Fulare, saluri, esarfe tricotate II
+64
cory74
carmenco
MARI_H
ladybird
mira24
adar
betymi72
diada
Uca
mariucamariuca
aba
tzushky
Angelica18
samo99ro
manuela29
silvisor
mimmi
carmenush
canadianca50
europolis
melus
firicel
Karina33
Nicoleta Irimescu
iuli.b
bibitu
irish05
violetas
Kristina
anda81
CCristinaC
lotus nufar
mihaelavama
dienutzababy
claras
Love
Serban Valentina
aidaalex
lennny
mnarcisa
Admina
ribana
dicioanacris
Anuta Stanciu
Medi
corilex
Ana Maria
maria_covacef
geany
snoopy
solmizel
Dodo-pui
marlen372001
angells
MihaelaT
Stoian Angelica
rucsy
Giobsy
LYNDA
danadea
madalina78
SilviaDumitrescu
Noemi
ioana soare
68 participanți
Pagina 12 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Fulare, saluri, esarfe tricotate II
buna fetelor !
desi va citesc de vreme indelungata , abia astazi am reusit sa fac ce mi-am promis de cand v-am descoperit : mi-am cumparat un scul de acril la care vanzatoarea mi-a dat andrele circulare nr 4 si ...urmeaza sa ma apuc de treaba ! lucru pe care nu-l pot face fara ajutorul vostru , pentru ca nu stiu sa tricotez decat foarte putin si din amintiri ... stiu sa lucrez ochiuri pe fata, pe dos si bobul de orez , atat !
imi doresc sa fac din acrilul ce l-am luat (care este un portocaliu intens ) un fular pentru nepotica mea de 2 anisori (si poate, cand capat experienta , am sa ii fac si o caciulita asortata ) .
ma puteti ajuta cu niste sfaturi ? pentru inceput : cate ochiuri pun , ce model imi recomandati avand in vedere nestiinta mea ?
desi va citesc de vreme indelungata , abia astazi am reusit sa fac ce mi-am promis de cand v-am descoperit : mi-am cumparat un scul de acril la care vanzatoarea mi-a dat andrele circulare nr 4 si ...urmeaza sa ma apuc de treaba ! lucru pe care nu-l pot face fara ajutorul vostru , pentru ca nu stiu sa tricotez decat foarte putin si din amintiri ... stiu sa lucrez ochiuri pe fata, pe dos si bobul de orez , atat !
imi doresc sa fac din acrilul ce l-am luat (care este un portocaliu intens ) un fular pentru nepotica mea de 2 anisori (si poate, cand capat experienta , am sa ii fac si o caciulita asortata ) .
ma puteti ajuta cu niste sfaturi ? pentru inceput : cate ochiuri pun , ce model imi recomandati avand in vedere nestiinta mea ?
roxanna- helper
- Numarul mesajelor : 14
Localizare : gherla
Data de inscriere : 27/09/2010
Roxana, daca vei merge la Resurse...sau la Poze pentru inspiratie pe acest subiect de tricotaje, vei gasi multe modele interesante de fulare. Dupa ce hotarasti ce vei vrea sa faci, sunt sigura ca vei primi o multime de sfaturi. Pana atunci iti doresc spor si inspiratie!
multumesc frumos pentru indicatii giobsy, am sa le urmez (pe la poze de inspiratie am trecut deja si m-am ingrozit, sunt modele muuult peste cunostintele mele acolo , desi grozave !). pana ati raspuns voi am exersat la pusul ochiurilor , lucru pe care nu il stiam , intotdeauna bunica mi le punea ...
roxanna- helper
- Numarul mesajelor : 14
Localizare : gherla
Data de inscriere : 27/09/2010
buna ziua, vreau sa ma apuc de un fular in 3 culori verticale, cum leg atele, ma poate ajuta cineva va rog frumos?
multumesc!
multumesc!
coridrag- helper
- Numarul mesajelor : 2
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 11/11/2010
Coridrag, cand treci de la o culoare la alta, incruciseaza atele (prima cu a doua) si continua cu cea de-a doua culoare. Vei lucra cu fir continuu, fara sa legi (cu nod) o culoare de alta, la fiecare trecere.
Ai grija cum lucrezi primul ochi al fiecarei culori - sa nu fie nici prea strans, nici prea slab.
Ai grija cum lucrezi primul ochi al fiecarei culori - sa nu fie nici prea strans, nici prea slab.
Ultima editare efectuata de catre Giobsy in Joi 11 Noi 2010, 2:17 pm, editata de 1 ori (Motiv : Foame de litere)
Giobsy a scris:Coridrag, cand treci de la o culoare la alta, incruciseaza atele (prima cu a doua) si continua cu cea de-a doua culoare. Vei lucra cu fir coninuu, fara sa legi (cu nod) o culoare de alta, la fiecare trecere.
multumesc frumos pentru ajutor!
coridrag- helper
- Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 11/11/2010
buna!
imi puteti explica si mie,va rog frumos cum se realizeaza primul fular din fir vopsit postat de Ana Maria.Acela cu nuante de rosu,verde,albastru.Ca nu stiu daca e corect ce am descifrat eu din imagini.Este la pag 6.Va multumesc!
imi puteti explica si mie,va rog frumos cum se realizeaza primul fular din fir vopsit postat de Ana Maria.Acela cu nuante de rosu,verde,albastru.Ca nu stiu daca e corect ce am descifrat eu din imagini.Este la pag 6.Va multumesc!
ClaudiaM- helper
-
Numarul mesajelor : 17
Varsta : 29
Localizare : Gorj
Data de inscriere : 27/08/2010
Claudia, daca e vorba de prima imagine, e foarte simplu. Lucrezi un ochi pe fata, unul pe dos, patru randuri. Apoi schimbi si faci, tot 4 randuri, unul dos, unul fata. Deci, unde ai lucrat fata, acum lucrezi dos, si invers, unde ai lucrat dos, lucrezi fata. Apoi tot asa, schimband din 4 in 4 randuri.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 72
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Multumesc mult samo99ro
.Asa credeam si eu dar nu-mi dadeam seama daca trebuie sa fac unul sau 2 ochiuri pe dos.Si multumesc Ana Maria pt model!

ClaudiaM- helper
-
Numarul mesajelor : 17
Varsta : 29
Localizare : Gorj
Data de inscriere : 27/08/2010
Cu placere, Claudia si ma bucur ca ti-a placut
. N-am stat sa ma gandesc la un model, a fost prima idee care mi-a venit in minte, muream de curiozitate sa vad cum se aseaza firul!
Multumesc samo!

Multumesc samo!

Bune zig-zagurile din creierul tau. Sa mai faci ca sunt dragalase tare. Bravo! Foarte frumos imbinate culorile.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 72
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Foarte frumos fularul Solmizel!
Si mie imi place modelul zig-zag, iar la al tau imi place foarte mult succesiunea aleatoare de dungi!

ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3889
Varsta : 42
Data de inscriere : 24/02/2009
mihaelavama- Junior
-
Numarul mesajelor : 383
Varsta : 57
Localizare : vama
Data de inscriere : 07/04/2010
Multumesc. Ce bine imi pare ca va place
mihaelavama e foarte frumos salul. Si daca mai spui ca e si calduros atunci.......nota 10

mihaelavama e foarte frumos salul. Si daca mai spui ca e si calduros atunci.......nota 10

Ultima editare efectuata de catre solmizel in Lun 22 Noi 2010, 2:38 pm, editata de 1 ori
Mie imi plac culorile foarte mult! Pacat ca nu prea se vede modelul dantelat, cred ca in realitate creaza un efect foarte frumos impreuna cu melanjul de culori!
ioana soare- Moderator
-
Dodo este foarte frumos fularul tau si are culori asortate cu iarna
Daca este si moale materialul,cred ca este super la purtat

Daca este si moale materialul,cred ca este super la purtat

Dodo foarte frumos fularul mi-ar place o rochie din el nu stiu insa cum se comporta .
canadianca50- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1841
Localizare : acolo si aici
Data de inscriere : 05/04/2010
ioana soare- Moderator
-
Pagina 12 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12

» Fulare, saluri, esarfe tricotate III
» Fulare, saluri, esarfe tricotate IV
» Fulare,saluri,esarfe tricotate V
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VII)
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VI)
» Fulare, saluri, esarfe tricotate IV
» Fulare,saluri,esarfe tricotate V
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VII)
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VI)
Pagina 12 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Mobilier homemade (2)
» Jucarii crosetate
» Ce melodie asculti acum !-5
» Pirogravura
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(3)
» Sacrificii pentru pasiune
» Amenajari interioare
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Drumetii si locuri vizitate (3)
» Florile din gradina mea(2)
» Ce masina de cusut recomandati (6)
» Ornamente de Pasti
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Din materiale reciclabile 6
» In fire sa ne laudam ! (9)
» Despre masinile de tricotat