Triplock(overlock); totul despre surfilare(2)
+52
zylv
bibitu
Uca
GABRELA
arielas
Indra
virus
danabekk
oana_007
andra2010
haute_couture
veniciuc nicoleta
SilviaDumitrescu
danae
ileana cosanzeana
MagdaMarin
Cornelya
amia
Kristina
kla78
Katerina
tomari
rosita
mdlupu
IrisT
mihaela72
mes
Camy
smarande
vilcris
leonutza69
Zana Mica
alexya
Alina.C
amnro
magdaflorea
Karina33
Admina
niculaie
nadina_b2005@yahoo.com
Panea Laura
teisoara
diada
elenita
milena
pisi
Noemi
geany
Hamartia
MAYA
zarino
MihaelaT
56 participanți
Pagina 6 din 12
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Triplock(overlock); totul despre surfilare(2)
Geany tu ai acelasi sau un model asemanator de masina de surfilat?
Manualul e in romana?Si daca e in romana si il ai arhivat pe undeva mi-l trimiti si mie?
Azi am stat si am incercat sa traduc manualul meu.In mare am reusit.Dar pozele cu explicatiile nu sunt prea reusite.O sa mai stau pe el pana ii dau de cap.
Manualul e in romana?Si daca e in romana si il ai arhivat pe undeva mi-l trimiti si mie?
Azi am stat si am incercat sa traduc manualul meu.In mare am reusit.Dar pozele cu explicatiile nu sunt prea reusite.O sa mai stau pe el pana ii dau de cap.
salutare la toata lumea...nu stiu care este reducerea dar corect ar fi sa primiti 10 la suta din pretul afisat..negociati.....daca este nevoie precizati ca sinteti inscrise pe acest site si alegeti brother la recomandarea mea ....bafta
haute_couture- helper
-
Numarul mesajelor : 52
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 09/09/2010
Haute, eu cred ca nu e corect sa scrii pe un forum despre astfel de reduceri, atata timp cat nu le poti garanta. Nu cred ca-ti dai seama, dar luni ar putea cere aceasta reducere, mult mai multe persoane decat scriu la acest subiect, pentru ca ne citesc multi membri sau vizitatori, fara sa scrie. Brorom nu au 100% adaos la vanzarea unei masini de cusut, ca sa-si permita 10% la orice model. La anumite modele (nu Brother), au adaosuri de vreo 20%, din cate mai tin minte. Tu poti sa le promiti ce vrei, dar intraba persoana ta de contact, daca poate sa ofere aceste discounturi. Nu vinde pielea ursului din padure...
pot cere reduceri si o mie de persoane trimise de mine .doar sa aiba masini.....iar adaosul comercial in romania este in cel ma fericit caz 100%...in rest intre 200 si 300 la suta
de unde stii tu daca eu am discutat sau nu la brother despre aceste reduceri ?---normal este sa ma intrebi daca am discutat
de unde stii tu daca eu am discutat sau nu la brother despre aceste reduceri ?---normal este sa ma intrebi daca am discutat
haute_couture- helper
-
Deci, din pacate, nu am destui bani sa imi cumpar unul foarte scump. Si oricum, eu vreau sa fac doar pentru casa, nu ca business. Geany, tu de cat timp ai triplock-ul? Ah, mai am o intrebare, margine la tricouri face, sau doar la uber se poate?
Magda, poate ai timp sa o testezi si pe jerse si tricot sa ne spui si noua.
Magda, poate ai timp sa o testezi si pe jerse si tricot sa ne spui si noua.

Marginea la tricouri doar uberul face .
Uite poza Adminei
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Aceasta cusatura numai la uber se face,in schimb triplockul/overlockul/coverlockul face aceste cusaturi
Credema ca abia astept si eu sa vad insa azi am treaba si poate saptamana asta ii dau de cap.
Uite poza Adminei
Aceasta cusatura numai la uber se face,in schimb triplockul/overlockul/coverlockul face aceste cusaturi
Credema ca abia astept si eu sa vad insa azi am treaba si poate saptamana asta ii dau de cap.
pai ori spun ca sun din `partea ta ori ca sunt inscrisa pe acest forum,normal ca cei de la brother stiu de acest forum din moment ce au sponsorizat acest forum la cateva concursuri........dar n-as vrea sa implic si forumul si pe tine,ori una ori alta......in fine nu mai conteaza ca nu e chiar urgenta sa-mi cumpar acum desi as vrea,
PS:oare in rate as putea lua?Admina poate ma poti ajuta,te rog.scuze daca sunt off topic dar nu stiu unde as putea posta.
PS:oare in rate as putea lua?Admina poate ma poti ajuta,te rog.scuze daca sunt off topic dar nu stiu unde as putea posta.
kla78- Senior
-
Numarul mesajelor : 522
Varsta : 44
Data de inscriere : 28/12/2008
200-300% adaos comercial la o masina de cusut?haute_couture a scris:pot cere reduceri si o mie de persoane trimise de mine .doar sa aiba masini.....iar adaosul comercial in romania este in cel ma fericit caz 100%...in rest intre 200 si 300 la suta

Fetele, eu nu sunt Gica-contra, mergeti si intrebati, sunati. Nu am zis ca nu e posibil. Kla, vorbim pe PM.
cu siguranta in Europa sunt mai scumpe,eu masina care mi-o doresc aici am gasit-o cel mai ieftin intre 900-1000€,deci cu mult mai scumpa fata de Romania.
Astep PM.
Astep PM.
kla78- Senior
-
Numarul mesajelor : 522
Varsta : 44
Data de inscriere : 28/12/2008
o masina de cusut innovis 400 de la 4200 este 3300--diferentza 9 ml]iloane
bernina 640 de la10000 este 9000 ...trebuie sa primiti reducere-nu se mai cumpara masini noi industriale deloc----doar second ..asa ca masinile casnice noi se mai pot vinde--cereti reducere -asa este corect ptr voi sinteti incepatori si doriti sa faceti hainute frumoase --discutati cu dna consultant tehnic claudia apostu -este colega mea.
bafta
bernina 640 de la10000 este 9000 ...trebuie sa primiti reducere-nu se mai cumpara masini noi industriale deloc----doar second ..asa ca masinile casnice noi se mai pot vinde--cereti reducere -asa este corect ptr voi sinteti incepatori si doriti sa faceti hainute frumoase --discutati cu dna consultant tehnic claudia apostu -este colega mea.
bafta
haute_couture- helper
-
hm, avertisment pentru reclama mascata (sau pe fata). La urmatoarea postare cu trimitere catre reducere (intelegi ce vreau sa zic) risti o banare. Multumim.
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Ce le faci le cutite?
Multumesc.
Ma duc sa ma
ca imi pica ochii in gura de somn
si o sa citesc maine raspunsul.
Ce le faci le cutite?
Multumesc.
Ma duc sa ma

marinmagda18 a scris:Noemi imi spui si mie te rog,la triplockul tau vechi ,cum il setai pentru a face sorje?
Ce le faci le cutite?
Multumesc.
Ma duc sa maca imi pica ochii in gura de somn
si o sa citesc maine raspunsul.
Nu i-am umblat la cutite, m-am descurcat cu ea cat s-a putut si cand deja cerintele mele erau prea mari pt galusca aia de masina, am maritat-o si mi-am luat una de la Brother (nu este Brother) si sunt fericita.
Stiu ca i se regla si pasul dar... o aveam de mult, si 7 ani am facut pauza la lucru de mana. Nu mai stiam de unde s-o apuc cu masina. Am cusut asa la ea temporar sa imi fac treaba.
Noemi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1541
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/07/2009
Mersi mult,un reglaj i l-am gasit(pasul cusaturii),dar conform cartii ei se mai face unul pentru ingustarea sau largirea cusaturii si se face prin mutarea la stanga sau la dreapta a cutitelor.Dar nu stiu cum se muta,pe ce se apasa?
Geany,Pisi daca aveti modelul meu vreti sa ma ajutati si pe mine va rog mult
.
Multumesc.
Azi o sa fac poze cu felul in care coase.Aseara am testat-o.
Geany,Pisi daca aveti modelul meu vreti sa ma ajutati si pe mine va rog mult

Multumesc.
Azi o sa fac poze cu felul in care coase.Aseara am testat-o.
Magda, sa o folosesti iubita si sa ai mult spor, la surfilat.
Vreau sa te intreb, ai primit garantie, la overlockul tau? Stiu ca erau si acum cativa ani si am vazut si in Obor, marca Dragonfly, dar era sub semnul intrabrii, garantia. Aveau un model mai scump, de vreo 700lei, la care dadeau, la cele mici, nu.

Mersi Admina.
La banii astia nu se ofera garantie,era si culmea sa ofere(eu am intrebat si chiar asa a zis),dar nu faceam nimic cu ea caci Niro e la naiba in praznic si pana ma duc eu cu masina, da faliment acet evazionist fiscal de la care am luat-o.La o adica imi mai iau una la fel si din 2 fac una(nici nu vede sotu ca e alta)
Deocamdata merge ,doar teste am facut cu ea,si am incercat un maieu care avea un tiv dublu si mi-am rupt 2 ace ca era foarte gros materialul
era mai gros decat se putea ridica acul.O sa-mi trebuiasca timp de acomodare.
La banii astia nu se ofera garantie,era si culmea sa ofere(eu am intrebat si chiar asa a zis),dar nu faceam nimic cu ea caci Niro e la naiba in praznic si pana ma duc eu cu masina, da faliment acet evazionist fiscal de la care am luat-o.La o adica imi mai iau una la fel si din 2 fac una(nici nu vede sotu ca e alta)

Deocamdata merge ,doar teste am facut cu ea,si am incercat un maieu care avea un tiv dublu si mi-am rupt 2 ace ca era foarte gros materialul

Magda nu solicita maşina aia mai mult decât poate pt ca e slabutza si dacă strici ceva plangi de oftica. O sa ţi se para indispensabila după ce te obisnuiesti cu ea.
La mine sarea paşi La unele feluri de lycra.
Dar cât timp am avut-o am fost fericita. Am cusut La ea toată facultatea.
La mine sarea paşi La unele feluri de lycra.
Dar cât timp am avut-o am fost fericita. Am cusut La ea toată facultatea.
Noemi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1541
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/07/2009
Avand in vedere ca eu lycra nu am decat daca vreau sa modific ceva ,adica foarte putin o sa ma ajute ,asa e la inceput pana dau de cateva ori cu
de zidul de sus
pana ii prind smecheria.
In schimb e atractia cea noua a fetei ori se joaca cu conurile ,ori imi regleaza atele
si trebuie sa-i fac o husa.Am o husa de ploaie pentru caruciorul de copii,o adaptez si gata husa.

In schimb e atractia cea noua a fetei ori se joaca cu conurile ,ori imi regleaza atele

vezi in albumul meu ca am facut si eu husa la triplock.
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Magda, cand materialul este prea gros, deasupra, pe masina, este un surub gros, pe care il invarti in asa fel incat sa-poti ridicat mai mult piciorusul. sau il strangi ... in functie de grosimea materialului.
Cutitele sunt 2, cel de sus este mobil, iar cel de jos fix. La cel de jos nu ai ce umbla iar la cel de sus, pe orizontala este este un butuc, care are desupra un surubel, acel surubel il slabesti si muti butucul putin cate putin, pana este la distanta dorita. Insa eu nu-ti recomand sa faci miscarea asta; nu-si are rostul, ba chiar poti deregla masina. Eu ti-as sugera sa manevrezi mai mult surubul de sus care ridica sau lasa in jos piciorusul, poti face niste teste si vei vedea ca astectul cusaturii este mai ingust sau mai lat.
Aceasta masina este ieftina, nu are extra functii, insa iti poti face treaba cu ea si cusaturile sunt curate.
In legatura cu acele rupte... trebuie sa fi atenta, la fel ca si la masina liniara, in functie de material stabilesti si distanta pasului de coasere. Cred ca e pe laterala stanga un buton, pe care il poti regla, in functie de pasul dorit.
Cutitele sunt 2, cel de sus este mobil, iar cel de jos fix. La cel de jos nu ai ce umbla iar la cel de sus, pe orizontala este este un butuc, care are desupra un surubel, acel surubel il slabesti si muti butucul putin cate putin, pana este la distanta dorita. Insa eu nu-ti recomand sa faci miscarea asta; nu-si are rostul, ba chiar poti deregla masina. Eu ti-as sugera sa manevrezi mai mult surubul de sus care ridica sau lasa in jos piciorusul, poti face niste teste si vei vedea ca astectul cusaturii este mai ingust sau mai lat.
Aceasta masina este ieftina, nu are extra functii, insa iti poti face treaba cu ea si cusaturile sunt curate.
In legatura cu acele rupte... trebuie sa fi atenta, la fel ca si la masina liniara, in functie de material stabilesti si distanta pasului de coasere. Cred ca e pe laterala stanga un buton, pe care il poti regla, in functie de pasul dorit.

Multumesc tare mult Geany.Reglajul pasului stiu care e,eu sunt interesata de cusatura ingusta,sorje,stiu ca e simpa(putini bani,putina muzica

Cartea spune
"Cusatura overlock se poate ajusta prin urmatoarea metoda:
Schimbati cutitele in stanga pentru o cusatura mai ingusta si in dreapta pentru o cusatura mai larga"
Traducere proprie cu dictionarul in fata unde nu stiam un cuvant.

Aia nu stiam cum mut cutitul?
Multumesc tare mult.

Eu nu am fost multumita de faza cu mutatul cutitului, deoarece am avut senzatia ca nu mai realizeaza acoperirea la fel de frumos dupa ce-am manevrat cutitele. Iar surje n-am facut...
Ca sa va iasa surjeul trebuie sa aveti grija la urmatoarele
Primul si cel mai important aspect e sa retrageti piciorusul ala din placa ( exact unde se formeaza cusatura, la ace) - in functie de model ori schimbati placa ori aveti un buton pe placa :D Al meu e merrylock, are un butonas.
Dupa aia setati pasul si latimea cusaturii (mutatul cutitului in stanga face cusatura mai lata in cazul in care piciorusul de la placa e pe positie, pt surje materialul in plus se ruleaza in cusatura)
Reglati si grosimea materialului (surubul de sus), si apoi tensiunea care ar trebui sa fie ceva in genul 3(ac) 7(upper looper) 3(lower looper). Dacat tot nu iese mai jonglati cu tensiunea putin.
Voi de unde va luati ata de surfilat? Adica de aia pufoasa, sau multifilamentara. Am vazut in multe locuri ata de surfilat tot de aia normala de poliester dintr-o bucata, da eu vreau de aia elastica.
+
A incercat cineva sa coasa cu ata elastica la coverstitch? Ca mie nu imi iese si ma gandesc ca nu e buna ata elastica normala (care merge la liniara la bobina), am o bluza lucrata in stilul asta, cusatura lantisor cu ata elastica, dar elasticul e mult mai finut.
Primul si cel mai important aspect e sa retrageti piciorusul ala din placa ( exact unde se formeaza cusatura, la ace) - in functie de model ori schimbati placa ori aveti un buton pe placa :D Al meu e merrylock, are un butonas.
Dupa aia setati pasul si latimea cusaturii (mutatul cutitului in stanga face cusatura mai lata in cazul in care piciorusul de la placa e pe positie, pt surje materialul in plus se ruleaza in cusatura)
Reglati si grosimea materialului (surubul de sus), si apoi tensiunea care ar trebui sa fie ceva in genul 3(ac) 7(upper looper) 3(lower looper). Dacat tot nu iese mai jonglati cu tensiunea putin.
Voi de unde va luati ata de surfilat? Adica de aia pufoasa, sau multifilamentara. Am vazut in multe locuri ata de surfilat tot de aia normala de poliester dintr-o bucata, da eu vreau de aia elastica.
+
A incercat cineva sa coasa cu ata elastica la coverstitch? Ca mie nu imi iese si ma gandesc ca nu e buna ata elastica normala (care merge la liniara la bobina), am o bluza lucrata in stilul asta, cusatura lantisor cu ata elastica, dar elasticul e mult mai finut.
andra2010- helper
- Numarul mesajelor : 9
Localizare : www.google.com
Data de inscriere : 17/05/2010
surfilarea se poate face cu
1.ata de cusut normala de 120--dezavantaj--ata este prea groasa si rezulta aspect grosolan al marginii surfilate
2.ata de cusut de 150-este mai subtire decit cea de 120---avantaj--ata de 120 se poate folosi si la cusut la prod din mat subtiri si medii
3 ata de surfilat nerasucita--se gaseste prin depozite dar conurile sint in general mari si aveti nevoie de multe culori--nu ets erentabil dpdv al investitiilor
4.ata de cusut stafirul de finete 360 se poate folosi la surfilat dar este necesaro o masina de surfilat foarte bine reglata---
5.ata de 360 incolora este ata care nu se prea gaseste -este cea mai buna ptr ca poate lua culooarea materialului
bafta
1.ata de cusut normala de 120--dezavantaj--ata este prea groasa si rezulta aspect grosolan al marginii surfilate
2.ata de cusut de 150-este mai subtire decit cea de 120---avantaj--ata de 120 se poate folosi si la cusut la prod din mat subtiri si medii
3 ata de surfilat nerasucita--se gaseste prin depozite dar conurile sint in general mari si aveti nevoie de multe culori--nu ets erentabil dpdv al investitiilor
4.ata de cusut stafirul de finete 360 se poate folosi la surfilat dar este necesaro o masina de surfilat foarte bine reglata---
5.ata de 360 incolora este ata care nu se prea gaseste -este cea mai buna ptr ca poate lua culooarea materialului
bafta
haute_couture- helper
-
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12

» Triplock(overlock); totul despre surfilare(5)
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(4)
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(1)
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(3)
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(4)
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(1)
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(3)
Pagina 6 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Pasti
» Florile din gradina mea(2)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Jucarii crosetate
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Frivolite - cap 7
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Verifpro - paypal, ebay, banks, crypto, docs and more!