Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Pulovere si alte creatii tricotate III - Pagina 6 EmptyJoi 01 Iun 2023, 8:06 am Scris de Dorulet

» Jucarii crosetate
Pulovere si alte creatii tricotate III - Pagina 6 EmptyMier 24 Mai 2023, 2:33 pm Scris de mlizeta

» Lectra Modaris
Pulovere si alte creatii tricotate III - Pagina 6 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Mobilier homemade (2)
Pulovere si alte creatii tricotate III - Pagina 6 EmptySam 06 Mai 2023, 9:05 am Scris de vlad_mom

» Rochie banchet
Pulovere si alte creatii tricotate III - Pagina 6 EmptyVin 05 Mai 2023, 7:09 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Pulovere si alte creatii tricotate III - Pagina 6 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Pulovere si alte creatii tricotate III - Pagina 6 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Despre noi
Pulovere si alte creatii tricotate III - Pagina 6 EmptyMier 19 Apr 2023, 9:56 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Pulovere si alte creatii tricotate III - Pagina 6 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

» casute de lemn pentru papusi
Pulovere si alte creatii tricotate III - Pagina 6 EmptyLun 10 Apr 2023, 8:12 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Pulovere si alte creatii tricotate III - Pagina 6 EmptySam 01 Apr 2023, 9:04 am Scris de Dorulet

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Pulovere si alte creatii tricotate III - Pagina 6 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:23 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Pulovere si alte creatii tricotate III - Pagina 6 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:21 pm Scris de vlad_mom

» Frivolite - cap 7
Pulovere si alte creatii tricotate III - Pagina 6 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» Martisoare din diverse materiale VI
Pulovere si alte creatii tricotate III - Pagina 6 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Pulovere si alte creatii tricotate III - Pagina 6 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Pulovere si alte creatii tricotate III - Pagina 6 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Pulovere si alte creatii tricotate III - Pagina 6 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Pulovere si alte creatii tricotate III - Pagina 6 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Pulovere si alte creatii tricotate III - Pagina 6 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

Pulovere si alte creatii tricotate III

+60
clau_andro
jeni carmen
loredana86
rachel
Dodo-pui
lennny
scami
simonag
24elena
claras
raluca1980
Antilopa Bongo
Ana Maria
rucsy
cosmi
denygina
emi
dariaoana
Ariadna30
maju1810
ALINAAVRA
Uca
zylv
irish05
DANIELA.I
alimami
anda81
ELENA76
madalina78
silvia elena
corilex
julix_2007
teisoara
bubu mic
Giobsy
MARI_H
danadea
came_lia
AlinaJ.Bijoux
SilviaDumitrescu
ancush
cretu_veronica22
Karina33
reya
Dionisia
lauricson
solmizel
adar
Noemi
ady_kat
Ramonica
costi_iacob
ramona75
Tache Marilena
LYNDA
andacoman
marlen372001
ioana soare
Dariaa
MihaelaT
64 participanți

Pagina 6 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Pulovere si alte creatii tricotate III - Pagina 6 Empty Re: Pulovere si alte creatii tricotate III

Mesaj Scris de silvia elena Dum 14 Feb 2010, 4:24 pm

vreau sa-mi fac un sal alb .cine imi poate recomanda un model ?

foarte frumos.iti sta super cu el.sa il porti cu placere!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Citeste regulamentul site-ului, punctul 5!

Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Dum 14 Feb 2010, 4:40 pm, editata de 1 ori (Motiv : fuzionare postari)
silvia elena
silvia elena
helper
helper

Numarul mesajelor : 17
Localizare : barlad
Data de inscriere : 10/01/2010

Sus In jos

Pulovere si alte creatii tricotate III - Pagina 6 Empty Re: Pulovere si alte creatii tricotate III

Mesaj Scris de MihaelaT Dum 14 Feb 2010, 4:43 pm

Ancush, e foarte frumoasa bluza. Felicitari si s-o porti cu multa placere!

Cititi Regulamentul!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6756
Varsta : 47
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

https://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Mesaj Scris de LYNDA Lun 15 Feb 2010, 10:17 am

Ancush e super bluza ta!!!!!

Cam cate grame de fir ti-aintrat?

kiss
LYNDA
LYNDA
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1096
Varsta : 38
Localizare : ACASA
Data de inscriere : 15/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Noemi Mar 16 Feb 2010, 3:18 am

Actualizare la cererea voastra iata si o poza cu mine purtand pulovarasul, zic bine pulovaras, ca e cam mic, a fost firul foarte gros si se ia pe mine. Ma rog, nu ma strange, dar era bine sa fie cu 1-2 cm mai lunga maneca si cu vreo 3-4 cm mai lung la talie... oricum e asa calduros si placut...

Ah si inca o mentiune, cele mai experimentate vor crede ca am facut fata mai mica decat spatele, deoarece la umeri se vede verde, am combinat cu verde la umeri pt ca nu imi ajungea albul, am folosit o ramasita. Din verde am consumat aproape 400 gr.
V-am zis ca e foarte gros firul..

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Noemi
Noemi
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1541
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de ancush Mar 16 Feb 2010, 8:53 am

va multumesc pentru complimentele pentru bluza alba hug
incerc sa pun diagrama
dilema e ca nu stiu sa o modific din document word in jpeg sa o incarc in albumul de pe photobuchet ....dar nu ma predau, mai incerc, in cele din urma voi reusi
revin sa editez ca am reusit sa modific si sa incarc diagrama
am revenit sa editez a doua oara, sper ca e suficient de clar flower

Ultima editare efectuata de catre ancush in Mar 16 Feb 2010, 12:08 pm, editata de 1 ori
ancush
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 485
Localizare : cluj
Data de inscriere : 30/11/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de LYNDA Mar 16 Feb 2010, 10:10 am

Noemi arata mult mai bine pe tine!!!! super pupi

kiss
LYNDA
LYNDA
Maestru
Maestru

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de madalina78 Mar 16 Feb 2010, 11:25 am

ancush
acum sa va prezint bluza mea
desi am postat-o si la proiectul lui marlen o voi pune si aici....sunt foarte mandra de reusita mea

Foarte bine iti sta, sa o porti sanatoasa si sa ne arati diagrama cum ai facut-o. kiss
madalina78
madalina78
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 64
Varsta : 45
Localizare : Sibiu
Data de inscriere : 25/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Noemi Mar 16 Feb 2010, 11:43 am

Ancush dacă vrei sa transformi word in jpg da-i un print screen si apoi paste in paint si salvezi ca jpg.
Noemi
Noemi
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de ioana soare Mar 16 Feb 2010, 11:45 am

Ancush e foarte frumoasa bluzita ta, are un model foarte feminin!
Poti sa incarci cumva poza cu diagrama la dimensiuni mai mari? Ca nu prea vad Shocked Smile)
ioana soare
ioana soare
Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3890
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de julix_2007 Mar 16 Feb 2010, 3:15 pm

Noemi, imi place mult puloverul tau. Mai ales culoarea de baza.
julix_2007
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1478
Varsta : 54
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 07/12/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de ancush Mar 16 Feb 2010, 7:15 pm

va arat si boleroul ce l-am facut in ianuarie...de fapt l-am modificat dintr-o vesta pe care tot eu am facut-o inainte de craciun
ce epopee [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ancush
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 485
Localizare : cluj
Data de inscriere : 30/11/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Noemi Mar 16 Feb 2010, 7:46 pm

Julix sarumana. Ce bine mă simt ca are succes combinatia mea de fire.
Noemi
Noemi
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de ELENA76 Mar 16 Feb 2010, 7:57 pm

buna fetelor kiss vreau sa va intreb voi cum stiti ca se face decoteul in patrat?mi-ati fi de mare ajutor daca mi-ati spune ca am inceput on pulover pentru mine din mohair si vreau sa-i fac un decolteu in patrat,mi se pare ceva deosebit si se aseaza foarte bine.
ELENA76
helper
helper

Numarul mesajelor : 85
Localizare : BRASOV
Data de inscriere : 29/12/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de ioana soare Mar 16 Feb 2010, 8:34 pm

Inceput de jos sau de sus?
In unghi fix de 90 de grade? In cazul acesta si daca e inceput de jos, atunci cand ajungi la inaltimea dorita - acolo unde vrei sa inceapa decolteul, inchei ochiurile de la mijlocul randului - in asa fel incat ce ramane pe fiecare laterala sa fie atat cat iti trebuie pentru fiecare umar. Dupa ce ai incheiat aceste ochiuri centrale continui sa lucrezi decolteul separat poentru fiecare parte. Lasi ochiurile pentru partea stanga a decolteului in asteptare pe o andrea de rezerva si lucrezi laterala dreapta a decolteului drept in sus pana la umar. La umeri, pentru a lua forma corpului, ochiurile se impart in 3 si se incheie pe rand fiecare portiune la fiecare al doilea rand, incepand din partea exterioara (adica la partea dreapta a decolteului la fiecare rand de dos, iar la partea stanga a decolteului la fiecare rand de fata). Astfel linia umarului va iesi putin oblica, ca la croitorie. Dupa ce ai terminat partea dreapta a decolteului unesti din nou firul de lucru la ochiurile pe care le-ai lasat in asteptare pe andreaua de rezerva si lucrezi partea stanga a decolteului , identic cu partea dreapta, doar ca in oglinda.
ioana soare
ioana soare
Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3890
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de anda81 Mier 17 Feb 2010, 11:21 pm

buna
Am gasit din intamplare acest forum pe cand cautam ceva modele pt tricotat.Va felicit din tot sufletul pt creatiile voastre minunate.Cand le vad parca mi-e rusine cu ceea ce am tricotat eu,dar poate imi fac totusi curaj si pun ceva poze.
Inca o data felicitari tuturor si mult spor in continuare.
anda81
anda81
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 334
Localizare : cluj-napoca
Data de inscriere : 04/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de alimami Joi 18 Feb 2010, 7:23 am

anda81 a scris:buna
Am gasit din intamplare acest forum pe cand cautam ceva modele pt tricotat.Va felicit din tot sufletul pt creatiile voastre minunate.Cand le vad parca mi-e rusine cu ceea ce am tricotat eu,dar poate imi fac totusi curaj si pun ceva poze.
Inca o data felicitari tuturor si mult spor in continuare.
Nu-ti fie rusine,ca asa vom vedea progresele.Pui ce ai facut inainte de a descoperi forumul,apoi cauti pe aici,lucrezi si pui lucrarile de dupa:) wink
alimami
alimami
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 113
Localizare : Bistrita
Data de inscriere : 20/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de anda81 Joi 18 Feb 2010, 7:34 am

Multumesc pt incurajari.Am sa incerc sa pun si poze,dar parca e tare greu mai ales ca nu prea am timp(am un baietel mic) si mai sunt si grea de cap dupa multe nopti nedormite. rade rade rade
-----
Sper ca am reusit sa pun pozele.[img][/img]

--------

Scuze ca nu am reusit.

Ultima editare efectuata de catre ioana soare in Joi 18 Feb 2010, 11:09 am, editata de 2 ori (Motiv : unit mesaje si transformat link in poze)
anda81
anda81
Junior
Junior

Sus In jos

Mesaj Scris de Giobsy Joi 18 Feb 2010, 9:35 am

Anda, nu posta mesaje succesive in interval de 24 ore. Daca nu a mai postat nimeni dupa tine, foloseste functia Edit.
Citeste cu atentie la TEHNIC si o sa vezi ca e simplu sa atasezi fotografii.
Hai, ca vei reusi. Eu am amanat cateva luni postarea fotografiilor din frica de a nu gresi. Dar, de fapt, e foarte simplu.
O zi buna!
Giobsy
Giobsy
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2026
Varsta : 55
Localizare : Vatra Dornei
Data de inscriere : 25/05/2009

http://giobsysoulmade.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de alimami Joi 18 Feb 2010, 10:08 am

anda81 a scris:Multumesc pt incurajari.Am sa incerc sa pun si poze,dar parca e tare greu mai ales ca nu prea am timp(am un baietel mic) si mai sunt si grea de cap dupa multe nopti nedormite. rade rade rade
Unde scrii mesajul,ai un patratel cu "gazduieste o imagine".Dai acolo,incarci poza din calc,apoi dai Host it si alegi de acolo codul de forum.Copiezi aici codul ala de forum in mesajul tau.(si eu am o bebelusha) pupi
alimami
alimami
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 113
Localizare : Bistrita
Data de inscriere : 20/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Dionisia Joi 18 Feb 2010, 11:17 am

ancush, e superb boleroul tau, si modelul este foarte "in trend" !
anda81 sunt foarte frumoase si creatiile tale , felicitari !
Dionisia
Dionisia
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 537
Varsta : 52
Localizare : de pe aici
Data de inscriere : 21/11/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de LYNDA Joi 18 Feb 2010, 11:58 am

anda81 arat foarte bine si vestuta si puloverul!!!!

kiss
LYNDA
LYNDA
Maestru
Maestru

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de ramona75 Joi 18 Feb 2010, 5:26 pm

super!!!!!! rock
ramona75
ramona75
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 68
Varsta : 48
Localizare : romania
Data de inscriere : 21/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de anda81 Joi 18 Feb 2010, 11:33 pm

Multumesc tare mult pt aprecieri! puna acum numai sotul si cei din familie ma felicitau cand imbracam ceva lucrat de mine.In prezent cel mai mult tricotez lucrusoare pt printisorul meu(are 1an si jumatate),numai ca nu prea am timp decat foarte rar cand vrea mos Ene sa-l iubeasca si doarme.
Si ca tot vorbim de bebei, sa va creasca copiii si nepotii sanatosi si frumosi ca norocosi sunt cu asa mame si bunici care le impletesc asemenea minunatii.Toata admiratia mea pt dvs doamnelor.
La sectiunea rezervata lor,celor mici voi pune cateva poze cu hainutele facute pt prichindelul meu,chiar daca sunt mai modeste si simpliste.
Va pup
anda81
anda81
Junior
Junior

Sus In jos

Mesaj Scris de DANIELA.I Sam 20 Feb 2010, 8:39 pm

Ultimele creatii tricotate.
DANIELA.I
DANIELA.I
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 861
Varsta : 51
Localizare : agnita
Data de inscriere : 15/02/2009

https://s626.photobucket.com/albums/tt349/maistra3772/

Sus In jos

Mesaj Scris de irish05 Sam 20 Feb 2010, 8:53 pm

foarte frumoase ! flower felicitari.

cum ai lucrat linia aceea serpuitoare de la pulovarul cu dungi colorate?
irish05
irish05
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 622
Localizare : around the world
Data de inscriere : 29/11/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB