fustite, foste rochitele pana vara trecuta, prima de catifea raiata, doar am taiat-o si i-am pus elastic, si dunga rosie; a doua am taiat-o si i-am facut niste pense sus, apoi elastic:
-si o rochitica facuta de mine in totalitate, fara tipar, dintr-un material creponat, dublat cu bumbac de tricouri, alb. Pe un umar se leaga cu snururi, ca sa fie mai mare deschizatura, sa intre capul. Vara trecuta era foarte admirata fiica-mea in rochitica asta, ii mai puneam si ceva galben in par... da acum cred ca ii este deja prea scurta

Ultima editare efectuata de catre Alina.C in Vin 30 Apr 2010, 5:46 pm, editata de 1 ori (Motiv : corectat)
Alina.C- Senior
-
Sunt foarte frumoase,minunate rochitele facute de tine,felicitari

miclescumirela- helper
- Numarul mesajelor : 72
Localizare : PRAHOVA
Data de inscriere : 06/03/2010
Cory eu sunt suparata rau ca ai taiat ursuletii! Ce-ai avut cu ei? Ce ti-au facut? Fustita e frumoasa dar tot imi pare rau de ursuleti!
Alina sunt practice si vesele transformarile. Eu ii faceam fetei mele transformari din hainele mele sau ce mai gaseam interesant pe la second-handuri, inca nu erau materiale frumoase in magazine. Copiam cat puteam modele de prin quelle sau otto. Hainele ei au trecut mai departe la nepoatele mai mici sau pe la prietene. La noi hainele s-au rulat in permanenta, munti de haine au trecut prin sifoniere!

Alina sunt practice si vesele transformarile. Eu ii faceam fetei mele transformari din hainele mele sau ce mai gaseam interesant pe la second-handuri, inca nu erau materiale frumoase in magazine. Copiam cat puteam modele de prin quelle sau otto. Hainele ei au trecut mai departe la nepoatele mai mici sau pe la prietene. La noi hainele s-au rulat in permanenta, munti de haine au trecut prin sifoniere!
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Alina esti foarte ingenioasa ! Imi place !
Am terminat ieri o camasa pentru mindra cea mare . Este facuta dintr-o camasa uzata la gat de-a sotului .
poza pe umeras :
Uploaded with ImageShack.us
poza pe purtatoare . Era botoasa si nu a stat cum trebuie iar eu nu am insistat ca sa nu ma enervez .
Am terminat ieri o camasa pentru mindra cea mare . Este facuta dintr-o camasa uzata la gat de-a sotului .
poza pe umeras :
poza pe purtatoare . Era botoasa si nu a stat cum trebuie iar eu nu am insistat ca sa nu ma enervez .
adelina24- Expert
-
Multumesc mult pentru aprecieri! 

Alina.C- Senior
-
Alina, arata super hainutele pentru fetita ta! Felicitari!
Aglaia, imi place bluza. Bravo! Ce bune-s camasile sotilor.
Aglaia, imi place bluza. Bravo! Ce bune-s camasile sotilor.
Alina, foarte dragutze si practice transformarile...Rochita deasemeni e frumoasa!
Apropo de poze inainte/dupa; stiam ca trebuie sa am in istoric poze cu rochitele.. noi facem f.f.f. multe poze si era imposibil sa nu am si cu acele rochii.. deci nu se pune problema sa fi fost facute special pt a fi postate
Aglaia buna ideea cu camasuta din camasa.. Am tot vazut pe net rochite din camasi barbatesti, dar nu bluzite. Vad acum la tine..
super!
Apropo de poze inainte/dupa; stiam ca trebuie sa am in istoric poze cu rochitele.. noi facem f.f.f. multe poze si era imposibil sa nu am si cu acele rochii.. deci nu se pune problema sa fi fost facute special pt a fi postate

Aglaia buna ideea cu camasuta din camasa.. Am tot vazut pe net rochite din camasi barbatesti, dar nu bluzite. Vad acum la tine..

cory74- Expert
Cory, ai dreptate, nu m-am gandit!
Avem si noi mii si mii de poze, mai ales de cand avem copilul... dar nu cred ca sunt atat de semnificative modificarile facute de mine incat sa stau acum sa caut printre cd-uri intregi de poze!
Aglaia, foarte buna transformarea! Ti-a iesit impecabil camasuta, cel putin eu asa o vad! Felicitari!

Aglaia, foarte buna transformarea! Ti-a iesit impecabil camasuta, cel putin eu asa o vad! Felicitari!
Alina.C- Senior
-
Alina, multe si frumoase toate. Si intr-adevar, foarte buna ideea transformarilor, de obicei sarafanele sunt pe clos si largute in jos, merg refolosite.
Aglaia, super camasuta. Ma enervati ca lucrati hainute asa de complicate pentru copii. Dar intr-un sens bun, sper si constructiv.
Eu am incropit 5 perechi de colanti, nici aia nu sunt gata, toti. Ultimele doua perechi (unt si cafea cu lapte) sunt croite pe invers, ca asa se intindea materialul mai mult, si nu reusesc sa cos lycra bine. Imi sare cusatura dubla si cea zig-zag iese incorect.
Tivurile sunt lipite cu viledon, doar.
Celelate perechi mi-au iesit chiar bine:
Imbracatii, cei mai stramti dintre ei, ii vin asa:
Multumesc Camy pt tutorial, sunt facuti in mare, dupa el.
Si cu tutu asortat:
Daca va dor ochii de la roz, nu schimbati setarile monitorului; e bine, asa trebuie, sa doara...

Aglaia, super camasuta. Ma enervati ca lucrati hainute asa de complicate pentru copii. Dar intr-un sens bun, sper si constructiv.

Eu am incropit 5 perechi de colanti, nici aia nu sunt gata, toti. Ultimele doua perechi (unt si cafea cu lapte) sunt croite pe invers, ca asa se intindea materialul mai mult, si nu reusesc sa cos lycra bine. Imi sare cusatura dubla si cea zig-zag iese incorect.

Celelate perechi mi-au iesit chiar bine:
Imbracatii, cei mai stramti dintre ei, ii vin asa:
Multumesc Camy pt tutorial, sunt facuti in mare, dupa el.

Si cu tutu asortat:
Daca va dor ochii de la roz, nu schimbati setarile monitorului; e bine, asa trebuie, sa doara...

Ultima editare efectuata de catre Admina in Dum 02 Mai 2010, 10:18 am, editata de 1 ori
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12

» Hainute pentru copiii nostri (8)
» Hainute pentru copiii nostri (17)
» Hainute pentru copiii nostri (12)
» Haine pentru copiii nostri (14)
» Hainute pentru copiii nostri (18)
» Hainute pentru copiii nostri (17)
» Hainute pentru copiii nostri (12)
» Haine pentru copiii nostri (14)
» Hainute pentru copiii nostri (18)
Pagina 6 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)