Un amalgam de diete, cu offtopic si suete! - 8
+20
lushca
diada
vlavi
AlinaJ.Bijoux
ralucahanc
Noemi
julix_2007
alessia
snoopy
crixuta
ramomic
andreea_2008
dana_mi16
livia1981
avr_dana
Roxy
ana_bela
juliennej
deiutza23
arime
24 participanți
Pagina 30 din 30
Pagina 30 din 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
Re: Un amalgam de diete, cu offtopic si suete! - 8
maare nebunie
tu ce mai faci?
l.e: fug la somn
noapte buna

tu ce mai faci?
l.e: fug la somn

andreea_2008- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1861
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/04/2009
neata,tot ocupata si cand stau copiii acasa tare greu e sa le fac pe toate.
raportul oficial de ieri -400 g,deci cat scrie la ticker.cu copiii acasa nu pot face nici sport ca rad de mine si ma streseaza si nu ma pot concentra,voi face cand sunt singura casa,ce sa fac,nu le pot face pe toate cum vreau.
va poop si mai vb.
raportul oficial de ieri -400 g,deci cat scrie la ticker.cu copiii acasa nu pot face nici sport ca rad de mine si ma streseaza si nu ma pot concentra,voi face cand sunt singura casa,ce sa fac,nu le pot face pe toate cum vreau.
va poop si mai vb.
deiutza23- Senior
- Numarul mesajelor : 760
Localizare : simeria,jud. hunedoara
Neatza la toata lumea.
Eu nu mai indraznesc sa ma urc pe cantar. La haine e ok. Au inceput sa ma incapa cele de dinainte de sarcina. E drept, stau cam nasol, dar sa scap de sesiune si ma apuc de treaba.
Deiutza, la pe mine Edy ma urmareste daca fac pe bici si da din picioare ca vrea si el, asa ca tot singura tre sa fiu, ca altfel nu se poate.
Andreea, bafta!
Eu nu mai indraznesc sa ma urc pe cantar. La haine e ok. Au inceput sa ma incapa cele de dinainte de sarcina. E drept, stau cam nasol, dar sa scap de sesiune si ma apuc de treaba.
Deiutza, la pe mine Edy ma urmareste daca fac pe bici si da din picioare ca vrea si el, asa ca tot singura tre sa fiu, ca altfel nu se poate.

Andreea, bafta!

ana_bela- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1127
Varsta : 45
Localizare : Timis
Data de inscriere : 09/04/2009
Buna fetelor 
Tot e bine, macar puteti face sport.
Eu sper ca nu m-am anchilozat de tot.

Tot e bine, macar puteti face sport.
Eu sper ca nu m-am anchilozat de tot.
crixuta- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1971
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 12/04/2009
salutare fetelor
Marioara bine ai venit si asteptam evolutioa ta
La cat mai multe kg date jos
...ouff eu eram asa hapy ca duminica ( asta e ziua mea de cantar) aveam cu - 300gr dupa o saptamana de combinatii cam nasoale.....................si in loc sa-i dau bataie cu dieta , deja iar am 3 zile de mancat mult si prost, si mai nou poftesc si la dulce, pe care l-am evitat binisor......................nu vreau in perioada in care mi-e foame si am pofte
(
((
..cu sportul is varza, abia am reusit in cateva zile masaj si in 2 zile ceva abdomene. Si la mine vesnica problema a timpului, a spatiului si a copilului care ma imita si se urca pe mine :D
...dar daca stau zilnic 9 ore in picioare si ma misc de colo colo se pune ?
va pop si ne mai auzim
Marioara bine ai venit si asteptam evolutioa ta

...ouff eu eram asa hapy ca duminica ( asta e ziua mea de cantar) aveam cu - 300gr dupa o saptamana de combinatii cam nasoale.....................si in loc sa-i dau bataie cu dieta , deja iar am 3 zile de mancat mult si prost, si mai nou poftesc si la dulce, pe care l-am evitat binisor......................nu vreau in perioada in care mi-e foame si am pofte

..cu sportul is varza, abia am reusit in cateva zile masaj si in 2 zile ceva abdomene. Si la mine vesnica problema a timpului, a spatiului si a copilului care ma imita si se urca pe mine :D
...dar daca stau zilnic 9 ore in picioare si ma misc de colo colo se pune ?

va pop si ne mai auzim
avr_dana- Senior
-
Numarul mesajelor : 563
Localizare : Botosani
avr_dana a scris:salutare fetelor
Marioara bine ai venit si asteptam evolutioa taLa cat mai multe kg date jos
...ouff eu eram asa hapy ca duminica ( asta e ziua mea de cantar) aveam cu - 300gr dupa o saptamana de combinatii cam nasoale.....................si in loc sa-i dau bataie cu dieta , deja iar am 3 zile de mancat mult si prost, si mai nou poftesc si la dulce, pe care l-am evitat binisor......................nu vreau in perioada in care mi-e foame si am pofte(
((
...dar daca stau zilnic 9 ore in picioare si ma misc de colo colo se pune ?![]()
va pop si ne mai auzim
Cred ca se pune....la varice :D.
Fac si eu haz de necaz, nu te supara.
Dar daca transpiri cu copilul in brate, se pune? :D
Noapte buna!!!
crixuta- Atotcunoscător
seara buna
deea,cris,ana-bravo pt slabit.
andrica--bafta la examene.
dana-back to diet...
eu am scapat si de ultima "inspectie/observare...cum s-o fi numind..
a fost f bine si ma bucur ca am scpat.de acu examenele,albumele,lucrarea de sfirsit...sa se termine odata ca nu mai pot...
seara faina sa aveti!
deea,cris,ana-bravo pt slabit.
andrica--bafta la examene.
dana-back to diet...

eu am scapat si de ultima "inspectie/observare...cum s-o fi numind..
a fost f bine si ma bucur ca am scpat.de acu examenele,albumele,lucrarea de sfirsit...sa se termine odata ca nu mai pot...

seara faina sa aveti!
juliennej- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1405
Localizare : boston
Data de inscriere : 10/04/2009
crixuta- Atotcunoscător
neata fetele
.
DANA LA MULTI ANI pt DAVID sa creasca mare si cuminte si sa va bucure in fiecare zi
.oare are 4 sau 5 ani,ca nu mai stiu
.
eu ieri am reusit sa fac 21 de min de cadrio nebun,ca au iesit copiii afara,azi abia ma pot misca,am facut pe la 18:30 si nu mi-a mai fost foame dupa,parca ti-e si greu cand vezi ce greu e sa faci sport sa te mai pui sa bagi in tine ca sparta
.
am din ce in ce mai mult spor la invatat,poate isi face efectul lecitina,sper sa o tin tot asa ca tre neaparat sa iau ex asta.
am foogit la sport si apoi la invatat,paaaaaaaaaa.

DANA LA MULTI ANI pt DAVID sa creasca mare si cuminte si sa va bucure in fiecare zi

eu ieri am reusit sa fac 21 de min de cadrio nebun,ca au iesit copiii afara,azi abia ma pot misca,am facut pe la 18:30 si nu mi-a mai fost foame dupa,parca ti-e si greu cand vezi ce greu e sa faci sport sa te mai pui sa bagi in tine ca sparta

am din ce in ce mai mult spor la invatat,poate isi face efectul lecitina,sper sa o tin tot asa ca tre neaparat sa iau ex asta.
am foogit la sport si apoi la invatat,paaaaaaaaaa.
deiutza23- Senior
- Numarul mesajelor : 760
Localizare : simeria,jud. hunedoara
La Multi Ani pentru David Dana!!!!!!!!!!!
(noroc de Deiutza).
Deiutza, eheee, te tii de treaba, bravo! Numa tonifiata nu poti spune ca nu esti
(noroc de Deiutza).
Deiutza, eheee, te tii de treaba, bravo! Numa tonifiata nu poti spune ca nu esti

crixuta- Atotcunoscător
Dana, La Multi Ani lui David!!!! Sa creasca frumos si sanatos!!!! 
Cris, ce face Andrei?

Cris, ce face Andrei?

ana_bela- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1127
Localizare : Timis
Ana, Andrei scoate cele mai adorabile gangurituri acum, se suceste pe burtica ca un elicopter, daca il tin pe genunchi, isi trage picioarele intr-o parte si da sa fuga
. In fiecare zi face progrese, acuma a inceput sa ne pipaie pe fetzica, falcute, barbita si sa ne descopere. Cred ca de acuma face distinctie intre el si mine, tati....
Zilele trecute s-a sucit de pe spate pe o parte si dadea sa se intoarca pe burtica, dar nu l-am lasat sa se chinuie mult, efortul mi s-a parut cam mare pt el.
Plus ca incearca f mult sa se ridice in funduc si incerc sa il mai temperez ca nu vreau sa isi forteze coloana prea mult.
Incepe sa isi faca o rutina cat de cat in ceea ce priveste programul nu ca m-as plange, pt ca doarme bine, desi in ultima vreme se mai trezeste pe la 6, il luam in pat unde se gangureste de nu poti adormi de el [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] . E din ce in ce mai constient de lumea din jurul lui si stam cu sufletul la gura sa vedem ce mai face nou
.
Nu imi mai este asa dor de cocutza Andrei pt ca imi dau seama ce minunat e acuma comparativ cu primele luni cand era prea mititel ca sa faca nazbatii [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] .
Sunt multe de povestit asa...da ma opresc ca sa nu va ametesc... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] .
Oricum, e foarte frumos, si probabil ca ce e mai frumos de-abia mai incolo incepe
.

Zilele trecute s-a sucit de pe spate pe o parte si dadea sa se intoarca pe burtica, dar nu l-am lasat sa se chinuie mult, efortul mi s-a parut cam mare pt el.
Plus ca incearca f mult sa se ridice in funduc si incerc sa il mai temperez ca nu vreau sa isi forteze coloana prea mult.
Incepe sa isi faca o rutina cat de cat in ceea ce priveste programul nu ca m-as plange, pt ca doarme bine, desi in ultima vreme se mai trezeste pe la 6, il luam in pat unde se gangureste de nu poti adormi de el [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] . E din ce in ce mai constient de lumea din jurul lui si stam cu sufletul la gura sa vedem ce mai face nou

Nu imi mai este asa dor de cocutza Andrei pt ca imi dau seama ce minunat e acuma comparativ cu primele luni cand era prea mititel ca sa faca nazbatii [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] .
Sunt multe de povestit asa...da ma opresc ca sa nu va ametesc... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] .
Oricum, e foarte frumos, si probabil ca ce e mai frumos de-abia mai incolo incepe

crixuta- Atotcunoscător
Ziua buna tuturor!
Un nou capitol - nr. 9 este deschis deja. Va invit sa continuati discutia acolo!
Un nou capitol - nr. 9 este deschis deja. Va invit sa continuati discutia acolo!

Pagina 30 din 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30

» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete! - 1
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete! - 2
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete! - 3
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete! - 4
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete! - 5
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete! - 2
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete! - 3
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete! - 4
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete! - 5
Pagina 30 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti