Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
+36
piciul
danniela
Michelle88
Greteledelweiss
onuca28
flori de camp
ancabanu
victoriacus
mnarcisa
rosita
canadianca50
Adela Ispas
lorexa1987
Clio_Ela
danae
lushca
mada93
angells
mickyta
leonutza69
clodi
andreeaX
aisha
ioana soare
Usagy
geany
Elena_Ralu
Camy
duchess
Eliana
tomari
Admina
ramomic
emilia
Tonsis
arime
40 participanți
Pagina 2 din 7
Pagina 2 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Felicitari Eliana pt. activitatile sportive
Azi am revenit pe baricade, 1h/bici si cum o sa am masina acasa direct la sala ajung

Azi am revenit pe baricade, 1h/bici si cum o sa am masina acasa direct la sala ajung

tomari a scris:Ramonic imi zici te rog unde ai gasit leg magic in CJ sau l-ai cumparat prin c-da? mai trag cate o fuga in CJ si as vrea sa stiu daca gasesc sa nu umblu aiurea.
Multumesc anticipat
m-a rugat ramo sa-ti spun de Leg magic, il poti gasi in Cora, la pretul de 360 ron

Multumesc mult amandurora 

tomari- Maestru
- Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008
cu placeretomari a scris:Multumesc mult amandurora

desi nu am dat raportul, fac zilnic sport: bicicleta, abdomene... ba chiar si masaj(cu ajutorul apratului de vibromasaj)

Eu nu prea fac sport.... 

duchess- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Data de inscriere : 16/11/2008
Buna fetelor ... nu am mai trecut de mult pe aici, dar eu inca ma tin de sport. Fac aproximativ 40-45 min, mai rar 30-35 minute de bici in fiecare seara. Am si eu pijama din aceea sauna si cateodata iau pantalonii in timp ce pedalez.
Va pup fetelor si va doresc spor la sport
.
Va pup fetelor si va doresc spor la sport

ramomic- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 209
Varsta : 45
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 03/11/2008
am revenit iar la activitatea de bici, asta seara am facut 45min.
Admina am revenit, dimineata am facut 1h bici, asta seara intentionez inca o tura... te bagi la putin sport?
Haideti fetelor! Au trecut sarbatorile, sa ne pregatim pt. mare, soare

Haideti fetelor! Au trecut sarbatorile, sa ne pregatim pt. mare, soare

fetelor vad ca faceti sport nu gluma,arime,ramonic nu va lasati deloc,aveti si un regim de mancare?si cel mai important,se cunoaste?ati inceput sa slabiti?cam cate kg?si in cat timp?
va pupic
va pupic

Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Camy depinde de fiecare! Eu una daca renunt la grasimi, paine, dulciuri; daca mesele sunt 3/zi si regulate; daca fac mult sport rezultatele nu intarzie sa apara, depinde cat de motivata sunt! Imi este greu in schimb iarna sa slabesc, tentatiile sunt mari, stau mai mult acasa/in casa... frigul asta este de vina!
Ziua nu mananc prea mult, seara e problema...
Ziua nu mananc prea mult, seara e problema...
ooo,nu te lasi deloc,bv ,a inceput deja sa se cunoasca?eu deja m-am lasat pagubasa,nu m-am mai apucat de nici o cura de slabire.
bafta in continuare

bafta in continuare

Camy- Maestru
-
de pe 4 ianuarie Camy, la inceput nu am facut bici zilnic, dar se vede deja la cantar -2.8kg 

adica intr-o luna ai dat aproape 3 kg,esti tare.dar tii si cont ce mananci nu?adica ai o reteta anume,sau eviti sa mananci dulciuri,prajeli,paine?si cam cate kg vrei sa slabesti,deja ai dat 3 kg,cand te vei opri?la cat vrei sa ajungi?bafta in continuare. 

Camy- Maestru
-
multumesc frumos Camy
Din august 2oo8 pana la inceput de ianuarie a.c. am luat cateva kg bune. Au fost si retineri de apa de aceea rezultatele nu s-au lasat asteptate. Norocul meu, ma ajuta inaltimea. In prezent am 66kg, intentionez mai intai de toate sa ajung la 61kg si mai vedem daca ating pragul de 58kg.
Iarna imi este tare greu sa ma mentin, de aici si kg acumulate. Dupa luna mai, nu o sa mi se mai para un efort asa mare sa slabesc.
Sa spunem ca sunt atenta, incerc sa evit painea, cam greu cand ii simt mirosul cald, mai ales ca o fac acasa
In principiu incerc ziua sa-mi fac poftele, iar seara sa am o cina usoara, mai light. Legat de dulciuri, am norocul ca imi plac batoanele de slabit si indiferent de ora cand simt nevoia de dulce devorez un baton 
later edit: Incerc pe cat posibil sa mananc sanatos, dar sa nu am restrictii.
Prajeli nu mai mananc de mult, prefer gratarul si carnea fiarta.

Din august 2oo8 pana la inceput de ianuarie a.c. am luat cateva kg bune. Au fost si retineri de apa de aceea rezultatele nu s-au lasat asteptate. Norocul meu, ma ajuta inaltimea. In prezent am 66kg, intentionez mai intai de toate sa ajung la 61kg si mai vedem daca ating pragul de 58kg.

Sa spunem ca sunt atenta, incerc sa evit painea, cam greu cand ii simt mirosul cald, mai ales ca o fac acasa

later edit: Incerc pe cat posibil sa mananc sanatos, dar sa nu am restrictii.
Prajeli nu mai mananc de mult, prefer gratarul si carnea fiarta.
ce de lume interesata de sanatate. foarte bine!
vreau si eu sa ma apuc de sala, doar pt a ma mentine in forma .si sa ma tonific un pic. dar in bucuresti mi se par scumpe salile de sport care au aparate cat de cat.... si inca mi se pare frig afara sa reiau jogging-ul...daca stiti cumva vreo sala decenta si cu program mai lung (pana la ora 22, 23 ) in bucuresti, va rog dati-mi de veste.
degeaba am la facultate sala aranjata bine cu aparate, daca programul e pana la 20,30 iar eu la ora 20 ies de la serviciu... 
vreau si eu sa ma apuc de sala, doar pt a ma mentine in forma .si sa ma tonific un pic. dar in bucuresti mi se par scumpe salile de sport care au aparate cat de cat.... si inca mi se pare frig afara sa reiau jogging-ul...daca stiti cumva vreo sala decenta si cu program mai lung (pana la ora 22, 23 ) in bucuresti, va rog dati-mi de veste.

Elena_Ralu- helper
- Numarul mesajelor : 3
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 28/02/2009
si eu printre altele ma ocup si de partea fizica
o data pe saptamana merg la aerobic si aproape zilnic(asa vreau dar nu iese mereu)fac acasa miscare pe aparate si cu gantere mici pt piept...(pieptul e problema mea,,,,am marimea 70D sau 70E,in functie de model

salut.
Sunt noua pe forum, si vreau sa ma laud ca am slabit 7 kilograme intr-un timp luung (jumatate de an) dar important e ca am slabit.
Eu optez pt. Tae Bo , practicat in casa , pt. ca imi e rusine sa imi etalez sunculitele prin sali pline de fete slabute
Nu mi-ar fi reusit niciodata daca nu imi schimbam alimentatia. Practic dupa ora 18-19 nu mai mananc nimic, beau multe lichide (inainte beam maxim o cana de apa pe zi si mancam seara f mult) am renuntat la paine , prajeli, mancaruri grase.
Incerc sa ma hranesc cat mai sanatos. Acum problema e ca m'am blocat la 66 de kg (cifra cu ghinion). :
Sunt noua pe forum, si vreau sa ma laud ca am slabit 7 kilograme intr-un timp luung (jumatate de an) dar important e ca am slabit.
Eu optez pt. Tae Bo , practicat in casa , pt. ca imi e rusine sa imi etalez sunculitele prin sali pline de fete slabute

Nu mi-ar fi reusit niciodata daca nu imi schimbam alimentatia. Practic dupa ora 18-19 nu mai mananc nimic, beau multe lichide (inainte beam maxim o cana de apa pe zi si mancam seara f mult) am renuntat la paine , prajeli, mancaruri grase.
Incerc sa ma hranesc cat mai sanatos. Acum problema e ca m'am blocat la 66 de kg (cifra cu ghinion). :

Usagy- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 146
Varsta : 41
Data de inscriere : 28/05/2009
felicitari pentru reusita ta si daca te-ai blocat si nu mai merege sa mai dai jos,mai pune un kg inapoi,nu-i nenorocire 

Felicitari Usagy pentru kilogramele date jos! Si felicitari pentru faptul ca le-ai dat incet! Pentru ca aceasta e cea mai sigura metoda de a nu le mai pune la loc.
Si mie imi place tae-bo si si eu fac tot in casa pentru ca la sala costa 135 de lei si fac economie
Fac miscari pe care le-am invatat la sala.
Dar exista o capcana - daca faci cam acelasi program de fiecare data organismul tau se obisnuieste cu exercitiile si nu mai consuma la fel atunci cand le executi. Ii este din ce in ce mai usor. Secretul este sa variezi si sa cresti intensitatea, sau numarul de repetari, sa gasesti sau sa inventezi exercitii noi. In felul asta corpul nu se obisnuieste cu exercitiile.
Daca stagnezi de ceva timp la aceeasi greutate, si tu inca nu ti-ai atins tinta , trebuie sa faci o schimbare - si in rutina exercitiilor fizice si in alimentatie. Poti sa alternezi zilele de tae-bo cu zile de alergare in parc. Schimba exercitiile - cum ziceam mai sus. Plimba-te cu rolele, cu bicicleta, orice tip de miscare. Dar pastreaza si exercitii de tae-bo in program pentru ca sunt foarte foarte bune pentru intarirea musculaturii.
Am vazut ca intrebai si dincolo la dieta Montigniac ce si cum. Nu ma pricep la ea, sunt fete acolo care te pot ajuta, dar poate ca asta e schimbarea de care ai nevoie. Un alt stil de alimentatie pentru a da metabolismului un ghiont sa se miste mai repede.
Si mie imi place tae-bo si si eu fac tot in casa pentru ca la sala costa 135 de lei si fac economie

Fac miscari pe care le-am invatat la sala.
Dar exista o capcana - daca faci cam acelasi program de fiecare data organismul tau se obisnuieste cu exercitiile si nu mai consuma la fel atunci cand le executi. Ii este din ce in ce mai usor. Secretul este sa variezi si sa cresti intensitatea, sau numarul de repetari, sa gasesti sau sa inventezi exercitii noi. In felul asta corpul nu se obisnuieste cu exercitiile.
Daca stagnezi de ceva timp la aceeasi greutate, si tu inca nu ti-ai atins tinta , trebuie sa faci o schimbare - si in rutina exercitiilor fizice si in alimentatie. Poti sa alternezi zilele de tae-bo cu zile de alergare in parc. Schimba exercitiile - cum ziceam mai sus. Plimba-te cu rolele, cu bicicleta, orice tip de miscare. Dar pastreaza si exercitii de tae-bo in program pentru ca sunt foarte foarte bune pentru intarirea musculaturii.
Am vazut ca intrebai si dincolo la dieta Montigniac ce si cum. Nu ma pricep la ea, sunt fete acolo care te pot ajuta, dar poate ca asta e schimbarea de care ai nevoie. Un alt stil de alimentatie pentru a da metabolismului un ghiont sa se miste mai repede.
ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 44
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
Tot ce ti-a spus Ioana e foarte bine. In plus, programele cardio (asa cum este si Tae-Bo) nu se fac zilnic. Ideal ar fi de 3 ori pe saptamana (o zi da, una nu), iar celelalte 2 zile forta (ma rog, impropriu spus forta, dar sunt exercitiile statice pt definirea frumoasa a musculaturii + abdomenele care tb facute zilnic). O zi te odihnesti (musculatura tb sa aiba si o zi de pauza pt refacere), iar duminica poti sa faci plimbari lungi, bicicleta sau alte activitati in aer liber - pt ca inteleg ca gimnastica o faci in casa.
Si daca vrei sa-ti diversifici exercitiile Tae-Bo sunt pe youtube o gramada de filmulete cu Billy Blanks. Sau poti sa variezi programele de Tae-Bo cu stepper sau bicicleta statica - totul ca sa variezi durata si felul exercitiilor pt a trece de blocajul de care vorbeai.
Si daca vrei sa-ti diversifici exercitiile Tae-Bo sunt pe youtube o gramada de filmulete cu Billy Blanks. Sau poti sa variezi programele de Tae-Bo cu stepper sau bicicleta statica - totul ca sa variezi durata si felul exercitiilor pt a trece de blocajul de care vorbeai.
Multumesc foarte mult pentru sfaturi
, am sa tin cont de ele.

Usagy- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 146
Varsta : 41
Data de inscriere : 28/05/2009
MErge cineva la sala in Drumul Taberei?As vrea sa merg la aerobic insa nu stiu unde ar fi mai ok..tae bo e greu,e f greu ... 

andreeaX- Junior
-
Numarul mesajelor : 301
Varsta : 40
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 13/02/2009
Si eu sunt adepta slabitului prin miscare/sport. La sala merg de 2 ori pe saptamana cate 2 ore - orele sunt de tae bo, spinning, step, tbw. Inainte alergam si pe banda dar acum doctorul mi-a spus sa nu mai alerg datorita genunchilor. Pentru sala ma gandeam sa imi cumpar pantaloni de neopren (zona posteriorului este cea cu probleme). Voi folositi asa ceva? Ce stiti despre pantalonii acestia? Unde se gasesc?
Eu prefer sa merg la sala, de fapt ma mobilizez de cel putin 3 ori pe saptamana din care de doua ori fac aerobic la piscina si o data cardio fitness si forta, greutati pentru doua ore, daca nu ma grabesc o data pe saptamana de obicei dupa piscina -sauna si bai de abur asta pentru ca la sala unde merg am posibilitate sa fac totul.E minunat dar sa fiu sincera probabil pentru ca nu am fost slaba niciodata sau mai bine zis am fost pana la 25 ani, acum nu e ca reusesc sa slabesc chair asa usornu mai sant nici chiar asa de tanara dar sant f. multumita pentru ca ma simt bine, miscarea imi da pofta de viata si ma ajuta daca nu sa slabesc f. mult cel putin sa ma tonific...
leonutza69- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Varsta : 54
Localizare : fizic-Italia,suflet -Fagaras!
Data de inscriere : 12/01/2010
Pagina 2 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

» Atelierul de acasa
» Cum ne imbracam acasa ?
» Inghetate, preparate acasa
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Branza/ telemea facuta acasa
» Cum ne imbracam acasa ?
» Inghetate, preparate acasa
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Branza/ telemea facuta acasa
Pagina 2 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti