Hainute pentru copiii nostri (4)
+48
mihaelavama
crumaoli
anigherman
zylv
ribana
Giobsy
ioana soare
MARI_H
doyna2004
sellenna_us
danae
dienutzababy
anasia
chocolate
miclescumirela
AKD
vilcris
mirelasacalus
claudiana
Anduku
valentinadof
cretu_veronica22
tomari
bubu mic
mnarcisa
clodi
SilviaDumitrescu
amnro
danabekk
Lucia Ro
bobitica
Uca
cory74
mamiboom
Marry
adelina24
kitty_1973
totolina
teisoara
geany
stoy
hope
Karina33
Admina
diada
Alina.C
europolis
MihaelaT
52 participanți
Pagina 5 din 12
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Hainute pentru copiii nostri (4)
mihaela,are domnisoara ta niste oki,de m-a bagat in sperieti...ptiu ptiu ptiu,sper sa nu se deoache...mai mai ce mindra e ea in poza
frumoasa bluzita,si kiar merge asortata la aproape orice...felicitari!
frumoasa bluzita,si kiar merge asortata la aproape orice...felicitari!

hope- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 153
Localizare : RO
Data de inscriere : 28/01/2010
Alina, bestiale rochitele! si bluza imi place mult, cred si eu ca iti place sa lucrezi pentru ea! Eu mi-am dorit intotdeauna sa-mi faca si mie mama cate ceva, se ducea la croitoreasa si din ce ramanea imi facea si mie o fusta, dar nu este acelasi lucru ca si cand iti face mama ce vrei, oricand vrei, cate vrei!
Mihaela, imi place maxim bluza, si Diana este o scumpa, o adevarata domnisoara, ce frumos sta ea la poze
o sa-mi vad vreodata copilul stand asa frumos la poze?! vise, vise.......
Mihaela, imi place maxim bluza, si Diana este o scumpa, o adevarata domnisoara, ce frumos sta ea la poze

o sa-mi vad vreodata copilul stand asa frumos la poze?! vise, vise.......
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Hope, ta-su e asa ochios, dar are ochii capriu, insa ai Dianei merg spre verde, nu asa verzi ca ai mei, dar nici caprui si-s tare schimbatori. Ziua mai deschisi, seara mai inchisi, vara deschisi, iarna inchisi....ca ma mai intreaba cunostinte"totusi, ce ochi are?"
Diada, pai nu-ti spun ce sta la pozat, i place de nu se poate si de multe ori parca se crede pe scena
ea sta cum vrea, eu i zic sa caute sa nu se strambe sau sa scoata limba.
Hope, ta-su e asa ochios, dar are ochii capriu, insa ai Dianei merg spre verde, nu asa verzi ca ai mei, dar nici caprui si-s tare schimbatori. Ziua mai deschisi, seara mai inchisi, vara deschisi, iarna inchisi....ca ma mai intreaba cunostinte"totusi, ce ochi are?"
Diada, pai nu-ti spun ce sta la pozat, i place de nu se poate si de multe ori parca se crede pe scena

Diada, mie-mi spui? Eram (si suntem) 3 fete acasa la mama, din care eu cea mai mare....uf ce tare mi-as fi dorit sa fie mama mea croitoreasa.... sa am si eu multe rochitele, fustite, si de toate....
Cred ca de asta m-a apucat asa, deodata, si nu mai are sanse sa ma lase, hobby-ul asta....
V-am povestit ca anul trecut m-am trezit intr-o dimineata si am plecat sa caut material, si am venit acasa si m-am apucat de taiat si cusut (trebuia sa mergem peste 2-3 zile la un botez, si eu nu aveam nimic mai deosebit de imbracata...am zis ca daca iese, bine, daca nu, improvizez cu ce am, si gata, nici o tragedie). Pur si simplu, fara nici un tipar, fara nici o revista, nimic. Si mi-a iesit, chiar bine.
Si apoi, m-am saturat sa mi se lungeasca ochii dupa rochitele prin magazine, si sa mi le doresc pe toate pentru fiica-mea... si bineinteles ca sunt destul de scumpe, si nu-i putem cumpara pe cate ne-am dori... Asa ca m-am pus pe cusut pentru ea, si de cand fac asta nu-i mai cumpar in materie de haine decat treninguri, tricouri, haine de corp..in rest ii fac eu.
Tare mi-as dori sa gasesc materiale de facut trening, asa cum a facut MihaelaT pantalonii pentru fata ei, ca a mea tot strica la parc, dar mai caut eu.
Mihaela, foarte frumoasa bluza alba! Imi doresc asa ceva inclusiv pentru mine! Cred ca am vazut tipar printr-o burda mai recenta... E tare mandra fata ta! A vazut-o sotul meu, asa, de la distanta, de pe canapea, si ma intreaba: "cum, aia e Carla? (adica fiica-mea...) Astea albastre cand i le-ai mai facut?"
Ei, dupa aia s-a lamurit ca e alta fetita, si a venit mai de-aproape sa o vada, si a zis ca el crede ca aproximativ asa o sa arate si fata noastra peste vreo cativa ani.
Deci da, felicitari!
Cred ca de asta m-a apucat asa, deodata, si nu mai are sanse sa ma lase, hobby-ul asta....
V-am povestit ca anul trecut m-am trezit intr-o dimineata si am plecat sa caut material, si am venit acasa si m-am apucat de taiat si cusut (trebuia sa mergem peste 2-3 zile la un botez, si eu nu aveam nimic mai deosebit de imbracata...am zis ca daca iese, bine, daca nu, improvizez cu ce am, si gata, nici o tragedie). Pur si simplu, fara nici un tipar, fara nici o revista, nimic. Si mi-a iesit, chiar bine.
Si apoi, m-am saturat sa mi se lungeasca ochii dupa rochitele prin magazine, si sa mi le doresc pe toate pentru fiica-mea... si bineinteles ca sunt destul de scumpe, si nu-i putem cumpara pe cate ne-am dori... Asa ca m-am pus pe cusut pentru ea, si de cand fac asta nu-i mai cumpar in materie de haine decat treninguri, tricouri, haine de corp..in rest ii fac eu.
Tare mi-as dori sa gasesc materiale de facut trening, asa cum a facut MihaelaT pantalonii pentru fata ei, ca a mea tot strica la parc, dar mai caut eu.
Mihaela, foarte frumoasa bluza alba! Imi doresc asa ceva inclusiv pentru mine! Cred ca am vazut tipar printr-o burda mai recenta... E tare mandra fata ta! A vazut-o sotul meu, asa, de la distanta, de pe canapea, si ma intreaba: "cum, aia e Carla? (adica fiica-mea...) Astea albastre cand i le-ai mai facut?"

Ei, dupa aia s-a lamurit ca e alta fetita, si a venit mai de-aproape sa o vada, si a zis ca el crede ca aproximativ asa o sa arate si fata noastra peste vreo cativa ani.

Deci da, felicitari!
Alina.C- Senior
-
Numarul mesajelor : 535
Varsta : 43
Localizare : in lumea mea...
Data de inscriere : 19/12/2009
Alina, e facuta fara tipar, doar pentru partea de sus a manecii am folosit tipar si-i facuta dintr-o camasa uriasa barbateasca
iar la maneci, in partea de jos si la gat e bie de cumparat.

eu una am sa ma imbolnavesc uitandu-ma aici. sunteti cele mai tari
visez sa ajug sa fac si eu lucrusoare asa frumoase ca voi

visez sa ajug sa fac si eu lucrusoare asa frumoase ca voi
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 40
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Alina si Mihaela, doua harcicute, amandoua. Dupa ce ca ati postat minunatii la concurs, mai veniti si cu o multitudine de haine bibilite si greu de facut. Ca sa ma
oftic, eu. Abia am apucat sa incropesc 5 colanti si sper sa fac si un tutu de balerina... anul asta. 

valentinadof- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Vai, cat e de frumoasa... si materialul este minunat pentru haine de primavara-vara, si modelul, putin retro, exact cum imi plac hainutele de copii. (ai folosit vreun tipar?)
Felicitari Valentina!

valentinadof- Moderator
-
Valentina, e superba si rochita si fetita ! Sa-ti traiasca..fetita
, ca rochite mai faci tu ! 

cory74- Expert
- Numarul mesajelor : 825
Varsta : 48
Localizare : constanta
Data de inscriere : 26/01/2010
Va salut fetelor, sunt absolut nou noutza si pe forum si in domeniu
adica n-am mai cusut sau utilizat masina de cusut de 10 ani. Am primit una de ziua mea. Imi place foarte mult si drept urmare m-am pus pe treaba.
Am studiat aproape toate subiectele de aici, am gasit o gramada de lucruri minunate si mai ales teorie folositoare.
In we am facut baietelului meu un fel de costumas, m-am muncit destul tinind cont ca nu ma descurc inca, dar incerc sa recuperez...cele uitate si sa pot sa-i fac haine asa cum imi doresc. Pun o poza cu dezmatul, am cam festelit-o la manecile bluzei, au iesit mai mari, am facut in final niste pense caci mi s-a parut cuma oke, nu e rau dar nu e exact ce am vrut. Cu pantalonii a fost mai simplu, pun si linkul de unde m-am inspirat, poate va place.
AICI COSTUMASUL
si AICI TIPARUL DE PANTALONI

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Am studiat aproape toate subiectele de aici, am gasit o gramada de lucruri minunate si mai ales teorie folositoare.
In we am facut baietelului meu un fel de costumas, m-am muncit destul tinind cont ca nu ma descurc inca, dar incerc sa recuperez...cele uitate si sa pot sa-i fac haine asa cum imi doresc. Pun o poza cu dezmatul, am cam festelit-o la manecile bluzei, au iesit mai mari, am facut in final niste pense caci mi s-a parut cuma oke, nu e rau dar nu e exact ce am vrut. Cu pantalonii a fost mai simplu, pun si linkul de unde m-am inspirat, poate va place.
AICI COSTUMASUL
si AICI TIPARUL DE PANTALONI

Ultima editare efectuata de catre Admina in Lun 26 Apr 2010, 10:30 am, editata de 1 ori (Motiv : modificat link in poza)
Anduku- helper
- Numarul mesajelor : 9
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 20/04/2010
valentina, foarte frumoasa .bv,felicitari!!spor la cit mai multe.fetita e foarte incintata.
anduku,in primul rind "bine ai venit". imi place foarte mult costumasul.e de efect si ai vine super .frumoasa si combinatia de materiale si culori.te felicit ca dupa o pauza de 10 ani ,lucrezi atit de bine si de frumos.multumiri pt tutorialul de pantaloni.

anduku,in primul rind "bine ai venit". imi place foarte mult costumasul.e de efect si ai vine super .frumoasa si combinatia de materiale si culori.te felicit ca dupa o pauza de 10 ani ,lucrezi atit de bine si de frumos.multumiri pt tutorialul de pantaloni.

hope- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 153
Localizare : RO
Data de inscriere : 28/01/2010
Anduku foarte interesant . Imi place foarte mult .
Valentina ce dulce este rochita si papusica ta .
Ar trebui si un concurs de fotomodele : toti copii pozeaza extraordinar !
Valentina ce dulce este rochita si papusica ta .
Ar trebui si un concurs de fotomodele : toti copii pozeaza extraordinar !
Ultima editare efectuata de catre aglaia in Lun 26 Apr 2010, 9:58 am, editata de 1 ori
adelina24- Expert
-
Numarul mesajelor : 824
Varsta : 49
Localizare : braila
Data de inscriere : 01/03/2010
Anduku ,super pantalonii.Iti multumesc pt.link e foarte interesant si util.
Bina ai venit printre noi.
Bina ai venit printre noi.

Valentina draguta rochitica ! Da' te pricepi!! Sa stii ca posesoarea e cea care domina in poza, frumoasa FOC si cu atitudinea necesara! 

claudiana- Junior
- Numarul mesajelor : 359
Varsta : 41
Localizare : Barsanesti/Bacau
Data de inscriere : 25/01/2010
Admina, te laudai ca faci si tu compleu la copila ta in timp ce noi, muritorii de rand, facem pentru concurs... Deci asteptam.
Valentina, imi place mult, e angelica... Dar daca ma gandesc bine nu ai participat la concurs...Cu frumusete de copila in casa si stai pe tusa? Ai si scuza, sau cum, ca nu inteleg...?
Anduku, bine-ai venit printre noi, frumos compleu, sa mai faci, ca te pricepi!
Valentina, imi place mult, e angelica... Dar daca ma gandesc bine nu ai participat la concurs...Cu frumusete de copila in casa si stai pe tusa? Ai si scuza, sau cum, ca nu inteleg...?
Anduku, bine-ai venit printre noi, frumos compleu, sa mai faci, ca te pricepi!
Alina.C- Senior
-
multumesc fetelor. sunteti niste dragute. eu as face ...rochite
da n-am pentru cine ...deh am baietoi
am gasit un model de rochie pentru doamne, superb, imi place la nebunie, da' nu cred ca aici ar trebui postat, o sa-l duc la rochii, poate se pricep fetele, sa-si dea cu parerea despre cum e facuta.
spor la treburi, va urmaresc cu ineteres

am gasit un model de rochie pentru doamne, superb, imi place la nebunie, da' nu cred ca aici ar trebui postat, o sa-l duc la rochii, poate se pricep fetele, sa-si dea cu parerea despre cum e facuta.
spor la treburi, va urmaresc cu ineteres

Anduku- helper
- Numarul mesajelor : 9
Data de inscriere : 20/04/2010
Alina, astepta-m-ai mult si bine. Am facut 5 perechi de colanti de lycra, moartea pasiunii. Ii postez, poate diseara. Si mai sper sa gat un tutu, roz bombon. Aia e; alt costumas nu am, ca nu mi-s harnica precum voi.Alina.C a scris:Admina, te laudai ca faci si tu compleu la copila ta in timp ce noi, muritorii de rand, facem pentru concurs... Deci asteptam.

Anduku, bine ai venit (in forta, as spune)! Felicitari pentru costumasul de baietel (trebuia sa intrunesti conditiile pentru concurs, ca si asa eram in penurie de baietei). Este foarte frumos, d.p.d.v. cromatic si modern.

ANDUKU ,super costumasul sa ne mai arati si alte lucrari ca ai mana se vede [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
tare as fi participat la concurs,doar ca-mi dau seama ca nu am curajul necesar,ma gandesc ca incep si nu mai apuc sa termin in timp util ,lucrul, stii Alina mai am o bebeita ce maine face un anisor,si-mi acapareaza tot timpul stau ca pe jar cand ma gandesc ca as putea lucra ceva insa cum iau lucrul in mana nu-i place deloc,cred ca sunt off topic scuze [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
tare as fi participat la concurs,doar ca-mi dau seama ca nu am curajul necesar,ma gandesc ca incep si nu mai apuc sa termin in timp util ,lucrul, stii Alina mai am o bebeita ce maine face un anisor,si-mi acapareaza tot timpul stau ca pe jar cand ma gandesc ca as putea lucra ceva insa cum iau lucrul in mana nu-i place deloc,cred ca sunt off topic scuze [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
valentinadof- Moderator
-
Valentina, frumoasa foc rochita, imi place maxim
si nu in ultimul rand: La multi ani!
fetitei tale. Asa si la mine, cum ma vede ca intru la masini e jale! trebuie sa fie prezent sa butoneze. Mai rau ca o fata.
Anduku, ce sa mai zic, foarte, foarte frumos, imi place mult, tim minte modelul! Cat pe ce sa participi la concurs, oricum stai pe-aproape ca nu se stie niciodata!
Am reusit si eu sa fac 3 maieute si un tricou de stat prin casa. Material bumbac. Mi-a intrat 1m de material lat de 1,50.
P.S. Admina, vino repede cu colantii aia sa ma salvezi.

Anduku, ce sa mai zic, foarte, foarte frumos, imi place mult, tim minte modelul! Cat pe ce sa participi la concurs, oricum stai pe-aproape ca nu se stie niciodata!

Am reusit si eu sa fac 3 maieute si un tricou de stat prin casa. Material bumbac. Mi-a intrat 1m de material lat de 1,50.
P.S. Admina, vino repede cu colantii aia sa ma salvezi.
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
*******************mesaj 2**********************
as vrea si eu un tipar nu prea complicat pt palariuta de fetita
am incercat eu ceva dar nu mi-a iesit
am o mamaruta de un an si tre sa o asortez pana la chilotei:))
mersi
Te rog sa citesti regulamentul forumului (in special punctul 6) Geany
*******************mesaj 2**********************
as vrea si eu un tipar nu prea complicat pt palariuta de fetita
am incercat eu ceva dar nu mi-a iesit
am o mamaruta de un an si tre sa o asortez pana la chilotei:))
mersi
Te rog sa citesti regulamentul forumului (in special punctul 6) Geany
Ultima editare efectuata de catre geany in Mar 27 Apr 2010, 12:39 pm, editata de 1 ori (Motiv : unit mesaje)
mirelasacalus- helper
- Numarul mesajelor : 1
Localizare : acasa
Data de inscriere : 10/03/2010
Bravo, diada, deci nu te-ai lasat, mai poti lucra? Uite, vezi, de aia e buna o masina de surfilat la casa omultui, ca sa nu mai dai bani pe maieuri, tricouri, pijamale... Deci bravo!
Mirelasacalus, multumesc. Stai linistita ca incetul cu incetul invata omul. Pentru palaria fetei, vezi ca pun explicatii cum am facut eu, la "scoala de croitorie", ca sa nu devin aici, off-topic. Daca mai ai nelamuriri, spune, si te ajutam.
Mirelasacalus, multumesc. Stai linistita ca incetul cu incetul invata omul. Pentru palaria fetei, vezi ca pun explicatii cum am facut eu, la "scoala de croitorie", ca sa nu devin aici, off-topic. Daca mai ai nelamuriri, spune, si te ajutam.
Ultima editare efectuata de catre Alina.C in Mar 27 Apr 2010, 10:59 am, editata de 1 ori (Motiv : modificat mesaj)
Alina.C- Senior
-
Anduku,foarte frumos compleul lucrat.Felicitari!Chiar te pricepi. 

cretu_veronica22- Ucenic
- Numarul mesajelor : 192
Varsta : 60
Data de inscriere : 01/02/2010
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12

» Hainute pentru copiii nostri (2)
» Hainute pentru copiii nostri (19)
» Hainute pentru copiii nostri (6)
» Hainute pentru copiii nostri (8)
» Hainute pentru copiii nostri (17)
» Hainute pentru copiii nostri (19)
» Hainute pentru copiii nostri (6)
» Hainute pentru copiii nostri (8)
» Hainute pentru copiii nostri (17)
Pagina 5 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» casute de lemn pentru papusi
» Croitorie
» Ornamente de Pasti
» Florile din gradina mea(2)
» Jucarii crosetate
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Frivolite - cap 7
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6