Discutii despre revista Burda-2
+78
Danny24
Tinkerbell
alexaaa08
LauraL
rosita
Gioconda
totolina
inelush
cory74
margot
mamiboom
mes
m-julie
amia
AlinaAmza
Made by Ank
valentinadof
dandana
mnarcisa
veniciuc nicoleta
sonytzu
ladybird
marial
kristadesign
Broskuzza
schatzkomatik
nicky3128
danae
SilviaDumitrescu
Usagy
tomari
mihamiha
leonutza69
Uca
BiancaBellyDance
deeaz
Gabiuta
Adriana13
noel
camelia-db
angells
amnro
Alina.C
zylv
bluegray
olympia
ana21maria
geany20062006
kla78
nadina_b2005@yahoo.com
geany
Admina
puffetta
MihaelaT
GIO Studio
mdlupu
maya31
ancacib
kerkyra
diada
Dionisia
vilcris
oana_007
ioana soare
clodi
MAYA
milena
ileana cosanzeana
mada93
RalucaS
Karina33
chemio
DANIELA.I
feliciagl
bursuk
andreeaX
bobitica
ema
82 participanți
Pagina 5 din 12
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Discutii despre revista Burda-2
Cat mai costa revista ?
kerkyra- Junior
- Numarul mesajelor : 358
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 14/01/2010
14 lei.numarul asta are multe modele foarte frumoase.pacat ca nu am timp sa cos
zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
14 lei? a 2-a scumpire in decurs de jumatate de anzylv a scris:14 lei.numarul asta are multe modele foarte frumoase.pacat ca nu am timp sa cos
Buna seara dragelor,
In sfarsit am reusit sa imi cumpar si eu mult indragita revista Burda, cea de pe feb 2010, si uitandu ma la tipare , mi a placut nr 117 , cel de la tipar special, iar cand m am uitat la explicatii am aflat ca este la : Curs ilustat de croitorie, pag. 39 din insert.
Ce este insert - ul asta? Revista?
In revista la pag. 39 este modelul de tricou 112.
Pute-ti sa ma ajutati va rog cu o explicatie.
va multumesc.
In sfarsit am reusit sa imi cumpar si eu mult indragita revista Burda, cea de pe feb 2010, si uitandu ma la tipare , mi a placut nr 117 , cel de la tipar special, iar cand m am uitat la explicatii am aflat ca este la : Curs ilustat de croitorie, pag. 39 din insert.
Ce este insert - ul asta? Revista?
In revista la pag. 39 este modelul de tricou 112.
Pute-ti sa ma ajutati va rog cu o explicatie.
va multumesc.
insertul este partea aia unde ai explicatiile in lb romana.
cauti si tu pana dai de "curs ilustrat de croitorie" in aceasta parte.
cauti si tu pana dai de "curs ilustrat de croitorie" in aceasta parte.
ileana cosanzeana- Junior
-
Numarul mesajelor : 457
Varsta : 38
Localizare : calarasi
Data de inscriere : 03/12/2008
Mionela, multumesc, acum mi -am dat seama, si nu e pagina 39 cum scriu ei, ci pagina 64, acum am cascat ochii, m-au indus in eroare
Multumesc , din nou.
Multumesc , din nou.
14lei???f scump
nu mai cumpar toate numerele,voi cumpara numai cele care sunt chiar interesante.S-a scumpit considerabil..de la 10lei la 14 intr-un timp f scurt...

andreeaX- Junior
-
Numarul mesajelor : 301
Varsta : 39
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 13/02/2009
eu dau pe ea 4,50 euro in Italia si o rasfoiesc inainte sa o cumpar...daca nu este interesanta, renunt mai ales ca mai sant si altele....dar din pacate tot la pretul asta ...
leonutza69- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Varsta : 53
Localizare : fizic-Italia,suflet -Fagaras!
Data de inscriere : 12/01/2010
Sa vedeti ce am patit, imi ia sotul cadou de martisor o revista burda si o deschid, revista fiind sigilata, si SURPRIZA nu are tiparele
a mai patit cineva asta? si nu am idee cum pot s-o scot la capat ca sigur nu o sa recunosca vanzatoarea de la taraba ca e luata de la ea... asta sa fie invatare de minte, de-acum le deschid in fata lor. Si mai costa si 14 lei.

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
ce pacat, eu zic sa te intorci la magazin...ce interes ai avea sa te intorci la vanzatoare daca le-ai fi gasit, ce sa faci cu doua, nu? si sotul tau care de drag vroia sa-ti faca o surpriza, foarte dragut din partea lui! sa ne spui si noua daca ai reusit sa recuperezi!
leonutza69- Senior
-
Eu cred ca nu e vina vanzatoarei, atata vreme cat a fost sigilata. Insa ar putea sa-ti schimbe revista daca e femeie draguta. Trebuie sa faci o poza si sa iei legatura cu burda care o distribuie. 

Ieri am primit si eu tot de martisor de la sotul meu ultimul numar din revista Burda si vreau sa va spun celor ce nu ati achizitionat-o ca eu sunt incantata de ea pt ca are multe modele pt incepatori.
Imi pare rau Diada pt tipare
A mea a avut tiparele si a fost ultima revista de la chioscul de ziare Am fost norocoasa.Imi plac atatea modele ca nu stiu de care sa ma apuc mai intai
Imi pare rau Diada pt tipare

A mea a avut tiparele si a fost ultima revista de la chioscul de ziare Am fost norocoasa.Imi plac atatea modele ca nu stiu de care sa ma apuc mai intai

mihamiha- helper
-
Numarul mesajelor : 97
Varsta : 43
Data de inscriere : 02/02/2009
eu una ma uit pe net cand apare revista, vad ce modele are si daca ma intereseaza ceva o cumpar, daca nu ...astept pe urmatoarea,mai am si norocul ca aici nu sant trase in plastic si pot sa o rasfoiesc, asa vad daca e ceva pentru mine....
leonutza69- Senior
-
hai ca s-a dus sotul cu ea inapoi. Si ce sa vezi, TOATE revistele burda de la chiosc nu aveau tipare (desi erau sigilate). Asa ca au sunat la burda romania si au zis ca or sa le trimita, au luat numarul de telefon si ne anunta cand vin tiparele, bine ca s-a rezolvat asa si ca mai avea reviste respectiva.
Ultima editare efectuata de catre diada in Mar 02 Mar 2010, 8:26 pm, editata de 1 ori
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Cred ca ai fost dezamagita cand ai vazut ca nu avea tiparele si e bine ca s-a dus cu ea innapoi.
Spor la treaba
S-a apucat cineva sa lucreze ceva din ea pana acum? ma refer din ultimul numar
Cred ca ai fost dezamagita cand ai vazut ca nu avea tiparele si e bine ca s-a dus cu ea innapoi.

Spor la treaba

S-a apucat cineva sa lucreze ceva din ea pana acum? ma refer din ultimul numar
mihamiha- helper
-
Numarul mesajelor : 97
Varsta : 43
Data de inscriere : 02/02/2009
revin cu completari, m-a lamurit sotul mai bine acasa, cei de la burda ne-au luat datele de contact si or sa trimita tiparele prin posta fix la mine acasa.
ma intreb tiparele nu tot de-acolo vin?
m-as mira ca nemtii sa nu trimita tipare la o serie de reviste.
Inca o data se dovedeste "seriozitatea" celor din trustul Burda Ro . Revistele se infoliaza aici si n-a remarcat nimeni ca sunt mai subtiri, mai usoare
am sunat si eu la Bucuresti de cateva ori si am remarcat plictiseala si deranjul in raspunsul lor. 

Si ce sa vezi, TOATE revistele burda de la chiosc nu aveau tipare (desi erau sigilate)
m-as mira ca nemtii sa nu trimita tipare la o serie de reviste.
Inca o data se dovedeste "seriozitatea" celor din trustul Burda Ro . Revistele se infoliaza aici si n-a remarcat nimeni ca sunt mai subtiri, mai usoare

tomari- Maestru
- Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008
ca sa fim sincere plictiseala si deranjul in raspunsul lor......gasim nu numai la trustul burda ro, din pacate in Romania gasesti multa lume prea plictisita sa te serveasca sau sa te lamureasca....si sa ma corectez, nu numai in Romania...scuzati
dar cand am citit m-am enervat si eu...te faci cu nervii cand esti tratat asa...

leonutza69- Senior
-
Neata fetele. M-am decis sa cumpar si eu revista, dar m'ar interesa ce fel de tipare sunt in ultimul numar si care este ultimul numar. Exista un link pe net unde as putea "rasfoi" revista romaneasca ? Eu m'am uitat pe siteul .com al revistei si pe martie (nr 3) am vazut mai multe modele interesante, inclusiv unele rochii de ocazie si de mireasa.
Numere mai vechi as mai putea gasi pe undeva?
Multumesc.
Numere mai vechi as mai putea gasi pe undeva?
Multumesc.

Usagy- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 146
Varsta : 40
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 28/05/2009
Curiozitate - cand se va intampla asta? Sa ne anunti si pe noi. Sper sa nu fie peste cateva luni cand tiparele nu vor mai fi de actualitatediada a scris:revin cu completari, m-a lamurit sotul mai bine acasa, cei de la burda ne-au luat datele de contact si or sa trimita tiparele prin posta fix la mine acasa.

Diada, sa dea domnul sa fie asa. Eu cred ca problema e de la ambalat, adica din Romania. Daca nu se rezolva, iti pot da eu tiparele, vedem cum le copiem.
Usagy, eu stiu ca doar pe burdafashion.com poti sa vezi modelele. Iar numere mai vechi, nu cred ca gasesti pe undeva.
Usagy, eu stiu ca doar pe burdafashion.com poti sa vezi modelele. Iar numere mai vechi, nu cred ca gasesti pe undeva.
Cu siguranta este de la burda, unde se face traducerea manualului de lucru. Tiparele fiind la mijloc sunt in mod normal dupa traducere si tiparire asamblate impreuna. Iar din nefericire, s-a omis aceasta operatiune...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
probabil ca stiti deja, eu nu am incercat inca dar vad ca se poate descarca tipare gratis doar ca trebuie sa va faceti cont si vad ca nu este in limba romana, doar franceza, engleza, italiana, rusa..o sa studiez mai bine cum functioneaza si daca va pot ajuta eu , ca am cont in limba italiana cu mare placere...la fel functioneaza si cu revistele, aici in Italia, cum si la rusi dealtfel ca e mai aproape de voi..se pot comanda numere vechi dar clar ca nu sant traduse
. Trebuie sa incerc eu sa descarc unul inainte sa vad cum e treaba.O zi buna fetelor!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] de ex. asta, sa vedem ce pot sa fac,....le-am descarcat pe calcul meu dar cred ca pot sa vi-l trimit numai pe e-mail, poate stie cineva mai bine si ma invata, vad ca de descarcat am reusit imediat...
probabil ca stiti deja, eu nu am incercat inca dar vad ca se poate descarca tipare gratis doar ca trebuie sa va faceti cont si vad ca nu este in limba romana, doar franceza, engleza, italiana, rusa..o sa studiez mai bine cum functioneaza si daca va pot ajuta eu , ca am cont in limba italiana cu mare placere...la fel functioneaza si cu revistele, aici in Italia, cum si la rusi dealtfel ca e mai aproape de voi..se pot comanda numere vechi dar clar ca nu sant traduse

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] de ex. asta, sa vedem ce pot sa fac,....le-am descarcat pe calcul meu dar cred ca pot sa vi-l trimit numai pe e-mail, poate stie cineva mai bine si ma invata, vad ca de descarcat am reusit imediat...
Ultima editare efectuata de catre leonuza69 in Mier 03 Mar 2010, 1:20 pm, editata de 2 ori (Motiv : completare,foto)
leonutza69- Senior
-
Azi au sunat ca le-au pus la posta, inseamna ca trebuie sa stau cu ochii pe cutia postala? 

» Discutii despre revista Burda-3
» Discutii despre revista Burda-4
» Discutii despre revista Burda-5
» Discutii despre revista Burda-6
» Discutii despre revista Burda
» Discutii despre revista Burda-4
» Discutii despre revista Burda-5
» Discutii despre revista Burda-6
» Discutii despre revista Burda
Pagina 5 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» casute de lemn pentru papusi
» Croitorie
» Ornamente de Pasti
» Florile din gradina mea(2)
» Jucarii crosetate
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Frivolite - cap 7
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6