Intelepciune prin povestiri
+15
32vali
MagdaMarin
bisisica bijuterii
Gabica
criss472013
Adina Grigoriu
Dorulet
Uca
aurishta
georgeta.prnic
piciul
irinuta
Cristina_Ionela
elena.habasescu
luminita_khader
19 participanți
Pagina 4 din 4
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Intelepciune prin povestiri
Si eu am trait lectia asta "Priveste-ma!Ma cheama:As Fi Putut Sa Fiu./Dar mi se spune:Adio. Acum E Prea Tarziu." si asta "Drumul numit "mai tarziu" duce catre o tara numita "niciodata" de multe ori si am oftat si am gafat din nou si din nou....au fost si clipe cand am reusit sa urc in tren si nu am ramas pe peron...acelea sunt clipele mele de fericire!
La cat mai multe astfel de clipe, tuturor!
La cat mai multe astfel de clipe, tuturor!
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4801
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Re: Intelepciune prin povestiri

Intr-o zi, cand nu-i mai ajungeau bani nici pentru a-si hrani copiii, ea a telefonat la un post de radio si a lasat acolo “adresarea catre Dumnezeu pentru ajutor”.
In timp ce colaboratorii de la radio au avut o atitudine intelegatoare fata de femeia credincioasa, pe unul dintre ascultatori cuvintele ei l-au atins.
Fiind un ateist convins, barbatul a hotarat sa-si faca placere, facand o gluma pe seama necunoscutei. Acesta a aflat adresa ei, a chemat-o pe secretara si i-a incredintat sa cumpere multe produse. Cand fata s-a intors cu produse de tot felul: carne, cascavaluri si dulciuri el i-a dat urmatoarea dispozitie – sa livreze cumparaturile la adresa indicata si daca femeia o va intreba cine a trimis darurile sa-i spuna, ca sunt de la diavol.
Ajungand la adresa indicata, secretara i-a inmanat necunoscutei alimentele, iar aceasta i-a fost atat de recunoscatoare, incat au inceput sa-i curga lacrimi din ochi. Ea ii multumea fara incetare si o binecuvanta pe fata. Dar cand femeia era gata sa plece, secretara a intrebat-o:
-Oare n-ati vrea sa aflati cine v-a trimis aceste produse?
Femeia a raspuns:
-Aceasta n-are de loc importanta, deoarece cand Dumnezeu porunceste, chiar si diavolul i se supune.
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4801
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Sacrificii pentru pasiune
» Jucarii crosetate
» Amenajari interioare