Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Hainute pentru copiii nostri (3) - Pagina 11 EmptyAstazi la 7:32 am Scris de Dorulet

» Jucarii crosetate
Hainute pentru copiii nostri (3) - Pagina 11 EmptyVin 17 Mar 2023, 11:34 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Hainute pentru copiii nostri (3) - Pagina 11 EmptyDum 05 Mar 2023, 4:50 pm Scris de Elena Mihaela

» Martisoare din diverse materiale VI
Hainute pentru copiii nostri (3) - Pagina 11 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Hainute pentru copiii nostri (3) - Pagina 11 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Hainute pentru copiii nostri (3) - Pagina 11 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Hainute pentru copiii nostri (3) - Pagina 11 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Frivolite - cap 7
Hainute pentru copiii nostri (3) - Pagina 11 EmptyMar 07 Feb 2023, 12:46 pm Scris de Gabica

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Hainute pentru copiii nostri (3) - Pagina 11 EmptyMar 31 Ian 2023, 3:03 pm Scris de LRodica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Hainute pentru copiii nostri (3) - Pagina 11 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Hainute pentru copiii nostri (3) - Pagina 11 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

» Despre masinile de tricotat
Hainute pentru copiii nostri (3) - Pagina 11 EmptyMier 18 Ian 2023, 8:39 pm Scris de vlad_mom

» programe broderie
Hainute pentru copiii nostri (3) - Pagina 11 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:37 pm Scris de onion

» Decoratiuni diverse - 8
Hainute pentru copiii nostri (3) - Pagina 11 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:03 pm Scris de mlizeta

» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
Hainute pentru copiii nostri (3) - Pagina 11 EmptyVin 13 Ian 2023, 8:29 am Scris de LRodica

» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
Hainute pentru copiii nostri (3) - Pagina 11 EmptyMier 11 Ian 2023, 11:56 pm Scris de SilviaDumitrescu

» Verifpro - paypal, ebay, banks, crypto, docs and more!
Hainute pentru copiii nostri (3) - Pagina 11 EmptyMier 11 Ian 2023, 10:24 am Scris de SilviaDumitrescu

» Ornamente de Craciun - 6
Hainute pentru copiii nostri (3) - Pagina 11 EmptyMier 11 Ian 2023, 10:03 am Scris de Dorulet

» Broderie, cusuta la masina
Hainute pentru copiii nostri (3) - Pagina 11 EmptyMar 10 Ian 2023, 2:55 pm Scris de ema

» Animale de companie!!! - 5
Hainute pentru copiii nostri (3) - Pagina 11 EmptyMar 10 Ian 2023, 2:44 pm Scris de ema

Hainute pentru copiii nostri (3)

+52
hope
cris.b
adelina24
denygina
anc@
crumaoli
mickyta
mamiboom
scamutza
pepy24
danam
Alina.C
kla78
mdlupu
Giobsy
stephanie
gabi1795
valentinadof
ancuta_ancuta
olympia
ciungalan sorinel
amnro
LYNDA
luminita_khader
milena
Karina33
SilviaDumitrescu
feliciagl
bobitica
dandana
Kristina
vilcris
clodi
ileana cosanzeana
Vianne
geany
DANIELA.I
zylv
oana_007
StMihaela
teisoara
chemio
Admina
Dionisia
geany20062006
ioana soare
Clio_Ela
nadina_b2005@yahoo.com
Camy
MihaelaT
totolina
diada
56 participanți

Pagina 11 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Hainute pentru copiii nostri (3) - Pagina 11 Empty Re: Hainute pentru copiii nostri (3)

Mesaj Scris de adelina24 Mar 09 Mar 2010, 8:19 am

Scuze nu am facut nimic intentionat
adelina24
adelina24
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 824
Varsta : 49
Localizare : braila
Data de inscriere : 01/03/2010

Sus In jos

Hainute pentru copiii nostri (3) - Pagina 11 Empty Re: Hainute pentru copiii nostri (3)

Mesaj Scris de totolina Mar 09 Mar 2010, 11:25 am

Aglaia mie imi place cum lucrezi, nu sunt nici pe departe "porcarii". imi place fustita rosie. e frumos modelul de fusta closh pt fetite, intra ceva mai mult material, dar rezultatele sunt foarte frumoase, se aseaza foarte bine.

am mai lucrat si eu zilele astea cate ceva pt mititica mea, o pereche de colantei (cu astia a vrut sa pozeze) si 2 bluzite dupa numarul 3/2009 din Burda. cu astea astept sa vina vara, ca nici nu am putut sa o conving sa le propeze.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
totolina
totolina
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 381
Varsta : 39
Localizare : Galati
Data de inscriere : 10/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de adelina24 Mar 09 Mar 2010, 12:51 pm

Sa-ti traiasca manechinul Totolina ! foarte frumoase creatiile . Ultima bluzita ai facut-o cu ata elastica ? Nu am lucrat cu ata cu ata elastica deloc si nu stiu cum se procedeaza .
adelina24
adelina24
Expert
Expert

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de totolina Mar 09 Mar 2010, 12:55 pm

multumesc, da e lucrata cu ata elastica. e foarte usor, se pune ata elastica pe spon, putin tensionata. eu am cusut in zig zag.
totolina
totolina
Junior
Junior

Sus In jos

Mesaj Scris de clodi Mar 09 Mar 2010, 1:50 pm

Aglaia, este foarte frumoasa fusta, tripluvoalul intr-adevar se aseaza frumos la fustite. Vad ca si fetita cea mica e dornica sa pozeze Smile

Totolina, ne-ai obisnuit cu lucruri frumoase pentru printesa ta ;) Bluzitele sunt foarte dulci!
clodi
clodi
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1217
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 31/07/2009

http://clodihandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de cris.b Mar 09 Mar 2010, 2:52 pm

aglaia a scris:Am facut astazi o fusta clos pentru prima data dupa tipar . De fapt am facut socotelite dupa sfaturile de pe forum pentru fusta clos si am facut tiparul direct pe material . Nu mi-a venit sa cred ce repede am lucrat-o si ca am terminat-o tot astazi . Nu stiu daca se vede in poza se vede bine fusta dar pe fetita cea mare vine bine .

Materialul este un tripluvoal grena ( o visina putreda) .

l.e. Multumesc mult pentru felicitari . Nu stiti cat de mult ma bucura aceasta , ales ca sotul meu imi spune ca fac "porcarii" .

Pentru cris.b : nu am facut fusta cu colturi dar eu as face o fusta clos cu tivul in colturi ( presupun ca pentru serbare ) . Nu ma pricep foarte mult .

edit diada - punctul 6 din regulament.

E intr-adevar super fustita si fetele si mai si!
Stii,eu sunt incepatoare si am nevoie de mai multe detalii.Asa e pt serbare-mai degraba avem un concurs pe municipiu si pt acesta ne trebuie o costumatie de bunicuta. Orice idee e bine venita doar ca as avea repede nevoie caci martea viitoare e concursul si sa fim gata

Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Mar 09 Mar 2010, 4:25 pm, editata de 1 ori (Motiv : am scos comentariul autoarei din citat)
cris.b
cris.b
helper
helper

Numarul mesajelor : 6
Localizare : Turda
Data de inscriere : 08/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de hope Joi 11 Mar 2010, 11:20 am

doamne cite domnisoare frumoase pe forumul nostru.sa va traiasca!!v-am tot urmarit,si am strins curaj ca sa ma clintesc din loc,ca si asa e urit afara,si am facut pt prima data,pijamale pt baiat.multumesc amnro pt explicatiile si vederile dintr-o postare anterioara,si maistrei,diada ,din alt topic. nu au iesit stralucite,dar am incercat,si am prins si ideea cu calculele pt bluzite,ca eream total pe dinafara.cu ocazia asta,am invatat sa fac si butonierele.

si un maieut,facut la liniara,fiind la a doua incercare.
hope
hope
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 153
Localizare : RO
Data de inscriere : 28/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Alina.C Joi 11 Mar 2010, 12:17 pm

Am facut si pentru fetita mea cateva lucrusoare, nu am imbracat-o pentru ca nu vrea momentan, e si foarte frig acum iar ce i-am facut e mai de primavara-vara.
De mult imi doream colanti, si desi am cumparat materialul de ceva vreme, nu puteam sa-l cos la vechea masina.... Desigur, colanti am facut si pentru mine... Smile
Asadar, colanti plus tricou, facute dupa ochi si masuratori:

Si o pereche de pantaloni 3 sferturi, facuti ca si colantii, fara cusaturi laterale, dintr-o panza putin elastica, imi place tare mult cum ii vin...

···················································································
Referior la creatiile voastre,de multe ori intru pe site, citesc, imi plac unele lucruri, dar nu prea comentez si e pacat sa nu stie si cea care le-a facut ca este apreciata...
Asadar, Aglaia, frumos costumasul, fumoasa fustita, dar fetita ta este o dulceata!! Pozeaza nemaipomenit! Sa-i mai faci lucruoare ca tare ne place s-o vedem!

Totolina, imi plac foarte mult bluzitle tale, ca dealtfel multe lucrusoare pe care i le-ai facut fetitei, mai ales ca si fetita mea e cam de-o seama cu a ta. Trebuie sa gasesc si eu tiparele restpective, sau sa incerc dupa capul meu, si explicatiile Maistrei. (Am construit deja tipar pentru rochita dupa indicatiile maistrei, dar inca nu am taiat materialul...Habar n-aveam ca sunt atatea calcule de facut chiar si pentru un tipar de copii!!)
Hope, imi plac pijamalele baiatului tau, si eu intentionez sa-i fac copilei mele pentru iarna viitoare de-acuma! Bravo, tine-o tot asa!

Ultima editare efectuata de catre Alina.C in Joi 11 Mar 2010, 12:45 pm, editata de 1 ori
Alina.C
Alina.C
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 535
Varsta : 43
Localizare : in lumea mea...
Data de inscriere : 19/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de totolina Joi 11 Mar 2010, 12:37 pm

dar vad ca v-ati pus pe treaba serios. bravo, imi plac creatiile voastre. eu nu ma incumet inca la tricouri si maieute, masina mea nu coase asa de bine aceste materiale, dar voua v-au iesit foarte bine.
totolina
totolina
Junior
Junior

Sus In jos

Mesaj Scris de Alina.C Joi 11 Mar 2010, 12:48 pm

La maieute nici eu nu m-am bagat pana acum,decat ca mi-am facut asta vara un maieu luuung (dupa un maieu de-al sotului Smile ) si il foloseam pe post de camasa de noapte.... dar nu am fost prea multumita de rezultatat... dar nu-i nimic, mai incerc poate... Si nici la tricouri nu m-am bagat pana acum, cel de mai sus (al fetei) e primul pe care l-am facut. Si acum vrea si sotul meu, ca a zis ca ii place ce fac... Smile si ca deh... tre ne scoatem banii dati pe noua masina de cusut rade
Alina.C
Alina.C
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 535
Varsta : 43
Localizare : in lumea mea...
Data de inscriere : 19/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de totolina Joi 11 Mar 2010, 12:55 pm

si mai bine cand te lauda sotul, parca prinzi elan mai mare sa mai faci cate ceva.
referitor la tipare, am lucrat si dupa tipare create de mine dupa alte hainute, dar acum am inceput sa lucrez si dupa tipare din burda, vad ca astea pt copii ies bine. desi incep de la marimi cam mari.
totolina
totolina
Junior
Junior

Sus In jos

Mesaj Scris de ileana cosanzeana Joi 11 Mar 2010, 1:27 pm

am facut si eu o rochitza pt fetitza cea mare
ileana cosanzeana
ileana cosanzeana
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 457
Varsta : 38
Localizare : calarasi
Data de inscriere : 03/12/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de mamiboom Dum 14 Mar 2010, 12:30 am

M-am decis sa pun si eu cateva lucrusoare facute de mine pt fetita mea

sper sa va placa si sa va inspire

accept si criticile, pentru ca unele sunt facute din capul meu/Mie imi plac, dar stiu ca e loc de mai bine. aveti mila de un incepator

Noapte buna
mamiboom
mamiboom
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 169
Varsta : 42
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 29/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Dum 14 Mar 2010, 2:02 am

aplauze aplauze aplauze aplauze aplauze Felicitari, mami! kiss
Rochita aia vernil tare-mi mai face cu ochiul...e super!
Mionela, frumoasa rochita si printesa ta e tare mandra. kiss

Cititi Regulamentul!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6756
Varsta : 47
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

https://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Mesaj Scris de mamiboom Dum 14 Mar 2010, 11:03 am

Mihaela , multumesc . E tipar din burda. iar cea galbena cu portocaliu e facuta din hainute mai vechi de ale mele, un maieu si o fustita, taiate si adaptate. tiparul partii de sus de la rochita verde l-am luat si am facut apoi rochita alba cu flori albastre . Inca mai am idei, ceea ce imi lipseste e timpul.

Pupicei si o zi frumoasa.

Ne vedem la cafea:-)
mamiboom
mamiboom
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de totolina Dum 14 Mar 2010, 2:33 pm

foarte frumoase rochitele. simie tot cea vernil imi place cel mai mult. din ce numar din burda este?
totolina
totolina
Junior
Junior

Sus In jos

Mesaj Scris de mamiboom Dum 14 Mar 2010, 3:08 pm

e modelul 133B din nr 3/2007 acolo era pe albastru. e foarte simplu de facut
mamiboom
mamiboom
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Marry Dum 14 Mar 2010, 11:18 pm

Mionela,Mami sa va traiasca fetitele si voi sa fiti sanatoase sa le puteti coase multe rochite. kiss
Marry
Marry
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 960
Varsta : 59
Localizare : Arad
Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de mamiboom Lun 15 Mar 2010, 7:37 am

Multumesc mult , Mary . Si tie numai bine.
mamiboom
mamiboom
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de stoy Mar 16 Mar 2010, 10:43 am

Incerc si eu sa va prezint o rochita facuta pentru o nepotica dar probata pe fetita mea care e cu un an mai mica si de aia e cam lunguta.[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Ultima editare efectuata de catre stoy in Mar 16 Mar 2010, 11:42 am, editata de 3 ori
stoy
stoy
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1277
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de kisslandia Mar 16 Mar 2010, 10:44 am

ai sters pozicile deja, Stoy? nu se vad....
kisslandia
kisslandia
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 72
Varsta : 45
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 30/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de dandana Mar 16 Mar 2010, 10:49 am

stoy, eu o vreau pe aia din avatarul tau!
cred ca a mea s-ar lipi de monitor daca ar vedea-o Smile
dandana
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 419
Data de inscriere : 21/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de adelina24 Mar 16 Mar 2010, 11:15 am

Sa-ti traiasca bombonica !! Foarte frumoase creatiile , dar rochita este o adevarata capodopera !

later edit:

Mesajul era pentru stoy

Ultima editare efectuata de catre diada in Mar 16 Mar 2010, 12:30 pm, editata de 1 ori (Motiv : unit mesaje)
adelina24
adelina24
Expert
Expert

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de hope Mar 16 Mar 2010, 11:21 am

stoy,bravo.ai reusit ..foarte frumos lucrezi.cu pelerinuta tricotata ,rosie,kiar zici ca e o gargarita.si ce mindra e.sa-ti traiasca!rokitza de printesa banuiesc,ca este facuta pt o ocazie anume nu?

bn ai facut.erea pacat s-o tii mica in avatar.nici gargarita nici rokita nu le puteam vedea prea bn..despre gargarita,uff,bn ca e sanatoasa si asa sa ramina,si voi pe linga ea.

Ultima editare efectuata de catre hope in Mar 16 Mar 2010, 11:56 am, editata de 1 ori (Motiv : completare .)
hope
hope
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 153
Localizare : RO
Data de inscriere : 28/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de stoy Mar 16 Mar 2010, 11:38 am

Multumesc, am fost intotdeauna fascinata de rochitele cu guler si am zis sa incerc.Si despre bombonica multumesc din suflet - e o minune de fetita care s-a nascut cu sanse de 1% de viata dar cu ajutorul lui Dumnezeu e sanatoasa si o scumpa. Sa va traiasca de asemenea copii daca aveti. Rochita este facuta pentru nepotica mea care la serbarea de la gradinita nu a avut rochita de printesa ca celelalte fetite si a inebunit-o pe sora mea ca vrea si ea si uite asa m-am decis sa-i fac eu una.
Pentru Hope - multumesc sa stii ca la indemnul tau m-am decis sa postez la hainute de copii.
stoy
stoy
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1277
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 11 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB