Recomanda un film, o piesa de teatru!
+80
valentinadof
michelinebeaulieu
Floren
cristinadumitru1977
ismi3ismi
Kristina
dorina narita
laurin
Day
Giorgi
Pui_dEuropolis
lacridrumas
ALICET
Adina Grigoriu
SilviaDumitrescu
Dorulet
bela gio
Admina
milena
ancone
adriuta
Celya_f40
danniela
CCristinaC
piciul
diana-s
tantelu01
Cristina_Ionela
mykya
ghita
Copilarim
rosita
elenaxx
MagdaMarin
ema
SandyB.
alioana
marinutza95
ada85bejan
Ramonica
vilcris
nicoleta_vls
Lucia.BlueFlower
Maci
RamonaM
d.dana.c
Uca
dktimi
margelutamea
Gabiuta
Crissy86
melus
julix_2007
aurishta
Danny24
ralucahanc
Alina.C
letho
snoopy
came_lia
leonutza69
firimitura
Emilia3
rucsy
Donescu Monica
aisha
livia1981
Felicia2
Adriana13
Giobsy
icabica
Doina
stella
ioana soare
diada
maria_covacef
noel
Tonsis
duchess
arime
84 participanți
Pagina 2 din 10
Pagina 2 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Recomanda un film, o piesa de teatru!
Va recomand sa mergeti la spectacolul "Straini in noapte" cu Florin Piersic si Emilia Popescu. Este o piesa magnifica. Se joaca lunea la Opera Romana. Superb !
rucsy- Junior
-
Numarul mesajelor : 350
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 23/09/2009
Felicia, Monica
multumesc. Cred ca tocmai ieri, cand n-am mai intrat sa verific pe net, a aparut si stirea.

Celor pasionate de fotografie le recomand sa viziteze expozitia de fotografie colectiva "De langa noi" deschisa la ceainaria Serendipity, str. Dumbrava Rosie, zona Bulandra - Icoanei. Veti putea vedea, evadand din cenusiul cotidian si savurand o ceasca de ceai aromat intr-o locatie "mai altfel", imagini surprinse cu ochi de artist.
Pentru cei interesati de "making off'-ul expozitiei aveti AICI un articol semnat de unul dintre cei opt expozanti.
Pentru cei interesati de "making off'-ul expozitiei aveti AICI un articol semnat de unul dintre cei opt expozanti.
Am vazut piesa de teatru "Sorry", cu Ion Caramitru si Mariana Mihut si o recomand este foarte interesanta iar actorii sunt nemaipomeniti .
Emilia3- helper
- Numarul mesajelor : 22
Varsta : 51
Localizare : Rm.Valcea
Data de inscriere : 13/02/2009
Subscriu Emilia. Am vazut si eu "Sorry" si mi-a placut. De curand am vazut "Toti fiii mei" la National cu Rebengiuc si Olga Tudorache. Mi-a placut foarte mult.
rucsy- Junior
-
Numarul mesajelor : 350
Varsta : 56
Data de inscriere : 23/09/2009
tocmai am terminat de vizionat filmul "The box" cu Cameron Diaz. e un film psihologic foarte bune, dupa parerea mea. Il recomand
Bienvenue chez les chtis - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
De l'autre côté du lit - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Hors de Prix - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
:D:D
Coco Before Chanel - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Hachiko - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
daca stiti franceza...e super sa le priviti in liba originala...daca nu merge si varianta romana sau engleza....
si totusi as da sfatul ca primul film sa fie privit in franceza,nu de alta dar se pierde sensul in oricare alta limba...
vizionare placuta!!!!
;)
De l'autre côté du lit - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Hors de Prix - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
:D:D
Coco Before Chanel - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Hachiko - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
daca stiti franceza...e super sa le priviti in liba originala...daca nu merge si varianta romana sau engleza....
si totusi as da sfatul ca primul film sa fie privit in franceza,nu de alta dar se pierde sensul in oricare alta limba...
vizionare placuta!!!!
;)
Vizitato- Vizitator
Doua filme care mi-a ramas in suflet "AUSTRALIA" cu Nicole Kidman, si "COPILUL CU PIJAMA IN DUNGI". Multi spun ca Australia e siropos,eu l-am vazut de doua ori intr-o zi, e lung, 165 minute si a doua oara l-am apreciat mai mult decat prima iar celalalt este o lectie de prietenie...se termina trist dar cu mici cu mari putem sa invatam multe , din amandoua filmele.De fapt parerea mea este ca din toate filme, teatru, opera...se poate invata cate ceva.
leonutza69- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Varsta : 53
Localizare : fizic-Italia,suflet -Fagaras!
Data de inscriere : 12/01/2010
came_lia- Junior
-
Numarul mesajelor : 337
Varsta : 62
Localizare : Miercurea Ciuc
Data de inscriere : 04/10/2009
Am privit "Copilul in pijama in dungi" cei drept in spaniola pe care o inteleg doar pe jumatate...dar filmul m-a lasat cu o impresie mortala!!!
Recomand...
Si merci leonuza69 pentru recomandare!
Recomand...
Vizitato- Vizitator
555viktoria a scris:Am privit "Copilul in pijama in dungi" cei drept in spaniola pe care o inteleg doar pe jumatate...dar filmul m-a lasat cu o impresie mortala!!!
Recomand...

leonutza69- Senior
-
Va recomand CRIMA SI PEDEAPSA care se joaca la Teatrul Bulandra si CUM GANDESTE AMY care se joaca la Teatrul Mic. Doua piese exceptionale!
snoopy- helper
- Numarul mesajelor : 56
Data de inscriere : 03/01/2010
Pentru ca aseara am vazut Dorian Grey, chiar daca pe mine m-a dezamagit putin sub aspectul realizarii, scriu sa-l recomand celor care nu au citit cartea. Filmului ii lipseste intensitatea, nu reuseste sa redea trairile sufletesti ale personajului si nici decadenta sub toate aspectele asa cum face cartea, dar categoric merita vazut.
Din ce-mi vine in cap acum, as mai aminti The Bucket List - genul de film simplu, previzibil, care nu-ti zdruncina creierii prin nush' ce scenarii sofisticate dar te unge la suflet...
V-as mai spune despre Mar adentro (The Sea Inside), un film emotionant, genul care starneste mai multe intrebari decat raspunsuri, construit pe ideea ca viata ar trebui sa fie un drept, nu o obligatie. Ma opresc aici cu filmele, ca m-as intinde pe pagini intregi
Felicia, multumesc pentru August Rush
Din ce-mi vine in cap acum, as mai aminti The Bucket List - genul de film simplu, previzibil, care nu-ti zdruncina creierii prin nush' ce scenarii sofisticate dar te unge la suflet...
V-as mai spune despre Mar adentro (The Sea Inside), un film emotionant, genul care starneste mai multe intrebari decat raspunsuri, construit pe ideea ca viata ar trebui sa fie un drept, nu o obligatie. Ma opresc aici cu filmele, ca m-as intinde pe pagini intregi

Felicia, multumesc pentru August Rush

Va recomand doua documentare, merita vazute, Zeitgeist - ne mai deschide un pic ochii, si La vida dentro de 50 años - in special pentru cei/cele pasionati de stiinta, tehnologie, informatica... si nu numai...
Alina.C- Senior
-
Numarul mesajelor : 535
Varsta : 43
Localizare : in lumea mea...
Data de inscriere : 19/12/2009
noi , mai nou mergem la teatrul de marionete ( suntem mici, 3 ani jumate) . oricum sunt multumita ca ii place,, cunoaste deja actorii dupa voce. pe mine m-a impresionat Amintiri din copilarie , a fost ffff bine jucata ( la arad).
ralucahanc- helper
-
Numarul mesajelor : 60
Varsta : 37
Localizare : curtici-arad
Data de inscriere : 01/02/2010
Mie imi plac fiilmele mai psiho-fantastice.... nu sunt fana Di Caprio, dar filmele Shutter Island si Inception m-au lasat masca. le recomand cu cea mai mare caldura amatorilor genului

Danny24- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 119
Varsta : 35
Localizare : Cluj
Data de inscriere : 04/01/2010
Am vazut Black, un film foarte frumos despre cum a iesit din inchisoarea simturilor o fata oarba si surda.
aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Data de inscriere : 18/04/2010
Shreck 4. Merita sa scoti copilul/copiii la film.
julix_2007- Maestru
- Numarul mesajelor : 1478
Varsta : 54
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 07/12/2008
melus a scris:"Seven pounds", cu Will Smith. Emotionant pana la lacrimi.
fantastic, o lectie de viata....
leonutza69- Senior
-
Un film impresionant, pe care l-am văzut de mai multe ori este "Iisus din Nazaret" al lui Franco Zeffirelli (1977). Cred că oricine ar trebui să-l vadă măcar o dată în viaţă, are actori excepţionali.
Alt film, o comedie, ar fi "Some like it hot" ("Unora le place jazz-ul" 1959), cu Jack Lemmon, Tony Curtis şi Marilyn Monroe.
Am văzut "Avatar" şi tehnica 3D e absolut fascinantă.
Azi mi-am luat în sfârşit bilete la TNB pentru o piesă jucată pe 30 dec. M-am chinuit vreo 2 luni să pun mâna pe bilete, se vând din prima zi de cum apar.
Alt film, o comedie, ar fi "Some like it hot" ("Unora le place jazz-ul" 1959), cu Jack Lemmon, Tony Curtis şi Marilyn Monroe.
Am văzut "Avatar" şi tehnica 3D e absolut fascinantă.
Azi mi-am luat în sfârşit bilete la TNB pentru o piesă jucată pe 30 dec. M-am chinuit vreo 2 luni să pun mâna pe bilete, se vând din prima zi de cum apar.
Crissy86- Junior
-
Numarul mesajelor : 320
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 11/11/2010
TNB-ul e intr-adevar solicitat.Au multe,multe piese foarte bune.
"Sinucigasul" si "Livada de visini" sunt doua piese de exceptie.E adevarat nu numai dar....
Mergeti si la "Pluralul englezesc" la Nottara .Precis o sa va placa.
"Sinucigasul" si "Livada de visini" sunt doua piese de exceptie.E adevarat nu numai dar....
Mergeti si la "Pluralul englezesc" la Nottara .Precis o sa va placa.
Gabiuta- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1072
Varsta : 71
Data de inscriere : 03/02/2010
Si 'Egoistul', cu Radu Beligan, a fost absolut fantastica piesa. Mi-a ramas in minte si suflet, tare mult mi-a placut.
Ca film, eu va recomand 'Culoarul mortii' un film ce a tot fost la HBO in ultimul timp, cu Tom Hanks. Este foarte fain si interesant. Nu va dau detalii, dar va recomand sa-l urmariti de la cap la coada, pentru ca sa-l traiti pe deplin.

Ca film, eu va recomand 'Culoarul mortii' un film ce a tot fost la HBO in ultimul timp, cu Tom Hanks. Este foarte fain si interesant. Nu va dau detalii, dar va recomand sa-l urmariti de la cap la coada, pentru ca sa-l traiti pe deplin.
Am vazut si eu ,,Culoarul mortii'', excelent!
aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Data de inscriere : 18/04/2010
La "Egoistul" mi-am luat ieri bilete şi de-abia aştept să-l văd
Crissy86- Junior
-
Numarul mesajelor : 320
Varsta : 36
Data de inscriere : 11/11/2010
Pagina 2 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 2 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)