Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(2) - Pagina 6 EmptyJoi 01 Iun 2023, 8:06 am Scris de Dorulet

» Jucarii crosetate
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(2) - Pagina 6 EmptyMier 24 Mai 2023, 2:33 pm Scris de mlizeta

» Lectra Modaris
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(2) - Pagina 6 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Mobilier homemade (2)
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(2) - Pagina 6 EmptySam 06 Mai 2023, 9:05 am Scris de vlad_mom

» Rochie banchet
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(2) - Pagina 6 EmptyVin 05 Mai 2023, 7:09 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(2) - Pagina 6 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(2) - Pagina 6 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Despre noi
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(2) - Pagina 6 EmptyMier 19 Apr 2023, 9:56 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(2) - Pagina 6 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

» casute de lemn pentru papusi
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(2) - Pagina 6 EmptyLun 10 Apr 2023, 8:12 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(2) - Pagina 6 EmptySam 01 Apr 2023, 9:04 am Scris de Dorulet

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(2) - Pagina 6 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:23 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(2) - Pagina 6 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:21 pm Scris de vlad_mom

» Frivolite - cap 7
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(2) - Pagina 6 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» Martisoare din diverse materiale VI
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(2) - Pagina 6 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(2) - Pagina 6 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(2) - Pagina 6 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(2) - Pagina 6 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(2) - Pagina 6 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(2) - Pagina 6 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(2)

+61
valih
anasia
Limpia
ivanoiuadela9
adelina24
gabriela horhoianu
mihaelavama
milexina
violetas
viorica
cretu_veronica22
Laila
dienutzababy
cld
Dodo-pui
Anuta Stanciu
Tache Marilena
claras
Lali
bursuk
Marry
mdlupu
Love
Dyanna_Dynna
anc@
Anuk
solmizel
emi
valentinadof
bubu mic
02gaviota
cris_27
europolis
carmenush
gabi-27
julix_2007
Medi
aisha
mnarcisa
ramona75
romaya
ancush
Karina33
marami
teisoara
stella
Admina
Eva
diada
ioana soare
geany
irish05
LYNDA
liliana31
rucsy
Ana Maria
danadea
Noemi
SilviaDumitrescu
rozy
MihaelaT
65 participanți

Pagina 6 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(2) - Pagina 6 Empty Re: Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(2)

Mesaj Scris de LYNDA Lun 12 Apr 2010, 8:20 am

Anuk super primul

Felicitari pentru creatii , se vede ca iti place ceea ce faci kiss
LYNDA
LYNDA
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1096
Varsta : 38
Localizare : ACASA
Data de inscriere : 15/10/2009

Sus In jos

Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(2) - Pagina 6 Empty Re: Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate(2)

Mesaj Scris de solmizel Lun 12 Apr 2010, 8:56 am

Multumesc mult Love kiss
solmizel
solmizel
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 249
Localizare : Sper ca pe Pamant
Data de inscriere : 26/01/2010

http://solmizel.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Anuk Vin 16 Apr 2010, 10:11 am

Scuze Solmizel pentru intarziere! Modelul postat de Love este acelasi cu cel de la bluza mea.
Anuk
Anuk
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 221
Varsta : 41
Localizare : Ghe. Lazar, Il
Data de inscriere : 24/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de danadea Vin 16 Apr 2010, 2:24 pm

In sfarsit mai vin si eu cu ceva nou (pentru fata mea):

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Noemi, il recunosti?
danadea
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 736
Localizare : Deva
Data de inscriere : 17/08/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Ana Maria Vin 16 Apr 2010, 2:50 pm

Stai tu mai rau cu pozele, dar si cand vii si ne arati ce-ai lucrat, ne incanti! Nu pot sa spun decat ca si bluzita fetei tale este foarte reusita!
kiss
Ana Maria
Ana Maria
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 514
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/07/2009

http://www.firetricotat.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de danadea Vin 16 Apr 2010, 3:59 pm

Ana Maria, iti multumesc mult; culmea ca si fetei mele (care este mofturoasa) ii place
danadea
Senior
Senior

Sus In jos

Mesaj Scris de cris_27 Sam 17 Apr 2010, 9:51 am

Danadea chiar ca faci minuni.L-ai lucrat intr-una sau pe bucati?Ne explici putin te rog,daca nu te superi wink
cris_27
cris_27
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 669
Localizare : baia mare
Data de inscriere : 11/08/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de solmizel Dum 18 Apr 2010, 8:39 am

danadea este foarte frumos. Si culoarea e dulce tare.
solmizel
solmizel
Ucenic
Ucenic

Sus In jos

Mesaj Scris de danadea Lun 19 Apr 2010, 11:11 am

Fetelor, va multumesc mult.
Explicatii:
Am inceput de la modelul din mijloc adica modelul 1 (sunt 3 modele) - cel cu panglica - si am lucrat in sus, continuand cu modelul 2 si spatele si pieptii; dupa aceea am ridicat ochiurile si am lucrat in jos cu modelul nr.3. Modelele se pot alege in functie de preferinta fiecaruia. Modelul de baza de la care am plecat a fost postat aici pe forum, dar acum nu-l gasesc; cand dau de el am sa-l postez.
Sper sa fi priceput ceva din explicatiile mele.
danadea
Senior
Senior

Sus In jos

Mesaj Scris de europolis Mar 20 Apr 2010, 1:27 pm

Anuk si Danadea sunt foarte frumoase. Sa le purtati cu placere kiss Am mai facut si eu o bluza si lucrez la bluza 2 da...am facut pozele proaste. N-am avut modelul acasa rade
europolis
europolis
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de mdlupu Mar 20 Apr 2010, 1:34 pm

[quote="europolis"]Vai Medi m-ai inebunit cu oya rade o sa vad ce pot sa fac si cu oya asta rade
Pana atunci va mai arat un maieu nu e cine stie ce si nici poza nu spune mare lucru dar daca vine maine manechin-uita mea acasa o rog sa se imbrace cu el. Inca nu i-am facut dublura. Este o matase din 1900 toamna gasit in podul bunicii rade pe bune.

foarte frumos maieul europolis!
am si eu niste matase de genul asta tot din podul bunicii (eram copil cand a cumparat-o) dar nu stiu cum sa o lucrez, ce croseta imi trebuie....tu ai avut vreo diagrama la acest maieu? kiss
mdlupu
mdlupu
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 125
Varsta : 45
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 04/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de europolis Mar 20 Apr 2010, 1:40 pm

Da, am luat-o de la resurse iar croseta este nr. 5, foarte groasa. Caut diagrama si o postez. kiss
Hai ma ca nu ma lasa sufletul sa nu va arat ce am facut desi..poza e proasta rau.

Ultima editare efectuata de catre europolis in Mar 20 Apr 2010, 1:53 pm, editata de 2 ori (Motiv : am gasit ce cautam)
europolis
europolis
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Marry Mier 21 Apr 2010, 10:23 am

Am crosetat si eu un bolero pentru fiica mea.
Aici e pus la uscat dupa spalare.
Si asa arata pe umeras. Sper sa va placa si voua. Fiica mea a fost foarte incantata.
Marry
Marry
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 960
Varsta : 60
Localizare : Arad
Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Mier 21 Apr 2010, 10:38 am

E clar nu mai vorbesc nici cu Marry. Voi faceti asa bolerouri si eu trandavesc pe aci ca... (sa nu jignesc vre-un animal). Ce sa mai trebuie sa ma scutur si sa ma apuc si eu de treaba ca nu mai tine figura.
Marry glumesc cred ca v-ati obisnuit cu mine, este foarte frumos e trecut pe lista sa fac si eu Smile , cand? mai vedem rade

album picasa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12713
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Karina33 Mier 21 Apr 2010, 10:41 am

Ce frumoase!
Europolis mi se pare mie sau chiar l-ai vopsit in degrade?
Karina33
Karina33
Membru de onoare - croitorie

feminin
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea

Sus In jos

Mesaj Scris de europolis Mier 21 Apr 2010, 12:14 pm

Am avut o tentativa de vopsit Karina dar...m-am lasat pagubasa. Din pacate este doar lumina de la lampa. As vrea totusi sa propuneti culori pentru maieutul pe care v-a trebui sa-l fac bluzei (este fel de mohair mov inchis). Sad si mai lucrez la una din restul de material zid din pacate nu-mi ajunge si de maneci.
Marry foarte frumos boleroul tau, ma apuc si eu precis de unul (pusesem ochii dar...m-a dat peste cap bluza care a expus-o Mihaela la poze de inspiratie). rade rade

Ultima editare efectuata de catre europolis in Mier 21 Apr 2010, 12:17 pm, editata de 1 ori (Motiv : chiar uituca)
europolis
europolis
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Karina33 Mier 21 Apr 2010, 2:40 pm

europolis a scris:Am avut o tentativa de vopsit Karina dar...m-am lasat pagubasa. Din pacate este doar lumina de la lampa. As vrea totusi sa propuneti culori pentru maieutul pe care v-a trebui sa-l fac bluzei (este fel de mohair mov inchis).

Pacat, arata tare bine asa degradeul dat de lampa! hug
Culori de maieut? Pai la mov inchis merg: alb, negru, roz, ciclam, rosu, lila, galben-pai, orange, verde smarald, crem, bej, gri...cam astea imi trec prin cap acum, dar mai sunt! rade
Karina33
Karina33

feminin
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea

Sus In jos

Mesaj Scris de Medi Mier 21 Apr 2010, 2:48 pm

Marry, super boleroul!
Europolis, ce-mi place... am incercat si eu modelul, da' din pacate... vorba Silviei... Da' baba a mai vazut ceva: ce-i chestia aia din ate din dreapta pozei? Shocked
Medi
Medi
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 345
Data de inscriere : 21/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de europolis Mier 21 Apr 2010, 5:34 pm

Vai Karina, ma faci sa-l vopsesc rade deja....ma gandesc.
Marry din ce ai facut boleroul?
europolis
europolis
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de bursuk Mier 21 Apr 2010, 10:47 pm

ce fain e boleroul!!! felicitari!!
bursuk
helper
helper

Numarul mesajelor : 43
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 28/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Marry Joi 22 Apr 2010, 7:41 pm

Multumesc pentru aprecieri. Merci
Europolis la crosetarea boleroului am folosit fir acryl.Se lucreaza foarte bine. Va salut pe toate. prietenie
Marry
Marry
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 960
Varsta : 60
Localizare : Arad
Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Anuk Vin 23 Apr 2010, 8:48 am

Boleroul este superb! Felicitari si eu vreau sa realizez unul, dar poate face cineva ziua de 30 de ore in loc de 24 rade
Anuk
Anuk
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 221
Localizare : Ghe. Lazar, Il
Data de inscriere : 24/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Ana Maria Vin 23 Apr 2010, 9:21 am

Mary, foarte frumos boleroul tau, vaporos si delicat.
Flowers
Ana Maria
Ana Maria
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 514
Data de inscriere : 18/07/2009

http://www.firetricotat.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Lali Vin 23 Apr 2010, 9:22 am

Marry ai undeva indicatii pentru bolero?

E superb! Sa-l poarte cu placere!

Mi-as face si eu dar nu reusesc doar dupa scheme, imi trebuie scris tot... Sad .
Lali
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 80
Varsta : 45
Data de inscriere : 18/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de solmizel Sam 24 Apr 2010, 9:22 am

Marry, Boleroul este foarte delicat si frumos. Subscriu la mesajul lui Lali. Ai indicatii?
solmizel
solmizel
Ucenic
Ucenic

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB