Ne bem cafeaua, impreuna!-4
+75
tomari
gabi67
doni
valentinadof
adelina24
Marry
cris69
Laila
Adriana13
simonag
Serban Valentina
mnarcisa
mica
ioana soare
lennny
ribana
marami
Nicoleta Irimescu
CCristinaC
clodi
floare de colt
denygina
vero79
ancuta_ancuta
MagdaMarin
rucsy
adar
treinegri
mamiboom
pepy24
came_lia
totolina
nicky3128
olympia
Camy
teisoara
zylv
mdlupu
Karina33
Medi
stephanie
europolis
corilex
mihamiha
dorinamisov
marlen372001
Giobsy
cris_27
Admina
ady_kat
iuliana72
Armeana
Clio_Ela
danae
julix_2007
Gabiuta
SilviaDumitrescu
Tache Marilena
AlinaJ.Bijoux
bubulic/30
MihaelaT
Alina.C
geany
LYNDA
diada
mada93
leonutza69
ciucamona
mickyta
angells
kitty_1973
02gaviota
lora17
degetica
arime
79 participanți
Pagina 2 din 30
Pagina 2 din 30 • 1, 2, 3 ... 16 ... 30
Re: Ne bem cafeaua, impreuna!-4
Ce ma bucur ca ne votati! acum imi sunteti de 100 de ori mai dragi, cand va vad atat de saritoare! Va multumesc la toate! zic toate, ca sa nu sar pe cineva si apoi sa se supere :D

angells- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 229
Varsta : 44
Data de inscriere : 21/11/2009
Angells ai un vot si de la mine. Sa va iubiti mult.
Sunt suparata foc. Nici nu mai mi-am bauta cafeaua de dupa amiaza de nervi. Am zis ca fac si eu pe grozava si ma inscriu la concursul prima mea bluza. Aseara am croit bluza si azi am insailata-o. A iesit XXXXL!!!!!
Nu stiu daca mai pot sa-i fac ceva. Se zice ca din mare se face mic. Mai am o speranta. Astept sa vina fata de la pregatire si sa-mi faca o poza cu ea si sa cer ajutor la topicul respectiv. Sa mai scoti tipar din Burda! Imi vine sa urlu cand ma gandesc cati bani am dat pe material.Imi luam una de-a gata. 
Sunt suparata foc. Nici nu mai mi-am bauta cafeaua de dupa amiaza de nervi. Am zis ca fac si eu pe grozava si ma inscriu la concursul prima mea bluza. Aseara am croit bluza si azi am insailata-o. A iesit XXXXL!!!!!

Tache Marilena- Maestru
- Numarul mesajelor : 1418
Varsta : 56
Localizare : Campina
Data de inscriere : 10/01/2010
Draga Marilena,
nu te necaji asa tare. Daca vrei te pot ajuta eu cu un tipar de bluza. E simpla cei drept, dar poate te ajuta ca sa salvezi materialul.Nu e din Burda , asta ca sa te incurajez. Hai fruntea sus !Te pup si pe tine si pe fete.
nu te necaji asa tare. Daca vrei te pot ajuta eu cu un tipar de bluza. E simpla cei drept, dar poate te ajuta ca sa salvezi materialul.Nu e din Burda , asta ca sa te incurajez. Hai fruntea sus !Te pup si pe tine si pe fete.
mickyta- Senior
- Numarul mesajelor : 579
Localizare : constanta
Data de inscriere : 29/01/2010
Marilena taci fata ca nu e nici o nenorocire, ce atatia nervi? Pai se poate? DSin mic se face mare dar si din mic si poate face ceva cu putina vointa. Si daca nu chiar nu se mai poate face nimic (desi ma indoiesc ) tot iti va ramane o amintire care peste ani va fi cu siguranta haioasa.
Angells daca nu dam raportul la vot aci aasta nu inseamna ca nu am votat
Angells daca nu dam raportul la vot aci aasta nu inseamna ca nu am votat
Salutare!
Fac si eu o pauza, asa ca vin la un suc.
M-am apucat sa fac un linzer, e la cuptor si apoi sa-mi calc perdelele si gata curatenia...
Marilena, bine ca-i mare si nu mica. Eu as recroi-o...Te masori, te uiti pe graficele din Burda si vezi ce masura ti se potriveste si recroiesti(nu dati cu ace ca mi-am dat si eu cu parerea
)
Daca-mi cumpar ceva imi iau 38 sau 40, dar cand scot tipar din Burda, scot 38 fara rezerve, dar la maneci tot e de lucru ca ceva nu-mi place la cele din tipar...parca stau prea intinse subrat sau prea ingramadite.
Fac si eu o pauza, asa ca vin la un suc.
M-am apucat sa fac un linzer, e la cuptor si apoi sa-mi calc perdelele si gata curatenia...
Marilena, bine ca-i mare si nu mica. Eu as recroi-o...Te masori, te uiti pe graficele din Burda si vezi ce masura ti se potriveste si recroiesti(nu dati cu ace ca mi-am dat si eu cu parerea

Daca-mi cumpar ceva imi iau 38 sau 40, dar cand scot tipar din Burda, scot 38 fara rezerve, dar la maneci tot e de lucru ca ceva nu-mi place la cele din tipar...parca stau prea intinse subrat sau prea ingramadite.

SIlvia, nici nu ma gandeam sa va cer sa-mi spuneti toate cand votati .
Va multumesc tare mult!
Mari, pai cred ca doar trebuie desfacut si taiat dupa aceleasi taieturi, dar sa micsorezi, nu?
Din mare e imposibil sa nu poti sa faci mai mic!
Si stai linistita. Eu mi-am cumparat material de cateva zile, si mi-e frica sa ma apuc de taiat. In ritmul asta, o sa pierd participarea la concurs

angells- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 229
Varsta : 44
Data de inscriere : 21/11/2009
Fetelor, multumesc de incurajari. I-am facut o poza si o pun la concurs. Din Burda am scos numarul meu, 44. Dar a iesit imensa.
Tache Marilena- Maestru
Nu am gasit un alt loc mai bun decit aici sa va spun un "calduros"
de jumatete de februarie BUNA DIMINEATA i spor la orice aveti de gind sa faceti azi mai ales ca e sarbatoare.

Gabiuta- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1072
Varsta : 72
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 03/02/2010
Am venit si eu la cafea. Intru in fiecare zi, dar ora la care intru eu nu mai este de cafea, e aproape de culcare. Citesc tot ce se posteaza nou. Nu am avut timp sa postez mai multe imagini cu ceea ce lucrez, dar cand vin.... sa te tii. Va doresc o duminica placuta ( Happy Valentine's Day) si o saptamana linistita si plina de surprize placute. 

julix_2007- Maestru
- Numarul mesajelor : 1478
Varsta : 54
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 07/12/2008
Buna dimineata ! nu e nimeni la cafea ?Eu va pup de la mare si va dorsc o zi buna, un inceput de saptamana asa cum va doriti.
mickyta- Senior
Eu raspund la apel. O saptamana buna si voua si multi pupici. Eu o am pe cea mica bolnavioara si afara e asa urat... nici nu ninge nici nu sta.
neata danae....la noi la mare ploua , chiar e deprimant ne bucuram de cei mici, ei ne fac zilele frumoase oricum.
mickyta- Senior
Prezent spun si eu la o cafea cu 1/2 plic ciocolata calda - mmm o bunatate. Afara e o vrene de..... rahat (dar nu turcesc). Va
si va doresc o saptamana cu sanatate si spor

Silvia, mare adevar graiesti.ce sa facem, mergem inainte, nu putem renunta.O saptamna buna ...pupici
mickyta- Senior
Neata fetele,
Vin si eu cu ceiul meu
am asa de mult de lucru azi de nu ma vad
Ieri a fost o zi super relaxanta... m-a scos barbatelul meu la spa si apoi la restaurant... exact pe placul meu ... cu petale de trandafir si muzica in surdina..... super!!!!
De-aia nu imi sta mie capul la lucru
O saptamana superba tuturor!!!

Vin si eu cu ceiul meu

Ieri a fost o zi super relaxanta... m-a scos barbatelul meu la spa si apoi la restaurant... exact pe placul meu ... cu petale de trandafir si muzica in surdina..... super!!!!
De-aia nu imi sta mie capul la lucru

O saptamana superba tuturor!!!

LYNDA- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1096
Varsta : 39
Localizare : ACASA
Data de inscriere : 15/10/2009
Oau Lynda, ce frumos ai petrecut de ziua indragostitilor. Felicitari, esti o norocoasa.O zi buna.
mickyta- Senior
Vin si eu la cafeluta, nu am intrat de ceva vreme, dar sper sa se termine repede cu ce am pe cap. In ultimele saptamani abia am avut timp sa respir... Dar sper sa se treaca cu bine, sa vin cu o veste buna, ca in ultima vreme tare prost au mers toate. Ianuarie a fost un fel de... luna surprizelor mai putin placute 
Nici poze nu am reusit sa fac, am terminat de doua saptamani setul tricotat inceput. Am pregatit camera, cum e fotograful disponibil pozam.
O zi minunata si cu spor in toate va doresc!

Nici poze nu am reusit sa fac, am terminat de doua saptamani setul tricotat inceput. Am pregatit camera, cum e fotograful disponibil pozam.
O zi minunata si cu spor in toate va doresc!
Clio_Ela- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1303
Varsta : 48
Localizare : intre optimisti
Data de inscriere : 17/04/2009
Neata!!! hop si eu gata cafeaua. La mine ninge de cateva ziele parca non-stop. Acum ne luam si plecam sa luam masina de la "doctor".
O zi frumoasa
O zi frumoasa

Buna seara fetelor,bine v-am regasit,am fost plecata la Paris m-am reintors sambata seara,diminetile vom bea cafeaua impreuna.O noapte linistita tuturor
Armeana- Ucenic
- Numarul mesajelor : 188
Localizare : Alba iulia
Data de inscriere : 20/07/2009
Buna seara si binea-ai revenit
E zapada la paris?

E zapada la paris?

LYNDA- Maestru
-
ady_kat- Ucenic
- Numarul mesajelor : 235
Localizare : in Dobrogea
Data de inscriere : 23/01/2010
Buna dimineara si de la Campina. Azi este soare!!!Mi-am facut cafeluta cu ciuperci si ma pregatesc de lucru. Sper sa am o zi usoara azi.
Va doresc o zi cu mult soare si voua!
Va doresc o zi cu mult soare si voua!
Tache Marilena- Maestru
Neata fetele
Vin si eu cu voi la un ceai...
Astazi vreau sa-mi termin o parte din posetuta si sper sa o incep si pe cealalta parte.... saptamana asta trebuie sa o termin....
Sa aveti o zi minunata

Vin si eu cu voi la un ceai...

Astazi vreau sa-mi termin o parte din posetuta si sper sa o incep si pe cealalta parte.... saptamana asta trebuie sa o termin....
Sa aveti o zi minunata

LYNDA- Maestru
-
Neata,
am aterizat si eu. Desi ma sacaie o masea, nu ma dau batuta si tin sa fiu prezenta la apel.Va pup de la mare si sper sa aveti o zi minunata.
am aterizat si eu. Desi ma sacaie o masea, nu ma dau batuta si tin sa fiu prezenta la apel.Va pup de la mare si sper sa aveti o zi minunata.
mickyta- Senior
Pagina 2 din 30 • 1, 2, 3 ... 16 ... 30

» Ne bem cafeaua impreuna!-15
» Ne bem cafeaua impreuna ! (33)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-5
» Ne bem cafeaua impreuna ! (34)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (33)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-5
» Ne bem cafeaua impreuna ! (34)
Pagina 2 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)