Discutii despre revista Burda-2
+78
Danny24
Tinkerbell
alexaaa08
LauraL
rosita
Gioconda
totolina
inelush
cory74
margot
mamiboom
mes
m-julie
amia
AlinaAmza
Made by Ank
valentinadof
dandana
mnarcisa
veniciuc nicoleta
sonytzu
ladybird
marial
kristadesign
Broskuzza
schatzkomatik
nicky3128
danae
SilviaDumitrescu
Usagy
tomari
mihamiha
leonutza69
Uca
BiancaBellyDance
deeaz
Gabiuta
Adriana13
noel
camelia-db
angells
amnro
Alina.C
zylv
bluegray
olympia
ana21maria
geany20062006
kla78
nadina_b2005@yahoo.com
geany
Admina
puffetta
MihaelaT
GIO Studio
mdlupu
maya31
ancacib
kerkyra
diada
Dionisia
vilcris
oana_007
ioana soare
clodi
MAYA
milena
ileana cosanzeana
mada93
RalucaS
Karina33
chemio
DANIELA.I
feliciagl
bursuk
andreeaX
bobitica
ema
82 participanți
Pagina 11 din 12
Pagina 11 din 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Discutii despre revista Burda-2
Doar a insertului (explicatiile executiei) ca revista nu este tradusa din pacate, pentru noi care nu stim germana e mai greu...
Stai ca acum m-am prins ca era la misto
Stai ca acum m-am prins ca era la misto

Ultima editare efectuata de catre ucabesty in Vin 11 Iun 2010, 3:31 pm, editata de 1 ori (Motiv : Continuare mesaj)
Germana este limba dificila, iar traducerea nu este exacta. Deci bucurati-va de insertul tradus... Din cate stiu in Romania sunt putine reviste cu tipare, aici e plin si preturile sunt zic eu mari. O revista OTOBRE cu hainute pentru copii este 10 euro. Iar burda este 5 euro. Si mai sunt suplimente de la Burda si inca niste reviste... de lucru manual sunt si ele multe. Dar bani sa ai de ele. Sa ne bucuram de faptul ca avem atatea variatiuni in internet unde ne costa doar timp sa le cautam.
Buna cine ma amureste si pe mine e inseamna ---intaritura G 785--am vazut in burda instructiuni.multumesc.
nadina_b2005@yahoo.com- Ucenic
- Numarul mesajelor : 132
Localizare : egy
Data de inscriere : 31/08/2009
Este o intaritura termocolanta foarte fina, usoara si bi-elastica. Se gaseste in culori. Alb bej si negru.
oana_007- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 138
Varsta : 43
Localizare : romania, bucuresti
Data de inscriere : 20/07/2009
Vai ce frumoase sunt. Mai ales primul model de rochita e superb. De abia astept.
AlinaAmza- helper
-
Numarul mesajelor : 6
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 30/12/2009
Buna fetelor!
Foarte frumoase modelele din numarul 7/2010, abia astept sa o cumpar. Din numarul 6/2010 mi-am facut o rochie pentru mine (nr. 106), una pentru fata mea (nr. 147) si o pereche de pantaloni de in (nr. 144) numai ca iar am uitat cum sa atasez poze si nu prea am timp sa le pun pe site, dar imi trebuie putin timp sa fac exercitii si pe urma sigur o sa reusesc [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Foarte frumoase modelele din numarul 7/2010, abia astept sa o cumpar. Din numarul 6/2010 mi-am facut o rochie pentru mine (nr. 106), una pentru fata mea (nr. 147) si o pereche de pantaloni de in (nr. 144) numai ca iar am uitat cum sa atasez poze si nu prea am timp sa le pun pe site, dar imi trebuie putin timp sa fac exercitii si pe urma sigur o sa reusesc [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Gioconda- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 110
Varsta : 39
Localizare : Giurgiu
Data de inscriere : 26/03/2010
Tocmai mi-am luat revista Burda 7/2010. Imi place foarte mult, are si hainute pentru copii, de plaja si palariute. Pentru doamne si domnisoare modele dragute iesite din comun.... imi placeee!!! Un numar colorat si plin de creativitate...
A aparut deja Burda nr 7? Aici in Romania? 

oana_007- Ucenic
-
Eu am intrebat azi la un stand de ziare la Piata Romana si inca nu a aparut
rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Data de inscriere : 29/04/2010
Ups, eu uit mereu unde sunt
Eu am luat-o din Germania, ca aici locuiesc. Am sa ma abtin data viitoare ca va induc in eroare
Pe pagina anterioara s-a scris ca in Romania apare pe 25 iunie.

Bine ca nu am iesit sa o cumpar... Le mai si umflam pe vanzatoare ca stiam eu sigur ca a aparut
Ma vedeati la stirile de seara 

oana_007- Ucenic
-
In Romania, Burda apare in ultima joi a fiecarei luni.
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Admina, varianta in engleza a site-ului te redirectioneaza catre burdastyle, pentru ca am inteles ca se lucreaza la o versiune noua a lui. Variantele in germana, franceza si rusa au ramas cu formatul vechi si acolo poti sa vezi reviste, arhive, etc. Intra pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si alege un stegulet in dreapta sus pentru alta limba.
Si mie imi pare rau de modificare, mai ales ca n-am inteles de ce vor ca varianta in engleza sa fie diferita de celelalte
Si mie imi pare rau de modificare, mai ales ca n-am inteles de ce vor ca varianta in engleza sa fie diferita de celelalte

rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Data de inscriere : 29/04/2010
Fetelor stiti daca amvreo sansa sa fac rost de Burda kids? Am intrebat vanzatoarea de la chosc si nici nu stia despre ce vorbesc.
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 40
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
mnarcisa a scris:Fetelor stiti daca amvreo sansa sa fac rost de Burda kids? Am intrebat vanzatoarea de la chosc si nici nu stia despre ce vorbesc.
Nicio sansa sa gasesti alte Burda in afara de BurdaStyle prin sistemul de distributie al Burda Romania, am sunat eu de curiozitate la ei acum vreo saptamana intreband de Burda Easy si a zis fata de acolo ca nu, niciodata nu au adus altceva in afara de revista de baza. Nici nu par interesati sa faca mai mult. Piata romaneasca e o Cenusareasa pentru ei.
Si eu am cautat Burda Young, au modele foarte faine si tineresti, dar nu am nici o sansa sa gasesc asa ceva la noi.
Danny24- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 119
Varsta : 35
Localizare : Cluj
Data de inscriere : 04/01/2010
Fetelor aveti din intamplare revista Burda 5/2010 in 2 exemplare? Eu am gasit-o la chioschiul de ziare chiar in ziua cand a aparut nr 6/2010 si am zis ca poate o mai gasesc a doua zi (nu aveam suficienti bani la mine [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ) si nu mai o avea [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Trebuia sa fi luat nr 5/2010 si a doua zi nr 6/2010 dar.... mintea mea de pe urma [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Gioconda- Ucenic
-
Gioconda- Ucenic
-
RalucaS a scris:mnarcisa a scris:Fetelor stiti daca amvreo sansa sa fac rost de Burda kids? Am intrebat vanzatoarea de la chosc si nici nu stia despre ce vorbesc.
Nicio sansa sa gasesti alte Burda in afara de BurdaStyle prin sistemul de distributie al Burda Romania, am sunat eu de curiozitate la ei acum vreo saptamana intreband de Burda Easy si a zis fata de acolo ca nu, niciodata nu au adus altceva in afara de revista de baza. Nici nu par interesati sa faca mai mult. Piata romaneasca e o Cenusareasa pentru ei.
Multumesc mult. Ma gandeam eu. Oricum am inteles de la femeia de la chioc ca aduc putie (ea ea cate 3) si nu se prea vand, probabil de asta nu se gandesc sa faca si altele
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 40
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
am luat-o si pe ultima si o iubesc...
atat de moderna atata de finuta..fetelor merita

amia- Ucenic
- Numarul mesajelor : 121
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 04/02/2010
Am luat si eu acum prima revista Burda, ultimul numar aparut. E fantastic!
Chiar nu stiam ca atatea tipare exista. Imi pare rau ca am asteptat atata ca sa o cumpar. Sper sa ma descurc cu scosul tiparelor. Din cate am inteles de aici de pe forum se pot scoate cu indigoul, cu folie, cu hartie de calc...Voi incerca si voi vedea care este cea mai simpla varianta. Oare pentru barbati cand vor aparea tipare in Burda, ca am vazut doar de femei si copii? Sau daca au aparut, stie cineva in ce numar? Ca poate reusesc sa o cumpar de undeva....de la vreun anticariat...

anigherman- Junior
-
Numarul mesajelor : 321
Varsta : 41
Localizare : TARGU MURES
Data de inscriere : 28/02/2010
Pagina 11 din 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12

» Discutii despre revista Burda-6
» Discutii despre revista Burda
» Discutii despre revista Burda-3
» Discutii despre revista Burda-4
» Discutii despre revista Burda-5
» Discutii despre revista Burda
» Discutii despre revista Burda-3
» Discutii despre revista Burda-4
» Discutii despre revista Burda-5
Pagina 11 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)