Hainute pentru copiii nostri (3)
+52
hope
cris.b
adelina24
denygina
anc@
crumaoli
mickyta
mamiboom
scamutza
pepy24
danam
Alina.C
kla78
mdlupu
Giobsy
stephanie
gabi1795
valentinadof
ancuta_ancuta
olympia
ciungalan sorinel
amnro
LYNDA
luminita_khader
milena
Karina33
SilviaDumitrescu
feliciagl
bobitica
dandana
Kristina
vilcris
clodi
ileana cosanzeana
Vianne
geany
DANIELA.I
zylv
oana_007
StMihaela
teisoara
chemio
Admina
Dionisia
geany20062006
ioana soare
Clio_Ela
nadina_b2005@yahoo.com
Camy
MihaelaT
totolina
diada
56 participanți
Pagina 4 din 12
Pagina 4 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Hainute pentru copiii nostri (3)
Multumesc, Totolina!
Doar sarafanul Biancai e dublat in partea de sus, iar sub brat are fermoar ascuns...chiar nu ma asteptam sa reusesc sa-l cos asa bine(mi-au murit laudatorii), mai ales ca nu am gasit verde
decat din ala simplu si n-am vrut ca nu era nuanta materialului, asa ca fermoarul e bleo
insa nu se vede decat pe dos.
Fluturasul si inimioarele au intaritura de se lipeste prin calcare...am desenat direct pe material, am pus pe raiar, am cusut cu cusatura simpla pe contur, apoi am taiat cu forfecuta pe margine si am facut cu zig-zag.
Raiatul asta l-am luat de la un second
scria pe eticheta 6m, dar a avut cam 5,5 din care o bucata de 1,5/0,5 nu s-a putut folosi(ori era murdara, ori patata) si am dat pe toata bucata 12 lei.
Nu am folosit deloc acul dublu, am cusut cu ac simplu si am tighelit.

Doar sarafanul Biancai e dublat in partea de sus, iar sub brat are fermoar ascuns...chiar nu ma asteptam sa reusesc sa-l cos asa bine(mi-au murit laudatorii), mai ales ca nu am gasit verde

Fluturasul si inimioarele au intaritura de se lipeste prin calcare...am desenat direct pe material, am pus pe raiar, am cusut cu cusatura simpla pe contur, apoi am taiat cu forfecuta pe margine si am facut cu zig-zag.
Raiatul asta l-am luat de la un second

Nu am folosit deloc acul dublu, am cusut cu ac simplu si am tighelit.
multumesc pt detalii
deci la sarafanul Dianei e doar indoita marginea si cusuta, nu? eu cand am facut rochia fulgulet, am dublat, ca nu imi placea cum iese indoita marginea. la tine se cunoaste tot ca ar fi dublat.

totolina- Junior
- Numarul mesajelor : 381
Varsta : 39
Localizare : Galati
Data de inscriere : 10/02/2009
Mihaela, frumoase foc si vorba Diadei, profi lucrate.
Sa le poarte sanatoase micutele si sa le mai lucrezi asa lucruri minunate. Cat despre achizitie, te pricepi la afaceri; si eu ma bucur de un chilipir mai ceva ca un copil intr-un magazin de jucarii.

MIHAELA,foarte dragut sarafanul si lucrat ingrijit si bine.
KRISTINA,am pus tiparul de palton pt fetite la sectiunea tipare.
KRISTINA,am pus tiparul de palton pt fetite la sectiunea tipare.
Multumesc!
Sa stii, Admina, ca m-am bucurat.Cand timpul imi permite intru pe la vreo 2-3 second-uri care stiu ca aduc si materiale.

Sa stii, Admina, ca m-am bucurat.Cand timpul imi permite intru pe la vreo 2-3 second-uri care stiu ca aduc si materiale.
multumesc pt detalii, foarte frumos lucrate. s-a asezat bine materialul, asa pliat. dupa cum vad, e pliat de 3 ori. imi place cum ti-a iesit. e bine ca gasesti materiale la second. pe la noi am vazut doar haine, dar poate nu am intrat eu in toate.
totolina- Junior
Totolina eu stiu in Galati 2 magazine cu tesaturi la kg unul e tiglina 2 langa banca Tiriac si unul undeva pe la IREG pe Siderurgistilor. Eu de la cel din tiglina am luat captuseala ultima data si am dat 3 lei pe 2 m de captuseala.
feliciagl- Ucenic
- Numarul mesajelor : 267
Localizare : galati
Data de inscriere : 11/09/2009
Tototlina tesaturile la kg sunt noi nu second, cel putin in Ploiesti asa sunt.
imi imaginam ca sunt noi materialele de la sh, dar cred ca magazinele au totusi si haine sh, magazinele cu materiale la kg de la noi, Felicia, nu se gasesc intr-un magazin de sh. il stiu si eu pe cel de langa IREG. nu am intrat m-am uitat doar de la geam, ca eu am ajuns pe acolo doar cand era inchis, dar mi s-a parut ca un magazin obisnuit de metraje. dar e bine ce zici tu, ca eu prin primavara am dat 7 ron pe 1 m de captuseala din depozit.
totolina- Junior
TEISOARA eti tare priceputa lucrezi frumos.
bobotica frumoasa fustita ,incearca sa lucrezi si pentru tine.
MIHAELA cu sarafanele astea m-ai i9nebunit ,foarte perfecte.
bobotica frumoasa fustita ,incearca sa lucrezi si pentru tine.
MIHAELA cu sarafanele astea m-ai i9nebunit ,foarte perfecte.
Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
SilviaDumitrescu a scris:Tototlina tesaturile la kg sunt noi nu second, cel putin in Ploiesti asa sunt.
La noi in Valcea sunt doua magazine cu materiale la kg si au de toate, de la captusala la stofa de tapiterie.
Dar gasesc si prin seconduri materiale, cupoane interesante la preturi bune. Asta vara am luat santung de matase naturala 6m la 25 lei. Pe-acolo mai gasesc tricoturi sau jerse(in magazine nu aduc ca cica nu se lucreaza...)
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
totolina a scris:imi imaginam ca sunt noi materialele de la sh, dar cred ca magazinele au totusi si haine sh, magazinele cu materiale la kg de la noi, Felicia, nu se gasesc intr-un magazin de sh. il stiu si eu pe cel de langa IREG. nu am intrat m-am uitat doar de la geam, ca eu am ajuns pe acolo doar cand era inchis, dar mi s-a parut ca un magazin obisnuit de metraje. dar e bine ce zici tu, ca eu prin primavara am dat 7 ron pe 1 m de captuseala din depozit.
Asa e arata ca un magazin de metraje obisnuit, diferenta e ca dupa ce-ti masoara materialul il pune pe cantar. N-am reusit sa intru vara in magazin ca vroiam sa vad si materiale subtiri, dar in sezonul rece au stofe, captuseala si o larga varietate de stofe pt tapiterie. Cel de la ireg cred ca au si si pe cineva care le tiveste bucatile mici de material, ca au la vanzare si prosoape mici de bucatarie, prosoape de baie.
Dar tu ai vazut la magazinele de sh materiale la vanzare, eu am cascat ochii la margele si genti la sh n-am vazut niciodata metraje.
feliciagl- Ucenic
- Numarul mesajelor : 267
Localizare : galati
Data de inscriere : 11/09/2009
nu am vazut metraje la sh, si chiar am intrat in cateva din drumul meu. deci sunt mai ieftine materialele la kg, decat cele la metru. eu mai obisnuiam sa mai cumpar materiale din Barlad, de la mama, ca acolo sunt mai ieftine cu 1 -1,5 ron, doar ca nu e varietate mare.
totolina- Junior
Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Mier 23 Dec 2009, 10:18 am, editata de 1 ori (Motiv : inlocuit link cu foto)
FUSTA HANNAH MONTANA
Doar ce mi-am cumparat o masina de cusut si am si facut o fustita pt. fetita mea pe care am numit-o HANNAH MONTANA.( mentionez faptul ca pana acum nu am mai cusut niciodata cu masina si nici nu am mai facut vreodata o fusta in viata mea)Sper sa va placa.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
edit diada - transformat link in poza
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
edit diada - transformat link in poza
Ultima editare efectuata de catre diada in Mier 23 Dec 2009, 2:14 pm, editata de 2 ori (Motiv : postat si celalat link)
luminita_khader- Ucenic
- Numarul mesajelor : 217
Localizare : BUCURESTI
Data de inscriere : 23/12/2009
vilcris- Senior
-
Numarul mesajelor : 657
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 07/11/2008
Milena, am pus imaginea cu paltonul si am mutat postarea aici.
Este un palton foarte frumos.Felicitari!
Luminita, am mutat aici unul din subiecte, iar pe celalat l-am trimis la Subiecte reciclate pt ca era aceeasi fusta prezentata.
Te rog, sa intri la Tehnic sa vezi cum se ataseaza imaginile.Acestea trebuie sa aiba dimensiunea maxima 640x480pixeli

Luminita, am mutat aici unul din subiecte, iar pe celalat l-am trimis la Subiecte reciclate pt ca era aceeasi fusta prezentata.
Te rog, sa intri la Tehnic sa vezi cum se ataseaza imaginile.Acestea trebuie sa aiba dimensiunea maxima 640x480pixeli
Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Mier 23 Dec 2009, 10:38 am, editata de 1 ori (Motiv : adaugare comentariu si pt Luminita)
si mie imi place paltonasul, poate ma incumet si eu sa ii fac macar o jachetica, pt la primavara.
luminita, imi place si fustita ta, frumos accesorizata cu acea curea lata. felicitari fetelor
luminita, imi place si fustita ta, frumos accesorizata cu acea curea lata. felicitari fetelor
totolina- Junior
NU SUNT SUPARACIOASA
NU M-AM SUPARAT DAR SUNT NOUA IN ACEST FORUM SI INCA NU STIU CUM STA TREABA PE AICI TREBUIE SA MAI EXPLOREZ TERENUL SI MAI AM DE INVATAT

luminita_khader- Ucenic
AM INTELES SA TRAITIMihaelaT a scris:Milena, am pus imaginea cu paltonul si am mutat postarea aici.

VA MULTUMESC TUTUROR PT INCURAJARE VA ANUNT DE PE ACUM CA MAI AM PUTIN SI TERMIN A DOUA FUSTA DOAMNE AJUTA
luminita_khader- Ucenic
Luminita, mult spor si astept sa vad si cele doua fustite la care lucrezi.Imi place mult fustita Hannah Montana.
Toate am invatat, treptat, asa ca nu-ti fa nicio problema din punctul acesta de vedere.
Toate am invatat, treptat, asa ca nu-ti fa nicio problema din punctul acesta de vedere.
BUNA FETELOR IATA SI CEA DE A DOUA MEA FUSTA PE CARE TOCMAI AM TERMINAT-O. SPER CA SI ACEASTA SA VA PLACA .PS. SUNT FOARTE BUCUROASA SA MA AFLU PRINTRE VOI
[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img]
luminita_khader- Ucenic
Pagina 4 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12

» Hainute pentru copiii nostri (5)
» Hainute pentru copiii nostri (7)
» Hainute pentru copiii nostri (9)
» Hainute pentru copiii nostri (20)
» Hainute pentru copiii nostri (1)
» Hainute pentru copiii nostri (7)
» Hainute pentru copiii nostri (9)
» Hainute pentru copiii nostri (20)
» Hainute pentru copiii nostri (1)
Pagina 4 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)