Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ornamente de Pasti
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 11 EmptyAstazi la 4:13 pm Scris de noki

» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 11 EmptyAstazi la 7:51 am Scris de Medeea20

» Despre noi
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 11 EmptyAstazi la 7:41 am Scris de Dorulet

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 11 EmptyIeri la 8:23 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 11 EmptyIeri la 8:21 pm Scris de vlad_mom

» Frivolite - cap 7
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 11 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» casute de lemn pentru papusi
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 11 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:29 am Scris de Dorulet

» Croitorie
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 11 EmptyVin 24 Mar 2023, 8:06 pm Scris de Mihaela1980

» Florile din gradina mea(2)
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 11 EmptyVin 24 Mar 2023, 7:51 am Scris de LRodica

» Jucarii crosetate
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 11 EmptyVin 17 Mar 2023, 11:34 pm Scris de vlad_mom

» Martisoare din diverse materiale VI
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 11 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 11 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 11 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 11 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 11 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 11 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

» Despre masinile de tricotat
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 11 EmptyMier 18 Ian 2023, 8:39 pm Scris de vlad_mom

» programe broderie
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 11 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:37 pm Scris de onion

» Decoratiuni diverse - 8
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 11 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:03 pm Scris de mlizeta

» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 11 EmptyVin 13 Ian 2023, 8:29 am Scris de LRodica

Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II

+94
marydor28
bibitu
europolis
subryna
veruta
Lucia Ro
ismi3ismi
Danny24
dandana
elena2008ro
rosita
myky7robc
geia
aleahim67
oana_007
myssym
Larrisa
valentinadof
mamiboom
polianadavid
gagaritz
Noemi
mickyta
MagdaMarin
elena_81
fragmente
catallinag
ana-maria14
marina40
neba92
vilcris
Onna
Uca
roxana096
andreeazaharcu
margot
ema
claudiaedy
copila
anca cojocea
Panea Laura
ioana soare
adelina24
amia
tomari
amnro
lushca
aurishta
nadina_b2005@yahoo.com
mnarcisa
oanadem
iliemarian71
veniciuc nicoleta
hope
crumaoli
bumbu antonia
danae
BiancaBellyDance
teisoara
Karina33
SilviaDumitrescu
mada93
bydanyela
Alina.C
aisha
geany
betrix
degetica
raluca1980
GIO Studio
scamutza
elena.vilcu
kerkyra
ileana cosanzeana
ana21maria
stargate
bobitica
totolina
DANIELA.I
diada
chemio
lil3lu
carmenzoe
ralucis
ciresicca
RalucaS
Monica
diana_roxana
clodi
MihaelaT
kolombo1221
zylv
reni0921
Admina
98 participanți

Pagina 11 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 11 Empty Re: Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II

Mesaj Scris de aurishta Sam 19 Iun 2010, 4:43 pm

si eu sunt interesata de fusta pantalon, asa ca abia astept. bee
aurishta
aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010

Sus In jos

Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 11 Empty pentru Maistra

Mesaj Scris de ema Dum 20 Iun 2010, 5:54 pm

Eu am o problema cu minecile. Cum pot adapta capul de mineca la diverse rascroieli?
Imi trebuie pentru o rochie simpla, o mineca usor bufanta pe linia de umar, dar care sa fie mai ampla (devine conica spre cot) Ii fac rascroiala din ochi dar cum fac mineca asa incit sa nu fie prea mica sau prea mare la partea de cap a minecii? Multumesc.

PS. La fel patesc la tiparele din Burda. Tin la partea din spate si se izeste cusatura usor Cum le adaptez?
ema
ema
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2930
Varsta : 52
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009

Sus In jos

Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 11 Empty Rochie de gravida

Mesaj Scris de Larrisa Mar 22 Iun 2010, 8:43 pm

Buna, sunt noua pe acest forum si as avea rugamintea catre cele care croiesc si au un tipar de rochie de gravida, indiferent de model ca e lunga sau scurta, sa mi-l trimita si mie la adresa de mail [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Am cautat dar nu am dat peste nici un model care sa aiba si un tipar, am vazut modele dar fara tipare.Am ceva idei dar nu as vrea sa stric materialul. cos
Va multumesc.

Ultima editare efectuata de catre geany in Mar 22 Iun 2010, 9:32 pm, editata de 2 ori (Motiv : subiect fuzionat)
Larrisa
Larrisa
helper
helper

Numarul mesajelor : 5
Localizare : Resita
Data de inscriere : 15/06/2010

Sus In jos

Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 11 Empty Re: Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II

Mesaj Scris de myssym Mier 23 Iun 2010, 8:41 am

buna, sunt incepatoare in ale croitoriei si as dori sa imi fac si eu o bluzita dar nu am decat modelul si nu stiu cum sa ii fac tiparul. va rog frumos sa ma ajutati.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

va multumesc

Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Mier 23 Iun 2010, 9:39 am, editata de 1 ori (Motiv : inlocuit link cu poza; dezactivat cod BBC)
myssym
myssym
helper
helper

Varsta : 39
Localizare : br
Data de inscriere : 02/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de oana_007 Mier 23 Iun 2010, 10:14 am

Larrisa a scris:Buna, sunt noua pe acest forum si as avea rugamintea catre cele care croiesc si au un tipar de rochie de gravida, indiferent de model ca e lunga sau scurta, sa mi-l trimita si mie la adresa de mail [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Am cautat dar nu am dat peste nici un model care sa aiba si un tipar, am vazut modele dar fara tipare.Am ceva idei dar nu as vrea sa stric materialul. cos
Va multumesc.

Te sfatuiesc sa cumperi Burda 6/2010 (are mai multe modele pentru gravide). Numarul 6 neaparat, nu 7 care va aparea maine!!!
Asta daca o mai gasesti la chioscuri...
oana_007
oana_007
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 138
Varsta : 42
Localizare : romania, bucuresti
Data de inscriere : 20/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Larrisa Mier 23 Iun 2010, 3:02 pm

Saru'mana pentru pont. taie
Larrisa
Larrisa
helper
helper

Localizare : Resita
Data de inscriere : 15/06/2010

Sus In jos

Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 11 Empty Fotoliu bean( sau puf)

Mesaj Scris de aleahim67 Dum 27 Iun 2010, 12:08 pm

Are cineva tipar pentru fotoliu bean sau puf?
Este un fotoliu executat din piele ecologica umplut cu polistiren expandat.
Merge foarte bine intr-o camera pentru copii sau de tineret.

Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Dum 27 Iun 2010, 12:27 pm, editata de 1 ori (Motiv : subiecte fuzionate)
aleahim67
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 58
Varsta : 56
Localizare : oradea
Data de inscriere : 11/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de geia Dum 27 Iun 2010, 12:40 pm

Si eu am o mare rugaminte. Poate cineva sa-mi ofere un indiciu/adresa unde pot gasi un tipar pentru o bustiera/corset ? Multumesc foarte mult ! hug
geia
geia
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 27
Localizare : romania
Data de inscriere : 20/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de myky7robc Dum 27 Iun 2010, 4:37 pm

Heeee..i, vilcris ! Eu eram cu tiparul pentru fusta-pantalon din material vaporos,deci cred ca trebuie si captuseala, dar si eu am fost f ocupata asa ca am lasat problema asta.
Dar acum ca m-ai atentionat, te rog sa postezi un astfel de tipar daca ai si eventual o sugestie de materiale pe care sa le folosesc. pupi
myky7robc
myky7robc
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3432
Varsta : 58
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 09/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de rosita Dum 27 Iun 2010, 7:34 pm

aleahim67 a scris:Are cineva tipar pentru fotoliu bean sau puf?

Buna, la o cautare cu Google dupa un asemenea tipar am gasit o multime de surse, Uite aici una. Vezi ca e acolo o diagrama cu schema.
rosita
rosita
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 1744
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de aleahim67 Lun 28 Iun 2010, 12:31 am

Multumesc mult Rosita, imi este de mare ajutor.
aleahim67
helper
helper

feminin

Sus In jos

Constructia tiparelor (explicatii si scheme) - II - Pagina 11 Empty tipar pentru pantaloni

Mesaj Scris de elena2008ro Lun 28 Iun 2010, 6:43 pm

cum se croieste un pantalon

Ultima editare efectuata de catre geany in Lun 28 Iun 2010, 6:48 pm, editata de 1 ori (Motiv : postare fuzionata)
elena2008ro
elena2008ro
helper
helper

Numarul mesajelor : 1
Localizare : ploiesti
Data de inscriere : 28/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de dandana Lun 28 Iun 2010, 7:11 pm

aleahim67, dar de unde iei polistiren expandat pt fotoliu?
dandana
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 419
Data de inscriere : 21/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Danny24 Lun 28 Iun 2010, 8:09 pm

dandana a scris:aleahim67, dar de unde iei polistiren expandat pt fotoliu?

eu am vazut la selgros saci cu polistiren expandar, tocmai rezerva pentru fotolii gen puf. nu era foarte scump, dar nu am mai fost de ceva vreme. atunci era chiar langa fotolii, la raionul de mobila.
Danny24
Danny24
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 119
Varsta : 34
Localizare : Cluj
Data de inscriere : 04/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de aleahim67 Lun 28 Iun 2010, 11:05 pm

In Alba Iulia este o fabrica de polistiren expandat care livreaza la cerere si perle de polistiren.
aleahim67
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de aleahim67 Lun 28 Iun 2010, 11:07 pm

Se gasesc si la Selgros si nu sunt prea scumpi.

Pentru Elena2008ro
Sper sa te ajute adresa urmatoare:
TIPARE CROITORIE link

Ultima editare efectuata de catre geany in Mar 29 Iun 2010, 10:38 am, editata de 2 ori (Motiv : unit mesaje SI ascuns link)
aleahim67
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de ismi3ismi Vin 23 Iul 2010, 12:04 pm

Am un material de blugi si vreau sa fac pantaloni scurti din el.Ma poate ajuta cineva cu un tipar,va rog?
ismi3ismi
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1165
Data de inscriere : 24/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Lucia Ro Vin 23 Iul 2010, 4:44 pm

Pentru Geia, incearca sa vezi tipar de corset aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si apoi desenul aici... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] e in limba engleza incearca sa traduci pagina cu google translate daca nu stii limba... sau tutorial You Tube aici... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Lucia Ro
Lucia Ro
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 356
Varsta : 47
Localizare : Romania
Data de inscriere : 07/01/2010

http://lucillesdesigns.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Noemi Vin 23 Iul 2010, 4:48 pm

ismi3ismi a scris: Am un material de blugi si vreau sa fac pantaloni scurti din el.Ma poate ajuta cineva cu un tipar,va rog?

Cel mai simplu copiezi tipar dupa alta pereche de pantaloni. Sau iti iei Burda si gasesti tipar in marime naturala. Sau cauti pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (as fi cautat eu dar momentan e in mentenanta situl.
Noemi
Noemi
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1541
Varsta : 43
Data de inscriere : 16/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de geia Vin 23 Iul 2010, 5:26 pm

Lucia, multumesc din suflet ! Esti o draguta ca ti-ai consumat timpul pentru mine !Chiar aceste adrese ma vor ajuta foarte mult in proiectul meu viitor !
hug pupi
geia
geia
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 27
Localizare : romania
Data de inscriere : 20/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de veruta Sam 24 Iul 2010, 12:06 am

geia a scris:Si eu am o mare rugaminte. Poate cineva sa-mi ofere un indiciu/adresa unde pot gasi un tipar pentru o bustiera/corset ? Multumesc foarte mult ! hug

am gasit un tutorial pt corset pe internet care iti poate fi folositor are mai multe videoclipuri si in curand si eu as vrea sa imi fac un corset sper sa te ajute linkul este -> aici
veruta
helper
helper

Data de inscriere : 19/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de ismi3ismi Sam 24 Iul 2010, 9:08 am

Veruta,multumesc si eu pt ideee.Pe youtube sunt o gramada de filmulete cu croirea de pantaloni si orice altceva.
ismi3ismi
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1165
Data de inscriere : 24/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de amnro Sam 24 Iul 2010, 10:38 am

ismi3ismi a scris: Am un material de blugi si vreau sa fac pantaloni scurti din el.Ma poate ajuta cineva cu un tipar,va rog?

vezi la capitolul 1 ca a explicat maistra tiparul de pantaloni.
amnro
amnro
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 930
Data de inscriere : 26/10/2009

https://www.facebook.com/pages/Rochii-elegante/173196092774733?r

Sus In jos

Mesaj Scris de subryna Sam 24 Iul 2010, 11:19 am

Am facut si eu o fustita, dar fara masina de cusut pentru ca mama e plecat si n-am mai apucat sa invat sa cos la ea Sad
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Edit Admina: se accepta link-ul deoarece pe blog este postat banner catre Lucru de mana.
subryna
subryna
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 31
Varsta : 33
Localizare : iasi
Data de inscriere : 22/07/2010

http://cutiuta-cu-minuni.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de europolis Sam 24 Iul 2010, 11:29 am

Subryna citeste regulamentul, in special pct. 2
Multumesc

Daca vrei sa ajuti posteaza tutorialul nu blogul personal.
europolis
europolis
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 11 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB