Clame de par, bentite, bucle pentru fetite
+40
piciul
geanina_scumpica
Dorulet
aa
betymi72
dory
mlizeta
diada
kabunta
anasia
ancabanu
Serban Valentina
Roxi_J
pufoi
mariaz_09
Larisa
Panea Laura
corina corina
Nikoll_baby
claudia_mami
aurishta
aurelia.c
ikuta
firicel
geany
anc@
valentinadof
Iulia40
datsun
cristinica.albu
Cristale
dandana
zylv
StMihaela
Admina
mihatm80
Noemi
totolina
MihaelaT
veraelyazji
44 participanți
Pagina 3 din 4
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Clame de par, bentite, bucle pentru fetite
Buna seara. Foarte faine bentitele postate, si clamele cu fundita din panglica pe ele. Am facut si eu primele mele clipsuri (clama crocodil parca asa le zice?) pe care le-am invelit cu panglica si apoi am aplicat o floricica de fetru pe ele, maine caut pozele si le pun ca acum e o ora foarte inaintata.
Vroiam sa va intreb daca stiti unde pot gasi elastice decorative pentru bentite? Mai cu roz, mai satinat, mai cu un model cu o bulina ceva... Eu la mercerie nu am gasit decat alb si negru si erau super banale - de chiloti.
As vrea si eu ceva sa mearga pus si pe cap.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Vroiam sa va intreb daca stiti unde pot gasi elastice decorative pentru bentite? Mai cu roz, mai satinat, mai cu un model cu o bulina ceva... Eu la mercerie nu am gasit decat alb si negru si erau super banale - de chiloti.

De mult nu am mai intrat aici...
Multumesc pentru aprecieri...
Mariaz_09 multumesc pentru idei,chiar nu am incercat cu elastic sau sa se lege...
Roxi_J frumoase floricelele.Si eu am cautat elastic mai decorativ,dar nu am gasit.Poate sunt pe internet,cine stie sa ne spuna si noua...
Multumesc pentru aprecieri...
Mariaz_09 multumesc pentru idei,chiar nu am incercat cu elastic sau sa se lege...
Roxi_J frumoase floricelele.Si eu am cautat elastic mai decorativ,dar nu am gasit.Poate sunt pe internet,cine stie sa ne spuna si noua...
anc@- Expert
- Numarul mesajelor : 950
Localizare : acasa
Data de inscriere : 08/11/2009
Anca@ te felicit si eu pentru bentitele frumoase pe care le faci.
Imi plac si cele crosetate dar mai mult cele cu matase sau satin si trandafirasi de diverse culori si floricelele imi plac muult de tot.
Roxi reusite si clamele tale , floricelele din fetru f f frumoase.
Anca , Roxi la cit mai multe astfel de benite si clame frumoase si idei care mai de care mai ingenioase.
Imi plac si cele crosetate dar mai mult cele cu matase sau satin si trandafirasi de diverse culori si floricelele imi plac muult de tot.

Roxi reusite si clamele tale , floricelele din fetru f f frumoase.
Anca , Roxi la cit mai multe astfel de benite si clame frumoase si idei care mai de care mai ingenioase.

Multumesc Valentina!!

anc@- Expert
Anca, Valentina, multumesc.
Daca nu gasesc elastic de care vreau, am sa mai cumpar pana la urma bentite din acelea mai late din material textil elastic, simple, si pun floricelele pe acelea, dar si pe astea mi-as dori sa le iau de undeva engross, ca asa la bucata e 3 lei una in Titan, si nici nu mai au ca le-am luat eu pe toate.
De bentite de astea vorbesc, oare in Dragonul Rosu gasesc? Sau pe unde as putea sa mai caut?

Daca nu gasesc elastic de care vreau, am sa mai cumpar pana la urma bentite din acelea mai late din material textil elastic, simple, si pun floricelele pe acelea, dar si pe astea mi-as dori sa le iau de undeva engross, ca asa la bucata e 3 lei una in Titan, si nici nu mai au ca le-am luat eu pe toate.

De bentite de astea vorbesc, oare in Dragonul Rosu gasesc? Sau pe unde as putea sa mai caut?
Foarte frumoase bentitele!!! Acestea sunt din fetru nu? Eu cred ca se poate face din material iar la mijloc bagat elastic mai lat...

ancabanu- Junior
-
Numarul mesajelor : 363
Varsta : 37
Localizare : Onesti, Bacau
Data de inscriere : 12/01/2012
anasia- Senior
- Numarul mesajelor : 554
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 01/02/2010
Anca, Anasia, multumesc.
O sa incep sa ma uit si dupa textile de acum. Voi aveti idee daca pe la noi se gasesc materiale similare cu ce gasesc la cautare pe google dupa "scrap fabric"? Adica cu bulinute, cu dungulite, pepit, floricele, cat mai colorate?
Adica ceva de genul asta? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pe la noi vinde cineva resturi de astea de materiale dragute? Ca genul asta nici nu cred ca gasesc la metru, si nici nu mi-ar trebui asa mult material. Cate putin din fiecare.
Super idee Anca! Chiar nu m-as fi gandit. Floricelele sunt din fetru da.ancabanu a scris:Foarte frumoase bentitele!!! Acestea sunt din fetru nu? Eu cred ca se poate face din material iar la mijloc bagat elastic mai lat...![]()
O sa incep sa ma uit si dupa textile de acum. Voi aveti idee daca pe la noi se gasesc materiale similare cu ce gasesc la cautare pe google dupa "scrap fabric"? Adica cu bulinute, cu dungulite, pepit, floricele, cat mai colorate?
Adica ceva de genul asta? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pe la noi vinde cineva resturi de astea de materiale dragute? Ca genul asta nici nu cred ca gasesc la metru, si nici nu mi-ar trebui asa mult material. Cate putin din fiecare.
Ce frumoase sunt! Am o mare admiratie ca reusiti sa le faceti asa in relief, 3 D.... eu cu fetru am facut cateva incercari, dar nu sunt multumita...anasia a scris:roxi, frumoase bentite!
am avut o incercare timida de niste floricele pt codite, trebuie sa lucrez mai bine la margini, cu flacara...
anc@- Expert
Ultima editare efectuata de catre kabunta in Dum 09 Mar 2014, 4:03 pm, editata de 1 ori
Ce frumoase sunt Kabunta!Dau un aer tare sic!
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 47
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Eu am observat etichetele, sunt facute de tine la masina de brodat?
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Sunt facute in germania la dortex. Am auzit tot de aici pe forum de la cineva si mi-am comandat si eu. Destul de scumpe dar mi-a placut ca spre deosebire de tot ce am gasit la noi acolo puteai sa iti customizezi destul de mult ce vrei si sa ai imediat si o previzualiare si o estimare de pret.
Kabunta foarte haioase bentiţele şi culorile sunt tinereşti.
mlizeta- Expert
-
Numarul mesajelor : 924
Varsta : 53
Localizare : craiova
Data de inscriere : 19/06/2013
Fetelor, Help me!
Pot incarca poze direct din calculatorul meu?
Am cateva poze cu bentite si clamute facute de mine dar nu stiu cum sa pun pozele.
Pot incarca poze direct din calculatorul meu?
Am cateva poze cu bentite si clamute facute de mine dar nu stiu cum sa pun pozele.
dory- helper
- Numarul mesajelor : 52
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 14/05/2010
Dory ai mesaj privat cu link catre instructiuni...
ati vazut pe undeva agrafe simple de par dar mai late?(din acelea care se folosesc la coafor pentru cocuri- insa putin mai late)
ati vazut pe undeva agrafe simple de par dar mai late?(din acelea care se folosesc la coafor pentru cocuri- insa putin mai late)
betymi72 , multumesc, uite ca a mers.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Scris de [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Astazi la 12:15 am
Scris de [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Astazi la 12:14 ambetymi72 , multumesc, uite ca a mers.
Scris de [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Astazi la 12:15 am
Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Mar 11 Mar 2014, 6:03 pm, editata de 1 ori (Motiv : postări fuzionate)
dory- helper
Dory citeste regulamentul si nu mai posta succesiv :)ca ai sa o incurci..exista functia edit deasupra mesajului.. 
frumoase bentitele tale!

frumoase bentitele tale!

Imi cer scuze, daca este vreo problema ca am postat mesajele succesiv le puteti sterge fara nici o problema.
Nu stiu inca prea bine sa "manevrev" acest forum.
Inca o data scuze.
Nu stiu inca prea bine sa "manevrev" acest forum.
Inca o data scuze.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Scris de [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Astazi la 10:58 am[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MihaelaT: Te rog să foloseşti funcţia "Edit" când ai ceva de adăugat şi nu a postat cineva între timp sau nu au trecut 24 de ore. Mulţumesc!
Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Mar 11 Mar 2014, 6:08 pm, editata de 1 ori (Motiv : postări fuzionate)
dory- helper
Dory îmi plac la nebunie cordeluţele. În special cea roşie şi cea cu floarea ciclam. Şi clămiţele sunt frumoase.
mlizeta- Expert
-
Numarul mesajelor : 924
Varsta : 53
Localizare : craiova
Data de inscriere : 19/06/2013
mlizeta, multumesc
dory- helper
Buna!!! Am intrat de curiozitate aici si vreau sa va zic ca sunt superbe accesoriile facute de voi!!!
aa- helper
- Numarul mesajelor : 13
Localizare : vaslui
Data de inscriere : 26/02/2011
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4714
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Daca pentru fetite se fac fundite, floricele,eu am facut ceva pentru baieti recicland cateva cravate:
-o babetica mai eleganta cu papion,fundita,suport sau husa pentru servetele si o curelusa care nu-mi prea place ca e prea ingusta:
-din alta cravata un plic,fundite si husa servetele sau telefon mai micut
-pentru ziua tatalui,tot dintr-o cravata am facut un plic mai masculin,un penar pentru pixuri,doua papioane(pt copii) si un breloc
-sper ca am postat bine,chiar nu stiam unde in alta parte.
-o babetica mai eleganta cu papion,fundita,suport sau husa pentru servetele si o curelusa care nu-mi prea place ca e prea ingusta:
-din alta cravata un plic,fundite si husa servetele sau telefon mai micut

-pentru ziua tatalui,tot dintr-o cravata am facut un plic mai masculin,un penar pentru pixuri,doua papioane(pt copii) si un breloc
-sper ca am postat bine,chiar nu stiam unde in alta parte.
anc@- Expert
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Lumanari sculptate manual
» Ornamente de Craciun - 6
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)