Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Discutii despre revista Burda-2 - Pagina 5 EmptyIeri la 8:47 pm Scris de Tache Marilena

» casute de lemn pentru papusi
Discutii despre revista Burda-2 - Pagina 5 EmptyIeri la 4:35 pm Scris de vlad_mom

» Croitorie
Discutii despre revista Burda-2 - Pagina 5 EmptyVin 24 Mar 2023, 8:06 pm Scris de Mihaela1980

» Ornamente de Pasti
Discutii despre revista Burda-2 - Pagina 5 EmptyVin 24 Mar 2023, 7:56 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Discutii despre revista Burda-2 - Pagina 5 EmptyVin 24 Mar 2023, 7:51 am Scris de LRodica

» Jucarii crosetate
Discutii despre revista Burda-2 - Pagina 5 EmptyVin 17 Mar 2023, 11:34 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Discutii despre revista Burda-2 - Pagina 5 EmptyDum 05 Mar 2023, 4:50 pm Scris de Elena Mihaela

» Martisoare din diverse materiale VI
Discutii despre revista Burda-2 - Pagina 5 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Discutii despre revista Burda-2 - Pagina 5 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Discutii despre revista Burda-2 - Pagina 5 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Discutii despre revista Burda-2 - Pagina 5 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Frivolite - cap 7
Discutii despre revista Burda-2 - Pagina 5 EmptyMar 07 Feb 2023, 12:46 pm Scris de Gabica

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Discutii despre revista Burda-2 - Pagina 5 EmptyMar 31 Ian 2023, 3:03 pm Scris de LRodica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Discutii despre revista Burda-2 - Pagina 5 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Discutii despre revista Burda-2 - Pagina 5 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

» Despre masinile de tricotat
Discutii despre revista Burda-2 - Pagina 5 EmptyMier 18 Ian 2023, 8:39 pm Scris de vlad_mom

» programe broderie
Discutii despre revista Burda-2 - Pagina 5 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:37 pm Scris de onion

» Decoratiuni diverse - 8
Discutii despre revista Burda-2 - Pagina 5 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:03 pm Scris de mlizeta

» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
Discutii despre revista Burda-2 - Pagina 5 EmptyVin 13 Ian 2023, 8:29 am Scris de LRodica

» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
Discutii despre revista Burda-2 - Pagina 5 EmptyMier 11 Ian 2023, 11:56 pm Scris de SilviaDumitrescu

Discutii despre revista Burda-2

+78
Danny24
Tinkerbell
alexaaa08
LauraL
rosita
Gioconda
totolina
inelush
cory74
margot
mamiboom
mes
m-julie
amia
AlinaAmza
Made by Ank
valentinadof
dandana
mnarcisa
veniciuc nicoleta
sonytzu
ladybird
marial
kristadesign
Broskuzza
schatzkomatik
nicky3128
danae
SilviaDumitrescu
Usagy
tomari
mihamiha
leonutza69
Uca
BiancaBellyDance
deeaz
Gabiuta
Adriana13
noel
camelia-db
angells
amnro
Alina.C
zylv
bluegray
olympia
ana21maria
geany20062006
kla78
nadina_b2005@yahoo.com
geany
Admina
puffetta
MihaelaT
GIO Studio
mdlupu
maya31
ancacib
kerkyra
diada
Dionisia
vilcris
oana_007
ioana soare
clodi
MAYA
milena
ileana cosanzeana
mada93
RalucaS
Karina33
chemio
DANIELA.I
feliciagl
bursuk
andreeaX
bobitica
ema
82 participanți

Pagina 5 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Discutii despre revista Burda-2 - Pagina 5 Empty Re: Discutii despre revista Burda-2

Mesaj Scris de MihaelaT Joi 25 Feb 2010, 3:38 pm

Depinde de oras...nici la mine nu au toate, dar gasesc.

Cititi Regulamentul!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6756
Varsta : 47
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

https://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Discutii despre revista Burda-2 - Pagina 5 Empty Re: Discutii despre revista Burda-2

Mesaj Scris de kerkyra Joi 25 Feb 2010, 5:13 pm

Cat mai costa revista ?
kerkyra
kerkyra
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 358
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 14/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de zylv Joi 25 Feb 2010, 5:29 pm

14 lei.numarul asta are multe modele foarte frumoase.pacat ca nu am timp sa cos
zylv
zylv
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de RalucaS Joi 25 Feb 2010, 10:09 pm

zylv a scris:14 lei.numarul asta are multe modele foarte frumoase.pacat ca nu am timp sa cos
14 lei? a 2-a scumpire in decurs de jumatate de an
RalucaS
RalucaS
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 376
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/01/2009

http://manufactura-creativa.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Uca Joi 25 Feb 2010, 10:23 pm

Buna seara dragelor,

In sfarsit am reusit sa imi cumpar si eu mult indragita revista Burda, cea de pe feb 2010, si uitandu ma la tipare , mi a placut nr 117 , cel de la tipar special, iar cand m am uitat la explicatii am aflat ca este la : Curs ilustat de croitorie, pag. 39 din insert.
Ce este insert - ul asta? Revista?
In revista la pag. 39 este modelul de tricou 112.
Pute-ti sa ma ajutati va rog cu o explicatie.
va multumesc.
Uca
Uca
Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3917
Varsta : 37
Localizare : brasov
Data de inscriere : 27/12/2009

http://ucadesign.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de ileana cosanzeana Joi 25 Feb 2010, 10:25 pm

insertul este partea aia unde ai explicatiile in lb romana.
cauti si tu pana dai de "curs ilustrat de croitorie" in aceasta parte.
ileana cosanzeana
ileana cosanzeana
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 457
Varsta : 38
Localizare : calarasi
Data de inscriere : 03/12/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Uca Joi 25 Feb 2010, 10:29 pm

Mionela, multumesc, acum mi -am dat seama, si nu e pagina 39 cum scriu ei, ci pagina 64, acum am cascat ochii, m-au indus in eroare
Multumesc , din nou.
Uca
Uca
Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3917
Varsta : 37
Localizare : brasov
Data de inscriere : 27/12/2009

http://ucadesign.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de andreeaX Joi 25 Feb 2010, 10:40 pm

14lei???f scump Sad nu mai cumpar toate numerele,voi cumpara numai cele care sunt chiar interesante.S-a scumpit considerabil..de la 10lei la 14 intr-un timp f scurt...
andreeaX
andreeaX
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 301
Varsta : 39
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 13/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de leonutza69 Joi 25 Feb 2010, 10:58 pm

eu dau pe ea 4,50 euro in Italia si o rasfoiesc inainte sa o cumpar...daca nu este interesanta, renunt mai ales ca mai sant si altele....dar din pacate tot la pretul asta ...
leonutza69
leonutza69
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 644
Varsta : 53
Localizare : fizic-Italia,suflet -Fagaras!
Data de inscriere : 12/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Lun 01 Mar 2010, 8:07 pm

Sa vedeti ce am patit, imi ia sotul cadou de martisor o revista burda si o deschid, revista fiind sigilata, si SURPRIZA nu are tiparele shot a mai patit cineva asta? si nu am idee cum pot s-o scot la capat ca sigur nu o sa recunosca vanzatoarea de la taraba ca e luata de la ea... asta sa fie invatare de minte, de-acum le deschid in fata lor. Si mai costa si 14 lei.

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7334
Varsta : 43
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de leonutza69 Lun 01 Mar 2010, 8:16 pm

ce pacat, eu zic sa te intorci la magazin...ce interes ai avea sa te intorci la vanzatoare daca le-ai fi gasit, ce sa faci cu doua, nu? si sotul tau care de drag vroia sa-ti faca o surpriza, foarte dragut din partea lui! sa ne spui si noua daca ai reusit sa recuperezi!
leonutza69
leonutza69
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de geany Lun 01 Mar 2010, 9:08 pm

Eu cred ca nu e vina vanzatoarei, atata vreme cat a fost sigilata. Insa ar putea sa-ti schimbe revista daca e femeie draguta. Trebuie sa faci o poza si sa iei legatura cu burda care o distribuie. Sad
geany
geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3420
Localizare : Germania
Data de inscriere : 07/01/2009

http://geanysfashion.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de mihamiha Mar 02 Mar 2010, 11:58 am

Ieri am primit si eu tot de martisor de la sotul meu ultimul numar din revista Burda si vreau sa va spun celor ce nu ati achizitionat-o ca eu sunt incantata de ea pt ca are multe modele pt incepatori.
Imi pare rau Diada pt tipare Sad
A mea a avut tiparele si a fost ultima revista de la chioscul de ziare Am fost norocoasa.Imi plac atatea modele ca nu stiu de care sa ma apuc mai intai cos
mihamiha
mihamiha
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 97
Data de inscriere : 02/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de leonutza69 Mar 02 Mar 2010, 12:08 pm

eu una ma uit pe net cand apare revista, vad ce modele are si daca ma intereseaza ceva o cumpar, daca nu ...astept pe urmatoarea,mai am si norocul ca aici nu sant trase in plastic si pot sa o rasfoiesc, asa vad daca e ceva pentru mine....
leonutza69
leonutza69
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Mar 02 Mar 2010, 2:27 pm

hai ca s-a dus sotul cu ea inapoi. Si ce sa vezi, TOATE revistele burda de la chiosc nu aveau tipare (desi erau sigilate). Asa ca au sunat la burda romania si au zis ca or sa le trimita, au luat numarul de telefon si ne anunta cand vin tiparele, bine ca s-a rezolvat asa si ca mai avea reviste respectiva.

Ultima editare efectuata de catre diada in Mar 02 Mar 2010, 8:26 pm, editata de 1 ori

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de mihamiha Mar 02 Mar 2010, 2:56 pm

Bv Diada,ma bucur ca se poate rezolva problema
Cred ca ai fost dezamagita cand ai vazut ca nu avea tiparele si e bine ca s-a dus cu ea innapoi. wink
Spor la treaba cos
S-a apucat cineva sa lucreze ceva din ea pana acum? ma refer din ultimul numar
mihamiha
mihamiha
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 97
Data de inscriere : 02/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Mar 02 Mar 2010, 8:27 pm

revin cu completari, m-a lamurit sotul mai bine acasa, cei de la burda ne-au luat datele de contact si or sa trimita tiparele prin posta fix la mine acasa.

Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de tomari Mar 02 Mar 2010, 9:21 pm

Din dezbaterile anterioare am inteles ca se distribuie revistele originale de la mama lor din Germania scratch ma intreb tiparele nu tot de-acolo vin?
Si ce sa vezi, TOATE revistele burda de la chiosc nu aveau tipare (desi erau sigilate)

m-as mira ca nemtii sa nu trimita tipare la o serie de reviste.
Inca o data se dovedeste "seriozitatea" celor din trustul Burda Ro . Revistele se infoliaza aici si n-a remarcat nimeni ca sunt mai subtiri, mai usoare Question am sunat si eu la Bucuresti de cateva ori si am remarcat plictiseala si deranjul in raspunsul lor. Sleep
tomari
tomari
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de leonutza69 Mar 02 Mar 2010, 11:24 pm

ca sa fim sincere plictiseala si deranjul in raspunsul lor......gasim nu numai la trustul burda ro, din pacate in Romania gasesti multa lume prea plictisita sa te serveasca sau sa te lamureasca....si sa ma corectez, nu numai in Romania...scuzati off topic dar cand am citit m-am enervat si eu...te faci cu nervii cand esti tratat asa...
leonutza69
leonutza69
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Usagy Mier 03 Mar 2010, 8:16 am

Neata fetele. M-am decis sa cumpar si eu revista, dar m'ar interesa ce fel de tipare sunt in ultimul numar si care este ultimul numar. Exista un link pe net unde as putea "rasfoi" revista romaneasca ? Eu m'am uitat pe siteul .com al revistei si pe martie (nr 3) am vazut mai multe modele interesante, inclusiv unele rochii de ocazie si de mireasa.

Numere mai vechi as mai putea gasi pe undeva?

Multumesc. kiss
Usagy
Usagy
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 146
Varsta : 40
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 28/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Mier 03 Mar 2010, 8:22 am

diada a scris:revin cu completari, m-a lamurit sotul mai bine acasa, cei de la burda ne-au luat datele de contact si or sa trimita tiparele prin posta fix la mine acasa.
Curiozitate - cand se va intampla asta? Sa ne anunti si pe noi. Sper sa nu fie peste cateva luni cand tiparele nu vor mai fi de actualitate wink

album picasa
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12713
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de danae Mier 03 Mar 2010, 10:29 am

Diada, sa dea domnul sa fie asa. Eu cred ca problema e de la ambalat, adica din Romania. Daca nu se rezolva, iti pot da eu tiparele, vedem cum le copiem.
Usagy, eu stiu ca doar pe burdafashion.com poti sa vezi modelele. Iar numere mai vechi, nu cred ca gasesti pe undeva.
danae
danae
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1100
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 18/11/2009

http://www.greetingcards.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de geany Mier 03 Mar 2010, 12:27 pm

Cu siguranta este de la burda, unde se face traducerea manualului de lucru. Tiparele fiind la mijloc sunt in mod normal dupa traducere si tiparire asamblate impreuna. Iar din nefericire, s-a omis aceasta operatiune...
geany
geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3420
Localizare : Germania
Data de inscriere : 07/01/2009

http://geanysfashion.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de leonutza69 Mier 03 Mar 2010, 1:05 pm

probabil ca stiti deja, eu nu am incercat inca dar vad ca se poate descarca tipare gratis doar ca trebuie sa va faceti cont si vad ca nu este in limba romana, doar franceza, engleza, italiana, rusa..o sa studiez mai bine cum functioneaza si daca va pot ajuta eu , ca am cont in limba italiana cu mare placere...la fel functioneaza si cu revistele, aici in Italia, cum si la rusi dealtfel ca e mai aproape de voi..se pot comanda numere vechi dar clar ca nu sant traduse Sad . Trebuie sa incerc eu sa descarc unul inainte sa vad cum e treaba.O zi buna fetelor!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] de ex. asta, sa vedem ce pot sa fac,....le-am descarcat pe calcul meu dar cred ca pot sa vi-l trimit numai pe e-mail, poate stie cineva mai bine si ma invata, vad ca de descarcat am reusit imediat...

Ultima editare efectuata de catre leonuza69 in Mier 03 Mar 2010, 1:20 pm, editata de 2 ori (Motiv : completare,foto)
leonutza69
leonutza69
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Mier 03 Mar 2010, 1:29 pm

Azi au sunat ca le-au pus la posta, inseamna ca trebuie sa stau cu ochii pe cutia postala? zid

Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB