Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ornamente de Pasti
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 3 EmptyAstazi la 2:18 pm Scris de mlizeta

» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 3 EmptyAstazi la 7:51 am Scris de Medeea20

» Despre noi
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 3 EmptyAstazi la 7:41 am Scris de Dorulet

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 3 EmptyIeri la 8:23 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 3 EmptyIeri la 8:21 pm Scris de vlad_mom

» Frivolite - cap 7
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 3 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» casute de lemn pentru papusi
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 3 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:29 am Scris de Dorulet

» Croitorie
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 3 EmptyVin 24 Mar 2023, 8:06 pm Scris de Mihaela1980

» Florile din gradina mea(2)
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 3 EmptyVin 24 Mar 2023, 7:51 am Scris de LRodica

» Jucarii crosetate
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 3 EmptyVin 17 Mar 2023, 11:34 pm Scris de vlad_mom

» Martisoare din diverse materiale VI
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 3 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 3 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 3 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 3 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 3 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 3 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

» Despre masinile de tricotat
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 3 EmptyMier 18 Ian 2023, 8:39 pm Scris de vlad_mom

» programe broderie
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 3 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:37 pm Scris de onion

» Decoratiuni diverse - 8
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 3 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:03 pm Scris de mlizeta

» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 3 EmptyVin 13 Ian 2023, 8:29 am Scris de LRodica

Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II

+94
marydor28
bibitu
europolis
subryna
veruta
Lucia Ro
ismi3ismi
Danny24
dandana
elena2008ro
rosita
myky7robc
geia
aleahim67
oana_007
myssym
Larrisa
valentinadof
mamiboom
polianadavid
gagaritz
Noemi
mickyta
MagdaMarin
elena_81
fragmente
catallinag
ana-maria14
marina40
neba92
vilcris
Onna
Uca
roxana096
andreeazaharcu
margot
ema
claudiaedy
copila
anca cojocea
Panea Laura
ioana soare
adelina24
amia
tomari
amnro
lushca
aurishta
nadina_b2005@yahoo.com
mnarcisa
oanadem
iliemarian71
veniciuc nicoleta
hope
crumaoli
bumbu antonia
danae
BiancaBellyDance
teisoara
Karina33
SilviaDumitrescu
mada93
bydanyela
Alina.C
aisha
geany
betrix
degetica
raluca1980
GIO Studio
scamutza
elena.vilcu
kerkyra
ileana cosanzeana
ana21maria
stargate
bobitica
totolina
DANIELA.I
diada
chemio
lil3lu
carmenzoe
ralucis
ciresicca
RalucaS
Monica
diana_roxana
clodi
MihaelaT
kolombo1221
zylv
reni0921
Admina
98 participanți

Pagina 3 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 3 Empty Re: Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II

Mesaj Scris de scamutza Mier 03 Feb 2010, 11:50 pm

off fetelor..stau si ma uit de ceva vreme da zau ca nu pot sa inteleg cum se realizeaza tiparele astea...sunt geniale... love
scamutza
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 101
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/03/2009

Sus In jos

Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 3 Empty Re: Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II

Mesaj Scris de GIO Studio Mier 03 Feb 2010, 11:57 pm

tiparele mi se par cea mai grea, dar si cea mai creativa parte a "croitoriei" .
si chiar cred ca o persoana care stie sa faca asa ceva este foarte pretioasa.
Mereu mi-am dorit sa fac design vestimentar, nu am reusit,
totusi nu m-am lasat si anul trecut am primit o masina de cusut. de atunci mi-am dat seama ca e mult mai important sa stii partea asta de tipar si croi decat desen.
din pacate, in afara de tivuri la pantalori si huse de telefon nu am reusit sa fac mai mult cu ea, insa chiar vreau sa evoluez.

imi place foarte mult cum explicati, si chiar mi se pare un ajutor enorm.
sper sa reusesc si eu crearea unui tipar cat de curand :D
hug
GIO Studio
GIO Studio
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 137
Varsta : 34
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 08/01/2010

http://www.giostudio.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de scamutza Mier 10 Feb 2010, 2:14 pm

buna..as avea sie u nevoie de ajutor pentru o prostioara Smile ..nu cred ca e ceva complicat dar chiar nu-mi iese asa din ochi..m-ati putea ajuta cu ceva instructiuni cum as putea realiza o botnita pentru o pisicuta fioroasa ca aceasta?
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
multumesc foarte mult

Ultima editare efectuata de catre diada in Mier 10 Feb 2010, 2:30 pm, editata de 1 ori (Motiv : transformat link in poza)
scamutza
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de raluca1980 Mier 10 Feb 2010, 2:48 pm

sper sa nu te vada cineva de la protectia animalelor rade
dar de ce e fioaroasa pisicuta ?!
raluca1980
helper
helper

Numarul mesajelor : 32
Localizare : google
Data de inscriere : 08/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de scamutza Mier 10 Feb 2010, 2:52 pm

nu e foarte sociabila cu strainii si sambata am vrea sa o castram si am inteles ca tipul asta de botnita ar mai calma-o un pic...data trecuta cand a fost la vaccin a cam bagat-o in sperieti pe doctorita si pe asistenta si a trebuit sotul sa ii puna botnita si s-a ales cu o zgarietura de mai mare frumusetea..si as vrea sa preintampin un stres de genu Smile
scamutza
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de clodi Mier 10 Feb 2010, 4:52 pm

Iata cam ce mi-am imaginat eu.. fiind la birou nu am avut cum sa testez daca ar iesi ceva, dar daca nu iese nimic cel putin avem de ce rade Smile

Semicercul acela este partea care ar veni pe sub botic si prinsa cu scai, iar figura aceea neregulata ar fi conul acela peste botic.
Sper sa te ajute la ceva si sa nu fie doar imaginatia mea defecta zid
clodi
clodi
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1217
Data de inscriere : 31/07/2009

http://clodihandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de scamutza Mier 10 Feb 2010, 4:54 pm

hai ca incerc si arat ce iese...bine e posibil si mana mea sa strice ceva..multumesc mult
scamutza
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de DANIELA.I Mier 10 Feb 2010, 8:35 pm

De la oanadem Catre maistra, Ieri la 6:36 pm

Buna maistra,

In primul rand vreau sa iti spun ca sfaturile tale imi sunt de mare ajutor avand in vedere ca sunt ffff novice in acest domeniu.La tiparul de rochie simpla pensele cum trebuie sa le cos sau cum se procedeaza....Smile?.
Segmentele 11-12;12-13;13-14 sunt inclinate,daca da cum determin inclinatia lor?
Sperand ca nu am fost foarte aberanta iti multmesc.

OANA,de la linia orizontala de deasupra ,cobori 3-4cm in jos.
Vreau sa va rog pe toate care aveti ntrebari legate de tipare sau confectionare,sa puneti intrebarile pe forum,nu pe PM,pt ca nimic nu este secret.Astfel invata si alte fete.
DANIELA.I
DANIELA.I
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 861
Varsta : 51
Localizare : agnita
Data de inscriere : 15/02/2009

https://s626.photobucket.com/albums/tt349/maistra3772/

Sus In jos

Mesaj Scris de diana_roxana Joi 11 Feb 2010, 11:44 am

Maistra, imi cer scuze daca te-am suparat pt ca ti-am trimis PM dar aveam senzatia ca raspunzi mai repede. Tocmai am aflat ca ai f putin timp liber la dispozitie si cred ca am fost nerabdatoare cu intrebarile mele Sad . Scuze.
diana_roxana
diana_roxana
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 161
Varsta : 46
Localizare : Bistrita
Data de inscriere : 14/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de DANIELA.I Joi 11 Feb 2010, 11:50 am

Nu intelege gresit,dar nimeni din cele care ma apeleaza pe PM nu recunosc pe urma ca le-am oferit ajutorul,plus de asta ,nu e cazul tau,este vorba de alte persoane .Alt motiv pt care sunt suparata la ora asta este faptul ca am aflat intamplator ca nu mai sunt moderator,nici o suparare,dar nici macar nu am meritat efortul de-a fi informata,decat dupa ce eu am observat.Normal ca sunt suparata si ca o completare,cred ca au fost doar 2-3 persoane care au fost si ele mirate.E perioada de examene si cred ca meritam putina intelegere din partea adminelor,dar asta au hotarat ele,asa ca nu pe tine sunt suparata,dar toate fetele care au nelamuriri sa puna intrebarile pe forum,le voi raspunde.
DANIELA.I
DANIELA.I
Expert
Expert

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de degetica Joi 11 Feb 2010, 12:16 pm

diana_roxana a scris:Maistra, am ingrosat putin conturul tiparului pe care l-am facut dupa explicatiile tale. Rascroitura de la maneca am facut-o dupa ochi. Exista oare o modalitate de calcul standard?

P.S. Sunt super incantata de explicatiile pt fusta in clini cu liniile rotunde. Era un tipar de genul acesta intr-o burda mai veche dar, eu cum sunt mica la inaltime nu l-am prea putut adapta astfel incat materialul sa se aseze frumos. Mi-a iesit o fusta lunga cam pana la jumatatea pulpei. Era nicicum.

diana, probabil sunt putin off-topic, dar de unde iei hartia aceasta mare pentru tipare? eu ma gandeam sa apelez la plastic cum am vazut ca mai faceau fetele aici, dar prefer hartie pentru ca este mai comod.
degetica
degetica
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 87
Localizare : intr-o poveste
Data de inscriere : 02/11/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de diana_roxana Joi 11 Feb 2010, 12:23 pm

Degetica, e hartie de impachetat cumparata din librarie. Si eu folosesc plasticul cand scot tiparele din burda pt ca e cea mai simpla varianta. Dar pt tipare facute de mine cred ca e mai buna hartia... pe platic nu se vede creionul si retusez destul de mult; asa ca nu pot folosi de fiecare data marker-ul.
Maistra, imi pare rau de neintelegerile pe care le ai cu adminele. Sincer, eu chiar am crezut ca e optiunea ta de a nu te implica în moderarea diverselor discutii. Nu pune la suflet si nu te gandi ca a fost o decizie luata cu rautate. Foarte multe fete de aici isi pun bazele in tine si apeleaza la tine de fiecare data cand intampina greutati.
Imi cer mii de scuze pt ca am fost off topic Merci
diana_roxana
diana_roxana
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 161
Varsta : 46
Localizare : Bistrita
Data de inscriere : 14/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de degetica Joi 11 Feb 2010, 12:28 pm

Multumesc frumos! kiss
degetica
degetica
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 87
Localizare : intr-o poveste
Data de inscriere : 02/11/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de DANIELA.I Joi 11 Feb 2010, 1:15 pm

DIANA,esti singura tu si cu CIRESSICA,care au pus in aplicare ceea ce am explicat eu.te pup.
DANIELA.I
DANIELA.I
Expert
Expert

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de totolina Joi 11 Feb 2010, 1:22 pm

ba nu love si eu m-am inspirat de aici cand am facut rochitica de la serbarea fetitei. nu stiam cum sa fac o fusta clos asa ca tot de aici am invatat. doar ca la cat de bine a fost explicat, eu nu am mai pus intrebari, asa ca si eu iti multumesc pt ceea ce faci pe aici. mi-am salvat tot ce ai postat, pana acum.
multumesc si eu de explicatiile tale kiss
totolina
totolina
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 381
Varsta : 39
Localizare : Galati
Data de inscriere : 10/02/2009

Sus In jos

Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 3 Empty tipar de pantalon clasic

Mesaj Scris de betrix Joi 11 Feb 2010, 4:13 pm

buna!!!acum mi-am activat contul .as dori sa gasesc DIVERSE TIPARE.Pentru inceput de pantalon clasic masura 42-44.cu talie inalta.daca imi trimite cineva rog sa-mi explice si cum sa-l aplic.Multumesc mult!!!!
betrix
betrix
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 4
Varsta : 54
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 11/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de geany Joi 11 Feb 2010, 4:48 pm

Betrix, bine ai venit. Te-as ruga sa rasfoiesti inatai acest forum...
geany
geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3420
Localizare : Germania
Data de inscriere : 07/01/2009

http://geanysfashion.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de aisha Joi 11 Feb 2010, 5:28 pm

Scris de maistra la data de Joi Feb 11, 2010 1:15 pm

DIANA,esti singura tu si cu CIRESSICA,care au pus in aplicare ceea ce am explicat eu.te pup.

Ba nu. Si eu am aplicat ceea ce ne-ai invatat. Fusta clos cu care am participat la concursul de fuste era facuta dupa indicatiile tale si am si scris asta in postul meu de prezentare al produsului. Dar presupun ca nu-ti mai amintesti, fiindca erai convinsa ca fusta mea era cumparata.
Am vrut sa clarific mai demult acest aspect, dar din lipsa de timp, am tot amanat. Postez alaturi o fotografie dintr-o etapa intermediara a realizarii fustei, ca sa fie clar pt toata lumea:[url=[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/url]
La fel ca si zylv, si eu ti-am apreciat si laudat ultimele tutoriale, dar probabil nu ma incadrez in categoria "cine stie croitorie" si din cauza asta nu am fost inclusa la multumiri.
Sincer, maistra, iti apreciez foarte tare munca si disponibilitatea de a impartasi din cunostintele tale, dar de multe ori in postarile tale dai dovada de o totala lipsa de diplomatie - chestie care am vazut ca ti-a si fost reprosata de catre altii.
aisha
aisha
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 770
Varsta : 53
Data de inscriere : 23/03/2009

http://mieremusetelfrumusete.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Alina.C Joi 11 Feb 2010, 6:49 pm

Ba nu, Maistra! Si eu ma inspir din tiparele postate de tine, deltfel am facut fuste dupa tiparul de fusta in clini, si l-am inteles foarte bine inca de cand l-ai postat. Apoi am construit tipar pentru un palton pentru fetita mea, urmeaza sa-l cos in curand (dupa concurs, sper), dintr-un material care e dublat cu un pic de blanita si nu are nevoie de captuseala. Si fusta clos am facut pentru fetita mea, de fapt rochita cu partea de jos clos, doar ca materialul e prea teapan si sta prea fixa in partea de sus, si am desfacut-o sa vad cum o modific astfel incat sa fie bine... Si imi doresc sa imi fac o fusta in clini cu godet (daca am retinut bine), tot dupa indicatiile tale.
Deci... multumesc. kiss
Alina.C
Alina.C
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 535
Varsta : 43
Localizare : in lumea mea...
Data de inscriere : 19/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de DANIELA.I Joi 11 Feb 2010, 7:40 pm

De la amnro Catre maistra, Astazi la 3:57 pm

maistra,

am sters tot blogul respectiv.

eu apreciez foarte mult ce faci pe acest forum, te rog sa nu interpretezi gresit acest incident.

as vrea sa precizez din nou ca era mentionata peste tot sursa articolelor respective, adica exista link catre postarile aferente din acest forum.

AISHA,nu trage concluzii pripite.
DANIELA.I
DANIELA.I
Expert
Expert

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de geany Joi 11 Feb 2010, 8:36 pm

Maistra, nu crezi ca exagerezi postand mereu mesajele primite pe privat?
Respectul catre o persoana nu se arata in acest fel. Daca iti scrie pe privat este ceva personal... Nu e prima data cand scoti public un mesaj privat. Sad
geany
geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Joi 11 Feb 2010, 8:47 pm

Da, Geany. Asta vroiam si eu sa punctez. Mesajul privat este pentru ochii celui caruia ii este destinat, nu pentru intreg forumul; indiferent ca este de bine sau de rau, nu trebuie postat pe forum.
Maista, am sa-ti raspund la PM in cursul serii de azi si sper sa lamurim niste lucruri. Nu am raspuns din lipsa de timp.

Va rog lasati acest subiect pentru informatii utile, se poate discuta despre acest lucru intr-un subiect de la Loc de dat cu capul: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de betrix Vin 12 Feb 2010, 10:35 am

am rasfoit forumul,e interesant dar tiparele nu au stipulate dim pe margine?ca la desen tehnic.sper sa-mi puteti posta tiparul pe acest forum.va multumesc anticipat!!!
betrix
betrix
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 4
Varsta : 54
Data de inscriere : 11/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de geany Vin 12 Feb 2010, 11:29 am

Nu draga, tiparul ti-l vei face singura, dupa sfaturile date de Maistra sau iti cumperi o revista cu tipare gen burda, si-ti scoti tipar pe marimi asa cum iti doresti. Iti dau un ex. daca mergi la piata si iti cumperi o pereche de pantaloni marimea 42 fara sa o probezi si acasa realizezi ca nu-ti vine bine... a cui este vina, a vanzatoarei ca ti-a dat ce ai cerut? sau a ta ca nu te-ai documentat inainte... deci...ce-ti ramane de facut? ...

Uite [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] link vei gasi formulele de calcul, deoarece, poza nu mai este din motive de neintelegere...
geany
geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de bydanyela Vin 12 Feb 2010, 12:45 pm

cum gasesc si eu tipare pt pantaloni si calcule? Va rog ajutati-ma
bydanyela
bydanyela
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 2
Varsta : 48
Data de inscriere : 07/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB