Hainute pentru copiii nostri (3)
+52
hope
cris.b
adelina24
denygina
anc@
crumaoli
mickyta
mamiboom
scamutza
pepy24
danam
Alina.C
kla78
mdlupu
Giobsy
stephanie
gabi1795
valentinadof
ancuta_ancuta
olympia
ciungalan sorinel
amnro
LYNDA
luminita_khader
milena
Karina33
SilviaDumitrescu
feliciagl
bobitica
dandana
Kristina
vilcris
clodi
ileana cosanzeana
Vianne
geany
DANIELA.I
zylv
oana_007
StMihaela
teisoara
chemio
Admina
Dionisia
geany20062006
ioana soare
Clio_Ela
nadina_b2005@yahoo.com
Camy
MihaelaT
totolina
diada
56 participanți
Pagina 9 din 12
Pagina 9 din 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Hainute pentru copiii nostri (3)
Silvia,
sigur sigur e fata mea!!! Dar poate fi nepoata ta, cine stie...Desi, daca esti din Ploiesti, cum scrie, nu prea are cum!
Mihaela, multumesc pentru aprecieri. Sa stii ca in ceea ce ma priveste sigur sunt incepatoare, pentru fata am cusut mai mult pana acum, mi-e mai usor sa fac lucruri in miniatura, desi nu sta deloc la probe.... dar reusim noi pana la urma!

Mihaela, multumesc pentru aprecieri. Sa stii ca in ceea ce ma priveste sigur sunt incepatoare, pentru fata am cusut mai mult pana acum, mi-e mai usor sa fac lucruri in miniatura, desi nu sta deloc la probe.... dar reusim noi pana la urma!
Alina.C- Senior
-
Numarul mesajelor : 535
Varsta : 43
Localizare : in lumea mea...
Data de inscriere : 19/12/2009
Alina sunt foarte frumoase toate lucrusoarele postate de tine! Si fetita ta e asa de scumpa! Mai ales in costumasul de pastorita!
Deci tu stai in Spania? Ca am citit Iasi si ma napustisem sa te intreb unde ai gasit la noi banda in zig zag asa de lata.
)
Deci tu stai in Spania? Ca am citit Iasi si ma napustisem sa te intreb unde ai gasit la noi banda in zig zag asa de lata.

ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
Alina, nu am zis-o cu vreo rautate sau ca nu as crede ca esti la inceput
Cand am inceput sa cos si sa postez tot asa citeam si eu"nu se vede ca esti incepatoare", iar eu o luam ca pe o lauda, imi crestea inima de bucurie ca insemna ca am facut ceva bun, nu doar purtabil
Si eu am inceput tot cu haine pt Diana tocmai ca imi era mai usor...adaptam din mers de nu iesea ceva

Si eu am inceput tot cu haine pt Diana tocmai ca imi era mai usor...adaptam din mers de nu iesea ceva

Exact, Mihaela, e mult mai simplu sa cosi pt cei mici, nu trebuie atatea pense, incape tot materialul pe masa, etc
Si stai linistita, nu am luat-o ca pe o rautate, nicidecum. Sunt mandra tare de hainele pe care i le fac micutei mele. Pentru mine, intr-adevar, daca am facut cate ceva pana acum, e doar purtabil, mai am multe de invatat! Si parca am si un pic de frica sa ma apuc de taiat materialul, cand nu sunt sigura, dar... exersand invata omul!
Ioana, da, stau in spania acum, am gasit intr-un magazin chinezesc snurul, desi de obicei nu au decat de alea simple, lucioase. Si imi pare rau ca nu am cumparat mai mult, ca nu am mai vazut. Dar probabil gasesc la magazinele specializate, doar ca mult mai scump....

Ioana, da, stau in spania acum, am gasit intr-un magazin chinezesc snurul, desi de obicei nu au decat de alea simple, lucioase. Si imi pare rau ca nu am cumparat mai mult, ca nu am mai vazut. Dar probabil gasesc la magazinele specializate, doar ca mult mai scump....
Alina.C- Senior
-
Alina.C a scris: Mai am o rochie de tricot si o fusta sau doua de postat, de ale mele, dar nu pot posta acum la subiectele respective, fiind eu ultima care a postat si trecand mai mult de 24 ore. Asa am inteles![]()
poti posta cu edit.
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
diada a scris:Alina.C a scris: Mai am o rochie de tricot si o fusta sau doua de postat, de ale mele, dar nu pot posta acum la subiectele respective, fiind eu ultima care a postat si trecand mai mult de 24 ore. Asa am inteles![]()
poti posta cu edit.
Imediat incerc, dar sa le semnez intai

Am incercat, Diada, dar a disparut butonul de editare. Banuiesc ca e din cauza ca au trecut mai mult de 24 ore de la postarea mesajului. Dar nu-i nimic, nu am nici o graba, postez eu zilele urmatoare...
Alina.C- Senior
-
Fetelor, va rog ajutati-ma si pe mine! Vreau sa-i fac baietelului meu (2 ani)
un costum. Nu am tipare, nu am mai cusut sacouri...... fratele meu se casatoreste, iar baietelul meu ii va inmana verighetele la biserica. Trebuie sa aiba costum Orice informatie de la voi imi va fi de ajutor. Am cumparat deja materiale....mai putin intaritura. Eu nu sunt un expert in ale croitoriei de aceea va cer ajutorul. Mi-am mai cusut o fusta , o bluza.....dar acum am masina de cusut electrica si sper cu ajutorul vostru sa ma descurc mai bine. Toate urarile de bine si astept mesaje de la voi.
Dana
un costum. Nu am tipare, nu am mai cusut sacouri...... fratele meu se casatoreste, iar baietelul meu ii va inmana verighetele la biserica. Trebuie sa aiba costum Orice informatie de la voi imi va fi de ajutor. Am cumparat deja materiale....mai putin intaritura. Eu nu sunt un expert in ale croitoriei de aceea va cer ajutorul. Mi-am mai cusut o fusta , o bluza.....dar acum am masina de cusut electrica si sper cu ajutorul vostru sa ma descurc mai bine. Toate urarile de bine si astept mesaje de la voi.
Dana
danam- helper
-
Numarul mesajelor : 4
Varsta : 47
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 01/02/2010
stiu ca nu tb sa pun un mesaj dupa altul daca nu au trecut 24 de ore, dar pentru ca nu au nicio legatura, am zis sa risc o
din ciclul "mamaia, nu-mi dai mie bluza ta sa-mi faca mami o rochita?"
bluza, model XXXL
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
dupa ce am dezmembrat-o am croit fata:
spatele:
manecile:
tiparul dupa care am facut rochita era de bluza, de-aia e asa scurt. iar tiparul de maneca era de la alta rochie si era putin bufanta, de-aia iese putin din peisaj.
la gat si la terminatia manecilor am incercat sa pun tiparul astfel incat sa pastrez cusaturile originale.
la piept nu stiam ce sa-i pun asa ca am profitat de ocazie ca sa incerc ata elastica. a iesit binisor.
si rochia, in final. (niste poze nu foarte reusite din pacate)

din ciclul "mamaia, nu-mi dai mie bluza ta sa-mi faca mami o rochita?"
bluza, model XXXL

dupa ce am dezmembrat-o am croit fata:
spatele:
manecile:
tiparul dupa care am facut rochita era de bluza, de-aia e asa scurt. iar tiparul de maneca era de la alta rochie si era putin bufanta, de-aia iese putin din peisaj.
la gat si la terminatia manecilor am incercat sa pun tiparul astfel incat sa pastrez cusaturile originale.
la piept nu stiam ce sa-i pun asa ca am profitat de ocazie ca sa incerc ata elastica. a iesit binisor.
si rochia, in final. (niste poze nu foarte reusite din pacate)
Ce super arata!!!
Si ideea e super
Si ideea e super

LYNDA- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1096
Varsta : 38
Localizare : ACASA
Data de inscriere : 15/10/2009
am facut un sarafan pt fetita mea,e un tipar din burda dar acolo destinatia tiparului era o tunica pt fete 10-12 ani,eu am adaptat atasand un cordon,o panglicuta din satin pe margine.Fiind printre primele mele lucrari chiar imi place.sper ca am postat bine subiectul
am facut un sarafan pt fetita mea,e un tipar din burda dar acolo destinatia tiparului era o tunica pt fete 10-12 ani,eu am adaptat atasand un cordon,o panglicuta din satin pe margine.Fiind printre primele mele lucrari chiar imi place.sper ca am postat bine subiectul

valentinadof- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Ultima editare efectuata de catre geany in Dum 21 Feb 2010, 11:14 pm, editata de 1 ori (Motiv : link schimbat)
pepy24- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 108
Localizare : campulung
Data de inscriere : 31/01/2010
foarte frumoasa,si fetita e o scumpa.sa te bucuri de ea
zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
bluza fara maneci doar ce am terminat-o
ideea am luat-o de aici de pe sait dar nu mai stiu cine a postat-o dar am sa pun si linkul cu explicatii . ca accesoriu i-am facut din acelasi material si o bentita pt cap
linkul:http://www.jcarolinecreative.com/Merchant2/merchant.mvc?Store_Code=JC&Screen=CHILDTOP
ideea am luat-o de aici de pe sait dar nu mai stiu cine a postat-o dar am sa pun si linkul cu explicatii . ca accesoriu i-am facut din acelasi material si o bentita pt cap
linkul:http://www.jcarolinecreative.com/Merchant2/merchant.mvc?Store_Code=JC&Screen=CHILDTOP
luminita_khader- Ucenic
- Numarul mesajelor : 217
Localizare : BUCURESTI
Data de inscriere : 23/12/2009
Vai ce frumoase sunt hainutele voastre 

LYNDA- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1096
Localizare : ACASA
Data de inscriere : 15/10/2009
Foarte frumoase hainutele pentru copiii vostri.....m-am indragostit de salopeta de catifea a bebelusului. Poate imi dai si mie, Pepy 24 detalii despre cum ai facut o asemenea minunatie. Multumesc, Dana
danam- helper
-
Numarul mesajelor : 4
Varsta : 47
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 01/02/2010
ce frumoasa e bluzita! imi place foarte mult si materialul tocmai bun pt fetite: si roz si cu flori. 

totolina- Junior
- Numarul mesajelor : 381
Varsta : 39
Localizare : Galati
Data de inscriere : 10/02/2009
multumesc totolina si eu abea astept sa vina vara sa le poata imbraca 

luminita_khader- Ucenic
buna tuturor...vin si eu cu ceva mai modest, asa...mai de incepator...2 body-uri pentru brotacelul meu facute din tricourile lui tati..cel crem e primul facut si se vede, ca mi-a luat un pic pana am prins manecile si sunt cam crete pe unde nu trebuie, dar cel mic nu se supara...cel albastru e ceva mai "profi"
...oarecum...

scamutza- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 101
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/03/2009
Amnro si scamutza buna reciclarea!
Valentinadof e vesel sarafanul fetitei!
Luminita asa hainute colorate si vesele sa-i faci mereu copilei!
Pepy24 frumoasa foc salopeta!
Sa mai faceti!
Valentinadof e vesel sarafanul fetitei!
Luminita asa hainute colorate si vesele sa-i faci mereu copilei!
Pepy24 frumoasa foc salopeta!
Sa mai faceti!

Ultima editare efectuata de catre Karina33 in Vin 26 Feb 2010, 6:25 am, editata de 1 ori (Motiv : corectii, inca imi beau cafeaua si nu vad bine tastatura)
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Amnro, e foarte draguta rocita roz.
Felicitari scamuta, ti-au iesit frumos body-urile.
Valentina, Luminita, Pepy frumoase si hainutele si fetitele.
Am inceput si eu sa fac un body si o caciulita (tot materiale reciclate, adica tricourile mele si ale lui tati), dar au ramas la stadiul de bucati croite, ca nu am mai avut timp sa le cos. Cand termin o sa fac poze.
Felicitari scamuta, ti-au iesit frumos body-urile.
Valentina, Luminita, Pepy frumoase si hainutele si fetitele.
Am inceput si eu sa fac un body si o caciulita (tot materiale reciclate, adica tricourile mele si ale lui tati), dar au ramas la stadiul de bucati croite, ca nu am mai avut timp sa le cos. Cand termin o sa fac poze.
stephanie- helper
-
Numarul mesajelor : 67
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
Data de inscriere : 15/07/2009
ioana soare a scris:Amnro foarte frumoase lucrusoarele pentru piticii tai!Tivul si cusaturile la hainele lucrate din material de jeans se pot "toci" cu smirghel.
Diada excelenti pantalonasii pentru Petru!
E super ideea eu am material de jeans dar nu am putut face nimic tocmai pentru ca nu avea aspectul acela de tocit, si as fi vrut sa arate ca din fabrica.
Acum stiu cum pot face . Am sa va arat ce a iesit cand voi face ceva..cat de curand
Sunt "buculoasa" cum zice fata mea....
Multumesc.
mamiboom- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 169
Varsta : 42
mamiboom poti obtine invechirea si cu o piatra ponce pe blugul ud. E verificata metoda.
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Multumesc. deja o sa incerc in weekend toti blugii pe care i-am scurtat . Stiu ca la croitoria unde am lucrat eu acum muuuulti ani produsele de jeans erau bagate la spalat cu piatra ponce pentru efectul de "prespalat". Dar niciodata nu mi-a trecut prin cap ca as putea face si eu ceva asemanator.
Sunteti minunate

Sunteti minunate

mamiboom- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 169
Varsta : 42
luminita_khader- Ucenic
Pagina 9 din 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12

» Hainute pentru copiii nostri (2)
» Hainute pentru copiii nostri (19)
» Hainute pentru copiii nostri (6)
» Hainute pentru copiii nostri (8)
» Hainute pentru copiii nostri (17)
» Hainute pentru copiii nostri (19)
» Hainute pentru copiii nostri (6)
» Hainute pentru copiii nostri (8)
» Hainute pentru copiii nostri (17)
Pagina 9 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Pasti
» Florile din gradina mea(2)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Jucarii crosetate
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Frivolite - cap 7
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Verifpro - paypal, ebay, banks, crypto, docs and more!