Rochii, sarafane-cap.VI
+56
dienutzababy
ema
teisoara
Anduku
AKD
postoleirina
claudiana
nadina_b2005@yahoo.com
valentinadof
nicky3128
danae
margot
ralucahanc
lushca
Camy
Admina
amia
amnro
mamiboom
elutzamicutza
alexandra1985
cory74
Nicoleta Irimescu
Dionisia
mihaelads
luminita_khader
cretu_veronica22
geany
Danny24
veniciuc nicoleta
zylv
Noemi
SilviaDumitrescu
IrisT
hope
Kristina
dicioanacris
sonytzu
vilcris
Uca
diana_roxana
adelina24
DANIELA.I
ioana soare
mdlupu
Alina.C
clodi
MAYA
diada
leonutza69
Karina33
Marry
milena
pisi
ciucamona
MihaelaT
60 participanți
Pagina 10 din 12
Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Rochii, sarafane-cap.VI

ai fi oprit traficul
amia- Ucenic
- Numarul mesajelor : 121
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 04/02/2010
E frumoasa si finuta rochia Ela! Dar nici eu n-o vad cu colantii aia, incearca unii mai deschisi, cam cum e cureaua!
Am mai predat o rochita azi, e din tercot rosu, mi-a cam dat de furca ca-i tare materialul, ar fi mers mai bine dintr-o vascoza sau o panza plina:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Vine bluzata in fata peste banda si cordonul mascheaza inceputul cutelor.
Am mai predat o rochita azi, e din tercot rosu, mi-a cam dat de furca ca-i tare materialul, ar fi mers mai bine dintr-o vascoza sau o panza plina:
Vine bluzata in fata peste banda si cordonul mascheaza inceputul cutelor.
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
irina,frumoase si lejere.sa le porti iubita!
camy,ca intotdeauna, superb,no coment.felicitari.
elutza,tare mult imi place.bv.
karina,bag de seama ca vrei sa ne omori cu zile.foarte frumoasa si bine lucrata..dar na,tu esti pro(profesionista).felicitari!
fetelor sa le purtati sanatoase!
camy,ca intotdeauna, superb,no coment.felicitari.
elutza,tare mult imi place.bv.
karina,bag de seama ca vrei sa ne omori cu zile.foarte frumoasa si bine lucrata..dar na,tu esti pro(profesionista).felicitari!
fetelor sa le purtati sanatoase!
hope- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 153
Localizare : RO
Data de inscriere : 28/01/2010
Karina dar nu sta prea umflată in zona marsupiului rochita? Asa pare in poze. Poţi sa o porti si ca sarafan e tare practica. Îmi place
Noemi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1541
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/07/2009
veniciuc nicoleta- Senior
-
Numarul mesajelor : 637
Varsta : 36
Localizare : navodari
Data de inscriere : 18/02/2010
Dar nu vad rochiile... decat copanele
glumesc. Dragute rochite, vad ca au si cupe ca de sutien. Te-ai migalit ceva la ele. Ai avut tipar?

Noemi- Atotcunoscător
-
sunt din licra facute..tiparul l-am facut eu,si nu au cupe,fetele aveau sutiene.In schimb eu i-mi doream alceva,voiam un material din lycra satinat si mai multi metri sa am cu ce ma juca,dar parintilor l-i s-a parut mult si sau limitat la un metru de material ...plus ca modelul il voiam mai excentric dar...
veniciuc nicoleta- Senior
-
Numarul mesajelor : 637
Varsta : 36
Localizare : navodari
Data de inscriere : 18/02/2010
Am inceput si eu o rochie ieri si am terminat-o azi (de fapt trebuie sa-i mai cos la spate niste mosi si babe, dar momentan nu am in casa...).
Asadar, e facuta dupa explicatiile Karinei, (multumesc
) din 8 clini, egali intre ei, si peste sani m-am chinuit sa imi construiesc un tipar de parte peste parte... care mi-a cam dat batai de cap. Ce mi-a iesit, vedeti si voi. Poza e chinuita si ea, pus camera pe automat... in fine, daca avea cine sa-mi faca as fi ales un loc mai luminos, si poate iesea mai bine.
Mie imi place foarte mult materialul, este o panza putintel elastica, destul de groasa incat sa nu fie transparenta, dar destul de subtire incat sa fie buna pentru vara. Jos nu i-am facut tiv inca, pentru ca trebuie sa scot sandalele de vara de la naftalina (si nu ajung momentan la ele), si sa vad cat de lunga o las... In partea de jos, desfasurata cred ca are vreo 3 metri, de mult imi doream o rochie de felul asta...
Mi-au intrat 3m de material, nu stiu cum am reusit sa asez tiparul de clini, caci trebuia sa pastrez elasticitatea pe orizontala... asa incat nu-mi ramasesera decat vreo 15 cm pentru facut partea de sus! Si am chinuit-o si eu din cate doua fasii, cum m-a dus capul. Cred ca o sa cos intre ele partile de sus, sa nu mai fiu chiar atat de "ofertanta"
... Offf, noroc de poza asta, ca-mi vad si eu bronzul cu decupaj!
Aici ma vedeti in toata splendoarea:
Asadar, e facuta dupa explicatiile Karinei, (multumesc

Mie imi place foarte mult materialul, este o panza putintel elastica, destul de groasa incat sa nu fie transparenta, dar destul de subtire incat sa fie buna pentru vara. Jos nu i-am facut tiv inca, pentru ca trebuie sa scot sandalele de vara de la naftalina (si nu ajung momentan la ele), si sa vad cat de lunga o las... In partea de jos, desfasurata cred ca are vreo 3 metri, de mult imi doream o rochie de felul asta...
Mi-au intrat 3m de material, nu stiu cum am reusit sa asez tiparul de clini, caci trebuia sa pastrez elasticitatea pe orizontala... asa incat nu-mi ramasesera decat vreo 15 cm pentru facut partea de sus! Si am chinuit-o si eu din cate doua fasii, cum m-a dus capul. Cred ca o sa cos intre ele partile de sus, sa nu mai fiu chiar atat de "ofertanta"

Aici ma vedeti in toata splendoarea:
Alina.C- Senior
-
Numarul mesajelor : 535
Localizare : in lumea mea...
Data de inscriere : 19/12/2009
ELUTZA superba rochita fara colanti ar fi si mai si.
KARINA frumos ,frumoasa culoare anul asta se poarta volanele,flicitari!
NICOLETA frumoase,mai mergea inca un volan
am facut aseara o rochita de zi,azi am si purtat-o
nu styu de ce ies pozeloe atat de neclare,pan la urma azi am purtat-o asa.
edit-ca nu era poza rochitei Alinei,superba iti vine foarte bine ,si materialul este foarte frumos,sa o porti cu placere
KARINA frumos ,frumoasa culoare anul asta se poarta volanele,flicitari!
NICOLETA frumoase,mai mergea inca un volan

am facut aseara o rochita de zi,azi am si purtat-o

nu styu de ce ies pozeloe atat de neclare,pan la urma azi am purtat-o asa.
edit-ca nu era poza rochitei Alinei,superba iti vine foarte bine ,si materialul este foarte frumos,sa o porti cu placere
Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Elutza, nu-ti vazusem postatea, imi place foarte mult rochia, dar si eu cred ca mai bine o porti fara colanti.
Nicoleta, frumoase rochitele de salsa, pentru cine poarta, si eu le-as fi vazut ceva mai lungute...dar te cred ca dintr-un metru de material nu aveai cum sa te descurci.... Se lucreaza greu licra?
Karina, imi plac foarte volanasele din partea de sus, decolteul, dar recunosc ca nu-mi dau seama cum se aseaza pe burta... o fi pentru o viitoare mamica sau are un buzunar aplicat acolo?
Camy, la tine ce sa comentez? Material super (imi place enorm asocierea de culori, bijuteriile alese), rochie frumoasa, iti sta impecabil, imi place mult forma gulerului (e guler de ala dublu, aplicat la urma, nu?). Eu cred ca tu si daca arunci un material pe tine si-l prinzi cu un ac pe un umar, iti vine superb!! Bravo tie, felicitari!
Nicoleta, frumoase rochitele de salsa, pentru cine poarta, si eu le-as fi vazut ceva mai lungute...dar te cred ca dintr-un metru de material nu aveai cum sa te descurci.... Se lucreaza greu licra?
Karina, imi plac foarte volanasele din partea de sus, decolteul, dar recunosc ca nu-mi dau seama cum se aseaza pe burta... o fi pentru o viitoare mamica sau are un buzunar aplicat acolo?
Camy, la tine ce sa comentez? Material super (imi place enorm asocierea de culori, bijuteriile alese), rochie frumoasa, iti sta impecabil, imi place mult forma gulerului (e guler de ala dublu, aplicat la urma, nu?). Eu cred ca tu si daca arunci un material pe tine si-l prinzi cu un ac pe un umar, iti vine superb!! Bravo tie, felicitari!
Alina.C- Senior
-
Mama mama ce v-ati mai intrecut cu rochiile
Mi s-a zis ca de vreau sa comentez despre rochii sa intru aici. Ascultatoare cum sunt din fire, iata-ma
Elutza, dupa cum s-a zis deja colantii negrii nu prea merg, insa purtata fara colanti mi se pare cam scurtuta. Subscriu la ideea Karinei de a pune colanti in alta culoare.
Karina, cum se aseaza modelul acesta de rochie, adica acel cordon vine in talie sau mai sus? Nu-mi dau seama de zona in care vine partea cu volum
Alina si Camy, imi plac si rochitele si imprimeul materialelor si cum va vin.
Ma duc pan' la Balaceanca ... simt ca nu am comentat destul. Daca aruncati cu rosii/ foarfeci etc le prind din mers

Elutza, dupa cum s-a zis deja colantii negrii nu prea merg, insa purtata fara colanti mi se pare cam scurtuta. Subscriu la ideea Karinei de a pune colanti in alta culoare.
Karina, cum se aseaza modelul acesta de rochie, adica acel cordon vine in talie sau mai sus? Nu-mi dau seama de zona in care vine partea cu volum

Alina si Camy, imi plac si rochitele si imprimeul materialelor si cum va vin.
Ma duc pan' la Balaceanca ... simt ca nu am comentat destul. Daca aruncati cu rosii/ foarfeci etc le prind din mers

va arat si eu 2 rochite dar m-am zapacit cu atasatul pozelor [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] sunt facute dupa tipare burda nr 3 cea cu foricele si nr 4 cea rosie pe care v-am mai aratat-o si pe umeras.imi pare rau ca nu prea se vad detaliile de la bust la rochia cu flori ,sunt de efect
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] sunt obosita, poate ma ajuta cineva sa stearga ce este in plus
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] sunt obosita, poate ma ajuta cineva sa stearga ce este in plus
valentinadof- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Bravo, Valentina, asta a doua e cea pe care o pusesei zilele trecute pe umeras, nu? dar arata-ne si o poza cu fatza 
Camy, imi plac mult mult mult rochiile tale, trebuie sa recunosc ca inainte sa ma apuc sa croiesc ti-am frunzarit toate post-urile... nu stiu cum de reusesti sa le faci atat de turnate pe tine, visez si eu la ziua cand o sa fiu in stare sa le potrivest asa de bine
@all: intrucat "cererea publicului" e atat de mare, promit ca ma pozez si in varianta fara colanti, si in colanti de alta culoare....
))))

Camy, imi plac mult mult mult rochiile tale, trebuie sa recunosc ca inainte sa ma apuc sa croiesc ti-am frunzarit toate post-urile... nu stiu cum de reusesti sa le faci atat de turnate pe tine, visez si eu la ziua cand o sa fiu in stare sa le potrivest asa de bine

@all: intrucat "cererea publicului" e atat de mare, promit ca ma pozez si in varianta fara colanti, si in colanti de alta culoare....

Numai frumuseti faceti.
Sunt tare curioasa cum se aseaza rochia Karinei pe corp.E tare interesanta, iar culoarea....e preferata mea
Alina, tare frumoasa rochie.Imi place cum iti sta. Felicitari! Ai prins multa experienta de cand ai postat la concursul de bluze.Bravo!
Camy, ca de obicei...ne incanti privirea cu rochitele tale care-ti vin super.
Valentina, asa da...sa vada si ochiul meu rochia cum trebuie, nu asa pe umeras. Imi plac rochiile.Sa le porti cu placere!
Sunt tare curioasa cum se aseaza rochia Karinei pe corp.E tare interesanta, iar culoarea....e preferata mea

Alina, tare frumoasa rochie.Imi place cum iti sta. Felicitari! Ai prins multa experienta de cand ai postat la concursul de bluze.Bravo!
Camy, ca de obicei...ne incanti privirea cu rochitele tale care-ti vin super.
Valentina, asa da...sa vada si ochiul meu rochia cum trebuie, nu asa pe umeras. Imi plac rochiile.Sa le porti cu placere!
Asaaaa, am ajuns pe-aici sper ca sunt inca(,)coerenta.
M-am cam enervat azi ca am de modificat ceva la rochia aia rosie, mama fetei care nu prea stie ce model a vrut fata, zica ca-i prea mult cu doua volane la gat asa ca trebuie sa le desfac. Si cat m-am chinuit sa incretesc tercotul ala!!! Banchetul e vineri asa ca sper sa am sambata-duminica poze cu rochiile purtate. Cordonul vine in talie, bluzarea aia se face sub talie, peste banda lata ce vine de la mijlocul fundului in jos. Se formeaza o punga ca un buzunar, poti tine mainile de poza dar doamne fereste sa pui telefonul acolo!
Alina imi place ce decolteu generos arati!!!
Vad totusi(asa sa carai si eu) ceva in neregula. Sau nu-s cupele bine formate sau trebuie taiata rochia sub sani ca se aduna cumva la mijloc si pe laterale.
Valentina sunt frumoase rochitele si ai dreptate cu imprimeul marunt nu se vad detaliile ioc!
Nicoleta si eu stiu ca-s mai bogate rochitele/fustitele de salsa. Eu m-am last de sportul asta, intr-o vreme casunase profa de aerobic(avea si scoala de dansuri) pe capul meu sa-i fac rochitele pentru concursuri. Daca nu m-ar fi frecat la rece cu pune fulgi, scoate fulgii, pune strasuri, scoate paiete si zece modificari la o rochita as mai fi colaborat cu ea, dar asa mai multi nervi decat satisfactii, iar material nici vorba sa fie munca platita!
Camy ce sa zic? Ca ma repet!
M-am cam enervat azi ca am de modificat ceva la rochia aia rosie, mama fetei care nu prea stie ce model a vrut fata, zica ca-i prea mult cu doua volane la gat asa ca trebuie sa le desfac. Si cat m-am chinuit sa incretesc tercotul ala!!! Banchetul e vineri asa ca sper sa am sambata-duminica poze cu rochiile purtate. Cordonul vine in talie, bluzarea aia se face sub talie, peste banda lata ce vine de la mijlocul fundului in jos. Se formeaza o punga ca un buzunar, poti tine mainile de poza dar doamne fereste sa pui telefonul acolo!
Alina imi place ce decolteu generos arati!!!

Valentina sunt frumoase rochitele si ai dreptate cu imprimeul marunt nu se vad detaliile ioc!
Nicoleta si eu stiu ca-s mai bogate rochitele/fustitele de salsa. Eu m-am last de sportul asta, intr-o vreme casunase profa de aerobic(avea si scoala de dansuri) pe capul meu sa-i fac rochitele pentru concursuri. Daca nu m-ar fi frecat la rece cu pune fulgi, scoate fulgii, pune strasuri, scoate paiete si zece modificari la o rochita as mai fi colaborat cu ea, dar asa mai multi nervi decat satisfactii, iar material nici vorba sa fie munca platita!
Camy ce sa zic? Ca ma repet!

Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Pai daca nu am cusut si descusut la cupele alea, Karina... (nu am avut tipar la ele, am facut si eu cum m-a dus capul...) Vad si eu ca se ridica un pic exact in mijloc, in fata, cred ca o sa-i mai desfac bretelele de la spate si sa le las o idee mai largi, ca si pe umeri imi pare cam fixa.
A, deci m-am prins ca e un fel de buzunar la rochia aia rosie facuta de tine!
A, deci m-am prins ca e un fel de buzunar la rochia aia rosie facuta de tine!
Alina.C- Senior
-
Iata si rochitza mea, in varianta fara colanti. Mi-a placut prea mult asa, ca sa o mai pozez si cu colanti de alta culoare. Si am descoperit ceva f important: nu e nici prea scurta, nici nu se ridica. 
P.S. Valentina, acum am vazut si pozele cu fatza rochiei rosii, nu imi apareau cand ti-am scris mai devreme. Intr-adevar, foarte frumoasa

P.S. Valentina, acum am vazut si pozele cu fatza rochiei rosii, nu imi apareau cand ti-am scris mai devreme. Intr-adevar, foarte frumoasa

Este foare tare!!! Parca ai fi o amazoana cu cureaua aia. Imi place.
Acum sa va arat rochita mea facuta in 30 min pe picior de plecare. Mi se cam vedeau chiloteii deci varianta finala in care am purtat-o nu este cea din foto, cu pantofi rosii, ci ciorapi negri opaci, pantofi galben cu negru si esarfa galbena, facuta si aia in 5 min cand deja trebuia sa fiu iesita pe usa
In poza par asa slaba, stateam cam cocosata, ca eram pe graba sa plecam.
Acum sa va arat rochita mea facuta in 30 min pe picior de plecare. Mi se cam vedeau chiloteii deci varianta finala in care am purtat-o nu este cea din foto, cu pantofi rosii, ci ciorapi negri opaci, pantofi galben cu negru si esarfa galbena, facuta si aia in 5 min cand deja trebuia sa fiu iesita pe usa

Noemi- Atotcunoscător
-
ce spor aveti la lucru mai fetelor,cand v-aud *am inceput-0 ieri si am terminat-o azi,imi [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] vine.Felicitari.
ALINA ,cum ai facut cupele la rochie sunt captusite sau ai sutien?si spatele cum ,hai ca vrem si varianta finala [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ALINA ,cum ai facut cupele la rochie sunt captusite sau ai sutien?si spatele cum ,hai ca vrem si varianta finala [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
valentinadof- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
NOEMI foarte frumoasa rochita ,simpla dar de efect,cand materialul este prea incarcat nu merge facut decat ceva simplu.
cum ai facut la gat?ai intors pe dedesubt?sa o porti sanatoasa iti sta foarte bine.
ALINA ,da gulerul este dublu.
cum ai facut la gat?ai intors pe dedesubt?sa o porti sanatoasa iti sta foarte bine.
ALINA ,da gulerul este dublu.
Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Da' eu de ce nu vad rochia lui Noemi?
Elutzamicutza, asa da mai, mama. Lasa naibii colantii aia ca ai si picioare de aratat si arata-le acum ca mai incolo n-o sa mai poti (iti spun eu din experienta). Era cat pe ce sa-ti spun data trecuta ca nu merg nici sandalele dar acu' ca nu mai ai colanti merg si alea.
PS:
A aparut si rochia lui Noemi. E cu efect intarziat
.Da' ei ce sa-i zic ca si ea chiar daca pune un sac de cartofi pe ea tot bine ii sta...

Elutzamicutza, asa da mai, mama. Lasa naibii colantii aia ca ai si picioare de aratat si arata-le acum ca mai incolo n-o sa mai poti (iti spun eu din experienta). Era cat pe ce sa-ti spun data trecuta ca nu merg nici sandalele dar acu' ca nu mai ai colanti merg si alea.
PS:

vilcris- Senior
-
Numarul mesajelor : 657
Varsta : 57
Data de inscriere : 07/11/2008

Manecile sunt mai largute ceva spre clopot.
Marerialul este un lycra subtirel si alunecos.
Noemi- Atotcunoscător
-
Noemi a scris:
Noemi, sunt convinsa ca in realitate nici nu incapi in rochie. noroc cu poza ca pari slaba

cum le faci asa repede, ai un tipar pe care-l refolosesti sau le tai din ochi (daca-mi zici ca din ochi, ma apuc de crosetat

elutza, foarte frumoasa rochita, dar te rog eu nu-ti mai da cu negru pe fata ca am cosmaruri noaptea

Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12

» Rochii, sarafane - cap. IV
» Rochii de seara, deosebite(1)
» Rochii, sarafane-cap.V
» Rochii, sarafane - Cap XXI
» Rochii,sarafane-cap XII
» Rochii de seara, deosebite(1)
» Rochii, sarafane-cap.V
» Rochii, sarafane - Cap XXI
» Rochii,sarafane-cap XII
Pagina 10 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)