Rochii, sarafane - cap. IV
+42
alexaaa08
adar
totolina
RalucaS
noel
puffetta
cris69
Adriana13
Usagy
teisoara
tomari
trice
gabi1795
reni0921
Gabyx
Cristi
Laila
Clio_Ela
SilviaDumitrescu
clodi
Mada
nadina_b2005@yahoo.com
rocsana
Doina
zylv
ioana soare
aisha
ralucis
Admina
Alido81
Dionisia
Antilopa Bongo
geany
kla78
diada
Noemi
chemio
Tinkerbell
ciresicca
Camy
DANIELA.I
MihaelaT
46 participanți
Pagina 2 din 12
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Rochii, sarafane - cap. IV
CIRESICA este superba si rochita si tu!
ti-a iesit perfect iti vine perfect,felicitari
ti-a iesit perfect iti vine perfect,felicitari

Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
[/quote]
Acum am vazut si rochia lui Chemio... Ce tipar ai folosit pentru ea? Si.... Aceeasi intrebare: de cat timp lucrezi ca sa iti iasa asa o minunatie?
[/quote]
Buna,
Eu prima data am cusut camasute de bebelusi in clasa a 5-a. Pana atunci aveam la activ zeci de fete de masa cusute, stiti voi, muste! Si andrelele imi placeau!
Cand am cusut prima data la atelier, m-am indragostit pe loc de croitorie si iremediabil! De atunci n-am mai avut liniste pana la 14 ani cand mi-a adus-o acasa mama pe Monica! 4 ani de liceu m-am framantat noaptea cu ochii inchisi si-mi imaginam cum s-ar prinde o captuseala, cum s-ar croi o maneca, etc. Cum am mai spus, cos cu multa pasiune din instinct dar teorie... nema! Tipare nu prea am, folosesc doar la haine si sacouri!
Rochita am croit-o la plesneala, imi ramasesera niste bucatele de material si partea de jos pot spune ca nu e nici pe drept nici pe bie, e cum s-a incadrat ca sa iasa!
Imi este mult mai usor sa cos pentru mine pt. ca am tot timpul "manechinul" la purtator!
Va pup, chiar am salvat toate schitele din albumul maistrei si o sa ma documentez!
Acum am vazut si rochia lui Chemio... Ce tipar ai folosit pentru ea? Si.... Aceeasi intrebare: de cat timp lucrezi ca sa iti iasa asa o minunatie?
[/quote]
Buna,
Eu prima data am cusut camasute de bebelusi in clasa a 5-a. Pana atunci aveam la activ zeci de fete de masa cusute, stiti voi, muste! Si andrelele imi placeau!
Cand am cusut prima data la atelier, m-am indragostit pe loc de croitorie si iremediabil! De atunci n-am mai avut liniste pana la 14 ani cand mi-a adus-o acasa mama pe Monica! 4 ani de liceu m-am framantat noaptea cu ochii inchisi si-mi imaginam cum s-ar prinde o captuseala, cum s-ar croi o maneca, etc. Cum am mai spus, cos cu multa pasiune din instinct dar teorie... nema! Tipare nu prea am, folosesc doar la haine si sacouri!
Rochita am croit-o la plesneala, imi ramasesera niste bucatele de material si partea de jos pot spune ca nu e nici pe drept nici pe bie, e cum s-a incadrat ca sa iasa!
Imi este mult mai usor sa cos pentru mine pt. ca am tot timpul "manechinul" la purtator!
Va pup, chiar am salvat toate schitele din albumul maistrei si o sa ma documentez!
chemio- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 182
Varsta : 47
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 11/09/2009
Ciresica, felicitari!
chemio- Ucenic
-
Creatiile noaste, rochii - cap. IV
va multumesc mult de tot de aprecieri, dragele mele, am avut profesoare bune printre voi..
Admina, nu am mai dublat corsetul
. Cand am pus balenele intre cusatura de imbinare si cea de surfilare si am vazut ca se aseaza bine, l-am lasat asa.
Antilopa Bongo, m-am apucat de croitorie anul acesta si inainte nu mai facusem asta. Pur si simplu am gasit acest forum si m-a inspirat atat de mult, incat m-a impulsionat sa invat si sa exersez. in mod normal, cred ca as fi facut rochia in jur de 2-3 zile, insa datorita lipsei de timp a durat mai mult, cos numai seara dupa 8 pana tarziu in noapte. Sunt atenta la detalii si migaloasa de felul meu, si imi place foarte mult sa croitoresc si sunt mandra cand port ceva facut de mana mea. E un sentiment tare frumos! asa ca, eu zic sa te reapuci cat mai repede!

Admina, nu am mai dublat corsetul

Antilopa Bongo, m-am apucat de croitorie anul acesta si inainte nu mai facusem asta. Pur si simplu am gasit acest forum si m-a inspirat atat de mult, incat m-a impulsionat sa invat si sa exersez. in mod normal, cred ca as fi facut rochia in jur de 2-3 zile, insa datorita lipsei de timp a durat mai mult, cos numai seara dupa 8 pana tarziu in noapte. Sunt atenta la detalii si migaloasa de felul meu, si imi place foarte mult sa croitoresc si sunt mandra cand port ceva facut de mana mea. E un sentiment tare frumos! asa ca, eu zic sa te reapuci cat mai repede!

ciresicca- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 160
Varsta : 44
Localizare : bacau
Data de inscriere : 28/02/2009
Ce de minunatii de rochii ati postat! Care mai de care mai frumoasa!
Chemio imi place mult rochita ta neagra! As purta cu siguranta modelul asta!
Maistra frumoasa rochita si culoarea! Decolteul in V arata foarte bine!
Camy ce pot sa mai spun ca sa nu ma repet? Ies niste lucruri minunate din mainile tale , ti-am admirat-o si pe Lorenuca si treningul si costumasul pentru ea, sunt perfecte, nu zic ca la magazin pentru ca la magazin nu gasesti asa frumoase si bine lucrate! Esti super tare!
Ciresicca esti superba! Ti se potriveste atat de bine rochita! Ai lucrat-o foarte frumos si iti vine excelent! Felicitari!
Chemio imi place mult rochita ta neagra! As purta cu siguranta modelul asta!
Maistra frumoasa rochita si culoarea! Decolteul in V arata foarte bine!
Camy ce pot sa mai spun ca sa nu ma repet? Ies niste lucruri minunate din mainile tale , ti-am admirat-o si pe Lorenuca si treningul si costumasul pentru ea, sunt perfecte, nu zic ca la magazin pentru ca la magazin nu gasesti asa frumoase si bine lucrate! Esti super tare!
Ciresicca esti superba! Ti se potriveste atat de bine rochita! Ai lucrat-o foarte frumos si iti vine excelent! Felicitari!
ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 43
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
ciresica,bine ai venit in randul talentelor,caci ti-a iesit o rochie minunata.chemio rochita ta este foarte fina,si nti se potriveste de minune.lucrezi foarte frumos.tineti-o tot asa.camy si maistravoua nu va mai spun nimic caci stiti bine ca sunteti foarte pricepute.e de ajuns cate un buchetel de flori? 

zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
Creatiile noaste, rochii - cap. IV
Multumesc ZYLV,dar invitatia mea ramane valabila(la atelierul scoala).
Cami te felicit si aici,minunatie de rochii faci tu. Cea neagra,de saten am mai vazut una facuta tot de tine.Poti sa o vezi defiland la Oscar asa de eleganta este.
Felicitarile mele,lucrezi minunat.
Felicitarile mele,lucrezi minunat.
Doina- helper
-
Numarul mesajelor : 54
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 11/12/2008
Fetele, am terminat si eu o rochita din tricot rosu de bumbac, foarte moale si foarte mulabil pe corp. Este comanda, deci am profitat de ocazie sa ma pozez in ea si sa o impartasesc cu voi. Pozele spun totul.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Bineinteles, multumiri din nou uberului meu drag
Bineinteles, multumiri din nou uberului meu drag

Noemi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1541
Data de inscriere : 16/07/2009
Super, Noemi, si rochia, dar si pantofii sunt bestiali !
daca mai ai rochia, poti pune un detaliu cu gulerul ?
daca mai ai rochia, poti pune un detaliu cu gulerul ?
Dionisia- Senior
-
Numarul mesajelor : 537
Varsta : 52
Localizare : de pe aici
Data de inscriere : 21/11/2008
Re: Creatiile noaste, rochii - cap. IV
Buna fetelor!
Wow cate rochii, si ce frumoase...aveti niste manute de aur.
Noemi, pacat ca rochia nu este pentru tine, faci senzatie in ea
Am sa va arat si eu o rochie pe care am facut-o asta-vara, este din voal, iar pentru dos am folosit triplu voal
cred ca asa ii spune.Nu stiu daca e potrivita combinatia, nu ma pricep prea tare insa asa mi-a recomandat doamna de la magazin. Am purtat-o prima data la mare, m-am simtit foarte bine in ea
Wow cate rochii, si ce frumoase...aveti niste manute de aur.
Noemi, pacat ca rochia nu este pentru tine, faci senzatie in ea

Am sa va arat si eu o rochie pe care am facut-o asta-vara, este din voal, iar pentru dos am folosit triplu voal

rocsana- helper
-
Numarul mesajelor : 16
Varsta : 38
Localizare : craiova
Data de inscriere : 25/06/2009
noemi,subscriu la cele scrise de dionisia mai sus.rochie super,pantofi pe masura,iar pt tine numai cuvinte de lauda.si aratoasa si talentata
rocsana,rochita ta este foarte draguta,chiar potrivita pt o plimbare pe malul marii
acum sa ma laud si eu cu o rochita pe care am facut-o saptamana trecuta pt o nunta la care merg sambata.nu stiu sigur daca o imbrac sau imi voi face maine alta.rochita este dupa un model din burda mai veche(nu mai tin minte nr si anul),si este din licra.nu ma prea incanta danteluta din jurul decolteului,dar nu am gasit nimic mai deosebit

rocsana,rochita ta este foarte draguta,chiar potrivita pt o plimbare pe malul marii
acum sa ma laud si eu cu o rochita pe care am facut-o saptamana trecuta pt o nunta la care merg sambata.nu stiu sigur daca o imbrac sau imi voi face maine alta.rochita este dupa un model din burda mai veche(nu mai tin minte nr si anul),si este din licra.nu ma prea incanta danteluta din jurul decolteului,dar nu am gasit nimic mai deosebit
zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
Noemi, enorm de mult imi doresc o rochita rosie. M-ai dat gata. Si pantofii... sunt super!
Am si eu in lucru o rochita pentru o colega dar o sa v-o arat saptamana viitoare.
Am si eu in lucru o rochita pentru o colega dar o sa v-o arat saptamana viitoare.
chemio- Ucenic
-
Dionisia am impachetat imediat rochia si azi am trimis-o prin posta, era tarziu si eram obosita, ca ma gandisem si eu sa fac niste poze la partea de la gat. Uite cu prima ocazie pun mai multe detalii. Am in plan una alb unt ;)
Zylv multumesc frumos de complimente, sunt de efect pantofii
toata lumea a remarcat.
Si in legatura cu rochia ta, imi place mult mult, chiar vroiam sa spun ca sunt inebunita dupa combinatia cu dantela. Deci din punctul meu de vedere nu iti face problema in aceasta privinta. Recomand sa iti pui o brosa mai sclipicioasa acolo in lateral sau la piept pe undeva. Ar face contrast frumos cu culoarea rochiei ;)
Distractie frumoasa la nunta!!
chemio se pare ca suntem pe aceeasi lungime de unda
multumesc frumos, e foarte usor de facut, m-am inspirat dupa o rochita de la victoria's secret nu stiu daca am mentionat aseara, eram varza.
Zylv multumesc frumos de complimente, sunt de efect pantofii

Si in legatura cu rochia ta, imi place mult mult, chiar vroiam sa spun ca sunt inebunita dupa combinatia cu dantela. Deci din punctul meu de vedere nu iti face problema in aceasta privinta. Recomand sa iti pui o brosa mai sclipicioasa acolo in lateral sau la piept pe undeva. Ar face contrast frumos cu culoarea rochiei ;)
Distractie frumoasa la nunta!!
chemio se pare ca suntem pe aceeasi lungime de unda

Noemi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1541
Data de inscriere : 16/07/2009
chemio- Ucenic
-
noemi, f faina rochia, si pantofii, da, i-am remarcat si pe ei!
rocsana, imi place rocghia f mult, materialul este superb, zici ca e pictat, nu alta. e matase cumva?
rocsana, imi place rocghia f mult, materialul este superb, zici ca e pictat, nu alta. e matase cumva?
ralucis- Ucenic
- Numarul mesajelor : 135
Data de inscriere : 02/08/2009
Noemi, felicitari, super rochita, feminina!
Rocsana, foarte bine ti-a iesit rochita, ata asta elastica
Zylv, bestiala rochita, si mie imi place mult, iti vine foarte bine, acum depinde de tine daca faci alta, oricum asteptam sa o vedem, lucrezi foarte frumos, profesionist! avem multe de invatat de la voi, fetele cu experienta!
Chemio, multumim de tipar
Rocsana, foarte bine ti-a iesit rochita, ata asta elastica

Zylv, bestiala rochita, si mie imi place mult, iti vine foarte bine, acum depinde de tine daca faci alta, oricum asteptam sa o vedem, lucrezi foarte frumos, profesionist! avem multe de invatat de la voi, fetele cu experienta!
Chemio, multumim de tipar

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
De acum inainte alaturi de toate creatiile pe care le voi posta, voi pune si schite.
chemio- Ucenic
-
Da e buna ideea ca fiecare care posteaza o hainuta sa puna si schita sa putem intelege mai bine cum vine fiecare produs. 

nadina_b2005@yahoo.com- Ucenic
- Numarul mesajelor : 132
Localizare : egy
Data de inscriere : 31/08/2009
rochia mea de mireasa
Buna,
Astazi m-am inscris si vreau sa va arat si voua rochita mea de mireasa, facuta de manutele mele pricepute. Nu am fotografii mai in detaliu (sunt la birou)...dar voi posta...
Este confectionata din matase naturala cu dantela aplicata manual in partea de sus si bordura (decupata in multe ore....)
Intr-un final tot am reusit
Astazi m-am inscris si vreau sa va arat si voua rochita mea de mireasa, facuta de manutele mele pricepute. Nu am fotografii mai in detaliu (sunt la birou)...dar voi posta...
Este confectionata din matase naturala cu dantela aplicata manual in partea de sus si bordura (decupata in multe ore....)
Intr-un final tot am reusit

Ultima editare efectuata de catre Mada in Vin 23 Oct 2009, 5:14 pm, editata de 6 ori
Mada- helper
-
Numarul mesajelor : 92
Varsta : 42
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 23/10/2009
Mada a scris:Buna,
nu se vad pozele sau cel putin eu nu le vad

ioana soare- Moderator
-
Mada foarte frumoasa rochia, fina si deosebita!
Neaparat sa pui poze cu ea intreaga din fata. Si cu detalii.
Neaparat sa pui poze cu ea intreaga din fata. Si cu detalii.
ioana soare- Moderator
-
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12

» Rochii,sarafane-cap XII
» Rochii,Sarafane-Cap XVII
» Rochii, sarafane-cap.VI
» Rochii, sarafane-cap.VII
» Rochii,Sarafane-Cap XIV
» Rochii,Sarafane-Cap XVII
» Rochii, sarafane-cap.VI
» Rochii, sarafane-cap.VII
» Rochii,Sarafane-Cap XIV
Pagina 2 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)