Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Recomanda un film, o piesa de teatru! - Pagina 2 EmptyIeri la 10:10 am Scris de diada

» Jucarii crosetate
Recomanda un film, o piesa de teatru! - Pagina 2 EmptyMier 24 Mai 2023, 2:33 pm Scris de mlizeta

» Lectra Modaris
Recomanda un film, o piesa de teatru! - Pagina 2 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Mobilier homemade (2)
Recomanda un film, o piesa de teatru! - Pagina 2 EmptySam 06 Mai 2023, 9:05 am Scris de vlad_mom

» Rochie banchet
Recomanda un film, o piesa de teatru! - Pagina 2 EmptyVin 05 Mai 2023, 7:09 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Recomanda un film, o piesa de teatru! - Pagina 2 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Recomanda un film, o piesa de teatru! - Pagina 2 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Despre noi
Recomanda un film, o piesa de teatru! - Pagina 2 EmptyMier 19 Apr 2023, 9:56 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Recomanda un film, o piesa de teatru! - Pagina 2 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

» casute de lemn pentru papusi
Recomanda un film, o piesa de teatru! - Pagina 2 EmptyLun 10 Apr 2023, 8:12 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Recomanda un film, o piesa de teatru! - Pagina 2 EmptySam 01 Apr 2023, 9:04 am Scris de Dorulet

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Recomanda un film, o piesa de teatru! - Pagina 2 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:23 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Recomanda un film, o piesa de teatru! - Pagina 2 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:21 pm Scris de vlad_mom

» Frivolite - cap 7
Recomanda un film, o piesa de teatru! - Pagina 2 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» Martisoare din diverse materiale VI
Recomanda un film, o piesa de teatru! - Pagina 2 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Recomanda un film, o piesa de teatru! - Pagina 2 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Recomanda un film, o piesa de teatru! - Pagina 2 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Recomanda un film, o piesa de teatru! - Pagina 2 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Recomanda un film, o piesa de teatru! - Pagina 2 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Recomanda un film, o piesa de teatru! - Pagina 2 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

Recomanda un film, o piesa de teatru!

+80
valentinadof
michelinebeaulieu
Floren
cristinadumitru1977
ismi3ismi
Kristina
dorina narita
laurin
Day
Giorgi
Pui_dEuropolis
lacridrumas
ALICET
Adina Grigoriu
SilviaDumitrescu
Dorulet
bela gio
Admina
milena
ancone
adriuta
Celya_f40
danniela
CCristinaC
piciul
diana-s
tantelu01
Cristina_Ionela
mykya
ghita
Copilarim
rosita
elenaxx
MagdaMarin
ema
SandyB.
alioana
marinutza95
ada85bejan
Ramonica
vilcris
nicoleta_vls
Lucia.BlueFlower
Maci
RamonaM
d.dana.c
Uca
dktimi
margelutamea
Gabiuta
Crissy86
melus
julix_2007
aurishta
Danny24
ralucahanc
Alina.C
letho
snoopy
came_lia
leonutza69
firimitura
Emilia3
rucsy
Donescu Monica
aisha
livia1981
Felicia2
Adriana13
Giobsy
icabica
Doina
stella
ioana soare
diada
maria_covacef
noel
Tonsis
duchess
arime
84 participanți

Pagina 2 din 10 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

In jos

Recomanda un film, o piesa de teatru! - Pagina 2 Empty Re: Recomanda un film, o piesa de teatru!

Mesaj Scris de rucsy Joi 29 Oct 2009, 10:39 pm

Va recomand sa mergeti la spectacolul "Straini in noapte" cu Florin Piersic si Emilia Popescu. Este o piesa magnifica. Se joaca lunea la Opera Romana. Superb !
rucsy
rucsy
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 350
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 23/09/2009

Sus In jos

Recomanda un film, o piesa de teatru! - Pagina 2 Empty Re: Recomanda un film, o piesa de teatru!

Mesaj Scris de aisha Vin 30 Oct 2009, 9:37 am

Felicia, Monica kiss multumesc. Cred ca tocmai ieri, cand n-am mai intrat sa verific pe net, a aparut si stirea.
aisha
aisha
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 770
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 23/03/2009

http://mieremusetelfrumusete.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de aisha Mier 11 Noi 2009, 9:15 am

Celor pasionate de fotografie le recomand sa viziteze expozitia de fotografie colectiva "De langa noi" deschisa la ceainaria Serendipity, str. Dumbrava Rosie, zona Bulandra - Icoanei. Veti putea vedea, evadand din cenusiul cotidian si savurand o ceasca de ceai aromat intr-o locatie "mai altfel", imagini surprinse cu ochi de artist.
Pentru cei interesati de "making off'-ul expozitiei aveti AICI un articol semnat de unul dintre cei opt expozanti.
aisha
aisha
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 770
Data de inscriere : 23/03/2009

http://mieremusetelfrumusete.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Emilia3 Mier 11 Noi 2009, 1:48 pm

Am vazut piesa de teatru "Sorry", cu Ion Caramitru si Mariana Mihut si o recomand este foarte interesanta iar actorii sunt nemaipomeniti .
Emilia3
helper
helper

Numarul mesajelor : 22
Varsta : 51
Localizare : Rm.Valcea
Data de inscriere : 13/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de rucsy Mier 11 Noi 2009, 4:43 pm

Subscriu Emilia. Am vazut si eu "Sorry" si mi-a placut. De curand am vazut "Toti fiii mei" la National cu Rebengiuc si Olga Tudorache. Mi-a placut foarte mult.
rucsy
rucsy
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 350
Varsta : 56
Data de inscriere : 23/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de firimitura Vin 25 Dec 2009, 11:37 pm

tocmai am terminat de vizionat filmul "The box" cu Cameron Diaz. e un film psihologic foarte bune, dupa parerea mea. Il recomand
firimitura
firimitura
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1015
Varsta : 37
Data de inscriere : 07/09/2009

http://firimitura.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Sam 30 Ian 2010, 10:39 pm

Bienvenue chez les chtis - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

De l'autre côté du lit - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Hors de Prix - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

:D:D

Coco Before Chanel - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Hachiko - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

daca stiti franceza...e super sa le priviti in liba originala...daca nu merge si varianta romana sau engleza....
si totusi as da sfatul ca primul film sa fie privit in franceza,nu de alta dar se pierde sensul in oricare alta limba...

vizionare placuta!!!!

;)
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de leonutza69 Vin 05 Feb 2010, 10:43 pm

Doua filme care mi-a ramas in suflet "AUSTRALIA" cu Nicole Kidman, si "COPILUL CU PIJAMA IN DUNGI". Multi spun ca Australia e siropos,eu l-am vazut de doua ori intr-o zi, e lung, 165 minute si a doua oara l-am apreciat mai mult decat prima iar celalalt este o lectie de prietenie...se termina trist dar cu mici cu mari putem sa invatam multe , din amandoua filmele.De fapt parerea mea este ca din toate filme, teatru, opera...se poate invata cate ceva.
leonutza69
leonutza69
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 644
Varsta : 53
Localizare : fizic-Italia,suflet -Fagaras!
Data de inscriere : 12/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de came_lia Dum 07 Feb 2010, 4:47 pm

Ati vazut Avatar?

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

langa volum este un buton, se apasa pt a se vedea pe tot ecranul

Nu mai am azi timp sa-l vad, poate we urmator.
came_lia
came_lia
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 337
Varsta : 62
Localizare : Miercurea Ciuc
Data de inscriere : 04/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Dum 07 Feb 2010, 7:17 pm

Am privit "Copilul in pijama in dungi" cei drept in spaniola pe care o inteleg doar pe jumatate...dar filmul m-a lasat cu o impresie mortala!!!
Recomand...
Si merci leonuza69 pentru recomandare!
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de leonutza69 Lun 08 Feb 2010, 7:54 pm

555viktoria a scris:Am privit "Copilul in pijama in dungi" cei drept in spaniola pe care o inteleg doar pe jumatate...dar filmul m-a lasat cu o impresie mortala!!!
Recomand...
Si merci leonuza69 pentru recomandare!
kiss cu mare placere!
leonutza69
leonutza69
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de snoopy Mier 17 Mar 2010, 1:49 am

Va recomand CRIMA SI PEDEAPSA care se joaca la Teatrul Bulandra si CUM GANDESTE AMY care se joaca la Teatrul Mic. Doua piese exceptionale!
snoopy
snoopy
helper
helper

Numarul mesajelor : 56
Data de inscriere : 03/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de letho Lun 05 Apr 2010, 4:59 pm

Pentru ca aseara am vazut Dorian Grey, chiar daca pe mine m-a dezamagit putin sub aspectul realizarii, scriu sa-l recomand celor care nu au citit cartea. Filmului ii lipseste intensitatea, nu reuseste sa redea trairile sufletesti ale personajului si nici decadenta sub toate aspectele asa cum face cartea, dar categoric merita vazut.
Din ce-mi vine in cap acum, as mai aminti The Bucket List - genul de film simplu, previzibil, care nu-ti zdruncina creierii prin nush' ce scenarii sofisticate dar te unge la suflet...
V-as mai spune despre Mar adentro (The Sea Inside), un film emotionant, genul care starneste mai multe intrebari decat raspunsuri, construit pe ideea ca viata ar trebui sa fie un drept, nu o obligatie. Ma opresc aici cu filmele, ca m-as intinde pe pagini intregi Smile
Felicia, multumesc pentru August Rush Smile
letho
letho
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1315
Varsta : 52
Localizare : Navodari
Data de inscriere : 21/12/2009

http://lenasplace.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Alina.C Mier 07 Apr 2010, 6:19 pm

Va recomand doua documentare, merita vazute, Zeitgeist - ne mai deschide un pic ochii, si La vida dentro de 50 años - in special pentru cei/cele pasionati de stiinta, tehnologie, informatica... si nu numai...
Alina.C
Alina.C
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 535
Varsta : 43
Localizare : in lumea mea...
Data de inscriere : 19/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de ralucahanc Lun 21 Iun 2010, 1:01 pm

noi , mai nou mergem la teatrul de marionete ( suntem mici, 3 ani jumate) . oricum sunt multumita ca ii place,, cunoaste deja actorii dupa voce. pe mine m-a impresionat Amintiri din copilarie , a fost ffff bine jucata ( la arad).
ralucahanc
ralucahanc
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 60
Varsta : 37
Localizare : curtici-arad
Data de inscriere : 01/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Danny24 Joi 12 Aug 2010, 10:56 pm

Mie imi plac fiilmele mai psiho-fantastice.... nu sunt fana Di Caprio, dar filmele Shutter Island si Inception m-au lasat masca. le recomand cu cea mai mare caldura amatorilor genului wink
Danny24
Danny24
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 119
Varsta : 35
Localizare : Cluj
Data de inscriere : 04/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de aurishta Mier 25 Aug 2010, 10:24 pm

Am vazut Black, un film foarte frumos despre cum a iesit din inchisoarea simturilor o fata oarba si surda.
aurishta
aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Data de inscriere : 18/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de julix_2007 Mier 25 Aug 2010, 10:56 pm

Shreck 4. Merita sa scoti copilul/copiii la film.
julix_2007
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1478
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 07/12/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de melus Mier 25 Aug 2010, 11:00 pm

"Seven pounds", cu Will Smith. Emotionant pana la lacrimi.
melus
melus
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 333
Varsta : 43
Localizare : romania
Data de inscriere : 03/08/2010

http://vecinagreierasului.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de leonutza69 Joi 02 Sept 2010, 7:47 pm

melus a scris:"Seven pounds", cu Will Smith. Emotionant pana la lacrimi.

fantastic, o lectie de viata....
leonutza69
leonutza69
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Crissy86 Dum 19 Dec 2010, 12:25 am

Un film impresionant, pe care l-am văzut de mai multe ori este "Iisus din Nazaret" al lui Franco Zeffirelli (1977). Cred că oricine ar trebui să-l vadă măcar o dată în viaţă, are actori excepţionali.
Alt film, o comedie, ar fi "Some like it hot" ("Unora le place jazz-ul" 1959), cu Jack Lemmon, Tony Curtis şi Marilyn Monroe.
Am văzut "Avatar" şi tehnica 3D e absolut fascinantă.
Azi mi-am luat în sfârşit bilete la TNB pentru o piesă jucată pe 30 dec. M-am chinuit vreo 2 luni să pun mâna pe bilete, se vând din prima zi de cum apar.
Crissy86
Crissy86
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 320
Varsta : 36
Data de inscriere : 11/11/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Gabiuta Dum 19 Dec 2010, 8:59 am

TNB-ul e intr-adevar solicitat.Au multe,multe piese foarte bune.
"Sinucigasul" si "Livada de visini" sunt doua piese de exceptie.E adevarat nu numai dar....
Mergeti si la "Pluralul englezesc" la Nottara .Precis o sa va placa.
Gabiuta
Gabiuta
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1072
Varsta : 71
Data de inscriere : 03/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de margelutamea Dum 19 Dec 2010, 12:18 pm

Si 'Egoistul', cu Radu Beligan, a fost absolut fantastica piesa. Mi-a ramas in minte si suflet, tare mult mi-a placut. love love love

Ca film, eu va recomand 'Culoarul mortii' un film ce a tot fost la HBO in ultimul timp, cu Tom Hanks. Este foarte fain si interesant. Nu va dau detalii, dar va recomand sa-l urmariti de la cap la coada, pentru ca sa-l traiti pe deplin.
margelutamea
margelutamea
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 280
Varsta : 42
Data de inscriere : 02/11/2009

http://www.margelutamea.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de aurishta Dum 19 Dec 2010, 1:19 pm

Am vazut si eu ,,Culoarul mortii'', excelent!
aurishta
aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Data de inscriere : 18/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Crissy86 Dum 19 Dec 2010, 4:31 pm

La "Egoistul" mi-am luat ieri bilete şi de-abia aştept să-l văd
Crissy86
Crissy86
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 320
Varsta : 36
Data de inscriere : 11/11/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 10 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB