Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Creatiile noastre rochii - cap. 1 - Pagina 11 EmptyIeri la 8:47 pm Scris de Tache Marilena

» casute de lemn pentru papusi
Creatiile noastre rochii - cap. 1 - Pagina 11 EmptyIeri la 4:35 pm Scris de vlad_mom

» Croitorie
Creatiile noastre rochii - cap. 1 - Pagina 11 EmptyVin 24 Mar 2023, 8:06 pm Scris de Mihaela1980

» Ornamente de Pasti
Creatiile noastre rochii - cap. 1 - Pagina 11 EmptyVin 24 Mar 2023, 7:56 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Creatiile noastre rochii - cap. 1 - Pagina 11 EmptyVin 24 Mar 2023, 7:51 am Scris de LRodica

» Jucarii crosetate
Creatiile noastre rochii - cap. 1 - Pagina 11 EmptyVin 17 Mar 2023, 11:34 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Creatiile noastre rochii - cap. 1 - Pagina 11 EmptyDum 05 Mar 2023, 4:50 pm Scris de Elena Mihaela

» Martisoare din diverse materiale VI
Creatiile noastre rochii - cap. 1 - Pagina 11 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Creatiile noastre rochii - cap. 1 - Pagina 11 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Creatiile noastre rochii - cap. 1 - Pagina 11 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Creatiile noastre rochii - cap. 1 - Pagina 11 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Frivolite - cap 7
Creatiile noastre rochii - cap. 1 - Pagina 11 EmptyMar 07 Feb 2023, 12:46 pm Scris de Gabica

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Creatiile noastre rochii - cap. 1 - Pagina 11 EmptyMar 31 Ian 2023, 3:03 pm Scris de LRodica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Creatiile noastre rochii - cap. 1 - Pagina 11 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Creatiile noastre rochii - cap. 1 - Pagina 11 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

» Despre masinile de tricotat
Creatiile noastre rochii - cap. 1 - Pagina 11 EmptyMier 18 Ian 2023, 8:39 pm Scris de vlad_mom

» programe broderie
Creatiile noastre rochii - cap. 1 - Pagina 11 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:37 pm Scris de onion

» Decoratiuni diverse - 8
Creatiile noastre rochii - cap. 1 - Pagina 11 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:03 pm Scris de mlizeta

» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
Creatiile noastre rochii - cap. 1 - Pagina 11 EmptyVin 13 Ian 2023, 8:29 am Scris de LRodica

» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
Creatiile noastre rochii - cap. 1 - Pagina 11 EmptyMier 11 Ian 2023, 11:56 pm Scris de SilviaDumitrescu

Creatiile noastre rochii - cap. 1

+35
ariana
gabi1795
aisha
JuliaDarling
Clio_Ela
andreeaX
dyanna
DANIELA.I
mihatm80
julix_2007
geany
Buburuza
ioana soare
zylv
postoleirina
danutzii2
anne-marry
Eva
cris69
sayuri
lorinaoo1
kla78
juliana
tomari
duchess
Camy
Kristina
Tonsis
Ania
irinaindira
emilia
arime
diada
MihaelaT
Admina
39 participanți

Pagina 11 din 13 Înapoi  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Urmatorul

In jos

Creatiile noastre rochii - cap. 1 - Pagina 11 Empty Re: Creatiile noastre rochii - cap. 1

Mesaj Scris de ioana soare Dum 10 Mai 2009, 9:57 pm

Multumesc mult Ela! pupi
Cu croseta de-abia acum invat, am facut un fel de bolero, mai am sa-l spal, sa-l intind si sa-l prind in ace, si sa-l calc Smile Sper sa iasa cat de cat.
O seara frumoasa!
hug
ioana soare
ioana soare
Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 43
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009

Sus In jos

Creatiile noastre rochii - cap. 1 - Pagina 11 Empty Re: Creatiile noastre rochii - cap. 1

Mesaj Scris de aisha Lun 11 Mai 2009, 10:26 am

Ela, foarte reusite toate lucrusoarele postate de tine. Am vazut ca faci de toate si ai si mult spor. Felicitari! cos ura
aisha
aisha
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 770
Varsta : 53
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 23/03/2009

http://mieremusetelfrumusete.blogspot.ro/

Sus In jos

Creatiile noastre rochii - cap. 1 - Pagina 11 Empty creatii

Mesaj Scris de DANIELA.I Lun 11 Mai 2009, 7:52 pm

ioana nu stiu daca este indicat sa calci produsul crosetat,eu am calcat doar un servet crosetat si parca nu mai arata asa bine ca atunci necalcat.nu stiu ,dar cred ca conteaza si materialul din care este crosetat.pa
DANIELA.I
DANIELA.I
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 861
Varsta : 51
Localizare : agnita
Data de inscriere : 15/02/2009

https://s626.photobucket.com/albums/tt349/maistra3772/

Sus In jos

Mesaj Scris de adar Lun 11 Mai 2009, 7:56 pm

maistra a scris:adar iti voi posta luni niste modele de rochii de vara si poate te voi ajuta si cu tiparul.pa
\

maistra, te rog sa nu ma uiti ... cand ai timp, astept modelele! hug
adar
adar
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 277
Varsta : 44
Localizare : Sibiu
Data de inscriere : 29/11/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de ioana soare Mar 12 Mai 2009, 10:15 am

Maistra viitorul bolero crosetat e dintr-o lana mai groasa si facut din 6 patrate mari care se prind intre ele si se cos un pic ca sa formeze manecute. Se deschide mai frumos modelul si pare mai fina lucratura si lana daca am prins in ace. Nu stiu, nu ma pricep la crosetat, dar asa fac cu modelele dantelate de la tricotat ca sa se deschida si sa stea frumos. Eu fac asa: pun apa in chiuveta cu un pic de perwoll, scufund lucrul respectiv in apa, las un pic acolo, scurg apa, strang apa in chiuveta si limpezesc, fara sa agit. scurg un pic de apa fara sa storc si le rulez intr-un prosop ca sa absoarba apa care a mai ramas in el. pe urma il intind pe placa de pluta si il prind in ace la dimensiunea la care trebuie, fara sa trag sau sa-l chinui in vreun fel. Il las asa o zi doua pana se usuca singur, iar la sfarsit scot acele, modelul ramane asa deschis, adica isi pastreaza forma, dar eu mai trec un pic cu fierul caldut pe deasupra fara sa apas prea tare. Eu deja 3 patrate le-am facut asa, mai am 3, acum si daca am gresit e prea tarziu, trebuie sa le fac pe toate la fel. O sa fac poza cu unul asa si unul asa si le pun dincolo la crosetat, si sa-mi spui parerea ta. Eu in faza asta de inceput am nevoie de cat mai multe sfaturi.
Multumesc! kiss
ioana soare
ioana soare
Moderator
Moderator

feminin

Sus In jos

Creatiile noastre rochii - cap. 1 - Pagina 11 Empty prima mea rochie

Mesaj Scris de ciresicca Mar 12 Mai 2009, 7:02 pm

buna fetelor,

postez si eu aici prima rochie cusuta de mine, sper sa va placa. Astept parerile voastre...

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ciresicca
ciresicca
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 160
Localizare : bacau
Data de inscriere : 28/02/2009

Sus In jos

Creatiile noastre rochii - cap. 1 - Pagina 11 Empty creatii rochii

Mesaj Scris de DANIELA.I Mar 12 Mai 2009, 7:12 pm

adar uite nu te-am uitat si iti pun niste modele pt rochii de vara,insa poti sa le confectionezi si in varianta scurta(adica lungimea rochiei mai scurta).sper sa-ti placa.pa.
DANIELA.I
DANIELA.I
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 861
Varsta : 51
Localizare : agnita
Data de inscriere : 15/02/2009

https://s626.photobucket.com/albums/tt349/maistra3772/

Sus In jos

Mesaj Scris de andreeaX Mar 12 Mai 2009, 9:02 pm

F frumoasa rochia ciresica,ai avut tipar?Felicitari
andreeaX
andreeaX
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 301
Varsta : 39
Data de inscriere : 13/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Mar 12 Mai 2009, 9:10 pm

Ciresicca, felicitari! E foarte frumoasa rochia! Flowers

Cititi Regulamentul!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6756
Varsta : 47
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

https://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Mar 12 Mai 2009, 11:24 pm

Ciresica, imi place rochia, chiar am vrut si eu anul trecut sa imi fac una la fel love love love I-ai facut pense? vine foarte frumos! Felicitari si la cat mai multe creatii! ura

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7334
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Camy Mar 12 Mai 2009, 11:31 pm

CIRESICA imi place rochita ta,e draguta,ce material este?pare a nu fi elastic.la spate cum vine?

te asteptam cu cat mai multe creatii,multi pupicei hug

SI...bine ai venit printre noi pupi
Camy
Camy
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008

Sus In jos

Creatiile noastre rochii - cap. 1 - Pagina 11 Empty RE: prima mea rochie

Mesaj Scris de ciresicca Mier 13 Mai 2009, 11:48 am

va multumesc mult de tot fetelor, inseamna mult pentru mine aprecierile voastre!..

Nu am avut tipar, am croit materialul in partea de sus dupa o bluza pe care o aveam acasa si-mi placea mult cum vine in partea de sus. Materialul este un fel de jerseu elastic negru cu model in relief, dar s-a comportat destul de bine la cusut, l-am cusut la o viteza mai mica a masinii si am avut grija sa-l tin drept, ca avea o mica tendinta de a fugi intr-o parte Smile. I-am facut chiar cusatura decorativa la tiv si la incretitura de sus Smile
Nu are pense deocamdata, e doar incretita in partea de sus, mie imi place cum vine asa, insa ce-i drept ca sa cada si mai bine i s-ar potrivi 2 pense sub sani, sau o curea lata in talie.

va multumesc mult inca o data, voi ne inspirati mereu cu creatiile voastre minunate!

ps: de cand mi-am cumparat masina de cusut, adica martea trecuta, ma culc in fiecare seara la 1-2 noaptea, pentru ca, dupa ce ma intorc de la servici, croitoresc si citesc forumul Smile. si-mi place foarte mult!
ciresicca
ciresicca
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 160
Localizare : bacau
Data de inscriere : 28/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de dana_mi16 Mier 13 Mai 2009, 12:49 pm

Bine ai venit ciresicca, rochita ta este splendida, te asteptam cu mai multe creatii!!!!!!!!!!!!!!! hug
dana_mi16
dana_mi16
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 402
Varsta : 37
Localizare : peste tot si nicaieri
Data de inscriere : 17/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Camy Mier 13 Mai 2009, 3:28 pm

CIRESICA sa stii ca la materialele elastice nu trebuiesc musai pense, o fixezi mai mult pe tine,materialul oricum se intinde,sau exact cum ai spus tu,ii poti pune in talie o curea.
DECI i-ai facut si cusaturi decorative si nu ne-ai aratat si noua Sad

sa stii ca asa fac si eu in general lucrez mult noaptea,sau de croit mai mult ca lorena se urca pe materiale,era mai greu.

spor la treaba

hug
Camy
Camy
Maestru
Maestru

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Clio_Ela Joi 14 Mai 2009, 11:55 am

Ciresica, rochita ta e foarte frumoasa! Felicitari! Si fiind prima cu atat mai mult meriti felicitari Smile
Ai talent, la mai multe hainutze frumoase!! Te asteptam cu drag, (chiar daca uneori e ggreu sa fim aici, din cauza timpului Sad

Stii, si eu, de cand am reinceput sa croitoresc, ma culc uneori si la 3 noaptea. De aceea, azi mi s-a facut rau la serviciu, Sad asa ca am venit acasa...
Clio_Ela
Clio_Ela
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1303
Localizare : intre optimisti
Data de inscriere : 17/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Camy Joi 14 Mai 2009, 10:05 pm

buna fetelor,revin cu o rochita facuta astazi pentru o prietena.este din jerse cu sclipici si am dublat-o cu cu jerse simplu

detalii,gaici,snur

volanul este facut din voal,(tiul),i-am pus si cupe.astazi am croitorit toata ziua la rochie si mai multe lucruri de scurtat strimtat,modificari...

modelul rochiei l-am facut dupa o alta ,numai ca aceea nu avea volanele,era numai in colt.

mie imi place tare mult modelul,dar mi-ar place din alt material de exemplu,saten imprimat. a fost dezastru cu jerseul cu sclipici si acum m-ai am sclipici pe mine,iar gresia am sters-o de 3 ori sa se curete. rade

va pupic dulce
Camy
Camy
Maestru
Maestru

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Joi 14 Mai 2009, 10:25 pm

ca e obicei, ma lasi mirat2 mirat2 mirat2 e foarte frumoasa! primul
s-o poarte sanatoasa! kiss

Cititi Regulamentul!
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6756
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

https://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Mesaj Scris de gabi1795 Vin 15 Mai 2009, 8:40 am

Superba!
esi GENIALA Camy!
FELICITARI! Flowers
gabi1795
gabi1795
helper
helper

Numarul mesajelor : 44
Localizare : arges
Data de inscriere : 26/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Vin 15 Mai 2009, 9:29 am

Ciresica, foarte frumoasa, micuta rochie neagra love La cat mai multe creatii!
Camy, ura este super rochia rosie. Se vede cat e de muncita si daca zici ca ti-a facut probleme materialul, meriti un primul
Sa o poarte iubita dama, prietena ta.

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de geany Vin 15 Mai 2009, 10:12 am

Camy eu cand ma uit la creatiile tale nu mai spun nici wow nici nu mai raman gura casca.Lucrezi minunat si asta o stim toate.FELICITARI pupi
geany
geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3420
Localizare : Germania
Data de inscriere : 07/01/2009

http://geanysfashion.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de ioana soare Vin 15 Mai 2009, 11:36 am

Cami e superb croiul rochitei! Imi place mult! ura ura
Si ramane un mister pentru mine cum poti sa faci asa o rochita complicata (cu gaici, volanase... )intr-o singura zi si in plus sa mai ai timp si sa modifici alte hainute si sa mai faci si curatenie.
Felicitari multe! Flowers
ioana soare
ioana soare
Moderator
Moderator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de geany Vin 15 Mai 2009, 11:55 am

Ioana,dupa cum am mai scris,eu nu ma mai mir,ea e profesionista si stie exact ce are de facut,nu ca mine sa se blocheze si sa fuga la forum si sa intrebe cum contiua.Eu sunt o "catastrofa" e adevarat ,sunt incepatoare si cand ma apuc sa fac ceva,pe parcurs realizez ca n-am intaritura cutare sau nu am nasturi de cutare fel si imi trebuie mereu cel putin doua zile la fac ceva,chiar daca in mod normal in 3 ore ar trebui sa fie gata produsul.Asta este,ma bucur ca v-am gasit si am la cine intreba dama
Tineti-o tot asa fetelor si invatatine si pe noi care nu ne stim si ne straduim Flowers
geany
geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3420
Localizare : Germania
Data de inscriere : 07/01/2009

http://geanysfashion.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Camy Vin 15 Mai 2009, 12:21 pm

multumesc fetele mele,pentru aprecieri.ADMINA MATERIALUL a mewrs foarte bine pe triploc,in schimb mi-a facut toata casa numai sclipici.

ioana,daca te uiti foarte atent la rochie este facuta trei sferturi pe triploc,se lucreaza foarte usor,repede jerseul,nu este ca o rochie care ii trebuie fermoar,pense ....

mai mult mi-a luat sa o croiesc,volanele sunt croite pe bie si aplicate pe triploc.

da ,asa este lucrez totusi repede.acum 3ani am lucrat intr-o croitorie,acolo se cerea si calitate si viteza,se lucra la norma, cu cronometrul si asa m-am obisnuit de acolo,erau zile cand faceam si 1000de tivuri pe zi.nu am invatat prea multe de acolo...decat sa lucrez pe toate masinile care existau in sectia aia,inclusiv ket,era o masina cu foarte multe ace,pentru pluovare(cea mai grea masina mi s-a parut).eram 5 fete pe o banda si eu lucram la 2 masini si pe triploc si pe masina pe care aplicam bentita.bine si salariul era pe masura MUNCII wink

VA PUPIC DULCE hug
Camy
Camy
Maestru
Maestru

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Vin 15 Mai 2009, 4:44 pm

geany a scris:Camy eu cand ma uit la creatiile tale nu mai spun nici wow nici nu mai raman gura casca.Lucrezi minunat si asta o stim toate.FELICITARI pupi

si eu zic la fel! Felicitari si multumim ca ne arati/inveti din experientele tale. Faci lucruri foarte, foarte frumoase! primul primul primul Flowers Flowers Flowers

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7334
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de gabi1795 Lun 18 Mai 2009, 12:21 pm

Admina a scris:Sa inaugurez si eu o categorie de creatii si anume, rochiile. Probabil sunt preferatele mele, de cand eram adolescenta le adoram si eram suparata ca nu se gasesc mai multe modele, mai variate... Probabil asta m-a si determinat sa-mi fac singura, ce vreau, nu sa alerg pe la comerciantii de imbracaminte.
Rochia asta a fost inceputa in iunie cyclops . Am abandonat-o dupa ce am lucrat ceva la ea, din lipsa de timp. In sfarsit mi-am gasit timp sa o stramtez, sa ii cos bentita in talie si sa o brodez cu margelute. Doar ca-mi lipseste ocazia speciala, la care sa o afisez...
Fatza rochiei:

Lateral:

Spate:

buna fetelor!
am si eu o mare dilema.....
cat material imi trebuie pt o rochie ca cea a Adminei?
vreau sa ma apuc de croitorit cos
gabi1795
gabi1795
helper
helper

Numarul mesajelor : 44
Localizare : arges
Data de inscriere : 26/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 11 din 13 Înapoi  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB