Rochii, sarafane-cap.VI
+56
dienutzababy
ema
teisoara
Anduku
AKD
postoleirina
claudiana
nadina_b2005@yahoo.com
valentinadof
nicky3128
danae
margot
ralucahanc
lushca
Camy
Admina
amia
amnro
mamiboom
elutzamicutza
alexandra1985
cory74
Nicoleta Irimescu
Dionisia
mihaelads
luminita_khader
cretu_veronica22
geany
Danny24
veniciuc nicoleta
zylv
Noemi
SilviaDumitrescu
IrisT
hope
Kristina
dicioanacris
sonytzu
vilcris
Uca
diana_roxana
adelina24
DANIELA.I
ioana soare
mdlupu
Alina.C
clodi
MAYA
diada
leonutza69
Karina33
Marry
milena
pisi
ciucamona
MihaelaT
60 participanți
Pagina 11 din 12
Pagina 11 din 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Rochii, sarafane-cap.VI
amnro daca iti spun ca am croit-o dupa un pulover care imi sta cambrat ma crezi? Pulover din acela tunica, ce vine ca lungime la jumatea fundului. Am mai bagat vreo 20 cm lungime, manecile tot dupa pulover, si da-i si coase.
Uite va pun 2 poze sa vedeti cum am asortat-o, si detaliile cusaturilor. Cred ca merge suflecata si purtata si ca bluza-tunica la colanti.
Esarfa am taiat-o la nimereala dintr-un material si ata de la ac n-am mai schimbat-o ca trebuia sa fiu deja plecata, am pus repede ata galbena la greifere si da-i.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Uite va pun 2 poze sa vedeti cum am asortat-o, si detaliile cusaturilor. Cred ca merge suflecata si purtata si ca bluza-tunica la colanti.
Esarfa am taiat-o la nimereala dintr-un material si ata de la ac n-am mai schimbat-o ca trebuia sa fiu deja plecata, am pus repede ata galbena la greifere si da-i.
Noemi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1541
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/07/2009
S-o iau cu inceputul.
Elutza, iti vine super, deci fara colanti la rochia asta, ca e pacat, zau.
Noemi, lasa draga, nu arati prea slaba. Sau na, daca vrei, mai bine mai slaba decat invers (nu spun ca cine, ca se intelege/vede
). Gata, las frustrarile, mai bine ma mut la salon cu ele.
Pe bune acum, rochia super (la fel fac si eu lucrurile din material de tricou sau de ala tricotat la masina: tai dupa alte haine). Si imi plac enorm ambele variante de asortare!
Mai nou am si eu o problema cu incaltarile, de vreo doua zile numai pantofi/sandale am in cap. Cred ca ma duc azi sa-mi mai cumpar o pereche, sa ma linistesc!
Valentina, si pe mine m-a uimit la ultima rochie ca am inceput sa prind viteza la lucru, cand am totul bine stabilit cum vreau sa fac. M-am intins pe doua zile pentru ca a trebuit sa astept seara sa vina sotzul acasa, sa ma ajute sa fixez la spate bretelele, etc... Si fata nu prea ma lasa sa lucrez, mai exact ea ar vrea sa ne mutam in parc, sa venim acasa doar sa faca baita, sa manance si sa doarma, in rest sa stea afara...
La cupe nu e captusita, am sutien, am facut un fel de triunghiuri initial, cu o pensa marisoara verticala, in mijlocul laturii de jos. Apoi am vazut ca sta lalaie, si am mai facut o pensa pe lateral. In spate are 4 din cei 8 clini, la mijloc cu fermoar ascuns. Dar mi se parea prea despuiata, asa ca i-am mai cusut o fasie de 3 degete, pe care o s-o prind in mosi si babe (inca n-am fost sa cumpar). Cand e gata pun poza.
Elutza, iti vine super, deci fara colanti la rochia asta, ca e pacat, zau.
Noemi, lasa draga, nu arati prea slaba. Sau na, daca vrei, mai bine mai slaba decat invers (nu spun ca cine, ca se intelege/vede

Pe bune acum, rochia super (la fel fac si eu lucrurile din material de tricou sau de ala tricotat la masina: tai dupa alte haine). Si imi plac enorm ambele variante de asortare!
Mai nou am si eu o problema cu incaltarile, de vreo doua zile numai pantofi/sandale am in cap. Cred ca ma duc azi sa-mi mai cumpar o pereche, sa ma linistesc!

Valentina, si pe mine m-a uimit la ultima rochie ca am inceput sa prind viteza la lucru, cand am totul bine stabilit cum vreau sa fac. M-am intins pe doua zile pentru ca a trebuit sa astept seara sa vina sotzul acasa, sa ma ajute sa fixez la spate bretelele, etc... Si fata nu prea ma lasa sa lucrez, mai exact ea ar vrea sa ne mutam in parc, sa venim acasa doar sa faca baita, sa manance si sa doarma, in rest sa stea afara...
La cupe nu e captusita, am sutien, am facut un fel de triunghiuri initial, cu o pensa marisoara verticala, in mijlocul laturii de jos. Apoi am vazut ca sta lalaie, si am mai facut o pensa pe lateral. In spate are 4 din cei 8 clini, la mijloc cu fermoar ascuns. Dar mi se parea prea despuiata, asa ca i-am mai cusut o fasie de 3 degete, pe care o s-o prind in mosi si babe (inca n-am fost sa cumpar). Cand e gata pun poza.
Alina.C- Senior
-
Numarul mesajelor : 535
Localizare : in lumea mea...
Data de inscriere : 19/12/2009
O rochita facuta de ceva timp dar pe care nu am apucat sa o pozez pe vecina.
E urat prezentata asa pe pat, dar macar am incercat sa pun 2 perechi de sosete pe dedesubt pe post de sani ca sa intelegeti mai bine
Este cambrata pe corp, si combinatia de culori a rezultat in urma folosirii unor bucati de material ce nu imi ajungeau pt o rochie intreaga uni.
E urat prezentata asa pe pat, dar macar am incercat sa pun 2 perechi de sosete pe dedesubt pe post de sani ca sa intelegeti mai bine

Este cambrata pe corp, si combinatia de culori a rezultat in urma folosirii unor bucati de material ce nu imi ajungeau pt o rochie intreaga uni.
Noemi- Atotcunoscător
-
Noemi, ti-a cazut soseta dreapta.
Da nu-i bai, ca e frumoasa rochia, suplineste. Si cealalta, cea prea mulata, pe tine mult prea slaba (
oftica-m-as). Super ambele, vad ca ai lucrat de zor, in ultima perioada. 

Razi tu razi harap alb dar ai uitat ca am silicoane La dispoziţie La un "Alo hai fata pe La mine sa pozam colanti "
deci sosetele au fost asa de umplutura hihi
Ehee eu in fiecare zi lucrez dar m-au ţinut din creativitate dar am o perioada de fertilitate mentala
asa ca aseară pana sa îmi fac bagajelul de mare am mai făcut o helanca. Deci tineti-va bine ca va bombardez.

Ehee eu in fiecare zi lucrez dar m-au ţinut din creativitate dar am o perioada de fertilitate mentala

Noemi- Atotcunoscător
-
ce spor aveti si ce rochite dragute faceti.... FELICITARI!
AKD- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 137
Varsta : 39
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 29/03/2010
Noemi , rochia mulata este super iar mie imi place asa slaba . Eu am pitic pe creier cu slabitul .
adelina24- Expert
-
Numarul mesajelor : 824
Varsta : 49
Localizare : braila
Data de inscriere : 01/03/2010
Ce bine ca pleaca la mare Noemi si nu mai face inca 3 rochite+ 2 helanci+ 3 colanti+ 5 tricouri pana luni!!!
Frumoase el si frumoasa si tu! Si vecina, ca nu se pote trece cu vederea!
Vezi ce modele mai ochesti/clocesti pe litoral si le pui in practica luni-marti!

Frumoase el si frumoasa si tu! Si vecina, ca nu se pote trece cu vederea!
Vezi ce modele mai ochesti/clocesti pe litoral si le pui in practica luni-marti!

Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Karina, ai pus punctul pe i.
Noemi, distractie maxima pe litoral! Vezi sa nu te-ngrasi, fato!

Noemi, distractie maxima pe litoral! Vezi sa nu te-ngrasi, fato!

Alina.C- Senior
-
Numarul mesajelor : 535
Localizare : in lumea mea...
Data de inscriere : 19/12/2009

amia- Ucenic
- Numarul mesajelor : 121
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 04/02/2010
noemi ...ti-as sugera sa ii pui niste pernute de umeri la rochia mulata alb cu negru...sau un accent pe umeri ca sa fie si mai senzationala
amia- Ucenic
- Numarul mesajelor : 121
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 04/02/2010
Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Camy,imi place asa mult cum lucrezi.Indiferent pentru cine sunt lucrurile sunt foarte frumoase.
Karina,Noemi foarte frumoase rochitele
Karina,Noemi foarte frumoase rochitele

cretu_veronica22- Ucenic
- Numarul mesajelor : 192
Varsta : 60
Data de inscriere : 01/02/2010
e tzuca tare....
leonutza69- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Varsta : 53
Localizare : fizic-Italia,suflet -Fagaras!
Data de inscriere : 12/01/2010
Eu pot sa spun ca l-am vazut "pe viu" si nu se compara cu poza! Este mult mai senzational in realitate, culorile mai faine si detaliile lucrate foarte atent!
Sa-l porti cu placere!
Sa-l porti cu placere!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
margot- Ucenic
- Numarul mesajelor : 189
Localizare : margareta
Data de inscriere : 08/06/2009
Multumesc. Mă întorc marţi deci nu va bombardez chiar imediat. Sunt la mare la bulgari pt prima si ultima oară. Foarte slabutz. România e mult mai ok in general deşi mai scumpă.
Noemi- Atotcunoscător
-
Camy, e superb sarafanul si materialul. Credeam ca e ceva matase sau satin imprimat la cum arata in poza.
Sa il porti sanatoasa (daca e al tau).
Marea mea curiozitate e.... tu concepi modelele sau te inspiri de undeva?
Sa il porti sanatoasa (daca e al tau).
Marea mea curiozitate e.... tu concepi modelele sau te inspiri de undeva?
diana_roxana- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 161
Varsta : 46
Localizare : Bistrita
Data de inscriere : 14/04/2009
Vin si eu cu o rochita facuta aseara in 3 ore pe o mare fuga (mai nou iesitul in oras a devenit pretext pentru facut rochite). Stiu ca nu e foarte clar modelul in poza dar va spun ca efectul a fost "ravasitor" :D. Si da, acuma sunt obsedata de bubbles si elastice.
Exceleeenta rochia. Si culorile. Si croiala. Ce materiale e?
Anduku- helper
- Numarul mesajelor : 9
Data de inscriere : 20/04/2010
elutzamicutza,ce m-am speriat soro!!!!!!!!!!!! Mi se incarca pagina cu ultima ta poza si mi-am scuipat in san cand vazui fata aia neagra.
Fato,rochie frumoasa si eleganta ai,picioare frumoase si de aratat ai, ce d...u e in creierasul tau de-ti innegresti fata?
Sa porti sanatoasa rochia !
Fato,rochie frumoasa si eleganta ai,picioare frumoase si de aratat ai, ce d...u e in creierasul tau de-ti innegresti fata?
Sa porti sanatoasa rochia !
Eu am zis ca ma uit la The ring sau altul de groaza, cand am vazut prima poza mazgalita pe fata (nu a Elutzei). 
Elutza, mi mie imi place rochia si stilul. Sunt si usor de lucrat si se aranjeaza super. Unde mai pui ca ai pe ce le expune (nu ma refer la manechin).
Teisoara, ea e mai timda, nu vrea sa-si expuna fata si nici sa se decapiteze, taiind poza. Ce ai cu gustul omului? Doar admiram creatiile, nu purtatoarea.

Elutza, mi mie imi place rochia si stilul. Sunt si usor de lucrat si se aranjeaza super. Unde mai pui ca ai pe ce le expune (nu ma refer la manechin).

Teisoara, ea e mai timda, nu vrea sa-si expuna fata si nici sa se decapiteze, taiind poza. Ce ai cu gustul omului? Doar admiram creatiile, nu purtatoarea.
Ca un sfat pt Elutza,pentru acoperirea fetei, pe viitor sa foloseasca o culoare apropiata pielii si nu negru, este prea mare contrastul si de aceea iti da impresia asta, dar no... ramane la aprecierea ei. Rochitele sunt frumoase, imi plac, pe ea se aseaza bine. Spor la croit in continuare.
Asa e Admina,poate ca e mai timida .Nici mie nu-mi place sa-mi expun fata in toate pozele,poate ca va gasi alta solutie sa n-o mai ascunda.Pe deasupra cred ca e si simpatica ,are trasaturi frumoase,deci...
de ce naiba ma mananca limba,eu vreau doar sa ajut
daca am dat cu batul in balta imi fac mea culpa
de ce naiba ma mananca limba,eu vreau doar sa ajut

daca am dat cu batul in balta imi fac mea culpa

multumesc mult fetelor 
Cu expusul fetzei e mai complicat, nu e vorba de timiditate, doar de un fel de "masuri de precautie". O sa incerc totusi sa va urmez sfatul si sa nu o mai acopar cu negru
))) (eu am zis ca e bine negru ca se confunda cu parul
)))
va pup
P.S. rochia e aproape vanduta, desi mi-e cam greu sa ma despart de ea, dar na, asta e, trebuie sa incep sa-mi recuperez cumva caruta de bani pe care am dat-o pe materiale de amorul artei

Cu expusul fetzei e mai complicat, nu e vorba de timiditate, doar de un fel de "masuri de precautie". O sa incerc totusi sa va urmez sfatul si sa nu o mai acopar cu negru

va pup
P.S. rochia e aproape vanduta, desi mi-e cam greu sa ma despart de ea, dar na, asta e, trebuie sa incep sa-mi recuperez cumva caruta de bani pe care am dat-o pe materiale de amorul artei
Pagina 11 din 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12

» Rochii de seara, deosebite(1)
» Rochii, sarafane-cap.V
» Rochii, sarafane - Cap XXI
» Rochii,sarafane-cap XII
» Rochii,Sarafane-Cap XVII
» Rochii, sarafane-cap.V
» Rochii, sarafane - Cap XXI
» Rochii,sarafane-cap XII
» Rochii,Sarafane-Cap XVII
Pagina 11 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» casute de lemn pentru papusi
» Croitorie
» Ornamente de Pasti
» Florile din gradina mea(2)
» Jucarii crosetate
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Frivolite - cap 7
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6