Creatiile noastre rochii - cap. 1
+35
ariana
gabi1795
aisha
JuliaDarling
Clio_Ela
andreeaX
dyanna
DANIELA.I
mihatm80
julix_2007
geany
Buburuza
ioana soare
zylv
postoleirina
danutzii2
anne-marry
Eva
cris69
sayuri
lorinaoo1
kla78
juliana
tomari
duchess
Camy
Kristina
Tonsis
Ania
irinaindira
emilia
arime
diada
MihaelaT
Admina
39 participanți
Pagina 6 din 13
Pagina 6 din 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Rochie si mantou retro
Ieri dupamiaza si noaptea trecuta am lucrat o rochie din jersey si un mantou din tricot (aveam mare nevoie de ele astazi!!!). Retro (anii '50):
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
La mantou am facut si un guler stei (detasabil) pe care am aplicat trandafirasi si frunze... va povestesc tot maine seara cum se fac.
Pozele sunt foarte proaste, nu stiu ce are aparatul de fotografiat. Dar le-am pus numai asa, ca sa va faceti o idee de cum arata... si ca sa ma laud ca am slabit!!!. O sa le refac maine pe manechin si o sa le inlocuiesc.
La mantou am facut si un guler stei (detasabil) pe care am aplicat trandafirasi si frunze... va povestesc tot maine seara cum se fac.
Pozele sunt foarte proaste, nu stiu ce are aparatul de fotografiat. Dar le-am pus numai asa, ca sa va faceti o idee de cum arata... si ca sa ma laud ca am slabit!!!. O sa le refac maine pe manechin si o sa le inlocuiesc.
Re: Creatiile noastre rochii - cap. 1
Buburuza
si trebuie sa mai bag smilies, ca sa-mi manifest extazul. Abia astept sa vad pozele mai ceva, dar deja am vazut minunatii... Superb si elegant, tot compleul. Mantoul e de vis, ma faci sa visez la unul
si pare captusit, asa e? Trandafirii de pe guler sunt fenomenali... Unde erai cand imi faceam rochii de seara si ma chinuia talentul. Acum o sa stau cuminte, sa astept tutoriale 

buburuza,m-ai lasat fara cuvinte.superba rochia,superb mantoul
materialul de la mantou seamana foarte bine cu un material tricotat.am mai spus-o si inainte,va invidiez pentru materialele frumoase pe care le puteti gasi,si pt.accesorile frumoase de care dispunet.din pacate mie imi lipsesc,nu in totalitate,dar cand am nevoie de ceva trebuie sa rog pe cineva din Brasv sa-mi caute,si pana la urma ma multumesc cu ce-mi ia respectiva persoana

zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
Buburuza pe mine m-ai terminat cu nervii
esti super, imi place tinuta ta, si culoare si croiala, tot, ti-a iesit "marfa"
si trandafirii
eu chiar vazusem tutorialul pe burdastyle dar credeam ca asa nu o sa iasa in veci trandafirii, dar ai tai sunt mai ceva ca aia!
si ce frunzute! fenomenal! 

Ultima editare efectuata de catre diada in Lun 16 Mar 2009, 11:22 pm, editata de 3 ori (Motiv : transformat link in poza)
Geany, super sarafan! imi place foarte mult si ti-a iesit foarte bine!
il vazusem de la pozele noastre
si chiar nu mi-am dat seama ca e facut! felicitari si la mai multe! 

il vazusem de la pozele noastre

Geany
super! tare mult imi place!Felicitari!
sper ca sapt asta sa-l fac si eu pe al meu, dar un pic altfel (dupa ce culc copila ma apuc de croitorit pana face ochi.

sper ca sapt asta sa-l fac si eu pe al meu, dar un pic altfel (dupa ce culc copila ma apuc de croitorit pana face ochi.
buburuzo , esti superba, nota 10 cu felicitari.
geany-frumos sarafan.
va pricepeti nu gluma.

geany-frumos sarafan.

va pricepeti nu gluma.
Pa aici nu prea am trecut cu comentariile pentru ca eu inca apelez la maiestria croitoresei mele, desi fac si eu cate ceva pe langa ea. Mie mi-e frica sa bag foarfecul in material, ca de tras la masina nu e prea complicat si oricum trag mai bine decat elevii de la SAM.
Super arata toate creatiile voastre.
Super arata toate creatiile voastre.
julix_2007- Maestru
- Numarul mesajelor : 1478
Varsta : 54
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 07/12/2008
vin si eu cu poze si accept criticile
...l-am croit fara tipar, doar asa din "imaginatie" si-s multumita de cum mi-a iesit.
nasturii i-am luat de la o geaca mai veche, de blug si-am facut o gaura mica, l-am bagat fortat si am cusut pe langa pt siguranta, iar cataramele de la o salopeta de-a sotului.

...l-am croit fara tipar, doar asa din "imaginatie" si-s multumita de cum mi-a iesit.
nasturii i-am luat de la o geaca mai veche, de blug si-am facut o gaura mica, l-am bagat fortat si am cusut pe langa pt siguranta, iar cataramele de la o salopeta de-a sotului.

nu ma mai joc....tu ai facut mai frumos ca mine,,,si ai mai facut si fara tipar...te tin eu minte...eu am facut azi o bluza,,, dar no voi purta niciodata...nu-mi place materialul nu cade frumos...
felicitari pt sarafanul tau

felicitari pt sarafanul tau
sar'na! nu-i mai frumos ca al tau, e doar alt model...
hai sa vedem bluza
am uitat sa zic ca materialul e raiat elastic si multumita voua mi-a iesit tivul bine ca l-am cusut cu hartie...SAR'NA!
ca de nu, ar fi aratat groaznic.
hai sa vedem bluza

am uitat sa zic ca materialul e raiat elastic si multumita voua mi-a iesit tivul bine ca l-am cusut cu hartie...SAR'NA!

bluza mea nu e frumoasa,,,pacat de timpul de lucru,,,dar numa asa a invatat ceva...
o postez maine
acum nu mai am chef de ea ,ca m-am enervat cand am probat-o

o postez maine
acum nu mai am chef de ea ,ca m-am enervat cand am probat-o
Mihaela, arata super, super, si asta doar din pozele mici ca nu mi se deschide photobucketul, probleme la serverul lor. O sa revin cu
dupa ce le vad mari. 

gata, am reusit sa vad pozele, Mihaela m-ai omorat definitiv
imi place foarte mult ce ti-a iesit, si fara tipar, esti tare!
Din partea mea
P.S. Tu vrei sa o ajungi pe Camy?

Din partea mea

P.S. Tu vrei sa o ajungi pe Camy?

sar'na pt aprecieri!
azi l-am imbrcat la scoala, colegele l-au admirat, iar eu m-am laudat un pic
...s-au gandit ca-i cumparat. iti dai seama ce bine ma simteam
(cu 17 lei am facut ceva pe care as fi dat mult mai mult intr-un magazin si cred ca asta ma face sa vreau mai mult, sa ma perfectionez
)
ei, nicio sansa s-o ajung pe Camy, dar ma straduiesc si eu.mai am multe de invatat, timp sa fie de

azi l-am imbrcat la scoala, colegele l-au admirat, iar eu m-am laudat un pic

ei, nicio sansa s-o ajung pe Camy, dar ma straduiesc si eu.mai am multe de invatat, timp sa fie de

foarte frumos , felicitari Mihaela ! 

duchess- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Data de inscriere : 16/11/2008
suntem ambitioase si o vom intrece pe camy toate...asai fetelor,curaj 

Multumesc!
...ca tot o pomenim pe Camy, mi-e dor de ea si abia astept sa vina din concediu sa ne uimeasca cu ce face.mereu ma lasa ca la dentist

...ca tot o pomenim pe Camy, mi-e dor de ea si abia astept sa vina din concediu sa ne uimeasca cu ce face.mereu ma lasa ca la dentist

sincera sa fiu dupa ce am vazut ce frumos lucreaza,m-am ambitioanat si eu sa incep iara croitorie...nu mai facusem din romania...si iaca fac si eu,datorita ei...multumim camy hai acasa si invata-ne sa facem treaba buna 

ce-i de capul vostru aici fetelor,strigati in gura mare,,hai acasa camy,,
ma bucur ca va place ceea ce fac eu.am venit acasa,dar voi avea o pauza de croitorie caci voi fi cam ocupata 2,3 saptamani.dupa cum se vede este ora 2 dimineata si eu citesc si scriu pe forum.abia astept sa mai lucrez cate ceva imi este un dor nebun.
diada admina i-ati explicat destul de bine cum se face rochita rosie,dar jos la maneca nu este pe bie croita bentita,materialul fiind elastic se aseaza bn si asa.dar caut rochita sa o vad cum a iesit ,nu o gasesc.eu sunt curioasa la anchior cum i-a iesit,cum se aseaza.
geany,foarte frumos sarafanul,ma bucur ca ti-am dat un impuls in croitorie,de cate ori postam cate un produs asta imi doream.
Mihaela tu deja esti profesionista superb sarafanul din raiat,dar de ce a trebuit sa cosi tivul cu hartie?ce nu mergea?
buburuza abia acum imi dau seama ca tu esti in aceste poze de pe forum.superb ce ai lucrat,esti talentata rau.......mii de felicitari din partea mea.oricum eu imi facusem deja o parerea de la creatia ta,,rochia de mireasa,,
va pupic dulce si stau pe aproape sa vad ce mai croitoriti. :

ma bucur ca va place ceea ce fac eu.am venit acasa,dar voi avea o pauza de croitorie caci voi fi cam ocupata 2,3 saptamani.dupa cum se vede este ora 2 dimineata si eu citesc si scriu pe forum.abia astept sa mai lucrez cate ceva imi este un dor nebun.
diada admina i-ati explicat destul de bine cum se face rochita rosie,dar jos la maneca nu este pe bie croita bentita,materialul fiind elastic se aseaza bn si asa.dar caut rochita sa o vad cum a iesit ,nu o gasesc.eu sunt curioasa la anchior cum i-a iesit,cum se aseaza.
geany,foarte frumos sarafanul,ma bucur ca ti-am dat un impuls in croitorie,de cate ori postam cate un produs asta imi doream.
Mihaela tu deja esti profesionista superb sarafanul din raiat,dar de ce a trebuit sa cosi tivul cu hartie?ce nu mergea?
buburuza abia acum imi dau seama ca tu esti in aceste poze de pe forum.superb ce ai lucrat,esti talentata rau.......mii de felicitari din partea mea.oricum eu imi facusem deja o parerea de la creatia ta,,rochia de mireasa,,
va pupic dulce si stau pe aproape sa vad ce mai croitoriti. :
Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
CAMYbine ai revenit,sa stii ca nu mi-a iesit rochita bine la maneci si am modificat-o adica am facut-o dreapta pana la cot apoi putin evazata ,
,iar la anchior zic eu ca a iesit ok pt mine ca incepatoare,azi neaparat imi fac timp sa le imbrac si pozez si va arat operele mele.
,iar la anchior zic eu ca a iesit ok pt mine ca incepatoare,azi neaparat imi fac timp sa le imbrac si pozez si va arat operele mele.
kla78- Senior
-
Numarul mesajelor : 522
Varsta : 44
Data de inscriere : 28/12/2008
Pagina 6 din 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13

» Creatiile noaste, rochii - cap.3
» Furnizori de materiale si materie prima - croitorie
» Creatiile noastre rochii - cap.2
» Hainute pentru copiii nostri (2)
» Rochii, sarafane - cap. IV
» Furnizori de materiale si materie prima - croitorie
» Creatiile noastre rochii - cap.2
» Hainute pentru copiii nostri (2)
» Rochii, sarafane - cap. IV
Pagina 6 din 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)